Nem tüntünk el, megvagyunk és néha itt is előfordulunk
Csak sajnos, dolgozni kell járni - nekem- a Vikit meg amortizálja a két csajszi. Próbálok időnként visszaolvasni is, de nem mindig sikerül.
Valaki az ikresek közül írta ,hogy össze akarják varni alul./Bocsi de már nem tudom ki volt/ Nálunk nem volt ilyen mert -szerencsére- végig záárt volt a méhszáj. Pedig a két csöpség+magzatvíz nem keveset nyomott. Szerntem akinek nincs eltörve valamilye azt nem kell begipszelni!!!!!!!!!!!! Ja, és nem kell mindent ráhagyni az orvosra, vannak jogaink.Szerintem.
Köszönjük a féléves köszöntést és Mottéknak is gratulálunk. Nagyon hamar elment ez az idő, kristálytisztán emlékszem minden kórházban eltöltött percre, és arra is, hogy mínusz 51879846 km/h- val hoztam őket haza. Ráadásul külön kértem a Sóvágot, hogyha nincs semmi baj, akkor vasárnap hozhassam haza őket a forgalom miatt.Már nem azért mert rosszul vezetek -sőt túl jól- , csak a sportszelet benne volt a gyatyába. Le is izzadtam mire haza értünk.
A tegnapi méretek: Bogi:7600g 66cm, Lili:6880g 63cm.
Vidámak, mozgékonyak, lassan már maszni is fognak, minden esetre hátra fele már megy, és már sok mindent esznek, persze pempösítve.
És most ha már ilyen kisregényt írtam- bocsi- akkor két képet is mellékelek, igaz ezek telcsivel készültek és nem a legjobb minőségüek és a kezdetektől-napjainkig. Báér nem teljesen a kezdetektől.
A többi /20db/ a honlapon, aki nem tudja www.nadiek.mindenkilapja.hu vagy www.nadiek.mlap.hu vagy a hozzászólásom alján www-re kattintva.
És megpróbálom a telcsivel készült videókat is felrakni, bár azzal még szenvedek. A kamerás videók csak majd akkor kerülnek fel, ha betelt a lemez.
Még egyszer bocsi, hogy ilyen sok voltam!
üdv.

]

[/url