Sziasztok!
Most, hogy végre rászántam magam tegnap az írásra, nem megy a netem. Vagy ha igen, akkor meg olyan lassú, hogy nem tudom kivárni.
Na mindegy, azért megpróbálok írni kicsit, ha a manók is úgy akarják. Már úgyis elvasaltam mindent, kész a leves, és kel a lángostésztám.
Elég rossz idő van, azért remélem a nyaralóknak nem szegi kedvét, és lassan azért javul is talán. Én is várom, mert nem is tudom, hogy mit fogunk csinálni délután a lakásban, nagyon megszokták már a gyerekek, hogy folyton kint vagyuk. A délelőttöt megúsztam, csak egyszer érkezett Marci a sapkájával, de akkor könnyen el tudtam terelni a figyelmét.
Látom tényleg szinte mindenki a Balcsit célozza meg. Én meg jól lecsapok mindenkire, aki errefelé veszi az irányt.

Kicsit sem érzem hülyén magam.
Edith!
Hogy megy az idő... nemsokára félidős leszel. De jó, de jó!!!
Virág képek szuperek, bár ezt Edit ma már tuti nem olvassa, na nem baj, majd ha hazaérnek. Nagyot nőtt ő is.
Márti!
Na, milyen a sok gyerkőccel? Gondolom élvezed, mindig olyan szeretettel beszélsz róluk!
Timi!
Akkor remélhetőleg tényleg nem a füle lesz Hannának. Majd írj holnap, hogy mi volt a dokinál. Tubust mikor veszik ki?
Julcsi!
Nektek előre is jó nyaralást kívánok (nem tudom, hogy tudok-e még jönni addig, ha ilyen frankó a netem

). Jól hangzik a terv az időtöltéssel kapcsolatban, jó pihit nektek. Na meg nagyon boldog házassági évfordulót, akkor úgysem leszel, amikor köszönthetnénk.