Halihó!
Uccsó bejelentkezésem a kánikula előtt.
Áfi, Katica, Ceni, megérdemeltek egy hatalmas nagy leb@szást!!! Jólesett volna, ha szóltok, hogy taliztok... Szívesen elmentem volna én is, pláne hogy tegnap nem is volt nagymeleg... Szomorú vagyok!
Szia Andi, mióta próbálkoztok? Mészáros Árpid nincsen véletlenül? Igaz, kicsit kicsike, nade ez legyen a legnagyobb bajom...
Jaj vasárnap Macskák, már annyira várom!
Nem sikerült ultrahangot intéznem, itt a fizetősben csak élménymozi van, adatokat nem adnak a babáról (súly, hossza ilyesmik). És ez kerülne 13 rugóba!
És kiderült, én vagyok a világ naivja: dokibácsim azt mondta legutóbb, hogy akkor kerülhet sor ultrahangra, ha a kispapa nagyon szeretné látni a babát. Én ezt eddig nem mondtam apának, nem értettem, ha csak én akarom látni, akkor miért nem lehet ultrahangot csinálni? Tegnap elmondtam végül páromnak és szétröhögte magát rajtam, hogy milyen naiv vagyok, mert szerinte ez annyit tesz virágnyelven, hogy fizessünk, ha uh-t akarunk.

Ráadául apa is jól felcseszett, mert vacsizott a haverjával és nem szólt, én meg sütöttem vacsit, meg akartam lepni. Úgyhogy nagy bőgés lett a vége.
Purc, hétfőn megyek AFP-re, és itt nincs 16. heti kötelező uh, kettő van kötelező állítólag, a 12 hetes és a 20 hetes. Elég gáz, nem???
Piskóta, na nekem ez a rémálmom, nem akarom túlhordani a babát. Azért szorítok a mielőbbi kibújáshoz! Tetszik Gaby ötlete, most már van min kijönnie!
Snufi, örülök, hogy nem fájsz már. Pocakkép nincsen még, de majd csinálok, és teszek fel valamikor.

Még nem igazán nagy, de már látszik.