A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Beber nagyon jó ez a kép.

Képzeljétek hivtam a Nyiröt hogy készitsék össze a papirjaimat mert kiszeretném kérni erre a növér közli velem hogy menjek majd augusztusban érte mert ö nem ér rá fénymásolgatni.
Olyan ideges lettem mondtam hogy én meg nem érek rá addig várni mert 20-ára kellenek erre mondta hogy akkor 19-én menjek érte.
Fogadni merek hogy nem lessz megcsinálva.

Hol vagytok lányok?
zsembi

zsembi nem semmi milyen bunkók!

Én nagyon állmos vgyok! :-(
Ági28

Ági mikor keltél?

Hát elég bunkók állitóm hogy a Nyirőbe vannak a legbunkóbb növérek sosem látni az arcukon egy mosolyt sem ha meg igen akkor az elég eröltetett.
Szerintem ez abból is adódik hogy nagyon fiatalok és nem tudják hogy min megyünk keresztül.
zsembi

Jó reggelt,

az időjárás tényleg teljesen megbolondult. Tegnap még fülledt kánikula, ma már ősz.....úúúútálom ezt az esős csúnya időt. :evil:

Ági,
hogy vagy? Érzel valamit? Örülök, hogy megdícsértek a szurkáláson. Hamarosan az eredményét is tapasztalni fogod. :D

A babók olyan édik!!!!Beber, szerintem ne állj le, nyugodtan küldj csak képeket, mert ez adja nekünk (legalábbis nekem biztosan) a hitet, hogy egyszer nekünk is lesz egy tündibündi babucink Dévai doktor bácsinktól :lol: :lol: :lol:

Zsembi,

sajnos a legtöbb kórházban nagy a fejetlenség és sokszor a hozzáállással is baj van, persze tisztelet a kívételnek, mert az is van. Remélem megkapod a leleteket 19-én. És utána irány a Klinika!

Bébé
bébé2007

Hát 6-kor keltem, nem tudom miért vagyok ilyen fáradt. Szerintem ma hazamegyek, és már fekszem is le az ágyba!

Bébé nem érzek semmit, kicsit fáj egy két ponton, de egyébként semmi sincs.
Ági28

Bébé csak igy nem tudom hogy milyen vizsgálatokat csináltassak meg addig nem látom hogy idöben melyik járt le stb.
Na mindeggy ugyis lessz idöm augusztusban.

Ági ez biztos az idötöl van.

Amikor nekem az elsö szálbeültetésem volt akkor azt vettem észre hogy a tyukszemem amit 1/5 év alatt nem tudtam kiirtani kezdett kilöködni és el is mult.
Tök érdekes de ugy örültem neki ugyhogy biztos csinál belül valamit még ha nem is érezzük.
zsembi

Az tuti, hogy erősíti az immunrendszrert. Mert körülöttem mindenki beteg, de én nem! :-)

Egyébként még egyszer kell mennem, aug 8.-án, és utánna jöhet a lombik,és az ikrek! :-)
Ági28

Ági nagyon drukkolok neked biztos segit a hited is.
zsembi

Sziasztok!
Undorító idő van.. :(
Ági mi az a szálbeültetés? :shock:
Zsembi, de jó már mindjárt huszadika! :D
Kérek majd teljes élménybeszámolót! :)
yamita

Hát ennyi év után muszály hinni! És februárban már azt is meg tudtam,hogy nem is lehetettlen,így könnyebb! :-)
Ági28

Yamita mindenképp beszámolok majd.
Ez a szállbeültetéses akupunktura ami azért jó mert nem kell minden héten menni csak 1 szer egy hónapban mert addig szivódik fel a szál a testben amit bör alá ültetnek.
zsembi

Én most az első inszem sikertelensége után jöttem rá, hogy valójában már régóta nem hittem abban - úgy a lelkem mélyén -, hogy sikerülhet. Valahogy a sok sikertelen hónap után nehéz volt elhinni, hogy egyszer pozitívat tesztelek és elkezd majd nőni a pocakom és majd szülni fogok stb. Az első inszemhez is úgy álltam hozzá, hogy az első úgysem szokott sikerülni, majd a köv. (persze azért volt kis szomorkodás, amikor megjött)

Na, és amikor mentem doki bácsinkhoz, hogy sajna megjött, én olyan jókedvűen és tele hittel jöttem el tőle! Megint megmutatta az uh felvételeket -sikeres beültetésekről :D (jó vastag köteg) és csupa sikersztorit mesélt. És ezzel azt érte el, hogy én úgy jöttem ki tőle, hogy na, akkor ebben a hónapban nekem igenis lesz babám.

És igen, most már elhiszem, hogy én is leszek kismama. És ez apánknak köszönhető. legalábbis az én esetemben. Mert persze szigorú,meg szeret ránk ijeszteni, de én mindig mindig jókedvvel és pozitívan jövök ki tőle.

Jó hosszú lett ez. A lényeg, hogy hinni kell benne nagyon és az agyunkat is erre kell beállítani. Szerintem az is hat az eseményekre. Nem a görcsös akarás (bár az is egy nehéz téma), hanem a hit abban, hogy sikerül.

Bocsi a kisregényért. :oops:

Bébé
bébé2007

És mire jó ez az akupunktúra? (tudom, hogy sokmindent lehet stimulálni ilyen módszerrel de ezzel mit?)

tök igazad van bébé. Szerintem is nagyon sokat számít, hogy állsz a dolgokhoz.Csak általában az ilyen intézményekben - sőt bármelyik egészségügyi intézményben - nincs kapacitás, kedv ahhoz, hogy a dolgok lelki,pszichés oldalára is odafigyeljenek. egyébként botrányosnak tartom, hogy az orvosin, CSAK elsőben tanulnak egy félév kommunikációt..mire szakosodik, végez, fingja nincsen, hogy esetleg hogy kéne hozzászólni a pácienshez.. látszik is rajtuk sok helyen.. :evil:
Szóval Apa (ez nekem is nagyon bejön) tényleg aranyat ér, ahogy mondjátok! :wink:
yamita

Bébé sztem tök jó, hogy ilyeneket írsz, biztos senki nem bánja ha kisregény, legalább még én is olyan nagy lelkesedéssel olvasom :) Tisztára beleélem magam és teljesen igazad van, persze, sikerül kinek előbb kinek a többedik alkalommal, de a lényeg a végeredmény.
Hát én abban nem hittem, h azért nem jön össze mert görcsösen akarja az ember, mondjuk én mint már írtam elég földhözragadt vagyok és nem nagyon hiszek semmi "megfoghatatlanban". Én ugyan görcsösen akartam (ki az aki nem mikor lombikol), aztán mégis sikerült, mert hiába "lazulok" be, ha 1x nincs elég spermája a férjemnek,kvázi nincs miből gyerek legyen? Hát így lehettem volna laza még egy darabig. Persze csodák vannak, csak mindig mással történnek meg :roll: Na és mennyire imádtam a dumát mikor még nem tudtuk mi van csak nem estem teherbe , hogy azért nem jön össze mert görcsösen akarjuk!!! Ütni tudtam volna :twisted: :twisted: :twisted:
beber

igen meg amikor jönnek, hogy fiatal vagy még, stb.... menjetek el nyaralni, kapcsolódjatok ki, .... klsz vagyok én is sokszor az emberektől. Meg mikor jönnek a tanácsokkal, gyertyaállás, kispárna, ....
Ági28

Beber,

a görcsös akarás témában teljesen egyetértek Veled. Szerintem, ha valaki kisbabát szeretne, azt teljes szívvel lélekkel teszi, és amíg nem sikerül akarni fogja. Attól én is falra tudok mászni, hogy "nem kell görcsösen akarni, azért nem sikerül".

Lehet kicsit nyugodtabbnak lenni, ha más is leköti az embert, de "nemgondolnirá-nemakarni" szerintem egyszerűen képtelenség. Mindig ott motoszkál bennünk a baba utáni vágyakozás.

A csodákkal kapcsolatban már egy kicsit szkeptikus vagyok...tényleg mindig másokkal történik meg. :roll:

Bébé
bébé2007

Furák és túl kíváncsiak az emberek szerintem. Én soha senkitől meg nem kérdezem, akiről sejteni lehet, hogy babát szeretne, hogy mikor lesz már kisbabája. Ez annyira tapintatlanság!! Ez elsősorban csak 2 emberre (meg a topicra :D ) tartozik.

Amíg nem házasodik meg az ember, akkor az a téma, mikor mész már férjhez. Utána a baba. Aztán a tesóbaba. Majd később, hogy mikor lesz már unoka.

Állandó megfelelési kényszernek vagyunk kitéve. :?

Bébé
bébé2007

Beber ilyenért én is ütni tudnék.

Yamita meddöség miatt járunk az akupunkturára.
zsembi

Nekem tudjátok mi volt fura? hogy azok a barátaim akiknek van gyerekük teljesen másképp reagáltak, mint akiknek nincs.. egyszerűen nem tudtak olyan empátiát produkálni akiknek nincs gyerekük.. még ha szerették volna, akkor sem.. és hiába még csak pár hónapja várok babára, nekem is kihullott a hajam mikor mindenki azzal jött, hogy hát sebaj, most még nyaralsz egy jót.. asszem inkább nem nyaralnék... ha választhattam volna..
és a kedvencem nekem is a fiatal vagy.. vááá :evil:
yamita

köszi zsembi, idáig még megoldottam :D
csak arra gondoltam, hogy milyen idegközpontok vannak a kézfejen (petefészek? női nemiszervek? vagy valami agyalapi mirigy-hormonháztartás?) szóval a 'tudományos' oldala érdekelt volna.
Bocs, hogy folyton faggatózom, de kitől tanuljak ha nem Tőletek? :)
yamita

Hú Ági, tényleg!!!! Ezek is megvoltak! A gyertyaállás! Jaj, és csináltuk is, annyira hülye helyzet volt! Na, mostmár persze röhögve gondolok vissza rá, bár ezen még akkor is röhögtem mikor gyertyaálltam a férjem meg tette a párnákat alám :lol: :lol: :lol:
Jaj Istenem! Majd meglátjátokaz lesz legközelebb ilyen vicces szitu mikor szülésbeindítási célból mentek rá a témára...na, ,azt is végigröhögtem, már bocsánat a témafelvetésért :oops:
beber

igen fiatal vagy, de a szervezet sajnos merül! :-( És időben el kell kezdeni lépni, mert mi van, ha 40 évesen eszmélsz, hogy hoppá már 10-15 éve nem jön, talán kéne segítség? Na mindegy, ezeken annyira fel tudom húzni én is magam.
Ági28

Yamita,

sajnos én többször is az ellenkezőjét tapasztaltam baráti,ismerettségi körben :( . Azok, akiknek gyorsan összejött a baba, természetesnek vették, hogy sikerült és abszolút nem értik meg, valakinek miért nem jön össze. És úgy tudnak viselkedni, mintha a gyermek nélküliek nem is emberek lennének.

Persze ezek a legnegatívabb példák, de sajnos ilyen is van.

Bébé
bébé2007

Na igen Yamita. Meg az, hogy nem kellett volna a lombik még, mert még ráértünk volna, hátha összejön...Mert mi csak 5 hónapig próbáltuk és mivel nem sikerült már mentünk is utána, h mi van, szóval mmásfél éven belül meg is zültem miután kitaláltuk, hogy gyereket szeretnénk. És miután kiderült, ,hogy természetes úton nem lehet csak lombikkal és sikerült is, akkor is azt mondták, hogy : na látod, hogy sikerült, ráértetek volna még!!!! Ba**us, nem értik meg, h nem az időn múlott, hanem azon, hoyg nincs mivel gyereket csinálni, tökmind1, hoyg 10 évig vagy 1 hónapig próbáltuk! Jaj, annyira hülyék az emberek, persze aki nincs benne nem is érti mi ez és, hoyg lehet, hogy nem leszek terhes attól, hogya férjem rámnéz.
beber

a hibákért bocs, gyorsan írok, örömködök, h itt vagyok veletek míg Pisti alszik. Na nem mintha kevesebbet lennék mióta megvan :) De főznöm is kell, még nem álltam át, h nem úgy van minden, ahogy én beosztom. Majd Pisti megmondja.
beber

Beber, helyes, Pistike a főnök, vagy nem? :-)
Ági28

Yamita annyira nem tudom hogy mik vannak ott ahova szurnak de legközelebb majd kérdezgetem a doktornöt hogy ott mire szurja.
zsembi

beber szerintem megfogtad a lényeget. aki nincs benne, egyszerűen nem tudja ezt átérezni. hogy milyen amikor kb minden ötödik másodpercben eszedben jut, hogy gyereket akarsz.. NEM holnap, NEM jövőre, NEM majd hanem MOST!!
De próbálok nem haragudni.. és ne is tudják meg, hogy ez milyen rossz.
Két munkahelyem van, az egyiken emberekkel foglalkozom, immár 7 éve.. na, azt viselem mostanában rosszabbul. Mikor fiatal anyukák azon sírnak, hogy nem tudnak mit kezdeni az egészséges, gyönyörű értelemes kisbabájukkal..mert sír..és ő ettől kiborul.. tényleg?!?! na, itt kell uralkodom magamon, hogy meg ne fejeljem.. :evil: :evil:
yamita

Szia lányok! megjöttünk a nyaralásból vegyes idővel leégéssel tarkítva, a gyerkőcök jót úsztak, én meg pirosbetűztem egy darabig....
Voltam Sotén vérvételen, női hormonok+cukorterhelés, megkezdjük az endokrinci kivizsgálást, 20-án újabb hormon, aztán remélem elkezdjük szedni a Merckformint.
Nóczi, Cyprus!sajnálom, de hajrá a következőre, addig pihenjetek töltödjetek!
Február! Végére téged is látni, szorítok...!!!!!!!!!
Ági! Még mielőtt "nyaralni mentél" :D kérdeztem, hogy ez a cérna dolog működhet-e férfimeddőségre (alacsony spermik ICSI beavatkozás kell)? ha tudsz valamit ezzel kapcsolatban kérlek írd meg.
Akiknek nem írtam név szerint azoktól elnézést kérek, most sietek. Vigyázzatok magatokra! meg a babókra!
Vendég

Tündér vagy zsembi, köszönöm! :)
keresgéltem a neten is, de szinte semmi értelmeset nem találtam :(
yamita

Hát de. teljesen belakta magát már, olyanmintha mindig itt lett volna és maximálisan ő a főnök. Bár ma megpróbáltam én eljátszani a szigorú főnököt mert képes voltam megreggelizni miközben sírt, hoyg enni akar. Nem tudom megértette-e, hohgy ha anya nem eszik akkor nincs tejcsi. Mondjuk hiába mondtam neki, csak kiabált. Úgy beszélgetek vele mintha értené... Azt hittem egyébként, hogy majd tökre pánikolok ha sír, de nem. Halál nyugiban vagyok. Most tényleg megyek főzni, sikerélmény lesz ha sikerül abszolválnom az első főzésemet mióta szültem és 1edül vagyok Pistivel :roll:
beber

Csak ügyesen beber! :D :D
yamita

Annyira nem tudják a kivülállók hogy mi min megyünk keresztül és ezért én még a barátnöimmel sem beszélem meg nagyon mert nem értik az egésszet.
Egy barinöm van hasonló helyzetben vele viszont tök jó megbeszélni mindent és segitünk is egymásnak.
zsembi

képzeljétek megyek pénteken egy vizsgálatra összevetik a vért a spermával hogy nincs e ellenanyag. Ugy izgulok.
Ezt milyen vizsgálatnak hivják amugy nem tudjátok?
zsembi

jé, én nem is hallottam ilyenről Zsembi :roll: de jól hangzik.
beber

Babóca üdv. A multkor a doktornő azt monta, hogy igen állítólag tudnak javítani a spermaképen is. Na persze nem tökéletes lesz, de javul. Állítólag volt akinek 8 millió volt, és 20 millióra megemlkedett a szám! :-)

Zsembi ki küldött el erre a vizsgálatra.

Ja meg különben is hogy ne gondolj rá, kétnaponta UH, napinta szuri, és akkor most közben gondoljam azt, hogy ez valami másért van. Nem tudom mit képzelnek.
Ági28

Beber az eggyik lánynak 4 lombik után csinálták meg és kiderült hogy pozitiv szegény kifizetett egy csokó pénzt a semmiért.
Tudod szerintem ez lehetne az elsö amit megcsinálnak az orvosok.
Most a férjének transzfuzió kell egyik kezéböl levesznek 3L vért kiszürnek belöle valamit a másik kezébe meg vissza.
Hát ez a nem semmi.

Yamita itt nézd meg www.yamamoto.hu
zsembi

3 liter vért??????????????
Ági28

Hm. Mondjuk én azt hittem ennek az ellenanyagos dolognak akkor van jelentődége ha emiatt nem jöhet össze spontán a baba, mert lombiknál kikerülnek minden szűrőt, szóval nem tudom, hogy hol termelődik lombik esetén az ellenanyag. Azt hittem, hogy akinek ez a problémája,hogy ellenanyagot termel a sperma ellen (ha jól rémlik valahol a méhnyaknál, tehát már ott elpusztulnak, de ez csak sejlik valahonnan)ott is épp a lombik a megoldás,mert ott pont kikerülik. Na de lehet hülyeséget írtam, csak én így tudtam.
beber

Beber ezt én sem tudom pontossan de a lánynak tényleg alergiás reakciója lett az embriók beültetése után én is láttam együtt volt lombikunk. felment a láza és olyan volt mintha jól megfázott volna.

Ági ez a lány mondta nekem hogy a dokink aszisztense a kis laborjában meg tudja csinálni ha megkérem rá persze csak egy kis papirt kapok róla de ha baj van akkor megmondja hova forduljak.
zsembi

Hogy mik nem derülnek ki.
Ági28

Ági én már mindennek utána járok nem akarok én is igy járni.
zsembi

Sziasztok!

Zsembi, nekünk ez most a második (és remélem, utolsó) próbálkozásunk, és a múltkor is voltak bajaim a vizeléssel, de ilyen görcseim akkor nem voltak (egyébként mára elmúlt, valószínűleg tényleg felfáztam), és nekem is megtapadt, de elhalt. Remélem, most még 8 hónapig odabenn marad. A Nyírőben tényleg elég bunkók, és ez sajnos nem korfüggő, én a sebészeten feküdtem egyszer, ott idősebb ápolónők vannak, hát izé. Így különösen tudja értékelni az ember a Dévaiban uralkodó hangnemet… Remélem, azért rendben lesznek a papírjaid.

Ági, nem vagy semmi, ennyire rákaptál, hogy szurkáltassad magad? :) A Merional és társai nem is elég, most már mindig kell valami…

Bébé, mindig örülök, ha azt látom, hogy nemcsak én írok ide regényeket :) Egyébként teljesen igazad van. Én is most, a másodiknál kezdem igazán azt érezni, hogy egyszer lesz babám. Most vagy legközelebb, vagy még azután, de lesz. Azt azért nem mondom, hogy mindegy, mikor… de szinte.

Szia, Babóca! Aranyosak a gyerekeid! :)

Jaj, a jó tanácsok… nem is mondok semmit...
február

február hát edzésben kell tartani magam! :-)
Ági28

Február hát remélem hogy ez a babó szépen kapaszkodik neked odabent.
zsembi

sziasztok!

szia Cyprus!
Megkaptad a privit?Nagyon béna vagyok,nem látom. :(
acska

Zsembi, mi vagyunk még így ezzel :)
február

Sziasztok!

Adri! Nem kaptam privit tőled:((((
De kár, hogy nem jött át. Ha van kedved próbáld meg még1x:)))
Várom:))) Remélem jól vagy.
cyprus

Zsembi!

Én nem hagynám magam lerázni. Velem a szabolcs utcában próbálták ezt eljátszani, de én berobogtam, kikértem a papírjaimat és már ott sem voltam. Ugyanis neked jogod van ahhoz, hogy a leleteidbe BÁRMIKOR betekinthess, azokat lefénymásold... Szóval ha nekik nincs idejük fénymásolgatni, akkor menj be kérd el tőlük azzal, hogy majd te lefénymásolod. És olyan nincs, hogy nem adják neked oda!!!

Beber! annyira cuki ez a cipős kép pistikéről. Nagyon imádnivaló:)))
Neked és bosztinak is nagyon szép babója van. Nem győzöm hangsúlyozni:)

Annyit írtatok, hogy nem is tudok mindenre reagálni.

Február! Örülök, hogy múlóban a felfázás, de az áfonyát tényleg próbáld ki. Állítólag heti egy marék áfonya és nem jön vissza a gyakori felfázásérzés.
cyprus

Üdv Csajok!

Hali Február! Már vártam, hogy visszagyere, ezek szerint letelt a szabi. Hogy vagytok? Neked is baromi lassan telik az idő? Hiába, ez a várakozás (immáron negyedszer) teljesen kicsinál, és 18-a nagyon messzinek tűnik most. :? Szurkolok Nektek!!!

Hanyatka - lassan-lassan Nálatok is várható valami eredmény, ugye? :)

A ronda idő ellenére szép napot Mindenkinek!
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?