A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ok, Cyprus, ki fogom próbálni. A Hold utcai piac nincs messze a munkahelytől, nem tudom, tudod-e :)

Szia, Katóc!
Áááá, szinte rohannak a napok... :roll: Ezek szerint neked sem jött még meg. Ez biztató. (Tudom, volt már ilyen, nekem is... :( )
február

Szia katóc!

Az már csak 8 nap:))) Nyugi, gyorsan eltelik, legalábbis nekem az utolsó hét nagyon gyorsan eltelt. drukkolunk:)))
cyprus

Köszi, aranyosak vagytok, hogy drukiztok!

Mondjuk nekem csak az első alkalommal jött meg egy nappal azelőtt, hogy doki bácsihoz vissza kellett mennem. A többinél 1-2 nappal azután, hogy a gyogyókat abbahagytam.
Mindegy, reménykedem, hogy most sikerült. :)

Szegény Cyprus, pont Neked mondtam, hogy ne figyelj minden rezdülésre. Mondanom sem kell ugye, hogy én folyamatosan figyelem magam. :oops: Bocsiii!! De tudod, mondani mindig könnyebb. :)
katóc

Hát igen, mondani mindig könnyebb, mint átélni a várakozást:))
Egyébként szerintem nem baj, hoyg figyeli magát az ember. igazából nem is tdom hogy lehet nem fiygelni. Most, hoyg kiderült, hogy elindult valamicsak aztán leállt, tudom, hoyg éreztem valamit. Egész pontosan most már tudom, hogy az bizony hasfeszülés volt amit akkor éreztem, aztán egyszercsak nem éreztem és gondolom ott lett vége a fejlődésnek. Érdekes. Legközelebb már tudni fogom, hoyg ez bizony hasfeszülés.
cyprus

Igen, ezt én is igy éreztem, csak nekem a cicim is fájt. Aztán az utolsó héten abbamaradt minden, és valószinűleg akkor mentek el a gyerkőcök.
Azért kérdeztem Tőled néhány oldallal ezelőtt, hogy volt-e sárgatest-termelés, s mikor irtad, hogy mit mondott doki bácsi, mintha a saját lombikomat hallottam volna. Én pont az intézet mosdójában "szültem meg" azt a bizonyos fehér szövetdarabot.
Viszont azóta tudom, hogy mig a korom nem szab határt, bármennyit végig fogok csinálni, addig, míg nem lesz eredmény.

Hopp! Csöngött a telefonom, utrogesztán dugdosás következik. :D
Legyetek jók, majd még később benézek.
katóc

Cyprus igazad van de én nem tudok olyan lenni majd azért felhivom elöbb öket hogy tuti összelegyen készitve.
zsembi

Sziasztok!
Szia Cyprus!
Jaaaj,nem tudom mit bénázom,az az igazsag ,h. még sosem küldtem privit,és gondolom nem is bonyi,csak vmit nem csinalok vagy jelölök be,mert masodszorra sem küldtem el.Na mindegy,igazábol semmi titkosat nem akarok irni.
Szóval,sajna csak most tudtam megnézni ,h. mi ujs veled,és sajnálom,h. nem sikerült az első,viszont ne hari,de örültem annak ,h. elindult vmi,mert nálam is detto ez volt az elsőnél,és latod most meg már itt dörömböl ez kis gazfickó a pocimban,a 2.héten volt halvany 2 csik,a harmadik héten már negativ volt,és ugyanazt mondta a dokibácsink mint Neked,ugyhogy biztos vagyok benne,h. a köv.,sikerülni fog,és ami tök jó,úgy látom ,h.Te se görcsölsz rajta,szerintem nálam is ez jött be.
Élvezd ki a nyarat ,mert jövőre nem mentek sehova :))
pusza :A:
acska

Sziasztok csajok, nagyon sok volt a dolgom az elmúlt 2hétben, s nem tudtam jönni, de majd visszaolvaslak benneteket! (lesz mit, ahogy láttam!! ) :lol:
az lenne a kérdésem, hogy használt vki már Gynevac-ot közületek? érdemes? (alapesetben nincsenek problémáim a tejsavval) Dévai mit mond róla, ajánlja avagy nem?
okosítsatok ki!! :lol:
szépem

Sziasztok!

Cseka!
Milyen volt az Istenhegyi klinika? Lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban, ugyanis mi holnap megyünk. A párodat beengedték az uh-ra? A vérvételre nem kell éhgyomorra menni, jól tudom? Tényleg végeznek 1,5 óra alatt? És a legfontosabb, hogy nektek milyen lett az eredmény? Légyszi írj!
bodjas

Szépem az injekciót állítólag Dévisz nem nagyon támogatja, én annó a Vass dokit kérdezem, ő azt mondta, hogy amíg nem árt valami,addig bajt nem csinálhatunk vele.

Egyébként az uncsitesóm, akinek elment egy babája ésd azt mondták neki, hogy nem biztos ,hogy lehet másik, mindenféle bajok miatt, végigcsinálták a kúrát, és mot babát vár!
Ági28

Sziasztok Lányok!

Szépem én két kurát is beadtam magamnak a gynevacból de azon kivül hogy mindenféle folyásom megszünk nekem babásodásban nem segitett de nagyon sok olyan van akinek igen.
Veszteni nem vesztessz semmit ha beadatod.

A dokikat meg felesleges megkérdezni róla mert amit nem ök ajánlanak azt nem fogadják el.
Az én dokim azt mondta hogy gyulladások megelözésére érdemes beadni a többit nem kommentálja.
Szerintem irigységböl meg hát ha ettöl lennének terhessek a nök akkor a dokikra már mi szükség lenne.
zsembi

Acska, az üzenet tárgyának írj valamit, akár egy pontot és akkor elküldi, különben nem (privit).
Bodjas, remélem nem haragszol ha válaszolok, hátha Cseka nem jön holnapig. Végeznek másfél óra alatt, párod bemehet az UH-ra, eredmény megvan rögtön, el is magyarázzák neked. VV nem hiszem, h éhgyomor kell, bár én minden vv-re azzal megyek, de itt nincs jelentősége.
Én fél éve voltam, gondolom azóta nem változott de ha jön Cseka majd megerősít (vagy megcáfol).
beber

Beber!

Köszi a választ. Én is úgy gondoltam, hogy nem kell éhgyomorra menni.Én eleinte a sima hormonos vérvételre is éhgyomorra mentem, mert nekem senki nem mondta, hogy akkor lehet enni. Most már ennyivel okosabb vagyok. Jó hogy vannak ilyen fórumok, mint ez, mert sokat tanulunk egymástól.
De azért téged is várlak Cseka, hogy milyen lett az eredmény.
Én tegnap voltam a nődokimnál 12 hetes uh-n. Mindent rendben talált. A baba 5,73 cm, nyaki redő 1,4 mm, megvan az orrcsontja, kezei és lábai is, a hasfala zárt. És még mozgolódott is a kis drága. A doki felvette dvd-re, igy most már a párom is látta mozogni, és látta hogy dobog a szive.
bodjas

Sziasztok!

Jaj, de jó volt ezt olvasni bodjas..végigfutott rajtam a hideg :D

Legyen szép napotok ma Lányok, nem leszek, megyek meggyömöszölni a bátyám kislányát (2 éves). Majd este benézek mik történtek. :)
Zsembi mindjárt 20.-a!!! :D
yamita

Yamita még mindig messze van. Jó gyömöszölést.
zsembi

Jaj, bocsánat, ha idegsítelek, nem akartam. :(
Csak izgulok Veled! (az én időpontomhoz képest a tiéd olyan jó közel van! :) )
yamita

Dehogy idegesitessz már én is várom nagyon :) de mégis lassan tellik az idö már jó lenne ha 20-a lenne.
zsembi

zsembi figyeld meg pikk-pakk itt lesz 20.-a. Már alíg másfél hét! :-)
Ági28

Sziasztok Lányok!

Hú ma reggel milyen hideg volt, tiszta ősz.Jövő hétre meg már 37 fokot mond :shock: Szegény kismamik, biztos nehéz lehet ez az állandó fronthatás.

Február,

már szerda van, mindjárt hétfő és mész apánkhoz! Lehet, hogy már kérdezte valaki, de mikor tesztelsz? Drukkhegyek mennek addig is!

Katóc, Neked is!

Hanyatka???

Lányok,
ma vagyok a 9. cn-on és a méhnyálkahártyám csak 7 mm (múlt hónapban ekkor már 10 volt ha jól emlékszem). Mától kapok Merional szurit is, gondolom majd ez is besegít, de vannak tippjeitek én házilag 8) hogyan tudnám növelni? Gondolom még több husi (már így is tiszta ragadozó lettem a régebbi heti 1-2 húsevésemhez képest ) és sok sok ásványvíz (most napi 2,5 litert iszom meg kb ). Más egyéb mi segíthet??????????

Szép napot Mindenkinek!

Előre is köszi a tippeket!!

Bébé
bébé2007

Bébé a méhpempő is segít!
Ági28

Köszönöm Beber!
acska

Jaj, emlékszem, nemrégen épp beszélgetettek erről. És hol lehet kapni? Hogyan kell használni? Én nem ismerem abszolút...

Más.

Az interneten találtam egy régebbi interjút a mi drága doktor bácsinkkal. Egy részét másolnám be ide, mert amikor elolvastam, arra gondoltam: na, pontosan ezért szeretek/ünk hozzá járni.
:D :lol: :D :lol:

" 2. Önnek igen nagy tapasztalata van ezen a szakterületen, hiszen korábban a Nyírő Gyula Kórház Endokrinológiai és Fertilitási Osztályát, 1999 óta pedig a Dévai Intézetet vezeti. Ön szerint milyen tényezők befolyásolják a meddőségi centrumok sikerességet?

Három alapfeltétel megléte a siker titka, a többi már jó szervezés és talán egyéni szerencse kérdése is.
Ezek a feltételek pedig:
- a jó orvos - technikai felszereltség,
- a hosszú időráfordítással és szorgalommal megszerzett szaktudás, ill.
- a pácienshez való pozitív hozzáállás.
Gondoljon bele, mire megy egy intézet, ha megvan minden felszerelése, de a team tagjai közül többen teljesen kezdők. Felelősséggel nem is lehet a munkát így elkezdeni.

De legalább ilyen fontos az elkötelezettség. Erre gondoltam, amikor a pozitív hozzáállásról beszéltem. Mi reménytelennek tűnő esetekben igyekszünk kis emberi életek elindításában segíteni. Ez csodálatos feladat, amikor az ember csak tisztelni és becsülni tudja a párokat, - talán elsősorban az édesanya-jelölteket, hiszen rajtuk van a nagyobb teher; akik minden megpróbáltatást vállalnak ezért. "

Bébé
bébé2007

Sziasztok!
Bébé, megpróbálom kivárni a hétfőt a teszttel, de lehet, hogy a hétvégén csinálok egyet, pusztán lélektani okokból. Kell 1-2 nap, amíg lehiggadok, bármi is legyen az eredmény. Dévainak valószínűleg így is megvan a véleménye a szellemi képességeimről, hétfőn nem szeretnék sem bőgni, sem hülyén vigyorogni. Amúgy a méhpempő tényleg jó, én csak kapszulás verziót tudtam beszerezni. (Nem is nagyon törtem magam eredetiért, bár itt a lányok tudják, hogy hol lehet kapni natúr méhpempőt - a Lehel piacot szokták emlegetni). Pár héttel a stimuláció előtt kezdtem szedni, és úgy felfújta a méhnyálkahártyát, hogy a leszívás előtti UH-on Dévai csak annyit mondott, hogy endometrium gyönyörű! Teljesen elolvadtam, még soha, semmiért nem dicsért meg. :)
Bodjas, ez tényleg gyönyörű volt! Már majdnem 6 cm! Olyan furcsa ez, nem? Összeraknak 2 db sejtet, pár nap alatt lesz belőle 6-7 sejt (már ez is olyan felfoghatatlan), aztán eltelik pár hét, és már 6 cm.
február

Köszönöm Beber!
acska

Bébé, olvastam én is ezt régebben, és mindig meghatódom rajta. Úgy látszik ez egy ilyen nap, reggel hisztivel kezdtem, most meg mindenen meghatódom... :roll: Biztos ez a hülye időjárás.
Ja, a kapszulázott méhpempőt patikákban lehet kapni.
február

Bocsi,2*ment el.
acska

Február köszi!!!!!!!
ma úgyis megyek egy kis merionalért :P a délihez, megpróbálom ezt is beszerezni. Napi egy kapcszulát szedtél??

A hétvége pedig mindjárt itt van!!!És az is lehet, hogy a hangulatváltozásaidat a tomboló hormonjaid :lol: okozzák!

Azt miért írtad, hogy Dévainak megvan a véleménye a szellemi képességedről? Mit szoktál Te nála produkálni, hogy így gondolod? :roll:

Bébé
bébé2007

Igen, napi 1 kapszula.
Tomboló hormonok :) mint kamaszkoromban, hajjaj. Remélem, persze, hogy így van, de az is igaz, sajnos, hogy napi 2 ampulla progeszteron, 3x2 utrogestan, 1/2 bromocriptin eléggé meg tudja hülyíteni az embert, anélkül is, hogy... le sem merem írni, hogy mi nélkül, hát amit mindnyájan nagyon szeretnénk. :oops:
Jaj, hogy miket csinálok Dévainál, fel sem tudom sorolni... Mindent leejtek, kis híján felborítom a paravánt, a Gonalos tollal próbálom aláírni a papírokat (ez mondjuk nem az én hibám, minek teszi a tolltartóba?:) ). Ráadásul a férjem ragaszkodik hozzá, hogy a stimuláció alatt minden UH-ra bejöjjön velem, mert az elsőnél nem volt, és Dévai le akarta állítani a stimulációt, szóval, hogy kéznél legyen, ha valami gond van, ettől én külön hülyének érzem magam, mert Doktorbácsink mindent vele beszél meg, mire kijövök az UH-os szobából, ők már meg is tárgyaltak mindent... A legszebb az volt, mikor egy egyszerű eldöntendő kérdésre csak néztem bambán. Arra volt kíváncsi, hogy van-e folyásom, én meg bámultam, mint egy hüjje, mert azt értettem, hogy van-e tojásom... fél másodperc alatt az is átfutott az agyamon, hogy mi van, most már tojással fizetjük a vizitdíjat, mint a háborús időkben? :roll:
február

február és van tojásod??? Szakadok a röhögéstől, de mostmár a kolleganőm is!! :-)
Ági28

Nincs, mi vagyok én, kotlós? :lol: Akkor elintézném a dolgot magam... A vicc, hogy ezt kivételesen februárapu is rosszul hallotta, de neki hamarabb lecsörrent, hogy mire kíváncsi Dévai. Viszont úgy értette, ahogy szerintem te is (bennem ez az értelmezés fel sem merült), és egy pillanatig azon csodálkozott, hogy hát ezt neki kéne a legjobban tudni... :lol:
február

Helló csajok!

Február! Hihetetlen vagy, akkorát röhögtem a dévais sztoridon. Annyira édi, hogy ilyeneket csinálsz:))) Hát komolyan mondom, fogom a hasam. :lol: :lol: :lol:

látom mindenki megvan és jól van. Örülök.
cyprus

igen megvan. Bár nekem fáj a kezem, a cérnázás után, de remélem elmúlik holnapra.
Ja és hiányzik apa!
Ági28

Sziasztok!
Február!
Ez aranyos volt . :D
Én a mai napig zavarban vagyok ha belépek az ajtón, de az utóbbi pár alkalommal a beszélgetéseivel, poénjaival feloldott.

Bébé, ma voltál a dokinál? Mert Én is ott voltam.

manoka
manoka71

Ági, de a múltkor is fájt egy kicsit, nem? Biztos hamarosan elmúlik és továbbra is jár neked a topik hőse titulus.
Egyébként remélem, hoyg szpandi is jól van:)

Hú, azt elhiszem, hogy hiányzik a párod. Kitartás:)
cyprus

igen a multkor is fájt. De azért nem olyan vészes, csak kellmetlen.

Andi jól van, csak most minden mással leköti magát. De szeptemberben lehet, hogy ő is jön velünk akciózni! :-)
Ági28

Február,

egyfolytában mosolygok a Dévais sztorikon :D :D Komolyan, magam előtt látom: a paraván meg társai, no de a tojásos tényleg a csúcs. :lol:

Lányok,
méhpempős mézet kaptam. Az is jó?
Az van ráírva h napi 1-2 kiskanál esténként. :?: :?:

Ezenkívül van még valami mnyh vastagító csodamódszeretek?

Ági,
remélem, hamar elmúlik a kézfájásod. Hihetettlen vagy, Te tényleg MINDENT megteszel a babá(k)ért! :D

Bébé
bébé2007

Cyprus, hát kívülről nézve lehet, hogy édi, de akkor elég hülyének érzem magam, az vigasztal, hogy jövök, és megírom nektek, legalább a topikot szórakoztassam, ha már ilyen kétbalkéz vagyok... :lol:

Manóka, az a fura, hogy én nem érzem, hogy olyan nagyon zavarban lennék, totál magabiztosan, elbűvölő mosollyal az arcomon vonulok be, a következő pillanatban meg a lábai előtt hever a gyógyszeres lapom, mert nyújtja a kezét (ahogy szokta), én meg a jobb kezemből egyszerűen kiengedem, ami benne van (a gyógyszeres lapot), hogy meg tudjam fogni. Mint egy csecsemő, komolyan.

Tényleg, Szpandival mi van? Ugye belevágnak szeptemberben?
február

Már megint nem frissítettem, mielőtt elküldtem volna...
február

Szerintem a méhpempős méz is jó, egyébként is mézbe kéne keverni. Állatólag egészen pici adagot kell bevenni naponta.
február

Látod látod, vagy a fejedben olvasok,és már írom is a választ a kérdésedre.

Egyébként neki is bejött a cérnázós, mert nem fájt a hasa mensi alatt.
Ági28

pedig hidd el, hogy apánk is élvezi, hogy egy üde színfolt vagy az életében:)))
Na, a paravánról most már te fogsz az eszembe jutni! Csak el ne röhögjemmagam, mert baromi vizuális típus vagyok:))))

Ági! Neked kell még menned apánkhoz, vagy amjd csak ha megjön aug. végén és kezdhetsz?
cyprus

muhaha. nekem meg most már mindig az fog eszembe jutni a paravánról, hogy Cyprusnak én jutok az eszébe a paravánról, és akkor én is nagyon fogok röhögni, Dévai meg majd nem érti, hogy mi olyan baromi vicces egy snassz paravánban. :lol:
február

Jaja, aztán a végén még azt hiszi, hogy ennyire szeretünk bújócskázni, azért röhögünk ennyire a paravánon:)))
cyprus

Na, most lelépek 1 órára mert összeröffenésünk lesz. majd jövök.
cyprus

Sziasztok lányok!

Régóta olvasgatlak benneteket, ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.

Mi is a Dévai intézetbe járunk, eddig 2 inszeminációnk volt (máshol) és 1 héten belül indul az első lombikunk.

A Gynevacot én is kipróbáltam, bár az akkori orvosom nem nagyon támogatta, szte csak gyulladásokra, folyásokra használ.
Méhpempőt (kapszulát) én DM-ben vettem.

Mindenkinet türelmet, kitartást, mielőbbi babásodást kívánok!!!! :)

Anikó
tatulány

cyprus elvileg a jövő héten telefonálok a kenet miatt,és akkor megberszélem vele. De igen aug 20.-án kezdünk mindenféle randi nélkül. :-)

Szia Tatulány! mesélj még magadról, mi a problémátok, mióta próbálkoztok, stb....
Ági28

Szia, Tatulány! :)
február

Február, Cyprus,
:D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Komolyan mondom, fáj a hasam a nevetéstől. Ezek után asszem én sem fogom tudni megállni legalábbis somolygás nélkül a vetkőzést apánknál.

Csak aztán rá ne kérdezzen, miért van olyan jókedvem ultrahang előtti bugyilevétel közben :lol: :lol: :lol:

Február,
én mindig előre felkészülök a kéznyújtásra és mindent eleve a balkezembe pakolok. :P

Tatulány,
üdv itt!Hogyhogy 2 inszem után jön a lombikotok? Közben kiderült még valami bibi? Meglátod, Dévainál a legjobb kezekben vagy. Ha olvasol minket, akkor gondolom olvastad a múlt heti dicshimnuszokat róla, amiket Yamitának és Zsembinek írtunk. :wink:

Bébé
bébé2007

Bébé... :lol:
február

Bébé az az érzésem, hogy ezek után mindenki röhögve fog vetkőzni! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?