De nem szeretem, ha oldal elején van, nem tudok visszaolvasni, az agyam meg továbbra is szita...
Csilla, tényleg vannak ilyen babák, hogy keveredik a tej, és nem jó... Én azt tartom hülyeségnek, hogy méredetni, mennyit evett... Reggel pl. mindig több a tej, de hígabb is. Este meg tartalmasabb, de kevesebb... Van, amikor éhesebb, van amikor nem. Meg az anyukákat is stresszeli, hogy most miért evett kevesebbet...
Nelli, szép a kiccsalád...
Látom, te is kikaptad a jó kis 6 ágyast...
Dincuska, kicsit le vagyok maradva, de akkor te mikor vetted észre, hogy terhes vagy?
NEkünk ma extra fárasztó napunk volt, már tegnap este is tekergett Lilla, hogy nem tud kakilni, aztán ma egész nap folyattódott, 2szer 1 órára tudtam talán letenni, pedig mostanában már beállt a 3 órás ritmus... Nap közben lázmérővel kísérleteztem, este kénytelen voltam glicerinkúpot... Utána fél perc alatt álomba merült...
Timi, hát tényleg nem könnyű ez a 2gyerekes lét, de ettől már csak könnyebb lehet, mindig ezzel vígasztalom magam. De igyekszem a nehézségek ellenére ki is élvezni ezeket a napokat, mert olyan gyorsan megnőnek!!! Ma jöttem rá, hogy még nem is csináltam sólisztgyurma lábnyomatot, pedig van már olyan zoknija, amit kinőt!!! Meg egy csomó 56-os rucit tettem el a hétvégén, olyan furcsa!!!
Móni, mindenkinek más a fájdalomküszöbe, nehogy vmi lelkifurid legyen, hogy EDA-val szültél.