Gratula minden mostanában szült Mamácskának akinek még nem volt alkalmam gratulálni!!!!!!!(és persze jó egészséget a babáknak!!!)
Látom Dorka már bejelentkezett, pont akkor engedték haza őket ma a kórházból, amikor bent voltam!!!!
Dorka: nagyon szép kis család vagytok, gratulálok ezerrel!!!
Nálunk minden rendben, Doki nagyon örül, mert 1 ujjnyira nyitva a méhszáj, mondta, hogy Ő ráér a hétvégén...... (én mondjuk a Balcsira megyek, úgyhogy remélem még nem szülünk a hétvégéig.....)
A vizsgálat óta vérezgetek, de hát Istenem, október óta nem volt semmi, most tiszta nosztalgia a betét......
Móni: Te hogy szeded a homeós bogyókat? Bakker én megvettem, és nem is szedem, tökre kiment a fejemből!!!!!Gondolom ugyanazokat és ugyanúgy kell szednem mint neked.....
Mindenkinek nagyon cuki a gyerekes (és pocakos) Képei!!!!! Tényleg topmodell topic!!!!!
Gurgi:Honnan tudod ezeket a fájáserősségeket? Ezek hol vannak elrejtve az Nsts papíron? Én nem naon érdeklődtem, hogy mi micsoda, de érdekelne már......
Zsú: Gratula a robogóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi: Minden rendben lesz a Királylánnyal, egészségesen fog megszületni!!!!!! Én is úgy születtem, hogy a Mamámnak megindították a szülést.....( jó, hogy nem császár, de én még nem akartam megszületni!!!!! és semmi problémám nincs!!!!!

)))