A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Halihó!
Megjöttünk szombat este, azóta nem volt időm jönni...
Klassz volt a Balcsi, egy esős napunk volt, a többin strandoltunk, kirándultunk, jól éreztük magunkat. Esténként társasoztunk ezerrel (Catan, Carcassone), Lottika is nyomta velünk, bírta a kiképzést.
A 3 csaj (enyimek meg a bnőm 3éves kislánya) szépen eljátszottak együtt, édesek voltak, csak Lottikánál jött néha elő a hiszti -persze akkor a húga is "bebolondult".
Lindike egyik éjjel beszélt álmában, hu, nagyon beijedtem. :lol:
Még szopizik, de már nem görcsölök rajta, evvan. :lol:
Ha lesz kis időm, teszek fel képeket.

Házunk épül ezerrel!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsanett! Nemsoká meglátod Marcit, nyugi, no para!

Enikő! Kitartás, nemsoká 3 gyerekes anyuka leszel!!

Fú, nem emlékszem mit olvastam még, lehet ez már a kor. :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!
privit írtam.
Vendég

jók lehetettek a nyaralások.
pihentetek is?

mi is voltunk 3hete Alsópáhokon, pihenni :lol: talán mostanra sikerült kipeihennem azt a pár napot, legközelebb úgy kb. 4év múlva megyünk (gyerekekkel) :lol:

Enikő, Zsanett!
akkor drukkolok h. jöjjenek ki a babák.
Én még bent akarom tartani minimum aug 9ig, addig még sok-sok dolgom van :lol:

kishugi még mindig faros :shock: kíváncsi leszek mi lesz, fordul-e még. (Vivi ilyenkor 3kiló körül volt, sz.tem, hugica is van annyi már)
én olyan vagyok állandóan mint akit agyonvertek, nem is látok szinte a fáradtságtól, más is fáradt vagy csak én?
Vendég

Hájháj :)
Végre újra van élet a fórumba, vége a nyaralásoknak :)

Zsuzsu: Dr Márton Virágnál és a Barbinál (szülésznő) szült Emi! És nagyon nagyon meg volt velük elégedve :wink: Amin nem csodálkozok :oops: :D

Zsanett: Nekem is dagadnak a végtagjaim, kb 2 napja, de sztem a meleg miatt. Mert a múltkori kánikulában is ez volt. Nem vészesen de azért dagadnak. Nemtom mit lehet vele csinálni, sztem semmit, majd szülés után kifolyik az emberből.... A sómegvonás jó ötlet, hamár a folyadékot ugyi nem szabad.. Én rengeteg dinnyét eszek, meg vagyok őrülve érte...
Szép nagy a pocakod :D Enyim:
Kép

Melinda: örülök, hogy jól telt a nyaralás, képeket kérünk!

Karmen: Örülök, hogy jó volt a nyaralás :) Sok gyönyörűszép hely van ebben a pici országban :wink:

GErika: Nekem viszont van hasmenésem,illetve lágyabb gyakori széklet.... Ma már 3x voltam vécén :oops: de sztem nem a babától. Inkább a sok dinnye, meg az összevissza kajálások. :lol:
Durván 4 napig bőgtem, mára nagyjából elmúlt ez a világvége hangulat! Bár már egyet nyomtam ma is, amikor beszéltem mamával telefonon (csajaim mamáznak mindkettő), de alapvetően nem akarok kiurani az ablakon, mint pl tegnap... :shock: :roll:

Zozo: Faros még mindig? Bakker azért jó lenne ha befordulna... :roll: Olvastama privid, minnyá megy a válasz.... :wink:

Megyek mert nagyon feszüüüüül a pockom

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zsanett!
Stimulációs ctg: sima ctg csak birizgálni kell közben a mellbimbót. Asszem 1 perc birizgálgatás, két perc szünet, és így 15-20 percen át. Állítólag fájásokat generál, és segít nyílni. A szülőszobán csinálják, emiatt kell befeküdni. Ki lehet birni, bár nekem elég kellemetlen volt a fájások közben a ctg. Szívesebben görnyedtem fájás alatt.
Szurkolunk Marcinak!!!

Enikő!
Köszi az infót! Szép a pocak! A dinnye nálam is főétel, bár én nem várok babát most :oops:

Zozo!
Drukk, h megforduljon kishugi!
Vivi hogy van??

Melinda, Kármen!
Képeket! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Gerika: Bencinek boldog szülinapot, kicsit megkésve :) Te hogy vagy? Nevetek van már?

Exi: Jók a képek :) És nagyon aranyos a fehér fiad :)

Csibe: Hú de huncut Gábor :) Nagyon jóképű.

Zsuzsi: Déneske is eszméletlen jóképű, és úgy látom jó nagy lábon él. Hanyas lábbelit hord?
Úgy tűnik jó a társaság a környéketeken. Szerettek ott lakni?

Zitacicu: Aranyos ez a joghurtetetés :)
Képek a gyerkőcökről?

Vesm: Szia!!!!!!!!!! Tényleg jól el vagy veszve. Írhatnál néhány mondatot magatokról, no és képeket is szeretnénk :)
Utólag Dórikát is Isten éltesse szülinapja alkalmából!

Anett: Ti is szépek vagytok Málnával. :)

Zsanett: Nyugi, ez már az utolsó pár nap/óra. Max. még 8 nap :)

Zsuzsu/ Ábel: Köszi a rózsát ;)

Enikő: Nyugi, én mondtam hogy túl fogod hordani :lol: :lol: :lol: :lol:

Melinda: Képeket!!!!!!!

Zozo: Drukk hogy megforduljon kishugi, és aug. 9-ig ne bújjon ki :)
Amúgy én is hulla vagyok mindig, pedig én nem vagyok terhes. Biztos ez a bolond idő....

Nálunk az a nagy újság, már ha újság egyáltalán, hogy Gréti asszem szobatiszta. Nem is emlékszem mikor volt utoljára baleset. Szól mindig ha pisilni kell. Végre már úgy is pisil a fűbe ha tartjuk, nem kell a bilit hurcolni mindenhová. Tegnap a nagybevásárlást is megúsztuk bepisilés nélkül. Éjszaka sincs pisi. Szóval nagyon büszke vagyok rá :) Könnyebben ment mint képzeltem. Tényleg csak az a nyitja hogy meg kell várni hogy megérjen rá a gyerek, és azt ő tudatni is fogja hogy mikor jött el az idő. Vagy legalábbis nálunk így volt.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsanett, köszi !
Arra gondoltam, hogy lement -e már a feje a babónak vajon. Bár nekem a 3.-nál nagyon későn ment le(szülés alatt), jobb, ha már úgy megy az ember szülni, hogy be van illeszkedve babó feje.
Akkor még a nyákdugó sem távozott, ugye? Sebaj, valszeg van még néhány nap a szülésig, de hát tudják ők, mikor akarnak megszületni! Kitartás! Foglald le magad valamivel!Vagy pihizz! Kisfiad várja már a tesót nagyon?

Enikő, nem baj, a hasmenés most jobb, mint a székrekedés...Tényleg kibújhatna, ha már Bogiék is épp mamáznak, de hát még csak a 37. hét, nem akarja elsietni, no.
Nézz valami vidám filmet a pároddal! :)

Zozo, hű, lassan Te is a végén jársz. Császároznak, ha nem fordul be Kishugi?
Én pihentem, persze ott volt anyukám, így könnyű volt.

Karmen, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Merre voltatok? Campona az Pesten van, nem? Nem volt nehéz babával menni?

Melinda, várom én is a képeket!Olyan jó, mikor több gyerek együtt tud nyaralni!

Dancsi, mi újság veletek?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Zozo!
Beszélj a kiscsajjal,hogy forduljon meg! :lol: Nem csak te vagy fáradt erre az időre már én is nagyon kész vagyok! :)

Enikő!
Elvileg sódiéta mellett nem kellene vizesedni!Legalábbis a doki szerint!Holnap megy a drágám a mamához kicsit nyaral!Vagyis most már addig még meg nem szülök!Sajnálom szegényt,de néha már az idegeimet feszegeti!Unatkozik itthon. :D

Zsuzsu!
Remélem nem kell megvárnom hogy birizgáljam a mellbimbómat!

Jégvirág!
Gratula a szobatisztasághoz!Nagyon üsyesek vagytok!
Remélem igazad van és már tényleg ez az utolso pár nap/ora!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
zsanett26

Húúú lányok, naon meleg van!!!
Kitartás a hamarosan szülőknek, esetleg a mellbimbó bügyürgetéstől beindul6 a szülés, próbálgassátok!! :roll:

Kép
gyanixi

Bea, köszi. :) Megvagyok. Valószínű a vérszegénységtől időnként(érdekes mindig délelőtt) nehézlégzésem van, vagy mi, nem kellemes. Majd csütörtökön megyek dokihoz. Gondolom ír fel vasat.
Név, hát, még bizonytalan, majd ha megszületett, megtudjátok! :Dmég én sem tudom.
Gratulálok Grétinek, nagyon ügyes. Igazán korán szobatiszta lett!

E.

gerika

tegnap éjjel hazajöttünk a Balcsiról, ami a gyerekek oldaláról szuper volt, számomra azonban felejthető....

Jozsó taknyos lett, majd követte Boldi egy gigabrutál hányós fosóssal, eztán Jozsó leesett egy 3 méter magas emelvényről, de megúszta pár horzsolással és monoklival, majd szombat este elkezdett valami iszonyat mód fájni a torkom, és lázas is lettem, ma elmentem dokihoz, akkorra már lángolt mindenem és skarlátom van, úgy érzem itt a vég :(

Ráadásul itthon hagytam az összes gyógyszert, így ott álltam a nyaralás közepén minden nélkül.

És ami még a gáz, hogy lent volt az összes unokatesó is és náluk is kezdődnek a tünetek.

Bea,
gratulálok Gértinek!

Enikő,
próbálj kitartani még 3 hét van hátra és tényleg jobb annak a gyereknek odabent, tudom húzós a vége, pláne melegben, de túléled
Vendég

Kint kellen játszanunk az udvaron, de ki nem megyek ilyen melegbe itt bent nagyon jó, ahhoz képest.

Enikő!
tényleg sok fiús mama mondta h. a fiúkat túlhordták, anyukám is azzal nyagatott Vivinél a vége felé h. elnézték csak fiú lehet h. még nem akar kijönni :D
na jó nem vígasztallak tovább :lol:
jó nagy a pocakod.

Zsanett!
a te pocakod meg óriási :D

Zsuzsi!
Te csináltad ezt a birizgálós izét??? brrr de rosszul hangzik, na
erre engem senki nem venne rá, bármi másra, de erre nem, birizgálja a cicjét aki kitalálta (bizti pasi volt)

Vivi nagyon jól van köszi, én kezdek kinyúlni a hisztik miatt.

Bea!
Gréti nagyon ügyes, hogy kezdted megvárad h. mondja h. nem kell pelus? az elejéről lemaradtam.
nekünk még bilink sincs, de majd lesz, én is arra várok h. ő akarja, úgy talán könnyebb, gondolom én.
majd jövő nyáron elkezdjük ha addig nem is.
vagy a télen.

Erika!
remélem nem lesz csaszi, de nem bánom mit csinálnak vele, csak a gyerek jöjjön ki egészségesen.
(azért remélem kimarad a csaszi élménye)
az jó ha tudtál pihenni.

Dancsi!
aztamindenit!
nektek kijutott a jóból, jobbulást.
Vendég

Zozo! Drukkolon én is hogy beforduljon a baba! Még van idö erre.

Erika! Bükfürdön voltunk, meg elmentünk Köszegre, Bozsokra (lovagolni), hazafele utba esett igy jutottunk el a Camponába. Nem volt gond babával, söt vele sokkal könnyebb volt mint Orsival mert v. aludt v. nézelödött v. szopizott. Babakocsit, kengurut vittünk magunkkal, igy cipelni sem kellett.

Bea! Gratulálok Grétinek! Orsi nem is engedi hogy a pelust éjjel ne adjam rá. Aztán ha rajta van kiabál hogy belepisilt. Nagyon mérges vagyok miatta, de nem engedi anélkül a lefekvést sajnos.

Képek:
Kép landolás Kép csobbanás Kép lovaglás Kép és elfáradtak

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zozo: Mi pl. akkor vettünk neki először bilit amikor pár napig minden nap fürdés előtt a zuhanyba pisilt...És x+1. napon beleállt és nyomta és nem jött semmi :) és csodálkozott hogy semmi. Én akkor jöttem rá hogy lehet kéne egy bili. Vettünk, a szobában volt pár napig, rá se nézett. Elmondtam neki mire való. Aztán egy nap levetette a pelenkáját és ráült....
aztán másnap megint, és így lassan
aztán én pisilés után mindig visszapelenkáztam
ha kedve volt levetette ha pisilni kellett ha nem nem
ekkor még hideg volt, tavasz, április környéke
na akkor kellett volna levenni a pelust róla és hagyni pucérkodni...én akkor még nem mertem féltem hogy megfázik :shock:
úgyhogy egy jó ideig csak akkor vette le a pelust amikor kedve volt bilibe pisilni, néha szólt hogy vegyem le én meg nem vettem le neki ha siettünk valahova meg ilyenek...ekkor éreztem úgy hogy elrontom....
aztán ahogy szép idő lett, levetettük a pelust, és itthon bugyiban volt
ha bepisilt bepisilt, ha a bilibe akkor hurrá
nagyon hamar megtanulta hogy hogy működik a dolog
egyébként nem tudom ismered e, de nagyon ajánlom ezt a könyvet: Alona Frankel: Bilikönyv :)
Egy kisfiúról, Samuról szól....kicsit féltem az elején hogy kisfiúsan mutatják be, de nem volt belőle gond....mindig mondtam neki hogy neked puncid van mert kislány vagy samunak meg fütyije mert kisfiú, stbstb. de azt hiszem létezik kislányos verziója is, de lehet hogy azt még nem fordították le
már tudja fejből a samus könyvet, naponta 6x el kell mesélni neki mégis

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág! Gratulálok Grétinek,nagyon-nagyon ügyes!

Zsanett,Enikő!Szép nagyok a pocik! :D

Zozo,Gerika!Kitartás nektek,én jól viselem az időt,szerencsére semmi bajom,elvagyok kint is bent is,vásárolgatok is,sétálok!De persze lehet 30 pár hetesen én sem villogok ezzel már!Zozó remélem megfordul még és megúszod a császárt!

Kármen!Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás!

Dancsi!Gyors gyógyulást neked!Eseménydús volt a Balcsi!
20140113113746

Zozo: Én a lányomat is túlhordtam (Bogit) úgyhogy ebben nem hiszek, hogy a fiúkat túlhordják. Nem akarok hinni :lol: :lol:

Bea: Gratula Grétinek a szobatisztasághoz, hááát nagyon ügyes, le a kalappal előtte :wink:

Dancsi: Hát erre már nem lehet mit mondani :( :cry: Egyik betegség jön a másik után...áááááááááá nagyon sajnálom!!!! :cry: Gyógyuljatok mindannyian!!!!!
Nekünk év elején volt ez a betegeskedős periódusunk, az utóbbi hetekben szerencsére makk egészségesek a lányok (koppkopp) :D
Holnap jön a redőnyös pasi (akit te ajánlottál) nagyon aranyos volt a telóba és földim :wink:

Karmen: Klasszak a képek :)

Zsanett: Sztem sódiéta ide,sódiéta oda, ha az ember terhes+ meleg van és hajlama van rá,akkor bezony vizesedik.... Jól teszed, hogy lepattintod a Gerit, legalább nyugosan oda tudsz koncentrálni a szülésre.... lemész alfába és táááágulsz, és csak táááágulsz -tudod :wink: - :D

GErika: Enyim baba már lement régen. Már 2 hete is mondta a doki, hogy érzi a fejét.... a méhszájnál.... És ha mocorog iszonyat fáj, és brutál székelési ingerem van, úgyhogy ő már leért a célegyenesbe :wink: :D

Ti hogy álltok???? Mekkora már a pocid? Tehetnél fel egy pocakfotót :wink:

ceniko
Szeged

Enikő, a koromhoz képest óriási pocakom van(szerintem), ha sikerül majd egy normális képet végre csinálni, felrakom.

E.

gerika

Enikő!
remélem is h. nem így van, onnan jutott eszembe h. anyukám szekírozott valamelyik nap h. óó nemsoká itt az idő,a fiúk maradnak végig, mondtam neki h. ne mondjon már ilyet nekem :?

Karmen!
szuperek a képek.
mondták nekem is h. az utolsó pillanatig fordulhat, hát köszi... :shock: befizetek egy több mint 4kilós baba utolsó (ha Vivi méreteiből indulok ki, doki is mondta h. kisebb nem lesz ) pillanati fordulására, csak tudnám ha akkor is fordulhat még miért nem fordul időben :roll: mikor még kényelmes neki is :wink:

Bea!
köszi, könyvet megnézem majd, jó kis könyv lehet
Vivi is ráül a bölcsiben a bilire, látja a többiektől, a boltokban is kipróbálja /ná az összeset, fogok mostanában venni, csak nem tudtam eldönteni milyen színűt vegyek :lol:
micsoda problémák.

Anett!
a te pocakod is nagyon szép, milyen csini vagy.

Én már egy jó nagy bálna vagyok, próbáltam képet feltölteni, de nem megy valamiért, talán sikerül.
Vendég

Hali.

Dancsi, privi ment, a kedvedre megtaláltam itt a választ, jobbulást a fiúknak!!!!

Enikő és Zsanett, szépek a pocifotók.

Kármen, jók a képek. Mi nem megyünk nyaralni, majd aug. végén vagy az októberi ünnep környékén lesz egy hosszú hétvégénk, persze Petivel.

Bea, nagyon ügyes a lányod!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Beindult a topic, nagy a pörgés :-)

Bea!
óriási gratuláció és puszik Grétinek!!!!!!!

Dancsi!
Gyógyulást nektek!!

Zozo!
Igen, nekem volt olyan bimbóbügyürgetés, mert nem nyíltam. vasárnap estétől csütörtök hajnalig voltam a női osztályon, minden reggel ctg a szülőszobán. hajnal 5-kor kellett menni :oops: :oops: , állítólag amiatt csinálják a szülőszobán, mert ettől beiindulhat a szülés. Na nekem nem indult..... :lol:
Nem tudom ki találta ki ezt a módszert, de "pasi" a dokim , nekem Ő "rendelte" :lol: Megcsináltam, mert bíztam a dokiban és nem akartam császárt.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Exi,írtam privit!!! :wink:

Kép
bibi226

Exi,írtam privit!!! :wink:

Kép
bibi226

Sziasztok!

Még egyben és egy fokkal jobban is mint pár napja.... Lehűlt picit az idő, úgy érzem kapok levegőt :lol:

Hajnal 3 ig voltak ilyen késdöfködéses jellegű fájdalmaim egészen altájon belül, és keményedett hozzá a hasam+derékfájás, de elmúlt és utána bealudtam! Fél 10ig szunyáltam :) Aztán hozta a mama a csajokat! :D :D
Olyan furi, úgy tünik tök sokat nőttek, pedig csak 3 napra vitték el őket :lol:
Viszont nagyon jó színt kaptak, főleg a Bogi, kis csoki lett :D :lol:

Délbe letettem őket aludni, de épp jött a vihar és be vannak carva :oops: :lol: Bár Viola mintha bóbiskolna...... :roll:

Zsuzsu: megnéztem a videót, nagyon édes Ábeled :) Olyan furi, hogy még nincs 1 éves és már ilyen ügyesen megy :roll: ...és már mióta....! :D Nekem is volt emlőstimulációm még Bogival, a 2. után már nem járultam hozzá (írásban), sztem kb annyit ér mint halottnak a csók.... :shock: :x :evil:

GErika: Várjuk a pocakfotót :)

Zozo: Te meg tartsd vissza béjbet agusztus 9ig :lol: ha előbb akarna jönni parafadugó..... :lol: Amúgy minden be van szerezve az érkezéséhez??

Olyan édi a Bogi, épp a Micimackó és a Zelefántot nézi és kommentálja:
Anya miért fésüli meg alvás előtt a Zsebibaba anyukája, a Zsebibaba haját?
Hát, biztosan azért, hogy ne legyen kócos!
Hiszen csak 3 szál haja van,hogy lenne már kócos..... :roll: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Szaisztok!

gerika!

Tapolcára nem kell bejelentkezni kb 5 perc alatt körbe lehet járni a csónakkal.Apa nem bizonyult valami jó hajóskapitánynak de azért sikerült a csónakban maradni:) :lol: :lol:
Az volt nekem a gáz hogy mi ugye gyerekekkel mentünk és sokat kellett várni míg csónakot kaptunk de enyimek kicsik gondolom a nagyoknak meg se kottyan az a 20 perc várakozás.

MElinda!
Örülök hogy újra itt!!

Enikő!
Kitartás!Tényleg nrmsoká vége!

Dancsi!
A mi nyaralásunk is hasonló.Car volt az idő NIki 39.5 lázzal visított utánnam két napig de ettől függetlenül nem éreztük annyira rosszul magunkat.Amúgy meg kellett egy hét hogy kipihenjem magam a nyaralás után.

Képekkel is jövök majd ha megtalálom a kártyát amin rajta van :oops:

Lakáseladás NO COMMENT :evil:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Hazaértünk mi is, már vasárnap, de rengeteg dolgom volt, meg van is még.
Olvasom, hogy nem mindenkinek sikerült túl jól a nyaralás, mi szerencsére megúsztuk betegség nélkül. A rossz idővel meg nem törődtünk, sétáltunk meg pihiztünk nagyokat. Boti meg nagyon mamázott, állatira élvezte a nagyszülők társaságát, és persze viszont!
:D

Pocakbaba is jól van gondolom, remélem. Hányinger már csak ritkán kap el, de az álomkór az szinte reggeltől estig. Hulla vagyok, alig tudok vmit megcsinálni a rengeteg dolgomból, állandóan le kell ülnöm/feküdnöm, úgy szédelgek. Gondolom a vérnyomim a béka segge alatt van..
Uh-ra 25-én megyek, már nagyon várom, hogy láthassam a törpit! :D
A hasam akkora mint a ház, úgy nézek ki, mint aki legalább 18-20 hetes terhes, de komolyan!! :shock:

Bocsi, most csak ennyi voltam, próbálok jönni később!!

Végül pár kép Botiról:

rosszidőben: Kép

itt volt a legkényelmesebb:
Kép

hazafelé fáradtan: Kép

Kép
Kép
zituska28

Bibi, nem tudom, hova küldted a privit, de az inviteles címem nem él (vagyis még igen, de csak egy hétig, és már nem is néztem egy jó ideje), a freemail-es ládámat meg délután óta nem tudom megnézni valami hülye rendszerhiba miatt, érdekes, a féjremé pöccre bejön. :shock:
Szóval ide küldd: kispeteragi@yahoo.co.uk
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!

Én is dagadtam a melegben, aztán ha hűvösebb lett, volt, hogy -4kg-t mutatott a mérleg... szerintem is a a meleg miatt van, felesleges foglalkozni vele.

Egyébként attól, hogy nem írok, folyamatosan olvasok, állandóan keresem a hsz-eidet... nagyon együtt vagyok veled :D Emlékszem, amikor Hajna született, akkor írtad SMS-ben, hogy jön a köv. babaprojekt... olyan gyorsan változnak a dolgok... még egy év sem telt el, és mindjárt újabb taggal bővül a családod... Ehhez képest az ember 40-es évei lapos állóvíz... :roll: Eh de szentimentális vagyok ;) Nagyon várom én is a fiadat :D
Vendég

Hali mindenki!

Nagyon kész vagyok.Ma reggel elvitték Gerimet.Olyan rossz,hogy nincs itthon,nagyon hiányzik!

Eléggé szurkál a hasam lennt meg Marci is dolgozik ezerrel,meg mintha csöpögne a vizem. :)
Majd reggel kiderül minden mert megyek ctg-re!Remélem már lassan beindul Marci!

Enikő???
Timika?????

Kép
Kép
zsanett26

Gira: De drága vagy :D :oops: Emlékszem épp a határon álltunk sorba amikor bekapcsoltam a telóm és jött az sms, hogy megszületett Hajna :D Bakker télleg mintha tegnap lett volna. Nosztalgiázunk??? :oops: :lol: :lol: Hát még én hogy várom a kis tökit. Annyira kíváncsi vagyok már rá :)
Nálatok mikor lesz 3. ? :D

Zsanett: Csippcsepp?? :D Az jóóóóóó hír :) Nekem is nagyon car volt amikor szombaton elvitték anyuék a csajokat :( 3 nap volt csak, de olyan soknak tűnt. Hiányoztak nagyon :oops:
Szurkálás a méhszáj nyílása is lehet... :wink: Anyuék holnap utaznak pestre (nagyon muszáj nekik :( ) és csak szombaton jönnek haza estefelé. Ha addig szülnék, nem tudom kire bíznám a lányokat :oops: Úgyhogy most szombat estig ne jöjjön a pici.... :? :roll: Na nem mintha be tudnám szabályozni.... :lol: De télleg nemtom mi lenne velük.... :shock:

Zituska: Boti még mindig milyen gyönyörű kispasi :D

Zitacicu: Megvan a kártya a fotókkal? Érdekel merre jártatok :)

ceniko
Szeged

Enikő,
nem akarlal elkeseríteni, de láttad ezt?

http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... stt=Szeged

Zita,
olyan naffiú lett Botiból!
Vendég

Sziasztok!

Csak egy extra gyors bejelentkezés, hogy mi is élünk ám még (Zsanett, köszi a hiányolást) :wink:
Hétfőn voltunk haematológián, holnap kell telefonálni az eredmény miatt. Éééés: nagyon benne vagyunk egy esetleges lakásvásárlásban, de konkrétan csak hétvégén fog eldőlni, úgyhogy utána mesélek majd bővebben.

Zitus :) Boti már megint hatalmasat nőtt és nagyon helyes :lol: :lol: :lol:

Dancsi :) Jobbulást nektek, bakker nálatok állandóan zajlik az élet! :? :roll:

Bea :) Gratula Grétinek a szobatisztasághoz!!! :lol:

Vesm :) Jó, hogy jelentkeztél, mesélj, mi újság veletek???

Zozo :) Én úgy tudom, hogy mivel Vivi hüvelyi úton született, akkor is megpróbálhatod hüvelyi úton megszülni a húgit, ha végig faros marad. Csak akkor lenne automatikusan csaszi, ha első gyerek lenne, mint amilyen Kristóf volt.

Enikő :) Zsanett :) Kitartás... és hatalmas drukkok ha a babócák mégis elindulnának kifelé :lol:

Kinga :) Mi van veletek?????? Ezer éve nem írtál már!!!!

Bocsi, ha vkit kihagytam, de már megyek is.

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Dancsi: bazzeg :shock: :shock: :shock: :x :x :x én ebbe belehalok............ :shock: :x

Timi: Költöztök?? Dejóóóó :) Majd várjuk a részleteket :)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

100és 1 éve nem írtam, olvaslak benneteket, de nincs időm írni....jól vagyunk, Pipi már nem ovizik, megy a hancúr egész nap.

Cél egyenesben levőknek hatalmas drukk és könnyed szülést, egészséget, boldogságot! Enikő, azért megdobsz remélem egy sömössel, ha megérkezik a várva várt, ugye?

Dancsi, kibuktam a 39 fokon....nah meg a nyaralásotokon is, tényleg nálatok folyamatosan zajlik az élet.

Gerika, boldog születésnapot így utólag is a kisfiatoknak!

Exi, boldog névnapot Petinek szintén utólagosan!

mennem is kell, Tomdi felkelt....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hali mindenkinek!

Megjöttem az orvostól igy reggel 8 óta!
Reggel 8-ra mentem a vasasba ctg-re,ott nem volt hajlandó Marci megmozdulni.Átküldtek a női klinikára,ott 9-11 vártam az ambulancián majd megint ctg,uh.13-ra végeztem is,aztán Kormányos doki közölte,hogy akkor pénteken befekvés amig a nagyságos úr ki nem jön!!!!!! :( :(
Ctg-n nagyon sok méhösszehúzódásom volt!Szerintem napok vagy már tényleg csak órák kérdése! :D :D
Holnap megint megyek ctg-re.
Elegem vaaaaaannnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!
Majd még jelentkezem,most megyek és alszom egyet! Kép

Kép
Kép
zsanett26

Helló!

Csak egy gyors bekukkra jöttem, holnap indulunk Grazba a
tesómékhoz! :)
Kíváncsi voltam voltam, mi van a nagypocakosokkal! Zsanett, Enikő! Mire megjövünk, talán már meg is születnek a babók, problémamentes szülést kívánok mindkettőtöknek! :wink: :lol: Mennek a drukkok!

Zitacicu! Édesek lehetnek az ikrek, gratulálok Máté fejlődéséhez! :) A joghurtos sztori nagyon aranyos!

Bea! Gratulálok Grétinek a szobatisztasághoz! :lol: :lol: Dénes jelenleg 23-as cipőt hord, de már nem sokáig, ha jól látom... :shock: a nagypapának és a dédpapának 46-os lába van...
Egyébként tényleg szeretünk itt lakni, a környék lakossága tényleg okés, de a sok gyerkőc képeken mind a mi házunkban lakik! Kész ovi vagyunk! :):) Mondjuk egyébként is sok a gyerek a parkban! :)

Exi! A kispasi nagyon helyes fehérben! :) Déni a DPT II. + OPV oltást kapta 18 hósan a kiskönyv szerint.

Gerika! Igen, a Vadaspark lakóparkban lakunk! :)

Dancsi! Húúúúú, megint kijutott nektek a betegségekből! :(:( Gyors gyógyulást kívánok!

Melinda! Képek???? Nem csak Lindi nagy szopibajnok, még Dini is szopizik!

Zozo, Zituska! Örülök, hogy minden rendben a pocakokkal! :))) Zozo! Talán még megfordul a kishugi, szorítok! :) Zituska, Boti igazán gyönyörű! :)

Karmen! Szuperek a képek! :) Édes az együttalvós kép!

Zsuzsu! Ábel nagyon ügyes! :):)

Mikor sikerül összehozni, találkozni szoktunk Timivel és Kristóffal a városban. Végre vittem gépet, itt van 2 gyors kép az utolsó játszóterezésről, tegnap készültek:

Kristóf és Dénes barátkoznak a csúszdán:
Kép

Indulás haza:
Kép

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!
tudom h. jót akar/t a doki, de én akkor is kihagyom ha esetleg kellene, nem bírom magam így kínozni, 10perc még oké, de amint hallottam a fene fogja bügyürgetni 1órán keresztül vagy tovább, ennyi erővel smirglivel is reszelgethetném :mrgreen:

Zitus!
Boti milyen nagyfiú, sokat nőtt.

Enikő!
dugó jó ötlet. :lol:
tegnap voltam védőnőnél, azt mondta látja rajtam nemsoká szülök, mondtam neki h. összetéveszt valakivel, én biztos nem :mrgreen: :wink:

Timi!
a védőnő/k azt mondták h. mind1 hányadik gyerek a klinikán tuti császár, mondtam h. dehát csak születik símán is faros baba, igen, mondták 4évente 1 :shock: , meg nem itt...

Zsanett!
miért kell befeküdnöd pénteken???????????????
Vendég

Zozo!

Érdekes amíg én ikerpocakosan bent feküdtem minden faros baba sima úton született.......De komolyan.

Olyan helyesek a pocakos képek komolyan mondom ha nem az eszemre hallgatnék tuti bevállalnék egy negyedik gyereket.Olyan jó lenne.Apa mondjuk tuti nem örülne neki .Néha még a 3 is sok.

Tuti jó volt a vadasparkban (most 4 gyerekem van:))állatira élveztem még mondhatom hogy így négy gyerekkel is kikapcsolódás volt a számomra.Igaz az utolsó negyed óra már kissé ideges volt Norbika kezdte unni de 11 től 5 ig mondhatom hogy egy hang nélkül elvoltak a kicsik és még aludtak is szóval nem volt semmi baj.Nikim majdnem kiugrott egy egy állat láttán a kocsiból szóval jókat röhögtem.

Képeket is rakok fel csak várom hogy apa hazajöjjön.Nekem a letöltés sose megy.Feltöltöm a gépre de soha nem találtuk meg eddig :lol: :lol:

Na addig megyek fürcsizni.

Zsuzsu!
Köszi a rózsát! :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Mi is izgulunk az utolsó idős kismamáknak és drukkolunk nektek!:)

Bébiétel és Cerazette nem érdekel senkit??

Bea, Ági (Exi), Timika: köszönjük az újrafogadtatást;)

Bea (Jégvirág) és akit még esetleg érdekel (akit nem az ugorjon pls.:)

Szóval a hosszú elmaradásunk oka költözés. Február elején vettünk egy kertes családi házat, s március végén költöztünk. Február eleje óta másból sem álltak/állnak a napjaim, mint rohangálni millió+1 papír, igazolás stb. után hitelhez, földhivatali papírokhoz, szolgáltatókhoz stb. Az előző lakásunk visszaadásához (ugyanis az önkormányzati+IKV-s garzon volt). Aki keresztülment már ezen, tudja miről beszélek. Mostmár kb. 1 hónapja ezzel rendben vagyunk, de máris a nyakunkon a következő nagy menet: a melléképületet kissé gatyába szeretnénk rázni, még a jó idővel. Alászigetelés, tetősfóliázás, cserépcsere, padló újraburkolás stb.

Férjem dolgozik, szabira most zöldség-gyümölcs szezonban nemigen tud jönni, úgyhogy minden papír, építőanyag stb. után én rohangáltam/rohangálok, többnyire Dórikával, néha nélküle (ilyenkor mamára "ruházom át" Kismanót).Sokszor már azom is tele van, amim soha nem is volt...:((

Ha 1x egyenesbe kerülünk, eljöhetnétek majd Grétivel egy kicsit...

Mi is gratulálunk Grétinek a szobatisztasághoz, nagyon ügyes. Dórika is elég ügyesen bilizik, bár ez nála még szerintem nem teljesen tudatos. Épp egy héttel az egyéves szülinapja előtt vettünk neki egy bilit. Tescoban voltunk, s ott nézelődtünk a babaosztályon, s az egyik bili nagyon megtetszett neki, úgyhogy meg is vettük. Még a színét is ő választotta ki, tündéri volt, milyen hősiesen szorongatta a kocsiban ülve mikor vittük a pénztárhoz, majd meghaltam neki:)) Legtöbbször nagyon ügyesen veszi elő, s tényleg kell neki pisilni, mikor előcitálja, előfordul viszont téves riasztás is, s kiderül, hogy csak a kacsát akarja nézegetni a bilin, vagy éppen valamelyik játékát óhajtaná belepakolni.

A szülinapja előtt 1-2 nappal indult el teljesen egyedül, mostmár óriási távokat képes megtenni mindenféle segítség nélkül, sőt folyamatosan menne, sőt szaladna is, ha tudna, s pl. az udvaron nem lenne a beton néhol elég hepehupás. Ilyenkor ő is huppanni szokot egy jópárat;), bár egyre kevesebbszer.

Hihetetlen, hogy mindent megért, amit mondunk neki, néhány szót már elég régóta használ (baba, mama, dádá, va-va, búúú,tata,mostanában eeelme=elment,meg még nem is tudom miket. Babanyelven meg komplett sztorikat mesél:)

1 évesen+1 hónaposan 10120 grammos és 80 cm-s volt. Szóval szépen növöget ő is.

Ha picit több időm lesz, s ráérek válogatni, meg kicsinyítgetni, akkor dobok fel majd egy-két képet is.

Most ennyi,

Jó éjt Nektek és Mindnekinek!

Mónika és Dórika[/i]

vesm

Sziasztok.

Zituska, egyre inkább nagyfiúsodik Boti, ez a tekintet...lenne idősebb egy kicsit, vagy én fiatalodnék 23 évet.

Bibi, privi megjött, holnap küldöm a kicsinyített képeket!

Nyúlanyó, köszi a köszöntést!

Zsanett, én drukkolok, hogy Marcell péntekig rájöjjön magától, hogy kívül tágasabb.

Klzsuzsi, aztán utánakerestem, hogy 18 hósan van kötelező oltás, én még csak a 15 hósnál tartok, és nem gondoltam, hogy az addig tartó nagyszünet után, hirtelen van még egy oltás. :) Na ezt jól megaszotam...
A cipő kérdés nálunk is gázos, szandiból a 22-eset növi ki a fiatal úr, az edzőcipije 23-as. De azt hiszem, őszkezdetre megint fog kelleni egy számmal nagyobb. És mivel valszeg öcsém genetikáját kapta a drága, készülhetünk mi is, mert tesóm nagy lábon él.

Zozo, szerintem alapból farosság miatt baromság császárt alkalmazni...áááááá. Meg nem rég olvastam valahol egy történetet, hogy faros baba, nagy súllyal egész gyorsan kibújt - simán!

Zitacicu, a feltöltőprogiban általában ki lehet választani, hogy hova töltődjenek a képek...mondjuk én is sok-sok keresgélés árán tanultam meg...de a mostani gépünk "intelligens", nem használok hozzá progit.

Vesm, gratula a költözéshez. Dórinak szép méretei vannak, ő sem lesz alacsony felnőttkorára. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Kép

Kép
Kép
zitacicu2

az előző képen Niki teljesen lázba jött a kis majomtól.

Barackevés :) Kép

Joghurt :) Kép

Máté és a szurikáta Kép

Ennyire vigyáz Nikire Kép

Gyorsan elküldöm nehogy kárba vesszen:)

Kép
Kép
zitacicu2

:oops: a szurikátás kép nem jött össze bocsi

Kép

Kép

Kép Kép

Kép
Kép
zitacicu2

Na megint egx jó időre osszátok be a képeket :lol: :lol:
Az a baj ha meg akarom nézni miniatűrben hogy mit töltök fel bezár mindent a gép így kiírtam a kép számát de ezek szerint nem siekrült tökéletesen.Ezért bocsika.
Remélem nem haragszotok a sok kép miatt.

Jó éjt.

Ja kismamik itt a hideg lehet készülni :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Jaj pech ugrottunk egyet.Lécci lécci nézzétek meg az előző oldalt ha már ennyit vesződtem a feltöltéssel :oops: :oops: :roll:

Köszi

Kép
Kép
zitacicu2

Jó reggelt :lol: :lol: Kép Kép Kép

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitacicu!
Visszalapoztam, megérte!!! :D GYŐNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulációim! Rég láttam őket, tehetnél fel gyakrabban képet, mert megvidámítod a reggelem! :oops:

Zituska!
Boti még mindig nőcivadító, ahogy néz........ha 30 évvel fiatalabb lennék....... :oops: :lol:
Pocakfotó? :-)

Dancsi!
Remélem jobban vagytok már. A 40 fok brutál, szerintem Ábelt beköltöztetem a pancsijába magamat meg a tus alá......

Timika!
Drukkok mennek! Kristófnak is, az új lakásnak is. Tesóprojekt?

nyúlanyó!
jó, h jelentkeztél!

KlZsuzsi!
Jó utat Nektek! A képek nagyon jók, azok a fejfedők....... :lol: :lol: :lol:

Zsanett! Enikő!
Mit szólnátok, ha holnap bújna kis a kisfiatok??! Olyan boldog lennek nektek is, mint nekünk a júli 13.-a :D :D
szurkolunk!!!!!!!!! A srácok tudják mikor jött el az idő és megmutatják magukat .

Mónika!
Gratula az új otthonhoz, várjuk a képeket!!!

zozo!
Egyetértek, másodjára már én sem bügyürgetnék, mert tudom, h nem amiatt indult be végül a szülésem, hanem mert akkor jött el az ideje.

szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Köszi szépen :) :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Timi!
Írtam privit :P

Daisypath Happy Birthday tickers