A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie :) sógyurma!!!!! kenhető, ehető (nem finem, de baja nem leszbelőle ) elállni látszik, rohanunk a boltba!

Én is szeretem az esőt, de azért vnnak határok és mia zon itt már túl vagyunk :)

indianyo

Fibi,
Jól teszed, menjetek ide-oda, szerintem kell ahhoz, h ne kattanjon be otthon az ember :wink: És milyen húgodék új lakása?

Nekünk hétvégen esett le nagy kő a szívünkről. A hőn áhított lakóparkot megnéztük, ahova először költözni akartunk még Érd előtt. És nagyon megnyugodtunk, egy tömegnyomor az egész. Egymás hegyén-hátán, a lakások tök közel egymáshoz, a saját kerted nincs lekerítve, bárki átmehet rajta. Nagyon örülünk, h nem mentünk oda :D

Kata,
Jól hangzik az éjszakai kiruccanás :)

Tinu,
Benneteket is várunk, ha meg tudjátok oldani az idejutást :wink:

Beus,
Üdv itt :) és sajnos nem tudok segíteni Neked doki és szülésznő ügyben. Az egyágyas szobáról pedig már mindent elmondtak a többiek.

Neet,
Csajod továbbra is zabálnivaló :)

Kókusz,
Szuper, h Húgod kisbabája megmozdult :)

Rylie,
Nektek is jó lehetett a kiruccanásotok :) És apa azt mondta, h nem fogjuk zavarni :D szóval holnap hajrá buli :D

Macs,
Képek szuperek :) Csüccshöz gratula :)

Nuk,
A bcg nekünk is ilyen volt és nem kellett vele semmit se csinálni. Mi észre sem vettük, h kifakadt, mert reggelről estére történt és közben nem volt átöltöztetve a ded. A fürdés előtt vettem észre. Ahogy kifakadt gyönyörűen el kezdett összehúzódni, csak arra kell figyelni, mint előtte is, h víz ne érje.

Szrek,
Priviben megy a cím :)

Tinu,
Ez a körömgyulladás nem hangzik vmi jól :( Remélem a műtét segíteni fog, drukkolok!!!

Vica,
:( Fogzáshoz ++++++++++++++++!!!!!!

Indi,
Ti otthon vagytok már? Nem akartok ti is csatlakozni holnap? :wink:

Kép Kép
curse

Ja és Arwentől még annyit megtudtam, h a dokija időben felért a H-ba Balcsiról és Kecskeméti Verával szültek, nagyon jó volt :D

Kép Kép
curse

Macs, Votiv, Szrek,
A címet végül mailben küldtem, mert láttam, h van mail címetek is :)

Ildi,
Neked priviben megy :)

Kép Kép
curse

még nem akarom elkiabálni, de eddig bejött a CSA(ládi)NA(pközi)!
egy saroknyira van tőlünk (bármikor gyalog/babakocsival is mehetünk), a teraszról átlátok a játszóterükre :)
van egy csodálatos fajátszójuk, nagy kert, meg kis házikó, hinták, csúszdák, tornyok, fajátékok, homokozó, meg egy saját ugrálóvár... a napközi itt is egy átalakított lakás, de ez TÉNYLEG gyerekbarát (megfigyeltem, az összes konnektor be volt dugaszolva :wink: de még a fürdőszoba is épp olyan volt, mint az oviban)! és nagyon kellemes, vidám, színes, a falon egy nagy mesejelenet, sok szép kisbútor és olyan szuper játékok, hogy még én is szívesen beálltam volna játszani :)
Istit helyből lenyűgözte, hogy zenét hallgattak játék közben :)

A gondozónő itt is bent lakik (övé az egyik szoba), szimpi 30 körüli lány. Barátságos volt, de nem az a nyali-fali típus, amit nem állhatok, és miközben beszélgettünk, azalatt is nagyon figyelt a gyerekekre és szépen határozottan irányította őket, normális hangon+módon magyarázott nekik, ami nekem maximálisan bejött. Ránézésre nem csak a kisugrázása, de az idegei is jók :)

Összesen max 12 gyerek lesz, két gondozóra, és kiderült, hogy az egyik szomszéd kisfiú is oda fog járni :)
Ami a legjobban tetszett, hogy itt végre foglalkoznak a gyerekekkel, van torna, mondókázás, közös zenélés, kézműveskedés (épp színes papírokat hajtogattak), és végre ez nem csak egy gyereklerakat, viszont nem viszik túlzásba sem, angolt pl nem tanítanak :)

Szóval elsőre mindkettőnknek nagyon bejött, Istit alig bírtam elvonszolni haza, anyira belemerült a játékba, az egyik kislánnyal még táncoltak is :)
Holnap reggel 9 körül viszem, és délre megyek érte, azt még meglátjuk, hogy szeretne-e ott ebédelni, és bármi van, telefonálnak, 2 perc alatt el tudok menni Istókért :)

Az sem rossz, hogy ez feleannyiba kerül, mint a másik, lepukkant rémség a főút mellett... havi kb. 30e-ből kijön a heti 3 egész nap, amennyire én gondoltam Istit elvinni, ill. ha még ezen kívül is be akarnám adni, akkor 600Ft/óráért vigyázzák meg. Az ebéd is csak 300 Ft, nem 700, és milyen irónikus: azt eszik, amit a szomszédos oviban főznek - ahová minket még vagy másfél-két évig biztos nem vesznek fel :twisted:

votiv 8)
votiv

Vot,
ez nagyon-nagyon jol hangzik!!!! :D (hasonlot én is keresnék majd Bálintnak, de itt nincs a környéken :? )

Curse,
és hol van az a lakopark?
hugoméknak ez csak albérlet (másfél szobás kis lakás), majd jövöre vesznek közösen ingatlant, ha kibirja a kapcsolat az együttélést is :wink:
fibi

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy alkalmanként 1-1 kérdéssel rátok rontok. Annak idején még Bálint Balázzsról érdeklődtem. Vele azóta szerencsére minden rendben. Mint nekem elmondta, hogy abban a nagy megtiszteltetésben lehet részem (ezt csak én mondom, ő a köv. mondta), hogy én vagyok az utolsó olyan páciens, akit újként elvállal. Úgyhogy ennek nagyon örülök. A 12. hetes uh-on voltam múlt héten és erről lenne kérdésem. Nem tudom, hogy mindegyik orvos a kórházi rendelőbe külde, de én ott voltam, amivel semmi bajom nem is volt. Az első fiam a Jánosban született, ott is külön uh-os rendelő volt, de ott a leleten rajta volt, hogy hiánytalannak tünő mozgó végtagok, épnek látszó agy, szív, megfelelő helyen tapadó placenta és megfelelő mennyiségű magzatvíz, +méretek és úgye a nyaki redő, ott meg semmit nem írtak rá, csak a méreteket, szívműködést és a nyaki redő méretét. Normális ez? Ráadásul, amikor 1 pill.ot vetettem rá, teljesen elalélt állapotba kerültem és csak kint döbbentem rá, hogy nem is mozgott szerintem. A nő azt mondta, hogy minden rendben, de itt miért nem írtak szinte semmit a papirra.

KépKép

KépKép
lnd

Votiv,
EZ SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Macs,
ez az egyik kedvenc számom, a srác kisértetiesen hasonlit egy régi haveromra... :lol: :lol:
kislányodnak csodálatos zenei izlése van, remélem marad is... :wink:

Fibi,
prodigy is extra rulez. UGye tudjátok melyik a kedvencem????

MÁK:
na figyuzzatok:
ma bementünk a Bartók B útra, mert tegnap hivtak az OEPből, h nincs gyes lemondó nyilatkozatom.
Sorra kerülök, mondom mi kell. Kedves, szimpatikus hölgy közli, h CSAK A LŐPORTÁR UTCÁBAN ÁLLITANAK KI ILYEN PAPIRT!!!!!!!

most monnyátok meg, meddig tart neki ezt OTT kinyomtatni??????????????????????,
annyira felb@sztam az agyam...
és most ha nem lenne Levi, neki kéne indulnom minima két gyerekkel, kb 1 órás út, ki tudja,h ott mennyit kell majd várni...
Basszák meg magukat!
már azt sem értem, h két állami intézmény miért nem tud egymással kommunikálni, miért vesznek be engem is a buliba??? meddig tartana nem engem, hanem a MÁKot felhivni??????????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

csúnya beszédért elnézést, ruha megszaggat, hamu fejre szór...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ejj Zsána,
legközelebb azért inkább használd a "létesítsenek ömagukkal szexuális kapcsolatot, de íziben!" kifejezést.... :mrgreen:

egyebekben ez jut eszembe a sztoridról, meg a hivatali ügyintézésről úgy általában...Kép

Ind,

nem tudok neked okosat mondani..nekem eddig mindig megmutatták az összes gyerekemet és ha azt mondták nincs gond, nem is volt... ha épp aludt a kölek, akkor nem csoda, ha nem mozgott, a szívverést pedig mindenképp kellett hogy lássa az uh-s. Teht baj nem lehet. Nekem mindig csak a legfontosabb adatok voltak az uh-s papírkámon... ha úgy gondolod, nincs valami rendben, kérdezz rá a dokidnál, akihez szívből grat, mert jó választás.. :D
macskanyu

Zsanci :) Mondok én helyetted csúnyát itt magamban, hű de gyalázatos ez! Votiv írhatna egy Szívat a rendszer II-t a te történeteddel kiegészítve :evil:

Curse :) ezen a héten még nem agyunk otthon, a jövő hetet nem tudom még.

Vica :) Enyém fiacska egyelőre szeret 6 fogú lenni, úgy tűnik.

Votiv :) éljen a bölcsiféle! örülök, hogy ilyen klassz helyet találtatok, pont olyat, amilyet szerettél volna és ráadásul a szomszédban. Szuper!

indianyo

Sziasztok,

Votiv: tetszik az írásod, főként, hogy tök hasonlót jártam végig a gyes igényléssel. Szintén B.B úton és aztán a hiánypótlás tömegek. :-)

Arwen: Isten hozta a kis (nem is olyan kicsi) Attilát, és hatalmas gratula neked. Majd kérünk részletes történetet.

Mi továbbra is a saját kis folytatásos családregényünkkel küzdünk, úgy látszik sose lesz vége. Csapunk még nincs, ergo itthon fürdeni sem tudunk, még szerencse, hgoy anyósék itt lakanka a házban. :lol:

Curse: elvileg holnap mennénk, de dedtől függ, most pl. 3 órája suny. :lol:

Sajnos a topicra dolgozó nőként egyre kevesebb időm jut, amit fenemód sajnálok.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fanni egyszerűen nem akar felébredni, a rádió a mosogatás és, a mosogép és semmi más zaj sem segít, mi lesz így este. :o

Curse: az én hülye étkezési szokásaimmal neked nem kell foglalkozni, arra majd figyelek én. De nagyon köszönöm a figyelmességedet.

Kép
Kép
johanna1975

persze az lenne az igazságos, ha minden fiam kapna ilyet...
na, de kit érdekel az igazság??? :twisted: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hát nem metéltek ma lábat rajtam! Csak megnézte az amúgy végre szimpatikus doki és azt mondta, hogy egy hét múlva legyen, mert adni kell Lidocaint és akkor nem szoptathatok. Szóval addigra fejek tejet. Fú, azért félelmetes, de közben a doki olyan megnyugtató volt és abszolút megbízhatónak látszik. És remélem, szépen meg fogja csinálni és akkor meggyógyul a lábam és boldog leszek. :D
Szívesen mennék Curse-höz, ha esetleg valaki elvinne minket. Tudom, hogy ez pofátlan kijelentés, nem kötelez senkit semmire. Ha nem tudunk menni, akkor meg majd nagyon szívesen nézek sok-sok képet, amit csináltok holnap, ugyi? :wink:

Kép
Kép
tinu

Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ööööö, most annyira belejöttem...

Party, party, party...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

végre elaludt Meme, igy most tudok dolgozni egy kicsit...
sziasztok!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

erről hallottatok már???? :shock: :shock: :shock:
http://www.sea-monkey.hu/sea-monkey.html

ezeket a dögöket te (azaz a gyermekeid) tenyésztik ki otthon, a dobozban található tojásokból...(HA jól értelmezem)
asszem kap egy ilyet B, ha jó lesz... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, vonalzók :lol: :lol:
na, és melyik a kedvenced a prodigy-böl? :)
Mák meg Oep kapja be!! :twisted: nekem is kellett ilyen nyilatkozat, de én saját kézzel megirhattam. és engem is telefonon zargattak az Oep-töl péntek késö délután!!! és még a Mák cimét is tölem kérdezte meg :roll:
És mult héten meg kaptam az Oep -töl egy levelet, miszerint a TB jogviszonyom rendezetlen...... miután novembertöl be vagyok jelentve..... ennyit a kommunikáciojukrol..... :evil:
fibi

B ma már másodszor ébreszti fel Ábelt... nyomkodja a szemét, gondolom, pusztán szeretetböl :?
És Zsoló megigérte, hoyg legalább a héten 6-ra haza fog jönni. ma még nem sikerült megérkeznie :( csak tegnap jött össze. minden csoda 3 napig tart? nála csak 1-ig......
fibi

nembaj, a milkábol már nem hagyok neki.... igy járt....
fibi

Zsanci:
Ez a Sea-monkey qva jó, én akarok ilyet!!!!!!! De persze az ár sehol nincs feltüntetve...
Ja, és igazságos anyuka és feleség vagy, végül mindenkinek jutott vonalzó!!! :D

nukada

Ma voltunk az IKEAban és utolért az IKEAs végzet... Megszűnt az a fogantyú, ami 3 konyhaajtónkon van, a többire szerettünk volna most venni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Bár kicsit örülök, hogy nem akkor vettem meg, mint az ajtókat, mert akkor alul lenne fog. felül meg nem. Ráadásul ami passzol a konyhához, annak más a furattávolsága, tehát az ajtókat le kell cserélnünk :evil: :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy a gari erre is él! :wink: Csak vesződség, mert pont két fiók, meg ilyenek... :roll: :roll: :roll: :roll:

nukada

Sziasztok!
Kicsit régen voltam, de azért remélme, még emlékeztek ránk :wink:
Gépünk megjavult, de nagyon nincs időm semmire, éppen költözés alatt állunk, fele cuccunk még ott, konyhatervezés-vásárlás-szerelés. Még 1-2 hétig itt, de már folyamatosan pakolunk.
Szerencsére anyukám most többet tud jönni, nagyon jó ez, tartja bennem a lelket, ma is sírógörccsel jöttem el a játszótérről, mert egy nagymama beszólt. Szerencsére anyám van olyan hidegvérű, hogy miután kitomboltam magam az utcán, visszavitta Bazsit játszani. Szerinte örüljek, hogy bandavezér fiam van :? :shock:
Amúgy olyan kis okos, monndja a mondókákat, tudja a nevét, és hogy hol lakik, és hol laknak a mamik :D Az a legjobb, amikor hangosan megjegyzi, hogy Szalkai Balázs bekakilt :mrgreen:
Pannus is nagyon gyorsan fejlődik. A nap fénypontja, hogy megjött postán az ergo bébihordozóm (köszönet Reccának az infókért), és mindkettő gyereknek nagyon tetszik :lol:

puszi mindenkinek, még megpróbálok írogatni, aztán költözés után teljes elnémulás jön....

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi,
ez az én kedvencem tőlük:
http://youtube.com/watch?v=oQKaJa4phWQ

és igen, csoki nem jár annak, aki késik... :twisted:
és érdekes, nekem nem ajánlotta fel sz oepes csaj, h irjam meg magam...egyébként meg tök jó, elfaxolhatom , csak épp nincs faxunk. :roll:

Nuk,
ma mi is voltunk IKEJA... :wink:

Zuzi,
mit szólt be a banya??? :evil:
költözködés miatt nem igazán irigyellek, kitartás, és a banyáknak meg a legjobbakat kivánom... :twisted:
és jó, h előkerültél!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
aha, ez a "klasszikus" hires számuk :)

Zuzi,
banyákkal ne foglalkozz :wink:
és hiányozni fogsz akkor, eddig is hiányoztál :( de multkor nem azt irtad, hogy a Ti épületetekbe már bevezették a netet? :?
És most te is irod az ergot, ez már a 2. jel ma..... :lol: :P
Bazso szövege 8) :lol:

Bálint ma meg azt kezdte el mondani Ábelnek, hogy "Ábelka, Pici babám" :D
fibi

Mostanában minden szabad időnket az Ikejában töltjük 8)

Fibi!
Nem bízom abban, hogy egyből lesz netünk felkészülök a legrosszabbra.
B meg azt mondja mostanában, hogy : "dejje közelebb Pannuska" (dejje=gyere) tiszta macskafogó :lol: :lol: :lol:

Zsanci!
Hát valami olyasmit mondott, hogy neveljem meg a kölkömet :twisted: én meg meredtem bámultam rá 10 másodpercig, aztán elvonultam. Nagyon jogtalannak éreztem, mert nem volt igaza, előtte szóltam rá B-re, hogy nem szabad bántani a kisfiút, aztán B játszani akart vele, ő meg megijedt, és ekkor ledorongolt. Pedig kivételesen semmi rosszat nem csinált. Mindegy, ezek szinte mindennapos dolgok, nem először jöttem haza bőgve :cry:

Viszont jó hír, hogy B novembertől bölcsis lesz, anyám szerint nagyon fogja élvezni, mert imádja a gyerektársaságot. Remélem, lesz egy erősebb gyerek is ott :roll:

tök jók az új avatarok :D
nagyon le vagyok maradva :cry:
zuzmo1

Gratula és boldogság Arwen-éknak! :lol:

szia Zuzi! :lol:

Indi! majd jövőhóban lesz az oltásunk. szóval van időtök még locsolgatni :mrgreen: :wink:
a sógyurmát hogy kell készíteni?

külön hajrá minden két- és háromgyerekesnek! ++++++++++++++

ja és csak ezt az oldalt olvastam.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

egyébként jól érzi Meme, h hidegfront van, vagy csak poénból nem alszik ma egész nap, és sir, mert sirhatnékja van?

Zuzi,
úgy sajnálom az ilyet! jártok még Bikásra? és ha igen, mikor?

Fibi,
igen, én csak klasszikusokat hallgatok. :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

eső: mi voltunk kint esőben is sétálni :lol: csajszi a derekam körül, s nagyon élvezte az ernyőt. kutyának olyan melege van, hogy hiába a nagy esők az ő házán pókháló van! :shock:

Macs! hozhatod hozzánk futtatni Fülest :lol:

Zuzi! banya :twisted:

hmmm... vmit akartam.
gödibarbi

Sziasztok!

Arwennek nagyon gratulálok!:) Biztos nem volt könnyű szülés! Képekre meg történetre én is kíváncsi vagyok!

Időnként olvasgatlak Titeket, hogy képben legyek, de nem tudok lépést tartani veletek, meg annyi mindenkinek írnék és annyi mindent, hogy inkább feladom! :(

Holnapra jó talizást!:)

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Attila, Arwen hosszú boldog életet! :)

Csatlakozom ismét az esőszerető népekhez.
Lélegzünk ismét, lélegzik a természet és nem tudom mennyi kellene még belőle, hogy pótolja ezt a borzalmasan meleg és száraz elmúlt nemtom hány hónapot.

Indi,
alaposan rátok vertünk :D Ákos 12 fognál tart :roll: DE a fogak minnél később, annál jobb :)
És Taksonyban van egy gyönyörű, új játszótér, bekerítve NO smoking area, stbstb. Eccer ha van kedvetek........... :D

Votív,
lehet, hogy Istóknak épp ez hiányzott :)

Mi is voltunk ma ovinézőben. Ugyan alig múlt 1 éves, de ne higyjétek, hogy korán voltunk. Már majdnem nem fértünk fel a listára!! :shock: Az igaz, hogy az ovi 2-től fogad, és összesen 15 főt, mi 2,5-től tervezzük félnapokra vinni. Szóval nem árt jó előre gondolkodni, pedig uram hülyének nézett, hogy már oviba iratom a gyerkőcöt.

Szia Zuz,
miért sírsz? Én remélem, hogy bandavezérem lesz! :D igaza van anyósnak :)

Kép
akata

Sokmindent nem olvastam, de egy megütötte a szemem: sea-monkey.

Zsan,
én anno az ezerkilencszázas évek végén találkoztam velük. Hm.. az a helyzet, h azok a gyerekek kb 4 napig voltak izgalomban tartva, kb amíg kikeltek, stb. Egy hét múlva a kutya se törődött velük, asszem elajándékozták vagy kihaltak, nem tom. Ez abban a családban volt, ahol au-pair voltam. A sea-monkey-k kb fél centisre nőttek meg, az üvegen látható kidudoró részek mögött lehetett kivenni, h mit csinálnak max. (nagyító) SZal sztem egy hatalmas ökörség, és sajnos a skacokat sem tartja-tartotta sokáig lázban. De persze gyereke válogatja. (Ők akkoriban 7-9 évesek voltak, és fiúk.)
Viszont köszi a linket, jó volt picit nosztalgiázni és jók a vonalzóid vagy mik. :D

Eső rulez, de miért kell JÚLIUSBAN KABÁTBAN lennem???? ÉS leginkább szél fújt, némi esővel, szal kár volt a numeráért. :?

Elégedetlen lennék? :?

Ja, és ma egy HP belém igyekezett jönni hátulról, de nem ment neki, mert az oktatóm beletaposott a gázba, asszem. :oops: ÉS a HP még dudált is ezerrel, nemhogy a kiba fékjét nyomta volna akár csak fele intenzitással.. önbizalmam a béka segge alatt, könnyek a szememben... holnap is megyek, visszaintek neki, ha ismét arra jár. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

A többire holnap reag, ha van mit mondanom. ;)
neet
neet

Sziasztok!!

Hú, meg sem merem nézni, hány oldallal vagyok lemaradva, most úgysem bírok visszaolvasni... de látom Arwen kisfia megszületett :D :D úgyhogy:

Isten hozta Attilát!! Arwenéknek óriási gratula és sok boldogságot kívánunk!!!

Sok puszi mindenkinek, mi jól vagyunk, majd igyekszem jönni, de most menek aludni... Jó éjt mindenkinek!!
denizsa

ma hivatalosan is megallapittatott, h B-nek lyme korja van. valszeg vmi miniatur (ezek szinte 1 mm-nyiek sincsenek :shock:) kullancs furodott bele, mert en nem vettem eszre a dogot (bar at szoktam estenkent nezni), csak a mar novekedo foltot. szerencsere mas tunet nincs (remelem, mar nem is lesz), most 3 hetes antibiotikum kura. es remenykedes :)

Curse, szerencsere ez a korsag emberrol emberre nem fertoz, ugyhogy mennenk azert holnap. olyan 1 korul mi is :)

Rylie, persze, viszem a kis kincset (ki se mozdulok itthonrol nelkule ;)) de aztan nem osszekenni :lol:

Johi, akkor ti is budik vagytok? :lol: :mrgreen:

Zuz, ti mar koltoztok? hu kitartast hozza!
ergohoz gratula :D orulok, h hozzajarulhattam, es remelem be fog valni :)
jatszoteri beszolas(oka)t meg ne vedd a szivedre!

Vica, koszi :)

Neet, vezetessel hajra! barmoknak meg ints jol be :twisted:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci, ha akarod, írd meg, és leközöljük! csak ebből tanulnak ezek...

egyébként ma kaptam egy nagyon-nagyon kedves, dícsérő olvasói levelet egy drága, 77 éves bácsikától :D made my day :D

sea-monkey :D :D Zsanci, látom, dolgozol :mrgreen: :wink:

Zuzi, annyira örülök, hogy olvaslak! és komolyan ne vedd a szívedre, amit az idegenek mondanak, én is annyiszor átéltem ezeket a helyzeteket, tudom, milyen igazságtalan :?
és Bazsid szuper jó fej, brilliánsan értelmes, és hihetetlenül erős egyéniség, mindene megvan ahhoz, hogy jól érvényesüljön az életben :D
Pannust olyan rég láttam, biztos elájulnék, mekkorát nőtt! van már foga is?
és Bazsó melyik bölcsibe fog járni?

Tinu, a lidocain nem helyi érzéstelenítő? csak mert a fogdoki is azt használja, és azzal nyugodtan lehet szoptatni, tejbe nem megy át... Esetleg kérdezd meg a gyerekdokitokat. Lábadnak jobbulást :)
én szívesen elvinnélek Cursehez, de pont a világ túlsó felén lakunk :(

Indi, fincsi lett a rakottkrumpli? :P

a mai nap legviccesebb percei: a napköziben adtak egy kérdőívet, amit Istiről meg az adatainkról kellett kitölteni, pl. ki mehet a gyerekért, de volt pár érdekes kérdés is, pl mi a világnézetünk :wink:
a legjobb a családi állapot rubrika lett - Anya: hajadon Apa: nős (és köztük 25 év korkülönbség :P) asszem ez sokat elárul a világnézetünkről :wink:

na megyek, jó éjt mindenkinek!

votiv 8)
votiv

Recca, most látom , basszus :( :( :(
szegény kicsi Benke! szívből kívánom, hogy hamar gyógyuljon meg!
Bogárka Petrájának is Lyme-ja volt. Ő akkor sokmindent kitapasztalt, pl van valami teszt, amit TB-re nem végeznek, és így nem is egész biztos, hogy használt-e az Ab-kúra... ha gondolod, vedd fel vele a kapcsolatot, hátha tud infókkal segíteni!

votiv 8)
votiv

Votiv, koszi :) Bogarkaval mar ertekeztem. mi is Lakosnal voltunk: o a fo es talan az egyetlen kullancs-specialista az orszagban, es raadasul nagyon kedves ember :P
recca

Jó reggelt azoknak, akik aludtak, így volt miből felébredniük... :)

ezzel sztem mindent elmondtam a mi éjjünkről...n

Recca,
Benkének gyógyulást és szívből kívánom, hogy ne legyen semmi baj!!! Ha tudsz meg a dokitól mindenféléket, akkor akár mélben is írd meg nekem plíííz, mert Fülesből is nemrég szedtem ki egy mikropéldányt, pirosodás,folt nincs, de nem árt felkészülni.. A dokinénink lebeszélt a kullancs oltásról, helyette B12 vitamint javasolt, mint megelőző szert...
egyszóval érdekelnek a részletek..

Barbi,
ez nagyon kedves felajánlás :D még nem tudom, hogyan leszen...

Johi,
tiszta horrior sztori ez.. nem átkozott meg benneteket valaki, esetleg van ismerős, aki vudu babákba szurkál tűket, vagy mi?! Én lasan kezdenék utánanézni ennek a lehetőségnek is...

Zsána,
nekem meg EZ a kedvenc prodigy-m , ez meg Füles másik nagy kedvence, meg nekem is... :mrgreen:

Fibi,
bár tegnap elrontottam a linkelést, de azért megtaláltad az ERGO-t?

Neet,
hajrá beszólások!!! hajrá vezetés!!!

egyebekben meg mindenkinek...áááááááááh.. szééép napooot! ...áááááhh...

Macs, aki nagyjából pont ilyen állapotban van: Kép
macskanyu

Ja és Füles tegnap megtanulta a "hoppá!"-t is :D meg a Bumm-ot...
macskanyu

ja és egyedül iszik, normális pohárból... :D
macskanyu

Votiv: hát ez tényleg vicces. Most már rögtön nem is látom olyan megbízhatónak azt az orvost. Talán nem tudja, hogy mi a Lidocain hatása? :shock: Na most már mindegy, mert ha tegnap nem csinálta meg, akkor úgyis csak jövő héten tudja. A gyerek úgyis tud cumisüvegezni. "Csak" nekem macera a fejés, mert azért annyira nem tengek túl a tejben, jól meg kell szervezni, hogy hogyan tudok fejni.

Kép
Kép
tinu

Votiv: ha jobban meggondolom, mégis felhívom a gyerekdokit. NEm a fejés gáz, hanem utána egy napig megint fejem kellene és KIÖNTENI. Na ez utóbbi olyan nehéz. :roll:
Szívesen megismertetném pedig a te vörös boszidat az én vörhenyes tündérmanómmal. :D De majd egyszer biztos lesz rá alkalom. :wink:

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Hú, pocakosan nekem is Lidocain nélkül trancsírozták szét a begyulladt lábkörmömet (annyira meggyötört voltam, hgoy vitatkozni is elfelejtettem, de azóta felkészült vagyok már) - meggyógyítani nem tudták, csak némán vonyítottam a fájdalomtól, mert a váróban volt egy halálravált kiskamasz, nem jött volna, ha meghallja a pocakos nőt ordítani :shock:

Lényeg valóban: helyi érzéstelenítés, nem megy bele a tejbe, vitatkozz az orvossal!!! minden szülész alátámasztja ezt, pocakosan is lehet lidokainnal érzésteleníteni a fogorvosnál is, műtéteteket is úgy csinálnak (mikor nekem a nagy balesetem volt, egy kismamát épp így operáltak ki az ínszalagszakadásából a Baleseti Intézetben) Én is kaptam a fogásznál a gyökérkezeléskor.

Recca :) Hú, de félelmetes, belegondolunk benneteket is a többiek közé Lyme-ügyben (is)

Kata :) Bármikor úgy gondolom :):):):):) Ovi-beíratás :shock:

Votiv :) bizony, paradicsom is került bele, csak a sütőnem működött, úgyhgoy összemikrótam, de így is jó lett :)

Vasárnap megyünk haza, kicsit sajnálom, mert Dominónak olyan jó, hgoy (szinte) semmilyen korlát nem állja útját, otthon újra kezdődik a nem szabad... de azért jó lesz gyerekközelben lenni is

indianyo

Indi: és tényleg nem tudták meggyógyítani? :shock: Akkor hogy gyógyult meg végül? Asszem már egyre jobban parázok (megint). :? És hogy lehet tényleg, hogy az orvos nem tudja, vagy rosszul tudja ezt a Lidocain dolgot? Azért, mert nem szokott szoptató vagy terhes nőkkel találkozni? Annnyira kiakasztó ez. Inkább nem akar problémát, minthogy megnézze a könyvben, ha nem tudja?

Kép
Kép
tinu

Jut eszembe, Lilinek boldog első névnapot kívánok! :D

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Nekem spéci bajom volt, a várandósságkor megállt a nagy lábujjaimon a körömnövekedés, ettől gyulladt be (ezt az orvos nem tudta, nem is érdekelte) Aztán meggyógyult, szépen lassan, magától, úgy 8 hónappal szülés után kinőtt az új köröm, a régi leesett vele, azóta minden rendben - na jó, addig viszotn télen-nyáron papucsban ill. mezítláb közlekedtem, fincsi volt, de vége már.

Gondolj bele, hogy a gyerekorvosok is össze-vissza beszélnek szoptatás, hozzátáplálás, antibiotikum ügyében (ugye még legegyszerűbb kazánkovács is tudja, hgoy antibigyóval nem gyógyítunk vírusos fertőzést, de a gyerekorvosok nem tudják ?!). Szóval ne csodálkozz a sebészen. Csak ne hagyd magad és ragaszkodj a hatékony fájdalomcsillapításhoz!

indianyo

Msot nicns előttem Ancsi táblája, de mingyá lesz Deni Bálint szülinapja

indianyo

Indi: hálistennek, nekem nem vetette fel a fájdalomcsillapítás mellőzését, inkább a metélés elhalasztását. De mondtam, hogy inkább fejek, és kihagyok egy nap szoptatást, de inkább csinálja meg mihamarabb.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?