Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, nem tudtam jönni 2 napig tiszta bolondokháza volt. Rengeteget írtatok, nem győzöm visszaolvasni. Ezért ne haragudjatok, ha mindenkire nem reagálok most, majd szépen apránként.
Gil drága,
Összeszorult a szívem, mikor olvastam, hogy nem sikerült. Biztos nincs már egy pici remény se?

Ez a ciszta dolog elég ijesztően hangzik. Viszont sajnos ez előfordulhat. Amúgy ha nem nagy az elvileg felszívódik, ha nagy akkor úgy tudom sajna le kell szívni.
Hát most nem irigyellek. Amúgy ettől én is félek, hogy a gyógyszerektől kialakul nálam is.
Gabi,
Hogy vagy? Remélem már egy kicsit jobban és újra lelket öntesz magadba, és persze belénk. Megint csak azt tudom mondani, hogy mi lenne velünk nélküled. Meglásd a lombik sikerül, annak nagyobb az esélye sokkal, mint az inszemnek. Ne félj tőle. (könnyű azt mondani, én már előre fostizok tőle

)
Kriszti,
Sajnálom a felfázást, a gyógyszertárban lehet kapni valamilyen Urongin nevű cseppeket. Csak gyógynövény koncentrátum, direkt felfázásra és húgyúti fertőzésekre adják. Recept nélkül kapható.
Ha gondolod próbáld meg.
Vikike,
Remélem jól érzed magad ott a messziben.
Benszi,
Hihetetelen csinos kismami vagy. Nagyon szép a hasad és szuperek a képek amiket felraktál. Még a kolléganőmnek is megmutattam őket.
Estrella,
Biztos szuper volt a pihi, 3-asban meg főleg!!!!!! Köszönöm, hogy bejelöltél a wiwen.
Dugóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,
Ez tuti babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Gil, Nefke és mindenki akinek most van
Boldog házassági évfordulót!!!!!!
Bikkmakk és a többi új topicos. Üdv közöttünk.
Anett,
De jó végre hallani felőled!!! Hiányoztál ám. Majd mesélj.
Fú hirtelen ennyi juttott eszembe, de majd még írok a többieknek is.
Jelentem szorgosan akcióztunk a hétvégén

De asszem ez nem a mi hónapunk. Majd pénteken megyek vérvételre, megnézik, hogy egyáltalán repedt e a tüsző. Jön valaki korán reggel?
Ma ismét 2 barátnőmről tudtam meg hogy terhes az egyiknek meg ma láttam az 1 napos gyerekét. De egész jól viseltem, mondjuk dolgozom.
Viszont a hajam égnek áll, hogy itt állandóan kérdezgetik na babatémával hogy álltok, és 2 kolléganőm meg osztja az észt, Hogy azért nem jön össze, mert negatívan állok hozzá és pszichésen nem esek teherbe. Biztos hogy van benne igazság. De egy évig nem görcsöltem, rendszeres szex mellett se jött. A párom is azt mondja, hogy biológiailag ennek össze kellett volna jönnie ennyi idő alatt. Nem véletlenül vagyunk a BMC.ben. És akkor osztják az észt, hogy nem is kell a beavatkozás, ez egy hülyeség, majd jön ha akar ez a baba. Hát marha jó kívülről olyan okos tud lenni mindenki. ezt annyira utááááááááááálllllllloooooooooooooooooooooomm!!!! meg nem is tudja milyen érzés.....nem is kívánom nekik hogy megtudják.....na lassan megyek, de megpróbálok holnap is jönni
Puszi mindenkinek.