A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

De jó kutyákok! :)
Próbáltam feltenni Bababáról (így hívják a görényemet) de mindegyik nagyobb, mint 600x600..
Szabi egy hét Costa del sol, spanyolország! :D
Bringabérlés, tengerpartozás, juhuu!
Aztán egy hét Balaton. Levezetésnek.
Bocs, ha már írtad ezerszer, Te mivel foglalkozol?
yamita

de jó szeretem spanyol országot, de abalcsit is! :-)

Kicsinyítsd le a képet! :-)

Én az MKB bankban a deviza átutalások ellenőrzésével foglalkozom.
Ági28

A pixelszámmal van baja, ezen a szar gépen nincs semmi olyan progim amivel le tudnám butítani a képet. Majd akkor otthon megcsinálom! :)
még sosem voltam Spanyolországban! :) kíváncsi vagyok!
yamita

Én nagyon régen voltam, nekem nagyon tetszett. :-)
Ági28

Hát...vissza fogsz kívánkozni, azt már most bizton állíthatom:-)))
modrooka

Sziasztok!
Ma jöttem először dolgozni, és kb. mostanra olvastam végig a múlt heti termést. Huhh. Zajlik az élet.
Üdv az újaknak, a lehető legjobb helyen vagytok. Dévainál főleg, de itt, a topikban is. Nekem borzasztóan sokat segítettek a lányok, a topiktalálkozó meg egészen fantasztikus volt, annyit röhögtünk, közben röpködtek a hüvelykúpok (képletesen persze), meg egy csomó hasonló téma, ami egy lombikost foglalkoztathat, hát nem csoda, hogy nagyokat néztek a népek körülöttünk. Jut eszembe, nem is annyira képletesen röpködtek a hüvelykúpok, mert Modrooka meghívta Kispintyet két Utrogestanra :) Jó volt, na. De a reggeli UH előtt is jókat lehet szórakozni, ha olyan társaság verődik össze.
Jut eszembe, üzenem annak az olvasó üzemmódban lévő fiatalasszonynak, akinek 3 embriót ültettek vissza, mikor én a leszívás után lábadoztam (vagyis unatkoztam végtelenül, amíg mellém nem került), és már van egy kisfia, hogy remélem, minden rendben van velük, és megtapadtak a babák (a megfelelő létszámban…:) )
Noczi, nem csodálom, hogy örültél a hírnek, én is így voltam vele a múltkor. Reméljük, legközelebb már tényleg „csak” az időt kell kitolni 9 hónapig. Most nem kaptál progeszteron injekciót?
Velem eddig minden rendben, semmi ronda barna folt, vagy más csúfság. Egy dolog aggaszt, ami már a múltkor is gond volt, hogy változatlanul nagyon fáj a vizelés. Éjszaka borzasztóan görcsöltem minden pipilés előtt, de ma délelőtt alig tudtam kimenni a wc-re, úgy görcsölt a hasam, aszittem, elájulok. Pipi után mintha elvágták volna. Lehet, hogy különösen durván felfáztam? Muszáj volt borogatni a hátsómat, mert az injekcióktól elég szörnyen néz ki. Most is ki kell rohannom, mert ha tartogatom, még rosszabb…
február

február de jó, hogy itt vagy. Apánkat nem hívtad fel, hogy fáj a hasad pisinél?
Ági28

Na, itt vagyok, szörnyű volt.
Beber, Boszti, mindkét baba gyönyörű, és édes, és helyes, meg formás, meg minden, úgy örülök nektek, és csak egészen halvány sárga színt vettem fel a képek láttán :)

Cseka, mi a rendelővel szemben ültünk a férjemmel, pont velünk szemben ültél le. És fogalmam sincs, mi volt rajtam :)

Egyébként mindenkinek köszönöm, hogy gondoltatok rám, meg a biztatásokat, meg az érdeklődést, annyira meghatódtam, míg olvastam. Ja, valaki kérdezte, jövő hétfőn (tehát rettenetesen sok idő múlva :) ) kell Dévaihoz visszamenni, ha addig nem jön közbe semmi. Ne jöjjön.

Jaj, nemtom, még kinek, mit akartam írni, majd eszembe jut.
február

Szia, Ági, nem hívtam, mert most a beültetés után mondtam neki, hogy a múltkor is ez volt, egy picit töprengett, és azt mondta, hogy talán a beültetéskor volt valami, hát nemtom. Akkor arra fogtam, hogy ott fáztam fel, most meg a hidegvizes borogatásra. Ha nem javul, fel fogom hívni.
február

Szia február! köszi a köszöntést! :)
Hova kell adni a szurikat? Bocs, ha hülye kérdés..
Azt már meséltem, hogy a kolléganőm is inszemes volt.. ő mindig a hasába szurkálta (szegénykém). Bárhova, csak bőr alá? vagy?
A felfázásra (ha még nem ismered) :
Urogin -szerintem a legjobb cucc.. engem mindig rendberak. és miel teljesen gyógynövény alapú nincsenek mellékhatásai..

A tinktúra alkotórészei vizelethajtó, gyulladáscsökkentő és húgyúti fertőtlenítő hatását népgyógyászati tapasztalatok és szakirodalmi adatok igazolják.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Mi a hatóanyaga?
10 ml adagoló pohárnyi készítmény 0,60 g medveszőlőlevél, 0,50 g cickafarkfű, 0,50 g apróbojtorjánfű, 0,40 g csalánlevél, 0,25 g mezei zsurlófű, 0,25 g nyírfalevél keverék vizes-alkoholos kivonata.

Mikor ajánlott a tinktúra fogyasztása?
A tinktúra fogyasztása javasolt húgyúti fertőzések, "felfázás"-ból eredő hólyaghurut-, ill. húgyúti gyulladás kezelésére.

mivel tinktúra ezért alkoholban oldott növények, de ennyitől nem lesz semmi baj. (anyu természetgyógyászkodik)
yamita

helyes február, csak figyelj oda, nehogy baj legyen.

yamita inszemnél csak hasba adandó szurikat adnak itt is.
Ági28

Yamita, köszi, lehet, hogy megpróbálom. Az áfonyáról is hallottam, hogy jó ilyesmire. (ezért imádom ezt a topikot, nyikkanok egyet, és mindjárt ugrik valaki, hogy segítsen :) )
Amúgy a beültetés utáni progeszteron megy izomba, a többi többnyire bőr alá, hasba.
február

Tényleg jó az áfonya? A múlt héten a Kaisersban vettem áfonyátm és behamiztam az egésszet. Nagyon fincsike volt.
Ági28

Pontosabban a vörös áfonya. http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%B6r%C ... C3%A1fonya
Majd azt próbálom ki, amelyikhez hozzájutok :)
február

Február,

de jó, hogy írtál!Reméljük, hogy jövő hétfőig SEMMI nem jön közbe. Ne is gondolj az ellenkezőjére. :D

Pont ma olvastam egy újságban:

"Áfonya: Magas a káliumtartalma, van benne kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor és C-Vitamin is.
Segít vese- és hólyagbajok esetén, idült hasmenésnél, bélférgesedés ellen. Vértisztító, ezért gyógyítóan hat az ekcémára, kiütésekre, pikkelysömörre. Regeneráló, élénkítő hatású. 10 dkg 60 kcal"

Én is nagyon szeretem, nyami.

Nagyon vicces lehetett a tali. El tudom képzelni, mert reggelenként is arról megy a társalgás, kinek hány petikéje van és hasonlóak. :D

Yamita,
én inszemelek és én is kaptam a closty után még merional szurit. Most nem tudom mi lesz, változik-e a személyre szabott babacsináló gyógyszerezésem. :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Szia, bébé! :) persze, miért is jönne közbe bármi? Remélem, a gyerkőc is így gondolja...
február

Szia Február!!!:-))

Hát ahogy olvasom, neked különösképpen jól jönne egy kis áfonya:-)))
modrooka

Szia, Modrooka!
Igen, a forró ülőfürdő most nem jönne jól, marad az áfonya, vagy az a tinktúra, amit Yamita ajánlott.
Jól értem, hogy tetszik az új munkahely?
február

Február,

szerintem Modrooka valami másra célzott, ha emlékeim nem csalnak, régebben mintha utaltál volna rá......khmmmm, szóval szerintem Modrooka az áfonya EGYÉB jótékony hatására gondolt..... :P :P

vagy rosszul sejtem? :lol: :lol: :lol:

Bébé
bébé2007

Na szisztok elmentem cérnáztatni. Puszika!!
Ági28

Sok sikert, Ági!Te egy hős vagy, komolyan.Főleg, hogy ilyen lazán fogod fel, mintha azt írtad volna: na, elmentem fodrászhoz.

Én be lennék ijedve egy ilyen beavatkozástól, az tuti, pedig aránylag magas a fájdalomküszöböm. :oops:

Bébé
bébé2007

bébé :shock: miket írok, ha nem figyelek oda. Esküszöm, nemtom, mire céloztok, de biztos a hormonok miatt van. :lol: Én csak azt tudtam az áfonyáról, hogy főleg mindenféle húgyúti nyavalyára jó. vagy másra is? Mármint, ami minket érinthet.
február

Február,

amit korábban írtam ma az áfonyáról, ott olvashatod. pl hasmenésre is jó ....

lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha írtad volna régebben, hogy vannak ilyen problémáid...... :oops:

Bocsi, ha rosszul emlékszem. De lehet, hogy Modrooka nem is erre gondolt. :shock: :oops: :shock: :oops:

Na, ebből már nem jövök ki jól, asszem. :(

Bébé
bébé2007

Bébé, nagyon érted ma, mire gondolok:-))

Február, igen, nagyon tetszik, bár ma kicsit felhúzta az agyam a drága idősebb kolléganő....de jövő héten elmegy szabira 2 hétre, úgyhogy akkor maga lesz majdnem a paradicsom:-)))
modrooka

Jaaaaa!!!! :lol:
De, teljesen jól jöttél ki, mikre nem emlékszel! :oops:
Hehe, nem is figyeltem, ilyenkor valamiért nincs hasmenésem, gondolom, a szervezetem úgy van vele, hogy van más, érdekesebb szórakozása is :)
február

Hát legyen is vagy még 8 és fél hónapig!:-))))
modrooka

Modrooka :) Úgyis utálom az ülőfürdőt...
Hát komolyan nem bánnám, ha még 8 és fél hónapig fájna minden pisilés, ha máshogy nem megy. Hajnalban beszéltem is a hasamba, hogy nagyon ajánlom neki, hogy még ott legyen, mert miatta kibírom, de a nagy semmiért nem szívesen görcsölgetek. Persze, valószínűleg független a két dolog. De akkor is.
február

:-))))))
modrooka

Február, már nagyon hiányoztak az élménybeszámolóid!:-)))
modrooka

Köszi :oops:
Komolyan, teccik az új munkahelyed?
február

Sziasztok!

Cseka! Én ma fél 9-re végeztem, úgyhogy elkerültük egymást. Mi volt a dokinál?
Február! Az az érzésem ,hogy most Te követed csekát, szerintem így lesz :D Tényleg hiányoztál.
Modrooka, Bébé, mikor mentek szabira?

magamról annyit, hogy ma voltam apánknál, és kapom a szurikat csúcs dózisban, szerdán meglátjuk.addig pedig próbálom a husit nyomatni. A folyadékbevitellel nincs gondom, de most nehzebben megy a husi evés.

manoka
manoka71

Manóka, a prófétaasszony szóljon belőled!!! :)
Jaj, tudom már, neked is akartam írni :oops: , hogy gratulálok, jól haladnak a dolgok, 9 szép, egyenletes tüsző, nekem összesen nem volt ennyi a 2 stimuláció alatt... Örülök.
február

Köszönöm. Ma már 3 kiugró volt a többi, egyenletesnek mondható, de mondtam is, hogy fel van adva a lecke. Szerdán kiderül, hogy a kiugrók lesznek a a győztesek vagy a fennmaradó 6. A kiugrók miatt kapom a cetrotidot, ez biztos segít.

Megvárod a hétfő reggelt a teszteléssel?

manoka
manoka71

Helló lányok!

Óh, tök sok a munlám, itt a böjtje a pénteki édes semmittevésnek:)))

február! szuper, hoyg jól vagy. nagyon vigyázz magadra, drukkolok ezerrel innen a közelből:)) egyébként az áfonya tuti a felfázásra. A Hold utcai piacon nagyon szép kis doboz áfonyákat árulnak:)))

Boszti, beber! zabálnivaló szépségeitek vannak. Én is pukkadozok az irigységtől, mint február:)))))

Egyébként dévai tud a fórumról!!! Noczi mondta, hoyg a múltkor azt mondta , hogy miután megtudta, hoyg morgós macikámnak is hívjuk, azt mondta, hoyg na, fel kell mennem a topikra és szétcsapni közöttük::)))))

Remélem holnap többet leszek, de kehet, hogy még este is benézek. puszi
cyprus

Igyekszem. Bár lehet, hogy szombaton csinálok egyet, bármi is lesz az eredmény, így hétfőig le tudok higgadni, és képes leszek értelmesen beszélni a Doktorbácsinkkal.
február

Nyugi, minden rendben lesz!
Továbbra is hinni kell benne, hogy sikerült.

manoka
manoka71

Hehe, szerintem biztos élvezi, amiket róla írunk. :) Reggelente olyan megdicsőült mosollyal tud bevonulni a rá váró hölgykoszorú kíséretében, hogy öröm nézni. Imádja, hogy imádjuk.
február

van is miért.
Szerintem jó, hogy tudja van ez a topic. megbeszéljük a tüneteinket :D , megosztjuk a bevált jó tanácsokat, praktikákat az új topic lakókkal és jókat cseverészünk, gondolom ő is örül neki.

manoka
manoka71

február! A progi szurit a háziorvosod adta be?

manoka
manoka71

Február,

:D :D :D :D Ez tetszett: "megdicsőült mosollyal tud bevonulni a rá váró hölgykoszorú kíséretében"

Bébé
bébé2007

bizonyos értelemben :) inkább háziápolónőm :lol: Anyósom ápolónő volt, és minden áldott reggel elbandukol hozzánk (pedig nem lakunk túl közel egymáshoz), és beadja. Ez kimeríthetetlen humorforrás, a múltkor például elment tűt venni (ő jobban tudja, milyen kell), és mondta az eladónőnek, hogy jó nagyot kér, a menyét kell megszúrnia. :lol:
február

Na, kezdetnek elég volt ennyi munka (nem törtem össze magam, gondolhatjátok... :roll: )
Sziasztok!
február

Február...hát én mán csak ilyen vagyok. Jó pihit otthon!:-)

Manóka, kitartás! Már nincs olyan sok hátra...csak kb 9 és fél hónap..... :lol:

Csak augusztusban megyünk egy hétre..talán, de az még sok mindentől függ. Most épp az autónkat küldtük Welnesselni...:-)))

Viszont, ha minden jól megy, akkor tán Sárváron leszünk egy hetet:-)...vagy valahol máshol Magyarországon:-)))
modrooka

Na itthon vagyok. A kezem ismét alíg bírom mozdítani, de nem volt rossz a szurkálás. AZt mondta a doktornéni, hogy aug 8.-án menjünk még egyszer, aztán jöhet a lombik! És agyon dícsért minket Andival! :-)

Basszus a morgós macit én árultam el! :oops:
Ági28

Sziasztok Lányok!

Ági de jo neked hogy szurkáltattad magad nekem is bekéne jelentkeznem csak most azt sem tudom merre menjek elöbb.

Már nagyon várom a 20-át hogy mehessek apánkhoz ahogy ti hivjátok.
Teljessen kiváncsivá tettetek hogy ilyen sok jót irtok.
zsembi

Február az utolsó beültimnél nekem is igy volt a pisiléssel tartani sem tudtam nagyon de mikor pisiltem megkönnyebültem és + lett a teszt.
Az más kérdés hogy nem maradt meg.
Nagyon drukkolok neked és mindenkinek.
zsembi

Zsembi meglásd mindjárt itt lesz 20! És csak kapkodod a fejed, és már a kezeléseknek is vége lesz,és babás leszel! :-)
Ági28

köszönöm a dicséreteket, hamarosan nektek is lesz egy hasonló poronty.
egy bartánőm mondogatja mindig: a szerelmet ki kell érdemelni és ki kell várni.
hát én szerelmes vagyok a gyerekeimbe, vártam már rájuk eleget, úgy látszik, ki is érdemeltem. :)
csak azt tudom mondani nektek, hogy kitartás, sikerülni fog. ;)

képet nem tudok feltenni, csak amit a telefonommal csináltam, mert mindegyikre azt írja, hogy túl nagyok. azért ha sikerül, teszek még fel. Kép [/img]
boszti

boszti, írtam priviben, hogy kepfeltoltes.hu. Nekem is itt tanácsolták és tényleg tök jó!
íme és egyúttal PIstike legfrissebb nektek csajok :D AZtán mostmár leállok vele, de ez tényleg jól sikerült :) A cipő persze 2x akkora mint a lába, csak a poén kedvéért adtuk fel rá :lol:

http://kepfeltoltes.hu/view/070709/CIMG ... es.hu_.jpg
beber

Tündériek a babók,nemhiába tud Dévisz bácsi! :lol:
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?