A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bocsi,hogy 2x ment :(
hanyatka

Bébé, ez a beültetés utáni 18. nap. (ha a beült. napját vesszük elsőnek)
Igen, hasszurkálás bármit jelenthet, mondjuk a múltkor is pont így volt, hétfői napon volt a transzfer, rá bő 2 hétre szerdán hajnalban már volt egy kis barnás folt, péntekre elmúlt minden hasfájás, hányinger, egyebek, du. elkezdtem vérezni. De nem jött meg, Dévai szerint hétfőn még az egész nyálkahártya megvolt. Csak a baba nem :(
Köszönöm, hogy drukkolsz, és mindenkinek.
február

Hát Hanyatka sajna én nem megyek! :-)

Hanyatka az a YIM az olyan mint az MSN???
Ági28

Yamita,
értem, akkor nem maradmás, mint türelmesen várni az aug. végét. :( Jaj, és ez a legnehezebb, a várakozás!!Megértelek.

Február,

ne is gondolj arra, mi volt múltkor,ezzel csak stresszeled Magad, nem??Még nincs veszve semmi, próbálj erre gondolni!!!!!

Bébé
bébé2007

Igen Ági,az a yahoo messenger.
De van msnm is,azt hogy kell bejelölni??
hanyatka

Persze, hogy nincs veszve semmi. Bizakodunk, de biztosat úgyis majd hétfőn mond a Doktorbácsi.
február

Február, csinálsz végülis tesztet a hétvéégn, hoyg döntöttél?
beber

Február,

és tesztelni azért fogsz a hétvégén?

Bébé
bébé2007

Hanyatka ugyanúgy,mint ahogy a másikat csináltad, a profilodba bemész,és kitöltöd. De ha kell segítség, szólj nyugodtan. :-)
Ági28

Hát ez az,bementem a profilomba és ott nem tudom kitölteni :(
Segícsss...
hanyatka

Segícsss...
hanyatka

Segícsss...
hanyatka

Bébé, fogok, szombaton reggel. Meg hétfőn is, mielőtt mennénk.
február

Miért mit csinál?
Ági28

úúú,ez 3x ment el :((
bocsika
hanyatka

Bár az az igazság, hogy gondolni sem szeretek a tesztre. Legjobb lenne ott megtudni. De hát mondta Dévai, hogy csináljak tesztet reggel, hát csinálok.
február

semmit :(
Bemegyek a profilomba és az msnm hely üres,de nem tudok mellé beírni vagy nem találok olyant,ahol módosítni lehet
hanyatka

Ja de ne a hozzászólásaidban menj be a profilodba, hanem fenn, ahol van a legördülő ablak, amiben azt látod, hogy segédlat, onnan keresd ki a profilt, és úgy menj bele, és ott már menni fog.
Ági28

Hanyatka ugye te vagy az akit visszaigazoltam az MSN-n?
Ági28

Csajok egy hülye kérdés, valaki elmondaná nekem hogy kell hamis gulyást csinálni, és mi kell hozzá? Még soha nem főztem ilyet. Gulyáskrémem már van! :-)
Ági28

még sose főztem, de itt egy recept: http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=3527
úgy látom, csak gulyáskrém nem kell bele :)
február

Igen azt már megtaláltam én , is, de valahogy nem jött be, ahogy olvastam. :-) Más javaslat?
Ági28

Ja meert természetesen ott is regelve vagyok, mert egy időben ott is aktív fórumozó voltaM, DE OTT FOGYI MIATT.
Ági28

Hát akkor passz. :) Így olvasva engem sem fogott meg olyan nagyon.
február

Ági28

Na közebn én is felraktam az msn elérhetőségemet is.
Ági segítségével :)
hanyatka

aha. jobban hangzik, pl. a köménymag miatt. mi szoktunk beletenni, de úgy tudom, nem mindenki. Mármint az igazi gulyásba.
február

Én ezt tuti megcsinálom! :-)
Ági28

Jó étvágyat hozzá!
Asszem, én is lelépek lassan ebédelni.
Majd jövök.
február

Jó étvágyat.
Ági28

jó étvágyat Február !!
És mindenkinek aki most ebédel :)
Én majd picit később !
hanyatka

Na sziasztok.Du.án még jövök.
Jó munkát...
hanyatka

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.

Érdekes, hogy minden klinikán más gyógyszereket használnak a beültetés után, pld. tudom, hogy a győri Kaáliban kell szedni Aszpirin protectet, ez javítja a mikrokeringést állítólag.

Dévainál mit kell még szedni/használni az Utrón kívül???

Yamita: hogy milyen leletek kellenek fenn van a klinika honlapján, én is onnan puskáztam.

Minden hamarosan tesztelőnek +++++++++-at kívánok!!!!!
tatulány

Szia Tatulány!
Az Utrón kívül Duphastont vagy progeszteron injekciót szokott adni.
február

Illetve eddig nekem ezek voltak. + 3 alkalommal ugyanaz, ami az éjféli volt, én Ovitrelle-t kaptam. (csak 1/2 amp.)
február

Mi az az éjféli????

A tüszőrepesztő ugye?

Köszike, olyan sokat segítetek :)
tatulány

Ja, igen, az éjféli a tüszőrepesztő, csak az olyan hosszú szó, és bonyolult is ebéd után, kávé nélkül :)
Egyébként mi 3 hónapja folyamatosan gondolkodunk rajta, hogy az ET után minek ad még tüszőrepesztőt, mert a betegtájékoztatóban még csak nem is céloznak ilyesmire, de biztos jól van így. Az a baj, hogy mikor a hormonokat tanultuk biológiából, akkor sokat hiányoztam :lol: szóval biztos van később is valami szerepe annak a hormonnak, csak még nekünk nem sikerült rájönni...
február

Február szerintem azért, mert az HCG-t tartalmaz, és olyan anyag van benne, ami segíti a megtapadást.
Ági28

Ági, biztos úgy van. :) Én ezekhez nagyon buta vagyok.
február

Tényleg, Lányok, már szerettem volna kérdezni, hogy tüszőrepesztő nincsen az inszemeknél? Én azt hittem, igen, de múltkor nem kaptam ilyet.

És minden inszemnél ugyanaz a séma? Mert idáig nálam a másodikat ugyanazokkal a gyogyikkal kezeli....

Gondolom doki bácsink nem lenne heppi :lol: attól, ha rákérdeznék ad-e majd tüszőrepesztőt.... :roll: Végül is az ő dolga az, hogy eldöntse mikor mit csinálunk, nem?

Bébé
bébé2007

Bébé: 1 ismerősöm járt inszemre a dokibácsihoz és ő sem kapott soha tüszőrepesztőt, máshol adni szoktak, de nincs jelentősége mert úgyis megrepednek a tüszők maguktól is.
tatulány

Köszi, tatulány. Igazából ennek én örülök, mert azért minél kevesebb gyógyszer, injekció stb, annál kevésbbé terheli meg a szervezetet.

Végül is, ha megy magától, akkor tényleg minek.

És az ismerősödnek sikerült vmelyik inszem??

Bébé
bébé2007

Én biztos forrásból tudom, hogy nem kapsz. nekem 6 inszemet csinált apánk.
De a 3. után azt hiszem váltott injekciót. de nem vagyok benne biztos.
Ági28

Köszi, Ági.

Én naggggyon nem szeretném megtudni, milyen injekciót adna a 3. után :P

Bébé
bébé2007

:-) Én már az elsőnél is kaptam szurit.
Ági28

Én is, meg most is, Merionalt. de úgysem lesz 3. inszem és így nem is kell azon gondolkodnom, akkor mit kapnék. :wink:

Szép estét Mindenkinek!

Bébé
bébé2007

A 6. inszeme sikerült, de méhenkívüli lett :( ő is szeptemberi lombikos lesz.

Régi orvosomnál, az inszemekkor én Choragont kaptam, de nem volt fontos a beadási ideje......kérdeztem, h az adott napon reggel v. este kell adni???? Szerinte mindegy volt.

Egyébként ha elérik a megfelelő méretet maguktól megrepednek.
tatulány

Hát igen jó esetben megrepednek maguktól! :-)

Jaj bocsika Bébé, hogy nem kapcsoltam egyből, mire gondoltál! Olyan gyagya vagyok! :-)
Ági28

Sziasztok Lányok!

Jaj Február, írj gyorsan valami vicceset, mert nagyon rám férne. Teljesen le vagyok törve, mert az éjszaka olyan görcsre ébredtem, hogy összeakadtak a szemeim. Most pánikolok. :cry:

Yamita, az ekg, tüdőszűrő és az összegzés az általános egészségi állapotodról (ezt a háziorvos írja) egy éven belül érvényes, ezeket nyugodtan elintézheted. A laborvizsgálatnál a lehető legfrissebb a jobb. Az AIDS, szifilisz és hepatitisz vizsgálatokra én a doki bácsitól kaptam beutalót a Mária utcába, bő 2 hét, mire elkészül.

Moncso - Üdv itt! Babagyáros, ez tetszik. :D

Csajok nem szeretnék hülyeségeket beszélni, de emlékszem valami olyasmire (még az első szóbeli tájékoztatón), hogy az éjféli injekciónak az a célja, hogy a petesejt leváljon a tüsző faláról, és uszikáljon a tüszőben lévő folyadékban. Ezt a folyadékot szittyózza le doki bácsi. Ezért fontos, hogy 36 órán belül meg legyen a punkció. A tüsző akkor reped meg, amikor a tű hozzáér, szinte robban, ezért már vákuum van a tűben, mikor repül.

Choragon vagy Ovitrelle, mindegy, mindkettőben HCG van. Sajnos az első lombiknál én is bedőltem: megcsináltam a tesztet, miután nem jött meg, persze pozitív lett a HCG miatt. Kell 5-6 nap az utolsó szuri után, mire kiürül.

Bocsi, kicsit hosszú lett! :oops:
katóc

Nem baj Katóc, ha hosszú a modandód.
Na erre konkrétan nem emlékszem a tájékoztatón. De jüó, hogy elmesélted! :-)

Csajok már csak egy éjjszaka, és apa hazajön! Olyan jó, már nagyon rossz egyedül.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?