A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Szia Mindenkinek ! :-)

Missi : szerintem az impregnált akar lenni , olyan ,ami véd a nedvesség ellen . Egyszerűen vegyél gumi anyagú matracvédőt, ami pont ezt a célt szolgálja és erre lehet tenni a normális lepedőt :wink:

Azért remélem nem nagyon gyakran fordul elő " baleset " , szerintem a mai pelusok + gyakori csere csak nem enged szabad utat a pisi áradatnak !

Ágica : Jók a bútorok és a kád ! Várjuk izgatottan a pocakos képeket is :P

Cuki :Épp ilyen rózsaszín csodát képzeltem Panka lányodhoz !
Nem akarok alakoskodni : én kifejezetten utállom ezeket a színeket a környezetemben , de van egy tűzvörös hajú barátnőm ,aki csak babarózsaszínben jár, és mindig megtud lepni , annyira jól néz ki, mert a karakteréhez ez illik a legjobban .
A Te kezedben is jól mutat , nem illene oda egy zöld, vagy kék kocsi.

A kutya meg a hab a tortán ! Remélem élvezi a kocsikázást ?

Masi: Már be is jelöltem a naptárban aug. 3. 9 órát .

Lányok , én úgy beebédeltem , hogy azóta is fáj a hasam . Délután sárgabarackot szüreteltünk a kertben , lehet ,hogy az a ludas, de így hogy fogok vacsira sárgadinnyét enni ? :cry:

Biztos tudatalatti kényszer volt , mert tesóméknál ráálltam a mérlegre , és 66-67 kg -ot mutatott ruhástul . (+ 1,5 kg 29 nap alatt ).

Kép
sheepy

Sziasztok!

Megjöttem :)

Cukika! ISTENKIRÁLY a babakocsi! Nagyon tetszik, használjátok egészséggel :) Úgy látszik mindenki tesz bele egy-egy próbababát :)

Evarga! Neked legyen igazad. Remélem csak az aggodalom az, ami játszik velem.

Masika! Boldog házassági évfordulót! Most a baba az ajándék :)

Húzok vasalni :evil:

Legyetek jók!

büngyike

Mától nem vacsizok és nem eszem reggelire két kakós csigát, muszáj egy kicsit visszafogni magam mert ez így nem lesz jó.
Persze Apa ma is egy halom sütivel állított haza, de Hős voltam, nem ettem.

Cuki: nagyon jó szine van a babakocsinak, ez tényleg te vagy, illik hozzád. Köszi a dvd-t előre is.

Missi: én matracvédőt vettem, ami gumis és nem ereszti át a pisit.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

hopsz, egy pillanatra ki kellett lépnem.

Ma megrendeltem a szopiparna oldalról a 20 mintás ágyneműt, már alig várom, hogy megérkezzen.

na megyek mosogatni. majd holnap jövök.

masi

Kép
masika

szoval voltunk ma uh-n, es Vanda jol van, aktiv, szep a buksija formaja, lattuk a fülecskejet, szemecskejet, orrat, karjait, labacskait, szep a gerincvonala..szoval szerencsere minden ok, DE..a mehlepenyem "tul melyen tapad", amit en nem ertek, hogy ez mit jelent!
a doki szerint ez meg valtozhat, de ha igy marad, akkor csaszar.

csajok, tegyetek meg, hogy 1 percre gondoljatok ram, es mondjatok meg nekem, hogy akkor mi van?!

....csak hogy ne parazzak feleslegesen....

Masika, gratula!
A butorok szepek, vigyazzatok magatokra :D
Vendég

evu, nem tudom hogy az mit jelent, de erdemes ennek jol utanajarni, egy velemeny az nem velemeny- szerintem..szoval menj el mashova is, kerj 2. szakvelemenyt, olvass a neten, stb.
remelem nem lesz semmi gond !

eves: nehez visszafogni magam nekem is, de ha mar 6 utan kibirom hogy nem eszek ( ok, egy mini gyumolcs becsuszhat ) akkor mar reggel jobban erzem magam. Meg hat muszaj mozogni, csak a heten nincs idom ! :(
bogyogyorgyi

Szép jó reggelt!

Bogyó, ezek szerint ma tovább aludtál mint hajnali négy :wink: ? Ez jó hír :)!

Evu, lényeg, hogy ne parázz! Te ezen változtatni nem nagyon tudsz sajnos, de ha még javulhat a helyzet, akkor bízz benne, hogy javulni fog, és ezzel mindent megtettél!!

Cuki, tényleg nagyon szép a kocsi! Milyen típus, meg mik a paraméterei?

Ági, tecccenek a bútorok is! Nekünk még kiságy kellene, kádat, pelenkázót kapunk a nővéreméktől. Bár van egy bölcső is (sógornőméktől :) ), de azt nem lehet az örökkévalóságig használni...

Tegnap viszont nézelődtem egy kicsit... a Mammonában (Nagydiófa u.) most jó nagy leértékelések vannak. Csak egy szoknyát szereztem be, mert elég műszálas cuccokat láttam csak, meg egy kínaiban egy felsőt. Kellenek nyárra a laza holmik, most jönnek a nyaralások... :) 8)
kalloni

Sziasztok!

Még egyszer nagyon köszönöm a jókívánságokat. Tegnap a párom egy nagy tálca sütivel várt otthon, hát egy kicsit túlzásba estem a sütizéssel, na majd holnap a védőnéni ledorgál.

Tegnap akartam menni a Máv szülésfelkészítőjére, erre kiderült, hogy a Máv szülészete is a Szabolcsba van jelenleg és nem tudják, hogy ott is van-e ez a felkészítő. Na így elmaradt a tanfolyam. Masi írtad tegnap, hogy III. kerületben is van szülésfelkészítő, ami aug. 3-án lesz. Ez rendszeres felkészítő vagy csak ezen a napon van. Oda bárki mehet?

Missi, úgy képzeld el, hogy én a picinket a 18. héten, azaz 9 hete nem láttam és még 2 hét. Na de most már kivárjuk...

Evu, a Masikát kérdezd a méhlepénnyel kapcsolatban, ő is hasolnó cipőben jár. Lehet, hogy pihened kellene, mert Te elég aktív kismama vagy.... Persze nem értek hozzá.

Na megyek dolgozni.

Sziasztok, Csilla
csim

hali csajok!

bejelentkeztem egy anyus topicba es rengeteg hozzaszolast kaptam..

szoval, bizom benne, hogy nem marad ott a mehlepeny, ahol van, minden esely meg van a javulasra, DE azt mondjak, hogy valszeg a sport es tura-seta-költözeses emelgetes okozhatta :cry: talan egy hirtelen mozdulat..SZOVAL semmi mozgas, semmi tura, semmi megeröltetö mozdulat, sok pihi es nyugalom!!!

köldtek meg nekem egy linket, azt mindjart beszurom ide, nagyon erdekes.az a szerencse, hogy nem verzek :D az mar gazosabb lenne.

szoval en remenykedem, es nem fogok ennyit pörögni!!!

Masika, ez nalad hogy van?

Vanoci jol van, ma is "beköszönt" mar, imadjuk es nagyon varjuk :D

most melozgatok..de csak nyugiban..egyebkent sajnos ma reggelre meghalt egy 50 eves kolleganöm, szegenykem, nagyon kedveltem..kb 5 honapig feküdt az intenziven, lebenult, megvakult megsüketült..es senki nem tudta miert :cry: :cry: kisirtam magamat, es igyekszem megnyugodni :cry:

Mert Vanusnak nyugalom kell...

meg jövök majd, vigyazzatok magatokra

pusszancs
Vendég

Vendég

Én 19 hetesen voltam utoljára uh-n!!De látod,a dokik nem értik meg hogy mi látni szeretnénk azt a babut!!! :) :) :?

Evu, sosem volt kisebb vérzésed??Mert én neten azt olvasom,hogy az utalhat pl a túl mélyen fekvő lepényre!Még ilyet írnak az 1ik fórumon!De nekem megne ijedj ám!Mert felesleges!!Szép a babutok és minden ok!!:)
"Kireti,ez semmi rosszat nem jelent,csak annyi,hogy a lepény valószínü,hogy elöl van,vagyis a hasfalad felöl.
Van hátsó fali lepénytapadás,akkor a baba van elöl,az anyuka hasfalánál,és a lepény hátul.
Van még olyan,hogy mélyen tapadó,ez pedig,amikor a lepény a méhszáj közelében van.
Gondot a mélyen tapadó okozhat,de szerencsére ezek nagy része is feljebb vándorol a terhesség elörehaladtával."
ha a lepény mélyen tapad, akkor nem szabad tornázni és cipekedni sem!!

Amugy nekem 14 hetesen hátsó,míg 19 hetesen már mellső fali volt a lepényem!!Ez csak így változtatja magát vagy mi??A doki erről semmit nem mondott!!Azóta meg ugye kitudja milyen a lepény,mert nem nézték!!Lehet nekem is már mélyen fekszik?? :?

De idegeskedni nem szabad egyikünknek sem!!Szép napot csajok!! :)

Missfried
Kép
missfried

Amugy én szinte minden nap több kilós szatyrokkal cipekedem a boltból,ráadásul fel a 3.ra!!De a párom nem ér rá vásárolni,a kajához meg megkell venni a cuccokat,így muszáj elmennem nekem! :? Nem tudok mit csinálni!DE azért persze vigyázok magamra!!

Missfried
Kép
missfried

Cuki!
Ilyen gyönyörű babakocsiért érdemes sírni!!!! Én is ilyet szeretnék!!!

Bogyó!
Ezt a hasfogót nekem is javasolta uncsitesóm. És a haskötő is kell majd szülés utánra. 1db 6800Ft? Nem kevés…

Csajok!
Ne parázzatok az uh miatt! Nekem 8 hete volt uccsóra, és még 2 hét. Ma megnézi a doki a saját uhjával, de azon én múltkor semmit nem láttam…

Evarga!
52kiló! Istenem! Azért gratulálok hozzá!

Evu!
A lent tapadó méhlepény nem az, amikor az akarna előbb megszületni? Nem tudom…amúgy Te nem tudsz semmit sem tenni, és annak a babának meg ki kell jönnie valahogy! Olvass utána, és készülj fel mindenből! És ne keseredj el, mert a baba egészséges, és ez a legfontosabb! Ha császár, hát császár! Hallottunk már ilyet! No para, ez parancs!

Tegnap volt a terheléses. Először vettek simán vért kedden, ott minden jó lett, kivéve a vörösvértest, hemoglobin, és hematokrin. Ez mind alacsony, de nem vészesen, gondolom majd kapok vasat. A cukrom 3,8 volt, úgyhogy másnap szerdán mehettem terhelésre. Akkor éhgyomorra 3.7 volt a cukrom, terhelés után 2 órával meg 4. nekem is azt a cukros lötyit kellett innom. Szerintem azért ilyen alacsony (nálunk az alsó hatás 3.6),mert nem eszek szénhidrátot, illetve ha eszek, az is összetett CxHy. Azért tegnap lecsúszott egy McFreez, biztos ami biztos alapon. Jaj! A hasam! Ez a gyerek nem bír magával!

Ágica
Kép
ágica_26

Mindenesetre nagyon kiváncsi leszek,hogy a 4d-n mit mondanak,éppen hol a lepényem? :? :) Ugye ott azt is megnézik?Gondolom...

Missfried
Kép
missfried

Missi, semmi verzes..soha szerencsere..

nos, en a költözesnel emeltem nehanyszor par könnyebb dobozt, de tenyleg nem nehezeket......matol semmit nem emelek, az tuti.

de nem vagyok megijedve, mert tudom, hogy minden rendben lesz!!!

....agykontroll....pozitiv hozzaallas, es pont ma reggel mondtam Lacimnak, hogy 7vegen be akarok ülni egy fel orara egy templomba..nem misere, azon nem voltam, amiota meghalt az imadott nagypapam, csak be akarok ülni, megköszönni
Minit es kikapcsolni egy picit..tudom, hogy ez is jot fog tenni.

egyebkent edes volt tegnap Vano au uh-n, de egyszer nagyon nem tetszett neki, hogy uh-zzak es belerugott a doki kezebe, hogy igy fejezzem ki magamat :lol: akkorat egyem meg, hogy el is tolta a doki kezeben levö müszert :lol:

na melozgatok tovabb..
Vendég

Tényleg...,a cukor terhelésen most 2x vesznek vért,vagy 3x?? Kép

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok !

Evu : Vigyázz Magatokra , és tényleg ne aggódj , még szülésig sok idő van hátra , az a fránya lepény ide -ida vándorolhat !

Csim : Most megyek 11-re a védőnőmhöz, megérdeklődöm a szülésfelkészítőt, hogy mennyire zártkörű .

Most sietek készülődni , jók legyetek !

Kép
sheepy

Nah megyek,nekilátok a chillis-babnak! :) :wink: Kép

Missfried
Kép
missfried

Hali!

Jó reggelt mindenkinek! Most kelltem nem rég, olyan jól aludtam, mint már régen nem. Nem tudom mi történt ,de nem kelltem fel csak egyszer éjszaka pisilni, és gyorsan cűvissza is aludtam.

Csim: ez egy havi egyszeri alkalom, amit nálunk a védőnénik tartanak, mivel a margitban már nincs. Szerintem nyugodtan eljöhetsz ha van kedved. Szó lesz, fürdetésről, szoptatásról, és a többire már nem emlékszem. Inkább olyan dolgokról amik már a szülés után fontosok.

Evu: ne aggódj, én is hasonló cipőben járok. Nekem az elején volt vérezgetés is, de nem túl sok. A mostani UH-n is rajta volt a mélyen tapadó méhszáj, ilyenkor a méhlepény eléri a méhszáját, és ha a terhesség során ez nem változik akkor tényleg marad a császár, mert a méhlepény előbb születne meg mint a babó. Ennek pedig fordítva kellene lennie ugyebár.
Nekem már feljebb "mászott", de még mindíg nem eléggé, viszont még csak most kezd nőni így még én is bizakodó vagyok. Mivel ahogy nő a baba úgy megy feljebb a méhszáj is.
Remélem meg tudtalak nyugtatni, szerintem felesleges aggódni, pihenj sokat és óvatosan a tornával. :D

Missi: én is cipekedek, bár csak a fsz-re, néha érzem is, hogy nem kellene.
Tényleg nem vagyunk már egy súlycsoportban, na de majd meglátjuk, a 28. heteden :D

na megyek, anyuval elnézünk a Fáy u piacra, állítólag még nyitva van.

Kép
masika

Masika, köszi az infot :D

Agica, ok fönök, vettem a parancsot :D komolyan, nyugis vagyok, köszönöm :D

Sheepy, remeljük igy lesz :D

ok csajszik, tenyleg megnyugodtam :D :D
Vendég

Cukika, szerintem vegyél Te is orvosi maszkot a gyógyszertárban és abban takaríts. Amúgy nem hiszem, hogy gondot okozhatnának a babának, legfeljebb akkor, ha nap mint nap folyamatosan dolgoznál vele és folyamatosan belélegeznéd.

Masi, a védőnőtök szervezi a szülésfelkészítőt? Én megkérdeztem az enyémet, hogy van-e náluk ilyen, de ő azt mondta, hogy ezeket a kórházak szervezik.

Fú már nagyon éhes vagyok, pedig egy csomó gyümit megettem már... lassan itt az ebéd ideje.

Sziasztok, Csilla
csim

Ki vagyok borulva… egy kollégám ahányszor elmegy mögöttem, ránéz a monitoromra. Ezt nagyon ÚTÁLOM!!!! Bizti írtam, hogy múltkor meztelen pasikat raktam ki, vajon mit szólnak hozzá…hááát volt meglepetés :shock: :wink:
nincs kivel ebédelnem most mi lesz velem????????
:cry: :cry: :cry: :cry:

Ágica
Kép
ágica_26

én egy ecetes tisztítószerrel takarítok, vagy mosogatószerrel

domestost csak a wcre használok...tényleg ma nem is ártana megcsinálni

igyál tejet, mert az semleges kémhatású és valamennyire semlegesíti a savakat. de a tüdődet nem tudod kiöblíteni vele...(ezt tudom, hogy tudtad, csak magamnak is mondtam...mármint a tüdőöblítést)

Ágica
Kép
ágica_26

Masika, sztem több leszek mint Te! :) Jézus,lassan elérem a 100at ha így folytatom :shock: :shock: De én mindig megeszem azt amit épp megkívánok... :?

Basszus remélem ideér ma a futár,aki hozza a kiságyat!Ilyenkor már szoktak jönni! :? Még jó,h ugye előre fizettünk :? S addig kisem merek mozdulni,nehogy épp akkor jöjjön!!!Amugy ez az "alap"kiságy lett megrendelve!:
Kép

Missfried
Kép
missfried

hali !bagyok ám,csak nem értem rá!
cukika nagyon .--nagyon tetsuzik a kocsi ,a miénk is tök hasonló,nagyon bejön , de sajna még aposta nme ért ide vele :( de majd ha itthon lesz teszek fel képet róla ,attól fggetlenül hogy már a múltkor miénk lett a vaterán:-)
missi:nekem cukros terhelésen először vénásan vettek vért ,majd 1 óra elteltével ujjböki ,majd 2 óra elteltével is ujjböki (ezt én magamnak csináltam)
egyébként tuti a kiságy ,nekünk is pont ilyen van , és ne aggódj ,nagyon pöpecre meg lehet csinálni :D rácsvédő , párna ,paplan , baldachin ,és már tuti is :D de ha meg lesz úgy is ,mármint díszesen ,képet kérünk!!!!
na megyek ,lepihizek , mert bezabáltam:krumpli leves ,szilvásgombóc :)
geosel.klara

Cuki, én kérdeztem a paramétereket :). És nagyjából arra gondoltam ez alatt, hogy hogy hajtható össze, hány kiló, kerék bolygósítás, tolókar állítgatás, effélék :). És a gyártója?

Domestostól meg nem kell félni sztem, ilyen kis mennyiségben nem árthat. De ha nem ízlik, inkább használj vm mást :).

Missi, teljesen jó az ágy! Ez még kezeletlen, vagy lakkozott már?

Egyébként én is domestos+ciffelek, vhogy olyan jó tisztaságszaguk van :).
kalloni

ja .azért a domestossal vigyázzatok ,szelőztessetek közben ,mert nekem egyszer sikerült kis ,zárt helyen annyit beszipákolnom ,hogy ömlött az orromból a vér , a fejem meg szét akart robbani .persze nem a most a terhesség alatt.
geosel.klara

Kalloni, miért még lekell lakkozni??Én nem tudom..a Brendonból rendeltük.. :)

Missfried
Kép
missfried

szerintem ez már lakkos .mennyi volt?
geosel.klara

szerintem ez már lakkos .mennyi volt?
geosel.klara

Sziasztok !

Megjöttem a védőnőtől, ahol végre tisztába tettük a kórházas dolgokat.
Most már 95 % ,hogy a János kórházban szülök,ezért azt javasolta ,hogy ott kezdjem a szülésfelkészítőt .

Kalloni, Evu : tudjátok esetleg,hogy most hol tartanak a tematikában ? Lehetőleg nem a végéhez szeretnék csatlakozni , de reménytelen a kórházat telefonvégre kapni.

Csim : ha esetleg érdekel , szerintem gyere Te is a Jánosba , nem tudom mennyire esik útba, ill. jó -e az időpont : keddenként 17:00-tól kb. 1,5-2 óra .
Ha kiderül , mikor kezdődik újra , akkor mehetnénk akár együtt is .

Én nagy takarító gép voltam régebben, mindent 15x fertőtlenítettem , de mióta terhes vagyok ,csak módjával ...
Domestos csak Wc-hez, gumikesztyűs , maszkos álruhában, mert nagyon kicsi a hely , és nem szellőzik ki 2 perc alatt, úgyhogy megfullad az ember mire végez .
A fürdőszobára ecetet+ szódabikarbónát használok , mert az környezetbarát .

A többi takarítás higított Ajaxal , azzal mindent le lehet mosni. A babaszobához vízben oldott neomagnol tablettát fogok használni, amivel mindent alaposan át lehet tisztítani hetente 1x + mielőtt beköltözünk ( patikában kb. 700 ft / 10 db) .

Ágica : gondolatban csatlakoztam Hozzád ebédelni , Te úgy is mindig olyan jókat eszel :lol:

Kép
sheepy

Kihagytam a mérlegelős részt : a védőnőnél másképp mér , ott 68 kg -ot mutatot :oops: :oops:
De így is megdícsért , mert szerinte az 5 kg hízás nem nagy cucc, és már csak 14 hét van hátra ,azalatt meg max, még 5 kg . várható .

Fiam nagy betyár , mikor szívhangot hallgattunk folyton arréb mászott a drága , úgy kellett vele fogócskázni :lol: :lol:

Kép
sheepy

Hahhhóóó!!!

Nagyon sokat írtatok,nem is győzöm olvasgatni!!5-re megyünk 4D-re, úgy izgulok!! Azt mondják kell inni egy kortynyi kávét, vagy valamit amiben koffein van és az felébreszti a kis Csöpppenetet is!!

Segítséééég!!! Szúr a hátam, mint az állat, mi a szösz van??? Azt hiszem a háziorvoshoz is elbattyogok... Vagy ezzel is kéne zaklassam a dokimat? Jaaaj...
Vendég

Sheepy!
Köszi szépen! :D Azért szóltam egy kolléganőmnek, aki egy kollégának, és mire végeztünk az evészettel a párom is befutott. A pénztárosnő mondta neki, hogy most fizettem és keressen meg. :D Úgyhogy a párommal is ebédeltem, és utána elvitt egy zöldségeshez, ahol vett 3 gyönyörű piros barackot nekem! :lol:
Amúgy csontlevest ettem máglyarakással. A levesben sok zöldség volt, a máglyarakás pedig isteni volt! Mindez 411Ft-ért. Szerintem állati! :shock: :D

Jaj! Story:
Mondom a páromnak, hogy igazán lehetnénk együtt…mire ő, hogy oké, az enyém, intézzem el…húzzak rá gumit. :shock: Mondom neeem, félreért…nem felülre, alulra rakjuk (orális kekszhez használunk gyümis gumát) :oops: . Erre mondja, hogy de nem akarja, hogy kókuszom legyen…mondom milyen kókuszom? :shock: (hirtelen cicikre gondoltam…) mire Ő: hát streptokókuszom…
:o :shock: Azt hittem ott hidalok le…hallott valamit kedden a szülésfelkészítőn, és most csak gumival akarja csinálni! Bezzeg amíg én mondtam, meg se hallotta!!!! Férfiak…
:roll:

Ágica
Kép
ágica_26

Adri!
hátszúrásom nekem is van, nem kell dokihoz menni, csak húzd ki magad. de ne csak úgy ímmel-ámmal, hanem mint aki karót nyelt! attól elmúlik
nyújtsd meg a hátizmaidat!

nekem a jobb térdem fáj időnként állatira...asszem térdszorító lesz belőle. egyszer amúgy szétfutotam a térdemet, azóta tropa egy kicsit

Ágica
Kép
ágica_26

Sheepy, en sajnos nem tudom, mert meg nem jarok, dolgozom akkor mindig :cry:

de idövel fogok jarni en is :lol:

nalam csirke es soska az ebed, uzsonna kopaszbarack lesz, vacsira pedig tökös lecsot fogok csinalni..nyami :D

Agica, jo a kokuszos story :lol: vegre nevettem egy nagyot ma :lol: :lol:

Missi, szep a kisagy nagyon :D

mi azt kaptunk anyuektol, egyszerü a mienk is, de meg csak lapjara szedve lattam, vilagosbarna, aug.ban hozzuk fel anyuektol :D
Vendég

Megjött!!!Végre!Az ágyikó meg a matrac!Jó nagy csomag volt :wink: de hálisten felhozta az úriember!Fulladt is rendesen :D Csak össze kell majd rakni..!9500 volt asszem!Nem vészes...

Mi sosem gumizunk!!De "normál"sexelni mint már írtam,nem is nagyon tudok,mert nem esik jól,annyira érzékeny lett egyszerüen a hüvelyem mióta babát várok :? :oops: !!De mindig megoldjuk máshogy.. :wink:

Missfried
Kép
missfried

Mármint az ágy volt annyi!

Missfried
Kép
missfried

Majd a lakodalomban csinálok közös csini képet párommal és felteszem :wink: Nekem kell kameráznom ráadásul..,nem sok kedvem van,de megígértem! :) Jó,perxe nem egész este!! :D

Missfried
Kép
missfried

Nekem meg a jobb bokám dagad :? A bal nem..!!Érdeeekess! :shock:

Missfried
Kép
missfried

képzeljétek, a párom beleverte a csúfot a kiságyba..hogy túl pilincka...tán egy atomerőművet akarna venni... :?
mégilyet!

Ágica
Kép
ágica_26

mármint az, amelyiket én tettem fel tegnap!

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica Gondolod???Köszönöm. Az jó, kipróbálom!Én már azt hittem tüdőgyulladás, vagy a szivem.... Vagy valami. Hipohonder vagyok??!! :oops: :shock: :D
Vendég

Ágica Gondolod???Köszönöm. Az jó, kipróbálom!Én már azt hittem tüdőgyulladás, vagy a szivem.... Vagy valami. Hipohonder vagyok??!! :oops: :shock: :D
Vendég

hali!

megjöttem a vásárlásból, vettünk kisruhákat, felszerelhető forgókát, na és gyerekkorunk elmaradhatatlan kellékét a csattogós lepkét.
Teszek majd képeket mindjárt.
Egész nap mászkáltunk, mert a hugomnak ma van a névnapja és neki is kellett ajándék.
Vettünk neki egy játék baba kocsit, bár méretre még lehet, hogy Lili is elférne benne, mert most, hogy nekem van igazi neki is kellett, meg üvegfestéket.
Jó elszaladt a délelött, még nem is főztem és nem takarítottam, ja és vasalni is kellene.

Csim: ez nem igazán szülésfelkészítő, inkább utáni dologokról lesz szó.

Sheepy: ma próbáltam hívni a kórházat, hogy hol járnak a tanfolyamban, de csak 8-12 lehet érdeklődni, így csak holnap tudom meg.

Kép Kép Kép Kép

Kép
masika

Kép

Itt az utolsó kép is.

Megyek csajok, mert sosem leszek ma kész. Majd du jövök.

Kép
masika

hihi Masi!
és a csattogós lepkét ki fogja használni? mármint mikor fogja használni a babuci? azzal még picit várni kell! de minden nagyon édi ám! és én imádom a lepkéket! ha odajutunk majd én is veszek!

a párom is egy csomó mindent akarna előre vásárolni. mondtam neki, hogy pl a járókára még hónapokig nem lesz szükség! felesleges megvenni

mekkora akishugod? hétvégén voltam egy esküvőn, ahol volt egy 2 éves kislány. mondták neki, hogy kisbaba van a pocakomban...elgondolkodik...aztán: Bontsuk ki!

léptem dokihoz, aztán torna, 8 előtt haza sem érek :?
sziasztok

Ágica
Kép
ágica_26

masika!
nagyon tetszenek a rucik!!!!!
cukika:jó ötlet szerintem ,már ha a fürdőben fogjátok fürdetni a babót ,mert uyge valaki a szobában fürdeti,én is!
csak napközben kicsit furcsa nekem a fürdős jelenet ,de praktikus az bizti :D
geosel.klara

Csajok!Most voltam a varrónőnél,aki ugye a nagynánjém és megmértük a derékbőségem is,mert írtó kíváncsi voltam:98cm! :D :shock: Na ennyi sem volt még sosem...!Hol van már az a 62-63 :?: :D

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok! csak a végét olvastam el :oops:

Masi! Nagyon klassz cucckat vettetek, mi nagyon el vagyunk maradva, ahhoz képest, hogy milyen korán szerettem volna bevásárolni a kislányomnak.

Cukika! Mi is a fürdőbe rakjuk a pelenkázót! Remélem el fog férni, mert a mosógépre nem tehetem, felültöltős...

Voltunk UH-n, később beszkennelem a képet, de nem nagyon csípte ismét a lány.... már nekem is elment a kedvem az ultrahangoktól. Folyton a fülén volt a keze és elfordult :(

Képzeljétek! Ma az indiai kifőzdében megkérdezte a csaj, hogy mikor jön a baba? Mondom majd csak szeptember vége, október eleje. Erre mit mond????? :shock:
Azt hitte korábban, mert akkora hasam van! :evil:

Na, majdnem megkérdeztem, hogy az egy iló tíz dekás babámat a 34 centijével és a zubehörrel a hátamon hordjam, vagy hol???????

Uff.... kiakasztott

büngyike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?