én sem jutottam a gép elé a hétvégén, most olvastalak végig benneteket!
Anubias,
én emlékszem rád, nagyon megrázott, ami történt veletek, de most annál inkább örülök és drukkolok, hogy minden jól menjen és februárban a karodban tarthasd a babádat!
Anitja,
nagyon tuti a bölcsötalp, én is elfogadnám szívesen! Az otthonszüléssel meg tényleg lavinát indítottál, de te, vagyis ti érzitek, hogy mi és hogyan lesz a legjobb számotokra, én mindenesetre drukkolok majd, föleg az otthonszülésnél!
Egyébként én is otthon szerettem volna szülni Ábelt, de aztán valahogy mégis a kórház mellett döntöttünk és milyen jól is tettük! Most lehet, hogy nem ülnék itt ilyen nyugodtan a második babámat várva!
Miléna,
örülök, hogy mindent megvettetek, akkor neked most már tényleg csak pihi van! Amíg lehet, használd ki! Utánna Zétivel már nem lesz ilyen nyugis a dolog!
KTimi,
nagyon nagyon szép a babakocsi, én is szívesen tologatnám benne Áron babát, de hát nekünk van már kocsink, így inkább másra megspóroljuk azt a pénzt.
Kíváncsi vagyok, mi volt a Brendonnal! Hívtak már?
Felújítóknak kitartás, egyszer csak vége lesz annak is és akkor szép új lakásba születik a kismanó!
Apás szülés: nekem a párom számára nem is volt kérdéses, hogy bejön-e vagy sem, végig tartotta bennem a lelket, fogta a kezemet , masszírozta a hátamat vagy egyszerüen csak ott volt. Nagyon nagyon hálás vagyok neki ezért, egyedül biztosan sokkal nehezebb lett volna. Aztán persze a döntésben a császárról is jó volt, hgy ott volt, így talán nem féltem én sem annyira. Na meg neki felejthetetlen élmény volt, hogy ö kapta meg Ábelt elöször a meztelen felsötestére fektetve, mert engem ugye altatásban császároztak, így ö élte át az elsö perceket
Most is be fog jönni, nem is lehetne visszatartani!
Én holnap megyek dokihoz, már CTG is lesz, meg cukorvizsgálat, remélem rendben lesz és nem kell diétáznom, bár talán nem is ártana néha, ha egy kicsit korlatozva lennék

.