A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

íKAtám szerintem s e felfázásban gondolkodj! :wink: +++++++++++++
Vendég

most nézd meg kata :!:
surmi
kockasfulunyul

sziasztok!

jól elfáradtam a mai sétálásban. a múzeum jó volt. fél éve voltam ott utoljára. enikő nagyon édes, imádom :lol:

szirmi: gyógyulást miksának!

coca: megírnád a számlaszámodat, akkor utalnám a pénzt.

szilva: mi volt a dokinál?

kati
katica30

Kati! Ott van a profilomban.

Kép
zölddisznó

:lol: :lol: :lol: Zöldi :lol: :lol: :lol: Érdeklődési kör :lol: :lol: :lol: az enyémet nem lehetne a tied mellé írni? :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Heló, nem szülünk, mert akkor Kata holnap nem tud jönni szörpizni! Majd csak holnapután!

Kép
zölddisznó

Coca, akkor a Péterfyben szörpizünk, ott is van büfé! :lol:

Kép
kata05

zöldi ezt MArcinak is mond meg :lol:

KAti Enikőbe és Miksába nem volt nehéz beleszeretni!

:lol:
Vendég

Ő is jön!

Kép :wink:
Vendég

Csajok, szegény Csányi Sanyi elég rosszul néz ki, de nem baj, mert majd Ti ápoljátok :lol: :lol: :lol:

Ja, Kata: Marci baba mindjárt megszületik, és akkor Kispiskóta helyett kell egy új, pocakos kismami a családba :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

MAjd Én!

El a kezekkel Sanyitól! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok,

Kellőképp elfáradtam, és kellőképp sok pénzt költöttem, apa még nem tudja, nem jelent meg még az egyenlegen :lol: De legalább megvan minden a kórházra, pizsi, szoptatós cickótartó, jó kis betét, és ami a legfontosabb a nővérkéknek keszek, sütik :lol: :lol: Anélkül el sem indulnék. Gyermek is kapott rucikat, de már nagyobbacskákat, nem pindurokat, hogy ha nagyobb lesz, akkor se kelljen meztelenkednie :lol: :lol: Ja és persze kaptam egy jó nacit is :lol: Derékban szűkölködik a mostani, nő a pocak. Egy tuti a kismamaboltban, férfi választotta ki a tükröket, mert iszonyatosan szélesítenek, majdnem elájultam mikor belenéztem :shock: Úgyhogy inkább nem is nagyon néztem bele. :lol:

Talizós csajok, üdv a Sanyinak :wink: :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc a lényeg, hogy neked jó legyen! :lol:

röhögnék, ha megint találkoznánk SÁndorunkkal! :lol:
Vendég

Most Bryan Adams-sel fogunk találkozni!

Kép
zölddisznó

A Bryan sem rossz :wink:

Boni, remélem az Uram is így gondolja, de ha esetleg másképp, megmondom, hogy de a Boni azt mondta.... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

oké tartom a hátam :lol:

Zöldi Brayen csávó elfütyülheti nekem a Robin Hood betétdalát! :oops: :lol: majd SAnyival ropjuk rá!utána meg hazajövök egyetlen férjecskémhez! :mrgreen:
Vendég

Kép
zölddisznó

...jelentem Boni ma már nem jön! :lol:

Kép
zölddisznó

Előbb írtam, elszállt?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szóval: most értünk haza bnőméktől. 5 napos Sára Baba, eddig minden nap láttam, kivéve tegnap. Irtó édes mandulaszemű fekete hajú kislány!

Katinak drukkk!!!!

Holnap nem nagyon leszek, ill. reggel még leszek, aztán csak este .

Jó éjt!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

zöldi elsírtam magam! köszönöm!
:lol:

Megyek is! :lol:
Vendég

Nosztalgiázzatok apával...(emlékszem, mozi...)

Kép
zölddisznó

itt milyen kis suttyó volt még bryan apánk :lol: :lol: AZ a séró nagyon dögös :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Öreg Bryan sem vén Bryan! Bevállalnám!

Kép
zölddisznó

'91-es album...

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Kinosztalgiáztam magam, mehetünk talira! :lol:

Én vagyok az eseménytábla élén!
(jobb lenne lila tábla alján inkább) :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Jól el voltatok este lányok! :D

Én nem bírom Sanyit, remélem azért bevesztek az itókába és nem kell miatta a sarokban ülnöm! :lol:

Purc, apáknak nem kell mindenről tudni!!

Most nem fáj a pocak eddig, de szerintem pénteken meglátogatom a dokkert.

Na lépek dógozni!

Kép
kata05

Ja és a dinnyém már 3 kg-nál tart csak nem tudom hogyan kell átállítani, mert elfelejtettem! :oops:

Kép
kata05

Katám, akor te ülsz SAnyi másik oldalára, mert te nem rohanod le! :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap hirtelen el kellett rohanom, még eső előtt haza akartam érni biciklivel, de sajnos szarrá áztam. :D

Szóval tegnap a dokinál minden rendben volt. Most négy hét szabira megy, ezért nem vágunk bele a most következő ciklusban, hanem majd ami aug. 25 után következik. Számításaim szerint szeptember közepén esedékes az inszemináció. A ciklus 3. napján az aznapi hormoneredményemmel meg kell keresnem és megbeszéljük, hogy a gyógyszeres stimu hogy legyen és a szurit mikor kapjam meg. Közben majd meghatározott időközönként UH-val nézegetik a petécskéimet vagyis csak a tüszőcskéimet. :D
Nagyon meglepődtem, hogy egy szikra jelét sem mutatta annak, hogy HSG-t vagy lapart akar csináltatni az akció előtt. Furi. De ő a doki, biztos tudja, hogy mit csinál.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Na azt nézzétek, de csúúúúnya:

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Merre kolbászoltok? :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Bogi vagyok, 26 éves, a párommal 7 éve élek együtt és most jutottunk arra a pontra, h készen állunk egy pici baba fogadására. Kb. 2 hete olvasgatom a topicot, és sok hasznos dolgot tudtam meg:-)))

Juniusban kezdtem a hőmérőzést, ill. ezzel párhuzamosan Lh teszttel is nézem az ovulációt.

A www.fertilitycirle.com -on is regisztráltam, de a napi hőket, amit felvezetek csak egy ún. kalendáriumban rögzíti. Azt szeretném kérdezni, h mikor kerülnek fel a görbére ezek az adatok, vagy mit kell ehhez tenni. Jó lenen látni a ciklus végén a lényeget!!!

Előre is köszönöm.
mustyi

Szilva én itt avgyok, csak dolgozom!

Örülök, hogy már elindultatok valamerre! :lol:
Vendég

Szilva: most komolyan nem lesz átjárhatósági inszem előtt??? De miért nem kérdeztél rá a dokinál?
HSG nélkül nincs értelme sem a stimunak de főleg nem az inszemnek!!!! (Remélem nem voltam túl nyers :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

szilva: hajrá inszem!

mustyi: üdv. a mellettünk levő másik hőmérős topicban sok információt megtalálsz. :wink:

rólam: áfiék és én is felkeltem, az uram már el is ment dolgozni. ma vadaspark, bár el van borulva. :?

kati
katica30

mustyi Üdv közöttünk!

a fertybe való ehlyes rögzítésről, a felettünk lévő hőmérős topikban olvashatsz, ott van részletes leírás!Énnekem is az alapján sikerült!
Vendég

Jó reggelt szezso, kati, áfiék!
Vendég

szezso: nem voltál nyers :D Én buta nem kérdeztem meg, nem akartam, hogy itt az elején elrontsuk a kapcsulatunkat azzal, hogy okosabbnak hiszem magamat nála. Nekem is így lett volna logikus.
óóóóóóóó, te ütődött Szilva :oops: :oops: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Neked is jó reggelt boniko! :D

Szilvi

szilvaqueen

Hol vagytok?????

Üdv, Mustyi, én is azt tudom mondani, hogy a másik hőmérősbe minden le van írva! Sok szerencsét!

Kép
kata05

Bocs, a jó reggelt lemaradt! :oops:
Akkor:

Jó reggelt Mindenkinek!!! :lol:

Szilva: nem vagy ütődött :lol: Majd úgyis mész hozzá, ha visszajött szabiról... Szerintem nem fog okoskodásnak tűnni, ha megkérdezed...
Különben a dokinál én is így szoktam járni: előtte egy csomó kérdésem van, aztán ott meg megkukulok, és szinte menekülök a rendelőből :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata!!!!!! Én itt vok!!!! :lol: :lol: :lol:

Illetve voltam, jön anyucink!!! :lol:

kispiskóta

ki bírja ezt a bolond időt :?: állítolag jövőhéten 38 fok is lehet,
hová meneküljek?

KATA! :!: írtam privit :!:
surmi
kockasfulunyul

harmadik napja pecsételek. a görbém szerint megkellett volna jönnie, elvileg péntekre várom a pirit.
ez normális dolog :?:
surmi
kockasfulunyul

EZ A GÖRBÉM

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi, privi vissza. Sztem 14.nap volt pé-d.

Kép
kata05

teszteltél?
Vendég

Privét daragíje druzjá!

Jajj, de álmos kis bucim van! (van egy tükrös doboz a gép mellett, ...asszem becsukom) Na, így már jobb.

Mustyika! Szegény, most úgy tűnik, hogy "gonosz" topiktársaim mind le akarnának rázni :lol: Pedig nem ám! Nagyon jól le van írva minden! De ha mégis elakadnál, akkor ha felveszel MSN-re szívesen segítek. Kötelességemnek érzem, mert asszem most én érek rá legjobban az óriási nagy szabim alatt.
Szeretettel várunk, gyere gyakran, és ne ilyedj nmeg, ha kicsit lököttek vagyunk, emellett rettenetesen okosak is ám!!!

Kati+Áficsalád! Hess felhő! Tartalmas-lazsálós napot!

Sanyirajongó klubtársaim! Szavazatra bocsátom, hogy megengedjük-e egyáltalán Katának, hogy asztalunknál helyet foglaljon ezen sanyinembírás tudatában!
Kata! Kérlek, türelemmel várd sorsodat!
...és még a dinnyéd miatt is eelenszenvet váltottál ki...nehogymá' utolérj!

Tudjátok kit hiányolok de nagyon? Ancsát! Ma-holnap kell tesztelnie!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...és még mindenki adja hozzá a saját tapijait!

Kép
zölddisznó

Surmipiri monnyon le! (plágium)

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?