A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Kajcsi témához nem tudok hozzászólni. Viszont holnap megyünk a 4 hós szurira és megmérik mennyit hízott. Tutira elértük már a 7 kilót!

Most olyan jó idő van, mondjuk reggel itt kicsi hideg volt, de megint mondja a kánikulát, hétfőtől akár 37-38 fok is lehet! :shock:

Boszi!
Tutira nem fogtok fázni a Balcsin! 8)

sch.judit

sziasztok!

Én mostanában Jana ásv.vízet forralok, és azzal csinálom a tápit, bár pont tegnap mondta a védőnő, hogy ezt a vízet nem is kell forralni...
Este felforralok egy fazékban, ami másnapra elég. Tápi készítés előtt a mikróban melegitem a vízet...
Én 120 ml csinálok neki, többet nem eszik meg egyszerre. Bár a dobozon azt írja, hogy 210-et kellene megennie ennyi idősen, még egyszer sem evett meg ennyit.

Mi is megyünk Balcsira szombaton. 3 napra megyünk a párom családjával, anyósom kölcsönkapta az egyik ismerősétől a nyaralót, és így mi is mehetünk... Remélem elférünk ott hatan...

Kép
dijcsi

judithappy,
Bence tüneményes kiskrapek!!!!! Olyan jó látni olyan picurt megint :lol:

boszibaba,
Gáborka egyre pasisabb! Nagyon helyes kisfiucska!

Képzeljétek, MÁrk imád hason lenni!!!! Ez nálunk nagy szó, mivel még egy-két hónapja nem nagyon bírta a strapát hason. De most, ez a kedvence :lol: :lol:

Kép
dijcsi

Sziasztok!!

dijcsi!!! Köszi a bókot Bencus nevében is!!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Nem is értem, hogy mit paráztam itt valamelyik nap az alvással???!!!Talán rájöttem, hogy mi a baj, azaz, hogy mi volt a baj!!! :
Nem vettem figyelembe, hogy Bencus mikor akar aludni (mikor álmos már annyira, hogy elaludjon), csupán azzal voltam elfoglalva, hogy aludjon.Nem figyeltem a jelzéseit, de azóta ez már másképpen alakul!!!Szopi után beszélgetünk egy kicsit, játszunk, zenét hallgatunk, aztán megjelennek a Suttogóban is lírt fázisok (1,2,3), s akkor már tudom, hogy nemsokára alvás van. Még annyi szépséghibája van a dolognak, hogy ilyenkor hasra fordítom az ölemben, a karjaimon megtartva, s csapok vele néhány kört a házban. Hamar elpilled, s lerakom. Jó lenne, ha magától elaludna a kiságyban, s akkor nem kellene a kis senekét cipelnem, ami már 3,9 kg körül van!!! :lol: :lol:
Ti hogyan vitelezitek ki ezt a dolgot? Beteszitek a kiságyba, s nyörszögés után elalszik, vagy hogy?? Kíváncsi vagyok nagyon, írjátok meg legyetek szívesek!!!

IWIW-en Borókné Szilágyi Judit Mónika néven vagyok elérhető. :D

Boszibaba: megjelöltelek, ha nem baj!!!???
Nikkyy : nem találtalak meg, mert tényleg annyian vagytok!!! :lol: :lol: :lol: Tudnál még valami ismertetőt adni magadról?? (település vagy valami)

Puszi mindenkinek!!!
Ja és az éjszakáink továbbra is álomként zajlanak, hálistennek, most éjszaka is 21.30-kor eleludt, s 6 óra múlva kelt föl a kis drágaságom!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szép délutánt nektek!!

Kép
Kép
judithappy

judithappy,
hár Bencus elkényeztet téged az éjjeli alvásával!!! :D :D
Alvás: 1-2 hónapos koráig ahogy esett úgy puffant Dalmi, bárhol, bárhogy elaludt.Letéve is. Ezután jött csak, hogy nyuglődés, nyöszürgés kezdődött ha álmos volt és ilyenkor leraktam. Nálunk csak az éjjeli alv megy úgy, hogy megetetem és ébren berakom az ágyba és magától általában elalszik. Nappal más a helyzet.... csak akkor babakocsiban,autóban magától elalszik, de az ágyban csak akkor ha közben iszik (gyümilé) vagy eszik (tej).... Hát erről kéne leszoktatnom...de a cumi sem kell neki mostanában.

Víz:
Én sem forralom a vizet. Mi Janát adunk én is úgy tudom azt nem kell forralni!! Volt hogy csapvizet forraltam, de lebeszéltek róla, mondván a forralás után is "kakis" víz marad. De pl elfogyott most a Jana és akkor ment a sima csapvíz. Jó lenne tudni egyébként mikortól nem kell forralni a vizet vagy lehet "átlagos" babavizet adni nekik...???????Valaki?

Nikky,
Rekannával megbeszéltük, hogy egyeztetünk, hogy melyik képeket rakjuk fel... :wink: szoval hamarosan.... :D

barbamami,
Tökjóóóó az a 5 gyerekes kép!!!!!!! Tündériek!!!

KI MILYEN ETETŐSZÉKET HASZNÁL ILLetve FOG HASZNLNI??
Nekünk olyan asztallá székké alakítható fa van, fillérekért vettük, de...nem az igazi.... :?
Vendég

Judithappy:ne nagyon szoktasd rá ilyen kis "apró"dolgokra mert egy idő után már te sem bírod és ő se fog róla egykönnyen leszokni!!Ez az én véleményem!Én az első perctől kezdve amikor jött a szundi ideje kiságy+cumi=alvás!Néha van nyügi de odamegyek megnyugtatom(beszéd,rongyika a kezébe)és elalszik.

Én szigorúan forralom a csapvizet!

Voltunk 4hós oltáson,egy igazi hős volt a lányom,még egy könnycsepp sem volt!Nézelődött a váróban és nemértette miért sír mindenki.De az arcán látszott,hogy meg van szeppenve.Kifelé jövet betettem a babakocsiba és már aludt is mint a bunda!
5690gr és 60cm ennyit mértek!
Valaki beadatta az agyhártya gyulladás elleni injekciót?Mert tőlem kérdezték,5hósan kell az elsőt ....

Mindenkit irigylek egy picit akinek átalussza az éjszakát a babája..Mi sem kelünk csak 1-2szer de jó lenne egy igazi éjjelt átaludni...

KépKép
vicuska

Judithappy,
Márkot fürcsi, megy egy kis kajcsi után beteszem az ágyába, egy picit nézelődik, de kb negyedóra alatt el is alszik magától. Nálunk valahogy ez magától alakult ki. Az elejétől kezdve így csinálom, hogy beteszem az ágyba, és egyedül alszik el.

bacilivi,
Milyen átlagos babavízre gondolsz? Hát igen, én sem bízom a csapvízben, ki tudja, hogy milyen összetételű...
Etetőszék... Hmmm, tök jó, hogy felvetetted, mert már hamarosan nálunk is aktuális lesz a megvétele... Gőzöm nincs, hogy milyet kellene venni. Legyen olcsó és jó is. VAn ilyen?! :lol:

Kép
dijcsi

Judithappy
Település Budapest,de ez az infó nem szűkít sokat :lol: ,majd bejelöllek én!! :D Esküvői ruhás kép az alapértelmezett!!
Alvásilag nálunk úgy megy a dolog napközben h eszik foglalkozok vele meg elvan magával egy másfél órát..aztán piros lesz a szemöldöke(fáradt),és nappal ha lerakom a kiságyba,de néha a járókába h szokja,elvan szopizza az ujját egy 5percig és elalszik..na este ez változik,m vmiért nem működik!!képtelen vagyok 9-10között lerakni..ilyenkor baromi éber,és fél11-11körül alszik csak el...addig séta :cry: na ma kezdem a próbát,h megetetem 10helyett 9kor,és berakom..ha síír felveszem amíg megnyugszik és visszateszem....és így tovább..kiváncsi vagyok meddig bírom,nem vagyok egy türelmes fajta!!! :roll: ja és reggel én is keltem Dórit,meg napközben is..nemhagyom h másfél óránál többet aludjon..olyan jók így az éjjelek..11-8ig!!!aztán 11ig újra húzza,de akkor is keltem!!

Livi
Én babavizet vettem már az elején..humana-t,de aztán azt nem is vettem többet m 2nappal bontás után azt írja lejár..dobhattam ki az egészet..szóval én az Óbudai Gyémántot veszem!!!de nemtudtam h Jananak is van vize..majd keresek..ja és nem is forralom :shock: ...
oksi,várjuk a képeket

Judit
Gratula az alváshoz..csak így tovább..

Kép
nikky

ja etetőszék..
Én már nézegettem-bár nem aktuális még-nekem bejön ez az asztalra erősíthető..m az nem olyan nagy,bárhova jó,nem kell ezer kilót cipelni,és velünk ehet az asztalnál,talán megszokja hamarabb h asztalnál egyen,hogyan viselkedik,meg velünk lehet..stb!!Én a családos együttülős ebédlős fajta vagyok!!! :lol:
hogy mennyibe kerül,azt nemtudom!!! :?:

Kép
nikky

Én is mikróban melegítem avízet. De most kipróbáltam hogy csak a felét melegítettem és a másik felét óbuda gyémánt ásványvízzel kevertem igaz rá van írva hogy fortraljuk de az is hogy kimondottan terhes mamáknak gyerekeknek csecsemőknek csinálják külön laborban . Így úgy döntöttem hogy nem forralom:):):):):):) mi a tápit még szopival keverem de 120és 170 ml között eszik pluszban igaz még csak kétszer kap egy nap.

nika70
Salgótarján

Alvás
Nálunk este fürcsi 8-kor, utána vacsi fél 9 és aztán irány az ágy !!!!Kicsit nyöszög kiesik a cumija én berakom és ez megy 1 párszor aztán elalszik magától és szerencsére birja reggel 6-ig! Szóval én teljesen kipihenem magam éjszaka! Nálunk alvás van :D
Meg szeretem lerakni őt 9-kor mert így apával nekünk is marad egy kis "szabad foglalkozásunk" :lol: egymással! Ilyenkor este csak mi vagyunk ketten nincs baba(MERT ÚGYE Ő ALSZIK) Késöbb ha már nagyobb lesz este 8-tól lesz alvás és akkor az este tényleg a mienk lesz,napközbe meg a babáé !!!!
Forralás
én is mindig forralom , a baba vízet is kell max 2 nap felbontás után ha nem fogy el vagyis mindegyikre az van írva még a janára is.
iwiw
engem Bacsó Bernadett néven találtok meg!
HOLNAP LESZÜNK 2 HÓNAPOSAK :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
teszek fel pár képet Nikiről.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Niki már eszik almát, krumplit, s. répát, sütőtököt és őszibarackot. A kakija azonban lehet ettől már sokkal kevesebb. Amíg csak tejet kapott elég rendes adagot termelt és hígat de most ez szinte szilárd és pici. (nagyon büdi)
Másnál is ez a helyzet, aki zöldséggel eteti a babáját?

Judit happy
Niki úgy alszik el este, hogy fürdés után kap tejet és általában evés közben vagy miután jóllakot elfordul és úgy alszik el. Utánna megy az ágyába. Tudom egyszerűbb lett volna úgy szoktatni, hogy cumi és alvás de ő ilyenkor mindig bömbizett, hogy nem akar aludni és így szokta meg.

bacilivi
miért nem jó a fa etetőszék kis asztallal? Mi is olyat akarunk venni.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok Csajszik,
Én most épp a víztémára vagyok rákattanva, ezért azzal kapcs. írok...

A csapvízben ne tudjátok meg, hogy mik vannak, több száz féle szennyeződés, hogy csak néhányat említsek: fekália, nehézfémek, arzén, gyógyszer és drogmaradványok.... na nem az egészséges mennyiségben, hanem annak sokszorosa. Ezek a forralás hatására nem távoznak el a vízből. Elég sok ásványvízgyártó kihasználja ezt, és palackozza ugyanazt a csapvizet. Ez nagyon felháborító, de hát Mo.-on ezt is meg lehet tenni....

A Jana vizet nem ismerem, hétvégén bevizsgáltatom, és majd jelzek, hogy mire jutottunk. Többőteket érdekelt már bővebben a téma, de még nem jutottam el odáig hogy írjak mailt....
Nem felejtettem el, ígérem, hogy pár napon belül jelentkezem....

Nikky, én nem kaptam tőled privit....

Jaj, mennyire édes Niki, hogy már ül! Imádni való!

Annyi mindenről írnék még, ami nálunk is aktuális, pl. elalvás, de sajna megint rohanás.... aztán alvás nekem is. (remélem egyszer utolérem magam)

Pusza,
Lilo

Kép
Kép
34372

Akíra,
már többször szerettem volna írni Neked... lehet, már elkéstem vele. Van olyan homeós fájdalomcsillapító, ami mellett lehet szoptatni.
Ja a mennyiség miatt ne aggódj, Blani 120 ml-t (tápszer) eszik egész nap (mellette szopizik, de nem tudom mennyit) Amikor mértem mindig olyan kevés volt, hogy szinte mérni sem érdemes, de hát Blani nő és hízik.....:)))
Igen még erre is vártál hozzászólást: Nekem is fáj minden porcikám a cipeléstől, szoptatástól, altatástól. Derék, hát, térd, csukló stb......

bocsi, hogy ilyen "ősi" témákra reagálok, de hát itt tartok.... :( :lol: :oops:

L

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

BBetti,
Niki szenzacios, nagyon szep kiscsaj es annyira ugyesen ul!
Sokaig gyakorolta? Noah meg nem ul, de meg nem is lattam hajlandosagot.

Nanett,
Bocsi a keso valaszert. Babauszassal kapcs., nekem azert nem ajanlotta a gyogytornasz, mert feleslegesen teszem ki a gyereket fertozesnek. En is minden szart elkapok, ezert nem jarhatok uszni, Noah-nak meg ekcemas a bore + epp le van gyengulve az immunrendszere, eleg ez igy hirtelen. Pancsol itthon, igy is elvezi. Jovore lesz itthon pancsolonk es abban fog majd furodni nyaron, addig a kiskad is megteszi.

Domi is hatalmasat nott mar!

Lilo,
Nem vigasztal bennunket, de nem csak Mo-on lehet eladni a palackozott csapvizet... :( Sajnos.
Nekunk szerencsere viztisztitorendszerunk van.
Amugy ezzel foglalkozol, h. ennyire kepben vagy?

Bacilivi,
Gyonyoru Dalmi es oriasit nott es o is ul! Dalmi milyen gyorsan jott bele az ulesbe??? Hogy felejthetnenk el teged? :roll:

Zsana, Pannica,
Merre vagytok? Vagy nyaralnak esetleg csak lemaradtam?

Teszek fel egy kepet a babakendomrol, Noah imadja es nekem is kenyelmes. Ha vkit erdekel, priviben irok tobb infot.

Kép

Kép

NEM VOLT VKI 29.-en SIDS eloadason a HEIM PAL-ban?

Nika,
Gege csucs! Nagyon edes!

Judithappy,
Nem bantaskent irom, de az elso 6 hetet tobb szempont miatt is jo vegigpihenni, fuggetlenul attol, h. mennyire fittnek erzed magad. Pl. a kesobbi gerinc problemak elkerulese vegett stb... Masreszt a Picurkanak sem tul jo ilyenkor sok ember koze menni, jo, neha elkerulhetetlen, de ha nem muszaj, akkor inkabb ne.

Sch.Judit,
Gyonyoru a kisfiatok, aki nem is olyan kicsi! Tiszta apukaja! Szepek vagytok!

KépKép
KépKép
vitte

Dijcsi
az "átlago babvíz" alatt azt értem amit forralni is kell, nem úgy mint a Janát :-)
Ólcsó és jó...na igen.... Brutális árakon árulják az etetőszékeket...VAn olyan ami 40-50 ezer :shock: :shock: Miénk 3 ezer volt...de ez a tipus is 10 körül van amúgy... :x

betti,
Húú szuperek a képek!! mekkora már Niki!!! Amiben Niki ül az Komp?
Én azért nem szeretem a fa etetőt, mert a háttámlája merev és tök függőleges és a gyerek olyan furán ül benne mint aki karót nyelt vagy kissé előrehajolva.Na ebben a pózban nem épp jó etetni.

Lilo
Hát a csapvízról nekem is ez a véleményem.... KIVÁNCSI VAGYOK A JANÁRA!!! FELTÉTLENÜL ÍRD MEG MILYEN!!!!!!!!! ÉS ÍRJ A TÖBBI VÍZRŐL IS!!! SZERintem sokakat érdekel!!!KI AZ AKI PALCKOZOTT CSAPVIZET AD EL????? EZ MELYIK MÁRKa???

Vitte,
:oops: aaari vagy!!!!!!!!!
az a furi, hogy szinte elöbb kezdtett el mászni mint stabilan ülni :shock: HA ülésbe rakom már egy ideje támasz nélkül megmarad, de pl térdelésből csak most pár napja tud magától beülni.
Előadáson nem voltam de érdekelne a téma. Milyen volt?
Noah RENGETEGET változott!!!! Rá se ismerek!!!! Büszke lehetsz a szép fiadra!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is hoztam képeket :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Csak 1 percre beugrom....
nemrég kezdtem el ezzel a témával foglalkozni komolyabban, bár már nagyon régóta érdekelt...

Így nyilvánosan nem írhatok konkrétumokat, érthető okokból. (ebben nagyon sok pénz van, és nem szeretnék pereskedni a palackozókkal)
ezért majd mailben válaszolok...

Pusza,

Kép
Kép
34372

34372: engem is érdekelne ez a vízes dolog ha meglesz küldenél nekem is mailt? köszike

vitte engem érdekelne a kendő mert a kenguruban annyira lent van a gyerek hogy szerintem nem is érzi túl jól magát benne meg hát a nagy cicim is utban van :):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján

lilo,
Nagyon érdekelne a Jana!!! illetve persze más víz is. Én is kérek szépen egy mailt!!!

Lassan indulunk a dévényeshez. nem is tudom, hogy ezek után érdemes-e járni, hogy már fordul :roll: :roll:

Kép
dijcsi

lilo,
Jaj, most látom, hogy nem is látszik a mail címem. Akkor egy privi, lécci-lécci -lécci :roll: :D

Kép
dijcsi

sziasztok!

itt olyan hülye idő van :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( pedig ma mentünk volna sógornőmmel csavarogni.de ilyen időben megint a hordozóba kell vinnem a Patrikot hogy ne fujja ki a szemét a szél.nembaj megbeszéltük hogy majd sütünk,főzünk egész délutána. :P a vásárlás meg csavargás meg marad holnapra.

Képzeljétek egyik ismerősöm tegnap megszült.ikreket várt és a 36.héten megindult nála a szülés.de mivel az eggyik baba keresztben feküdt császározták.két kisfiut vártak.mikor a doki kivette a két fiut akkor vették észre hogy van ott mégeggy baba,egy kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gondolhatjátok hogy meglepődtek.és óriási a sújuk.a fiuk 2670 és 2710 grammosak a kislány pedig 2430.és mind a hárman 46 centik :P annyira fenn volt a csajszi hogy nem vették észre.pedig 2 szer voltak 4D-n.szegények németektől rendeltek ikerkocsit elég drágán és most meg adhatják el,és vehetnek nagyobbat.de nagyon örülnek mert van már egy 5 éves kisfiuk és mendenképp szerettek volna egy csajszit.

jaj jövőhét ilyenkor már nem itt lakunk.oooolyan jó lessz :wink: már annyira várom.ja de ott sajna egy darabig nemlessz netünk de majd ha itt leszek anyuéknál akkor mindig irok hogy mi a helyzet velünk.
kismama18

Csak gyors bejelentkezés!

Tegnap voltunk a szemész dokinéninél, és szerencsére nincs gond Marci szemével. Azt mondta, hogy várjunk még a könnycsatorna átmosással, mert neki gyanús, hogy most már elmúlik a váladékozás és a könnyezés. És csak látszat kancsalsága van :lol: :lol: :lol: Hű, én ettől féltem nagyon, már minden előttem volt, hogy ragasztani kell a szemét évekig, meg ilyenek, de szerencsére minden ok vele. Majd szépen visszamegy a helyére. Legalábbis remélem. Egyelőre nincs teendőnk, majd 1-2 éves korában kontroll, hogy jól lát-e, de ezt ugye minden babábál nézik!

Szóval megnyugodtam!!!

Később még jövök!

Kép
Kép
nikole

lilo

Hát most h megnéztem,basszus tényleg nincs meg az a levél amit neked küldtem...nemtudom mit csináltam...akkor sorry..
a babafigyelőről írtam egyébként h nekünk kellene,ha még megvan!!!?
nekem is jöhet privi a vizekről!!!bár lehet jobb lenne nemtudni...akkor nem is az van benne amit a palackozottakra ráírnak???Azért nemhiszem h ezt ennyire durván lehet csinálni..hát akkor miért nem perel senki???
mármint elhiszem neked h van olyan palack amire más van írva..dehogy CSAPVÍZ????ezt még a Tescos vízről sem gondolnám...
akkor eviant kell inni???milyeneket vizsgáltattál be eddig??
ha jól értem akkor nem ez a munkád..csak érdekel..szóval ha be akarok vizsgáltatni vmit csak úgy beküldhetem és megcsinálják nekem is??? vagy hogy megy ez??

Kép
nikky

Sziasztok!

Lilo!
Engem is érdekel ez a vizes téma,előre is köszike ha küldesz róla mailt.

A babák még mindig gyönyörűek és már mekkorák! :D :D

Mi ma vagyunk 3 hónaposak :!: :!:

Pussz mindenkinek!
Vendég

Dius : garatula a 3. hónaphoz :):):):):):)

Kismama: Az nem semmi :):):):):) kettő helyett három szegények mehetnek lányucikat is venni :):):):):):):) de ne legyen soha ennél nagyobb gondjuk :D:D:D:D 36 hét az már jó akkor már amúgy is lehet szülni:) Szép nagy babák lettek nem semmi volt kihordabi őket ez több mint 6 kg csak a babák + a placenta magzatvíz stb nem semmi minden elismerésem :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Kismama!
Húúú, ezen a 3-as ikres híren nagyon meglepődtem! Ilyen lehetséges, hogy nem veszik észre? Mindegy, a lényeg hogy mindannyian jól vannak! De mekkora pocakja lehetett az anyukának 3 gyerekkel a 36. héten :shock: :?: :!:

Betti!
Niki nagyon ügyes már! És milyen szép is! Azok a nagy kerek, kék szemei...

Vitte!
Noah is mekkora már! És tényleg rengeteget változott, szinte nem is hasonlít a kiskori képeire!
Engem érdekel a babakendő! Írhatnál róla: honnan, mennyiért, stb...
És köszi a bókot, Apuka el lesz ájulva ha meglátja, hogy valaki ismét azt mondta, hogy rá hasonlít a kisfia! :lol: :lol: :lol:
(egyébként tényleg rá hasonlít, de nem szoktam neki mondani, mert már így is el van szállva magától :roll: )

Lilo!
Víz-téma engem is érdekel! Úgyhogy ha írsz maileket, akkor enge se hagyj ki, légyszi!

Dica!
Boldog 3 hónapot :!: :!: :!:
És múltkor nem válaszoltam, hogy igen, Apa is dolgozik este 6-tól reggel 6-ig a halászléfőzőn! Örül is nagyon :? Mi is bemegyünk 6 felé és 9 körül hazakocsikázunk. De minket Apósék visznek be, mert itthon ugyan elautózgatok Balázzsal, de a 30 kilométert nem vállalom be, nehogy sírjon vagy vmi. Meg csak hátra lehet szabályosan bekötni (a rendőrfeleség pedig nem szabálytalankodik :lol: ) és úgy meg nem látom szegényt. Úgyhogy bemegyünk, kajcsizunk egyet, megkeressük Apát, nézelődünk egyet, aztán meg jövünk haza. Vasárnap meg talán megyünk Fehértóra Sörfesztre! :P

Nikole!
Tök jó, hogy nincs semmi baj Marci szemével! A kakis bajság teljesen elmúlt?

sch.judit

Jajj!
A lényeget meg jól lehagytam!
Ma voltunk 4 hónapos szurin, méreckedésen. A szuri elment, megint nem vette észre, csak 5 mp múlva kezdett ell sírni, akkor jutott el, hogy itt valami baj van. De nem volt vészes, a múltkori szörnyűséges vérvételhez képest ez semmi nem volt.
Viszont a mérés :shock:
7250 gr és 66 cm :!: :!: :!:
Szóval 4 hónapos korára sikerült megduplázni a súlyát és 15 cm-t nőni.
Most már értem miért ilyen nehéz cipelni a senekét! :lol:

sch.judit

Még nem akartam elküldeni az előzőt, csak rosszat nyomtam. Szóval még azt szerettem volna írni, hogy a Balu-kapitány most nagyon nyűgös, de talán sikerült elaludnia. Annyit nyöszörgött szegényke. Azért kapott megint egy fél kúpit, mint mindegyik szuri után.

Nem várom azt az őrült meleget, mostanában olyan jókat alszik.

Mondta a dokinő, hogy ha ilyen meleg lesz jövő héten, akkor adhatok neki teát. De arra befizetek, hogy hogy fogja meginni, mert ugye a cumisüveg az nem barátunk. :twisted: Talán pohárból. Mert ha sokat teszem cicire, akkor attól tartok, hogy nem lesz elég a tejem. Vagy annál több lesz? :roll: Szerintetek???

Ja, és kicsit parázok, mert hétfőn kellett volna megjönnie, de eddig még semmi. :roll: Remélem csak késik, a hormonok miatt. Apa már poénkodik a kisfiával, hogy jön a kistesó hamarosan. :twisted: Hát nekem ezen nincs kedvem nevetni. Szóval tényleg remélem csak az a baj, hogy még nem állt vissza a rendszer. :?

sch.judit

Sziasztok!

Lilo!
Engem is érdekel ez a vizes téma,előre is köszike ha küldesz róla mailt.

A babák még mindig gyönyörűek és már mekkorák! :D :D

Mi ma vagyunk 3 hónaposak :!: :!:

Pussz mindenkinek!
Vendég

Szarakodik a gépünk,most kapcsoltam be és erre még1szer elküldte az üzit.Na mindegy!

Mi jövő kedden megyünk 3 hós szurira,remélem majd úgy fogja viselni a szurit mint a múltkor.Akkor lesz újra méreckedés.

Sch.Judit!
Így utólag nektek pedig boldog 4 hónapot!!!
Mi nem hiszem hogy megyünk be szombaton, majd attól is függ mivel megy apa dolgozni.Majg meglátjuk.De azért jó lenne 1 kicsit bent lenni halászléfőzőn.Eddig szinte minden évben bent voltunk.
Szép nagy súlya van Balázsnak. De azért mi sem panaszkodhatunk a 6,5 kg-mal.
Egy talit pedig majd összehozzunk valamikor!!!!
Robi üzeni a Tamásnak hogy:
Nagyon helyes hogy dolgozik szombaton,legalább a b.almásiak is dolgoznak!!! :!: :D :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dicamama!

Gratulálok a 3 hónaphoz.

Képzeljétek már nem mehetek dolgozni, mert nem merik vállalni a felelősséget. Így mától táppénzen vagyok.
Egy kicsit még rossz, mivel nagyon jó volt a társaság, szerettek is ráadásul én voltam a műszak kedvence. De remélem elmúlik majd.

Jövő héten kedden megyünk dokihoz, már nagyon várom. Aztán meg 1-én megyünk 4D-s uh-ra.
Megváltozott a lánynevünk, vagyis van helyette egy csomó, amiből választani kell majd. Szerintetek? Sári a vezetékneve, és akkor a nevek: Boglárka, Bíborka, Blanka, Bianka, Virág Vivien.
Eddig csak a Virág Vivien volt. Ha netalántán mégis fiú lesz, akkor Dominik.

Várom a véleményeteket.

Na megyek főzni, mert apa nemsokára jön haza a pecázásból.
Vendég

sch.judit:

nekem sem jön meg :wink: pedig én már 3 levél bébiüzőt megettem.29.-én kellet volna megjönnie.mondjuk múlt hónapban is késet jópár napot. :wink:

felteszem a képeket a gépre és dobok fel párat.
kismama18

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, nekem is nagyon furcsa, hogy Niki már ennyire megnőtt rohan az idő. olyan, mint ha most született volna.

Kismama
nem semmi ez az ikres történet, jó nekik :lol: így aztán le van tudva a gyermekáldás egy időre.
Azért csak megkáérdezném a dokitól, hogy hogy nem látta a 3. babát? :evil:

Chrissyy
én a Virágra szavazok nekem ez tetszik. Ez szép név és a vezetéknevéhez is passzol. :lol:

Vitte
nagggyon jóóók a képek, nagyon helyesk vagytok. kényelmes a kendő ezek szerint. nekünk hordozónk van és abban is arccal kifelé kell rakni, mert szeret nézelődni és ha még is befelé fordítom akkor elkezd nyűglődni.
niki úgy kezdett el ülni, hogy ülőhelyzetbe rakosgattam először meg kellett támasztani, aztán egyszer csak egyik pillanatról a másikra úgymaradt, már fürdéskor is ül.
Biztosan az is sokat számított, hogy szinte mindig hason van és így erősödött a hátizma.

Bacilivi
elgondolkodtat amit mondtál a háttámláról. :wink:
igen az a kompja, egyszerű szerkezet úgy rendeltük a netről 4000 ft-ért :oops:
még csak hátrafelé tud benne menni egyenlőre és ebben szoktam etetni.

dicamama
mentek a halászléfőző versenyre? De jó nektek, mi is mennénk de a páromék pont akkor bontják a régi házat a sógorommal.
Lesz mostanában még valami nagyszabású rendezvény ott? Arra szívesen elmennénk.

Sch. judit
ha többet teszed cicire több is lesz a tejed. én úgy szoktattam üvegre, hogy evés közben a szájába dugtam hirtelen, persze nagyot nézett, de volt elkezdett kortyolgatni és nekünk a fogszabályozós puha cumi jött be.
Biztosan a hormonjaid nem áltak még be, mert nekem is volt pár napos késés pedig már 6 hónap eltelt.

Kép
Kép
bbeti

na akkor jönnek a képek.

csak mégeggy kérdés!!!az utóbbi napokban nem telnek túl jól az éjszakáink.10 fele elalszik de 11-12 között felsír és csak köztünk hajlandó vissza aludni,de még itt is óránként felsír és csak akkor nyukszik meg ha a kezembe veszem és hintázok vele.ma egész éljel így aludtunk.(vagyis a Patrik aludt én csak szundítottam néha pár percet mert mikor elaludtam akkor abba hagytam a mozgást és rögtön felkelt és nagyon sírt.)4 kor megmértem a lázát de normális volt.lehet hogy a foga kinozza ennyire???????????help!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

és a legvégére a mai sütés eredménye.eredetileg vettünk volna kész tortalapot de nem volt.ugyhogy sütöttünk eggyet.és ilyen lett. Kép
kismama18

bbeti:

megkérdezték és az volt a válasz hogy annyira fenn volt hogy nem lehetett látni.a büszke apuka elvitte a felvételeket egy nödoki ismerőséhez és ő sem látta rajtuk a kislányt.aztmondta hogy egyszer egyszer mintha látta volna a lábát de az nagyon könnyen ellehetett nézni az eggyik fiú lábának :?: :?: :?: :?: énsem értem.de meg azért más mikor az ember tudja mit keres.kérdeztem hogy hogy vannak a babák és aztmondta az apukájuk hogyha minden rendben lessz akkor hétfőn hazajöhetnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez azért jó.mármint hogy nemkell sokat korházban lenniük,mert a nagytesó már nagyon várja őket haza.a lányt szereti a legjobban :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: holnap meglátogatom őket,mert ők is bejöttek hozzám.csináltattam olyan bodykat amegyikeken az a felirat áll hogy:1.fiú:rólam tudtatok.2. fiú:rólam is tudtatok.és a kislányén pedig az áll:a MEGLEPETÉS pedig én vagyok.a szövegek felett pedig a nevük van :lol: az apuka már látta de anyucinak meglepi lessz.ja és a nagytesó is kapott eggyet amin az van hogy kép:3 baba mellet áll egy fiú.szöveg alatta:3 igen 3 egyszerre 3 .ezt pedig a kisfiú választotta. :lol:
kismama18

szóval hogy érthető legyen:3,igen 3,egyszerre 3
kismama18

Kismama
patrik nagyon szép és hatalmas baba. Biztosan jön a foga, mert Niki is csinálta ezt napokig. Nagy nehezen elaludt aztán csak úgy felriadt és sírt utánna meg nagyon nehezen aludt vissza, neki is jön a foga, ráadásul ahogy kitapogattam az újammal egyszerre több.
vegyetek neki az ínyére detinox N zselét, nem vényköteles. Ezt csak naponta 3* lehet használni, de én este kentem neki, mert akkora lett mindig rosszabb. Annyit használt, hogy el tudott aludni.

Kép
Kép
bbeti

Ja és a bodyk nagyon jók lehetnek, ötletes. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok

Micsoda meglepi lehetett a harmadik gyerek!!!! De mivel kislány, bizti nagyon örültek neki! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Fogzás
Amikor Áronnak jöt a foga, és éjjel sem aludt, annyira fájt neki( gondolom), akkor éjjel én adtam neki panadolt. Olvassátok el, írja is a papírja. Persze napközben azért nem adtam, csak éjjel, ha már nagyon nem aludt, és én sem tudtam tőle aludni.Ez csillapította a fájdalmát, és olyan jól aludt .
Én a dentinoxból a folyadékot használtam , nekem jobban bejött mint a gél. Zitának is van hogy kenem már vele, mert már eléggé viszkedhet az ínye, mert állandóan rág, és meg van duzzadva neki.
Lehet hogy nektek is ki kéne próbálni a panadolt, ha éjjel nem tudnak aludni a fogzás miatt.

Nikol
Az szupi hogy nincs semmi baj a szemével! Nem is jó ha gond van. Én már csak tudom :D

Boszibaba
Micsoda cenzúrázott képek!!!!!!!! :lol: :lol:

Etetőszék
Nekünk Brevi etetőszékünk van, dönthető támlás, több pozícióba állítható, kicsire összecsukható és a magassága is állítható.Van előtte tálca, de az le is szedhető, és biztonsági öves. Én nagyon szerettem. Nemsokára le is hozom a padlásról. Áron mindig abban evett. és mivel dönthető támlás, már pár hónapos kortól lehet használni.
Nekem az asztalra szerelhető nem szimpatikus. Félnék hogy leesik . :oops: :oops: A fának meg a háttámlája nem tetszik hogy olyan kemény és kényelmetlen.

A babák mind nagyon édesek!!!

berzkat

Kismama ez nem semmi! :lol: Volt nagy öröm gondolom!
Hol csináltattál ilyen feliratos rucikat? :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

keresztanyám varrónő és neki van eggy ismerőse aki ilyeneket csinál.

jajj olyan szar éjszakánk volt :( :( :( este a Patriknak 38.2 volt a láza,és nagyon nyügi volt.folyt az orra nem evett csak sírt.egyedül úgy volt el ha sétáltam vele a lakásban.ma reggel már 38.5 volt a láza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig este kapott kupot.ugyhogy elvittem dokinénihez de nem talált semmit ugyhogy valószinű a foga jön. :( mondjuk még mindig jobban járunk vele mint velem anyumék,mert nekem minden fogamnál arcüreg gyulladásom volt.
kismama18

Egy gyors bejelentkezés:képzeljétek tegnap úgy raboltak ki minket,hogy a konyhába voltunk!!!Minden volt itt rendőrségi járőrök,helyszinelők,nyomozók...Az össz pénzünket elvitték és még nagyon sok számomra értékes dolgot!!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

BBetti!
A párom dolgozik halászléfőzőn(szombat este 6-tól),úgyhogy még nem tudjuk hogy megyünk-e!?Én azért szeretnék 1 kicsit Baján lenni a halászléfőzőn,de majd meglátjuk. Bencével még nem igen mennék ekkora tömegbe és az a rossz hogy apa pont este kezd el melózni!! :(
Nem tudom hogy lesz-e majd a halászléfőzőn kivűl még rendezvény,de ha megtudok valamit akkor azt majd megírom!
Azt tudom hogy nálunk 2 hét múlva lesz falunap 27-28-29.

Vicuska
Jaj istenem,ez szörnyű!Nagyon sajnálom ami veletek történt!!!! :cry: De hogy történt(bocsika ha túl kiváncsi vagyok)? Remélem ti jól vagytok és a picur is?!?Remélem elfogják a rendőrök a betöröt!!! :!:
Vendég

Haliho!

Csak ezt az oldalt birtam meg vegigolvasni.

Jo a viztema, figyelek, en nem sokat tudok meg hozzatenni, mert Luca meg csak kizarolag anyatejes baba.

Elaltatas? Az esti elso neha horror. Furcsi, szopi utan cumit kovetel, aztan izgatottam cumizgat az agyaban, miutan suttogva vegigdicsertem neki a napjat. Aztan kiesik a cumi, keri, kiesik, keri... Jobb esetben ennek fel oran, rosszabb esetben masfel oran belul vege. Ez van. Valtoztatnek en ezen, de hat nem en diktalok.

Felteszek egy kepet en is, aztan remelem tudok jonni megint kicsit surubben.

Kapott a Kicsi pihenoszeket vegre, ugy tunik, imadja.
Kép Kép

Kép
Kép
-macsek-

Vicuska én is nagyon sajnálom! :cry:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!Mindenkinek szép napot!!!
Tegnap esti, fürcsi előtti képeink:Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
judithappy

Sziasztok!
Hordozókendő: nekünk is van, nagyon szeretjük, az első hónapokban csak abban sétáltunk (elég nehéz 2 emeletet lépcsőzni mindig a kocsival), abban mentünk bevásárolni is (pedig akkor még nem is hallottam azt a rettenetes sztorit a babáról, aki leesett a kocsiról...) szóval nagyon tuti, de sajnos mostanában már csak 1-1,5 órát bírja a derekam: nemcsoda, Bence a mai méreckedés szerint 8630 gramm!!! :shock: Amúgy mi Nandu-t vettünk, szerintem sok bababoltban lehet kapni, 6000 Ft, mi az Elefániban vettük, sok szép színben van. Van hozzá részletes megkötési útmutató, 12 féleképpen lehet felkötni... Ja és még annyi, hogy állítólag ortopédusok szerint nem tesz jót a baba hátának, ha kifelé tesszük bele :( Kár, mert egy idő után szeretnek forgolódni, kifelé mégis érdekesebb a világ. Marad az oldalra nézelődés :D

Fogzás: nekünk már 2 van és alig szenvedtünk értük, annyi volt, hogy rengeteget nyálzott, meg minden addiginál vadabbul tömte az öklét a szájába. Asszem szerencsénk van :wink:

Etetőszék: én Peg Perego Prima Pappát vettem. Nagyon drága, de annyira beleszerettem, mindent tud és úgy gondoltam annyi mindenen spóroltunk, most ez legyen nagyon tuti.

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla

Vicuska: nem semmi ami veletek történt.Ma már senkinek semmi sem szent.ha otthon van az ember már az sem biztonság a lakásnak.a k**va anyjukat :D:D:D bocsika.. Egy ismerösömet hasonlóan rabolták ki csk őket éjszaka amig a ház felső emeletén aludtak addig lent ami mozditható volt elvittek és semmit5 sem hallottak

nika70
Salgótarján

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na most asszem kb ilyen pofát vághatok!!!!!!!!

most voltam sétálni a gyerköccel és még mielőtt feljöttem volna vettem egy jégkrémet,aztán gondoltam míg megeszem elsétálok a lakás felé hátha látok már valami költözésre utaló jelet.éééééés lássatok csodát már pakolnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ugrálva jöttem hazafele.kicsit sem nézhettek hülyének.de kit érdekel!!!!! ha már költöznek az azt jelenti hogy vasárnap mehetek festeni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN
kismama18

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?