Jóreggelt!
Szilvi is "elromlott". Eddig kétszer kelt éjjelente, tegnap éjjel 1:30-ig háromszor ébredt, utána meg már nem emlékszem mert ottmaradtam vele a másik szobában az ágyon, de rémlik, hogy így se hagyott aludni.

Most bezzeg szunyál, miután fél hatkor kipattantak a szemei és elkezdett nagyon édesen társalogni, buborékokat fújni és fogdosni a lábacskáit.
Kami:
Szerintem nem termelődik teljesen újra szopi alatt a tej, ez nyilvánvaló, hiszen akkor az ember ugyanolyan telt mellekkel végezné mint ahogy kezdte, és ezt azért tudjuk hogy nem így van. Mindössze szopi alatt gyorsabban termelődik a tej, illetve mivel üres a mell, ezért a szervezet igyekszik megtölteni, felturbózza a tejtermelést. Mikor tele a mell, akkor lassítja a termelést, mert már nincs több hely ahova elférne. Ergo ha valaki szaporítani akar, akkor arra kell törekednie, minél üresebbek legyenek a mellei. Ezt lehet gyakori szopival vagy fejéssel elérni.
Egyébként utólag jutott eszembe, hogy te fejsz, ugye? Rendszeresen? Mert még a fejés az, amivel az időre szopit fent lehet tartani - állandó túltermelést fenntartani annak érdekében hogy sose a babának kelljen szaporítania a tejet, és megmaradhasson az időrend.
Na idáig jutottam ma reggel...
Most van negyedórám mielőtt csípőszűrésre megyünk.
Ági:
Az én tejem akkor szokott csorogni, ha megindul a tejleadó reflex, ami akkor szokott gyakrabban előfordulni, ha már nagyon tele van a mellem. Szerintem az, hogy csorog a tej és feszül a melled, nagyon jó!!! Mert azt jelzi, van elég tej Boldinak, jól működik a te szervezeted, csak valami oknál fogva ő jobban szereti cumisüvegből megkapni a kajáját. Mert írtad, hajlamosabb elfogadni a cicit ha nyugodtabb vagy álmosabb. Szerintem a cumizavar sem olyan egyértelmű dolog, hogy a cumizavaros gyerek CSAK cumiból hajlandó enni, és szopizni nem... mint ahogy ha megnézzük, a babák egyetlen jelzése sem igazán egyértelmű. Legalábbis számomra nem annyira.
Na most felébresztem Szilvit (:?) és megyünk csípőszűrésre...
Megjártuk a csípőszűrést, csak a beutalót felejtettem el.

Azért külön el kellett menni a gyerekorvosi rendelőbe, ahol kiderült, elvesztették. Szerencsére pont rendelt az orvosunk és kaptunk egy másikat. Szilvi csípőjével minden rendben, ő meg mosolygott a doktornőre mint a tejbetök, pedig úgy ébresztettem fel hogy átvigyem.