A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

((((((((((((((((((((((((SZILCSI))))))))))))))))))))))))))

Jó MAcskázást! Én is láttam már a MArgitszigeti szabadtérin, imádtam!

Szirom, a stílusa tetszik SZDférjnek! :lol:

Andi de jó, tényleg lesz segítséged! te is jösz talira?

Surmi szerintem csak a játék van fenn, tegnap legalábbis az volt.
és igen, 17 én, 16 óra Snufiéknál!
Vendég

Bonikám puszillak drága!!! :lol:

Szezso, szuper!!!!

Andi, éljen a szép szerelem és a közös baba!

NA csajok, rátok fogom, hogy dzsuva lesz otthon... :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szezso:21 éves voltam,mikor Dani született :oops:

Boni:nem tudom milyen talit szerveztek?
Azt hiszem,kicsit aklimatizálódnom kellene itt nálatok,és talán a következőre.Nem?
vedresandi

Puszi Szilcsi! Vigyázz magatokra, és próbáld az uradat egy picit takarítósra átnevelni, lesz még nagyobb is a pocid :D ! A kézi vizsgálatot azért írtam, mert te írtad, hogy csak egy volt egy bizonyos intervallumon belül :wink:

Bonika! nekem ezek a pasik olyan puhányak valahogy, ha már így belemegyünk a részletekbe :wink:

Mennem kell nekem is, 4D-re igyekszünk épp :wink: !

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

amikor én márciusban elmentem a talira, még csak 1 hónapja se ismertem a csajokat, és mégis befogadtak, vártak, és azóta is imádjuk egymást!

ha valaki mást mond lelövöm! :lol:

így nyugodtan gyere( ésn nem csak sanyi miatt)
Vendég

a film van rajta neten angolul.

Snufi hol lakik :?: mert ha messze , akkor nem tudok menni, mert az én férjem éjszakás
surmi
kockasfulunyul

Boni:köszönöm :oops: :lol: Mikor lesz a tali?
Ha nem lesz akkor munka,akkor elvben oké.
vedresandi

zöldi írta,hogy 50 perc kényelmespirosvonattal. Pilis...pilis...pilis...mi is?
Vendég

júl 17 16 óra
Vendég

szirom kérünk képet!
Vendég

Hát,sajnálom,mert aznap 11-23 óráig forgatok :( .Augusztus elsején fejezzük be ezt a filmet,utána gyakorlatilagmindenre lesz időm :!:
vedresandi

andi :cry: de aktívak vagyunk, így biztos lesz még lehetőség talizni!

ne add fel! :wink: :lol:
Vendég

Szevasztok,

Ki az a Bereczki, de komolyan :lol: :lol: hihi én maradok a Sanyinál, meg a kis Transporteres csávónál, az az akcentus totál ki vagyok tőle :lol:

jaaaaj BONI, tegnap meghívott utószülinapi vacsira az Uram, és rád gondoltam :shock: lehet fügő vagyok, Bryan szólt az étteremben, a kedvenc robin hood-os számod :lol: Apa először nem tudta mi bajom, azt elmondtam neki, megerősített függőségemben. ÉN NEM VAGYOK SZENVEDÉLYBETEG!

Ha valaki az elején félreértette volna, nem én szültem majdnem, hanem a Ceni :lol: :lol: de szerencsére, le szúúúúúúszááááztuk a gyereket szombatig, akkor jobb, az időpont. :lol:

Andi, üdv köztünk. Ejha 13 éves fiad van, a görbe nagyon bíztató.. :wink:

Szilcsi, csak azt tudom, mondani, amit Szirom is, bár lehetséges, hogy a klinikai UH-n a doki úgy gondolta, hogy na akkor neked ott fizetened kéne, bár elég pofátlanok a dokik, és simán szólnak, ha így van.
Különben itt sincs 16. héten UH, sőt 12. héten sincs, nekem azért volt 16. héten, mert nagyobb volt a méhem, és dokinéni azt hitte gond van, most meg ugye a picurkám veséje miatt UH-znak annyit, aminek nem örülök. Ja, engem meg sem vizsgáltak még, méhszáj stb.... :lol: Jövőhéten pénteken lesz az első.

Ancsa, csodás görbéd van, lassan mész a vérvételre ugye? nagyon nagyon DRUKKOLOK!!!!

Coca, tudsz élni. :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Boni:nem vagyok az a feladós fajta... :lol: !
vedresandi

Purc

nem vagy függő, csak sokat gondolsz ránk :mrgreen:
Vendég

[quote="vedresandi"]B írta:vedresandioni:nem vagyok az a feladós fajta... :lol: !

asszem itt egyikünk sem!

gondolom eléggé le lehetsz terhelve egy-egy forgatáson. NM éppen streszmentes munka. vagy rosszul gondolom?
Vendég

Szilcsi:én az őskorban voltam kismami,és összesen 4 UH-m volt a 40 hét alatt.
vedresandi

Boni, Csaba :lol: Piliscsaba

Purc

Kép

Kép
purc

purc mire mennénk nélküled, mondjuk te még friss vagy, mi már lassan fexünk :lol:
Vendég

Boni:nem mindig stresszes,inkább hosszú.Minden nap 12 óra hossza.Az éjszakát azért úútálom,mert nappal nem tudok aludni,így olyankor 16-20 órából áll a napom :evil:
vedresandi

az nem jó! asszem én nem nagyon bírnám! de ha szeretném csinálni, biztos túltenném magam rajta!
Vendég

Boni:valahogy így vagyok vele én is.Nincs két egyforma munka és film.Mindegyiket szeretem valamiért,de hamarosan babás leszek,és akkor nem dolgozom csak napi 6-8 órát :lol:
vedresandi

kézeljétek megy a Moby Dick az MGN en. hogy Én mennyire odavoltam régen G P-ért! :lol:
Vendég

[quote="vedresandi"]B írta:vedresandioni:valahogy így vagyok vele én is.Nincs két egyforma munka és film.Mindegyiket szeretem valamiért,de hamarosan babás leszek,és akkor nem dolgozom csak napi 6-8 órát :lol:

ÁMEN
Vendég

[quote="boniko"]k írta:bonikoézeljétek megy a Moby Dick az MGN en. hogy Én mennyire odavoltam régen G P-ért! :lol:

Mi vagy te Boni titkosügynök? Kódokba beszélsz??? :lol: Itt menő a tini csajok között, minden szó első betűjét mondják csak :lol:
az I don't care az az IDC, jól megértem őket ám :lol: Nem mintha mással jobban menne a kommunikáció, náluk legalább van kifogás :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Andi remélem jó filmet forgattok! :lol:
Vendég

Lenne egy kérdésem.
Soha életemben nem volt ilyen.Elszaladtam mosdóba,mert a szükség nagy úr,és nagyon minimális nagyon enyhe színű barnázással találkoztam.No ennek mi lehet az oka?
Amióra piri beköltözött az életembe ilyen nem volt,és 2 napja mensisen fáj a hasam.
vedresandi

Boni: az SOS szerelem c. film rendezőjének új,romantikus vígjátékát forgatjuk most.) és fél randi lesz a címe.
vedresandi

Gregory Peck, az MGN pedig nem tom minek a rövidítése! :oops:
Vendég

Andi van olyan hogy beágyazódási "vérzés" :wink:

na akko húzzatok bele, me azt má nagyon várom! :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Boni:kicsit megijedtem,mert nekem általában hibátlanok a cilkusaim,napra pontosan,hóközi pöttyök nékül.remélem nincs ban :oops: :?
vedresandi

Boni:köszi,Leo az őrangyalom :lol:
vedresandi

nincs biztosan, ne aggódj!
van egy jó kis nyugtatószó:
SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

( Áfi után még mindig)
Vendég

na akkor jó! :lol:

Most elköszönök, mert nekem is puceválnom kell lakást, mert holnap 4 napra vidékre utazunk!

Addig is csak nyugodtan........mindenkinek!
ja este azé még jövök ne örüljetek
Vendég

SZÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁ, ez jó.Segített!!!
Nem aggódom,mert ezt most én akartam így :oops: :lol:
Csak nem volt ilyen.

Nektek is ajánlom azt a könyvet,amit Leo oldalán ajánlott egy lány.
Bescanneltem wordbe.Mailben tudom nektek küldeni.A lényeg benne van,de neten meg is lehet rendelni.

Jackie Mize : Gyermekszületés természtefeletti módon

Nekem ez segített most!
vedresandi

Andi köszi, utánanézek ennek a könyvnek!

További Szép NApot! :lol:
Vendég

ANdi felvettelek msnm re
Vendég

Sziasztok!

Gyors bekukk, nagyon elvagyok havazva a meló és a diplomamunka miatt.

Dokimmal sikerült beszélnem. Elmondtam neki, hogy mi miatt aggódok. Azt mondta, hogy ők így szokták csinálni, egészséges emberként vesznek számba, megcsinálnak egy-két inszemet és ha nem jön össze akkor meg fogja csináltatni a lapart. Na erre köpni, nyelni nem tudtam :shock: sajnos el kell fogadnom a döntését. :?
Csak feleslegesen nem akarom, hogy stimuzzanak.

Akartok csúnyát látni?

Kép

Megijjedtetek, ugye? :lol:

Snufi: mikor jöttök? Meddig lesztek?

Mindenkinek sok-sok pusszancs!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Szilcsi, de jó hogy jöttél, gyere sűrűbben!!!! A doki téma meg csak megoldódik!

Andi, szia!! Érezd magad jól a mi kis körünkben!!

Katica, Peti hogy van? Már Pesten vannak??

Boni, Hp nézés nagyban függ Mártontól!!

Lányok nekem 17.-e nem jó, mert férjuram születésnapját ünnepli!! Ja és talán már babázunk!

Voltam dokkernél! Megyek vérvételekre! Szóval kezdem érezni h sínen vagyok!!!

Ja és Zsú nem úgy néz ki mint aki szülni szeretne, mindenoké vele!

Kép
kata05

Szilva,

A 16. napon kár hogy nincs adat, de ha 15. napn volt pé, akkor szépen fönn a hőd, és mennek a drukkok. Szerintem nem olyan csúnya a dolog :D

Purc

Kép

Kép
purc

Katát javítanám. Én úgy nézek ki nagyon is, mint aki szülni szeretne, viszont Marci az, aki még élvezi a "vendégszeretetemet". :D

Egyszóval nagyon túlhordás esélyes!!!!

kispiskóta

ZSu majd jön ha akar! :wink: bennt nem marad, de ezt má megbeszéltük! :lol:
Vendég

Boni, Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!! :twisted:

kispiskóta

Zsu Bééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :lol:
Vendég

Hazaértem végree!
Boni én nem látlak Téged MSNn :!: :?:
vedresandi

Andi most már igen?
KAta :oops: :lol:
Vendég

Boni:meg hát :!: :lol:
vedresandi

Márai Sándor: Meg kell várni a dolgokat...

Meg kell várni egy angyal, vagy egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket.

Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan úton vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések. Igazságok. Ez mind feléd tart lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon...

Ha sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos, és személyesen a tiéd. Várj nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel.
Vendég

és akkor megyek is tovább suvickolni :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?