A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Helló!

Surmi: Piliscsaba, és várlak szeretettel.

Andi: Téged is. Ha nem most, akkor legközelebb!

És Mindenkit, aki csak jönni szeretne, vagy erre jár! :wink:

Szirmi: ezek a pasik (?) nekem sem jönek be. Bereczki hangját imádom, csak látnom ne kelljen. :lol:

Szilva: péntek este érünk oda és vas. ebédig maradunk.

Coca: mulass jól!

Áfi: üzenetet átadtam!

Szilcsi: bosszantó ez au uh dolog! :twisted:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Csajok, most töltöm ki a kórházi, meg a gyerekorvosi papírokat. basszus jobban leizzadok, mint egy adóbevallással :shock: Már SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-zok rendesen. Ezt tuti azért találták ki, hogy a kismama ne várja meg a 40. hetet :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Boni, köszi :cry:

kispiskóta

Kispiskóta! neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nem akartalak megríkatni! tudod! én már nagyon drukkolok, hogy kinntlegyen az adrága Marci baba!

HAllod!?!?!
Vendég

purc kitartás!
Vendég

Boni, meghatódtam!!!!!!! De komolyan, nagyon jó volt az idézet, és tudom, hogy sietettem szegényt, de már annyira jó lenne, ha kinn lenne...

kispiskóta

Sziasztok Lányok!!

Életjel :D :D .

Ha látnátok, babó a mellemen alszik én meg nyomom a laptopon.... :D

Két napja nagyon nyügösek vagyunk es most próbáltam letenni az ágyikóba, de csak rajtam hajlandó aludni. Hát ennyit bevállalok a jó ügy érdekében.

Csak az utolsó két oldalt tudtam végigolvasni :shock:
Rólam csak annyit, hogy minden ok, a babám 23dkg hiányában 6 kiló (tudjátok ő óriás súllyal született....) és szopizunk ezerrel, van is tejcim, pont annyi amennyi kell, nem fejek csak a baba nyunyál.. :D

Fürödni imádunk, utána öltözködni nem, éjszaka 1x v. 2x megébredunk és utána alvás. Ajánlom mindenkinek az Éjszakai gondoskodás c. könyvet, nagyon tuti.

Zsú, Ceni, Purc, ha jól tudom már ti vagytok a sorosok...Hogy érzitek magatokat? Zsu én is ráhúztam egy hetet, megőrültem a végén a telefonoktól és sms-ektől, persze tudtam, hogy mindenki aggódik, csak nálam jobban nem akarta a babát senki és olyan rossz volt, hogy várnom kellett rá....De annál jobb a vége, a legszebb dolog az életben. :D

Bonika, külön pusszancs neked.

Ne haragudjatok, hogy nem irok mindenkinek, de írtó kényelmetlen így, csak tudatni akartam, hogy minden ok és jövök hozzátok ahogy tudok.

Megirjátok nekem, hogy mikor lesz az egri tali? Hol, mikor stb. Köszönöm!!!!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi az elején sem fejtél? Én nem nagyon akarok, és tobzódok itt a dolgokon.
Különben köszi, mi jól vagyunk, nekem még van azért pár hetem :roll:

Zsu, kitartás. Apát nem kéred meg csalogassa elő Marcit :wink: Különben lépcsőzés, séta, állítólag még jó hatású, a gravitáció eredményesen befolyásolja a baba kijövetelét :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

életjel, egész nap sika mika, már elegem van Kép hulla vagyok, és még vasalnom kell :?

Tali Snufinál:
17-én Gabcsival vagyok :) de elugorhatunk esetleg, és Boni hozza az arcfestőkészletét, én meg viszem neki a isztriára való szandit :P mondjuk dög meleg lesz, elvileg strand van betervezve, nem tudom hogy fogom tudni kirángatni a vízből a kisasszonyt :lol:

Zsú
kitartás, mindjá kinn lesz :)

Pusza mindenkinek, mennem kell, mert sosem végzek :(

Kép
gaby25

sziasztok!

haza értünk ópusztaszerről, szép volt.
ma nekem 1.cn. így szombaton megyek vérvételre, meg kértem uhs, nődokis vizsgálatra is időpontot (július 30). haladunk, haladunk :lol:

áfiék pihennek :lol:

kati
katica30

kn+,poááGAby Gondolodi-,*ánmő
, ho+syx+yyg mindent az előre betervezett program szerint fogtok csináéln
j>][#gMárai Sándor: Meg kell várni a dolgokat...

Meg kell várni egy angyal, vagy egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket.

Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan úton vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések. Igazságok. Ez mind feléd tart lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon...

Ha sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos, és személyesen a tiéd. Várj nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel.

v@
Vendég

ez Férjem volt :mrgreen:

négykezes klaviatúrán
Vendég

Hahó!

Ez a két értékelhető kép született :wink: Nem egy magamutogató fajta a gyerek (Miksa se nagyon látszott annak idején), de valami azért kivehető :wink: Pedig ugrált végig, csak a keze volt az arca előtt :wink: Becsült súlya 770 g.

Kép
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szóval!

GAby gondolod, hogy mindnet a program szerint fogtok csinálni?

kati éljen éljen éljen! ne hari, hoyg nem siránkozok, de végre te is mehetsz vizsgálatokra!

Drága kedves MArci!

Én az anyukád egyik kedves ismerőse vagyok! tudom, hogy neked mennyire jó odabennt, talán sosem fogod magad ennyire jól érezni seholsem, mint anya pocijában, de hidd el nekem, ha végre kibújsz a pociból, és meglátod anyukád és apukád valamint a keresztszüleid és nagyszüleid boldogságtól könnyes arcát...megérzed anyukád ölelő karját kárpótolni fog téged. Hidd el megéri! NAgyon szépen kérlek, hagyd abba végre a pakolászást, tekerd fel a köldökzsinórt a kis kacsódra, kortyolj a mgzatvizből még egy utolsót és irány a világ!
Képzeld már robogód is van és egy annyira de annyira gyönyörű szoba vár rád, hogy csudi!

A mielőbbi találkozásig gondolatban átölellek!
Bonika

ZSú remélem ez használ!

:wink:
Vendég

Szirom Én az első képen látom csak picúrt, azon viszont nagyon édi!Rosszul látó vagyok, vagy tényleg vannak Miksás vonásai? ugye te is úgy látod? :oops:
Vendég

JA!

Drága PURCés CENI!

Rólatok sem feledkeztem ám meg4! HA esetleg a hétvégén náltok is bekövetkezne az amire oly nagyon vártok már, kívánok hozzá erőt, kitartást, lélekben veletek vagyok!

Midnenki!
Én holnap reggel talán még leszek, de kb hétfő este,. kedd reggel legközelebb. a szokásos hiányzol Bokia üzeneteket továbbra is várom!

Tesókám jó utat Debrecenbe!

Pussz
Vendég

Bokia = Bonika :oops: :lol:
Vendég

Boni: nektek is jó utat!

Szirmi: én nem látom. :oops:

Kati: hajrá vizsgálatok! :D

Babim: Veled mizu?

Sonjus: Te is el vagy tünve!

Ancsa: mikor tesztelsz?

Bettike: privimet megkaptad? (a javítandókkal) Táblát kérhetünk?

snufi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kispiskóta

Áfi vagyok,
Szirmi,
nagyon jó képek!!! :)
Szilcsi,
Enikővel a tali jóelőre meg volt beszélve, már akkor szó esett róla mielőtt a lábunkat betettük volna Szegedre! Ráadásul hirtelen ötlet volt, hamarabb ért véget a betervezett napi program, volt este üres 2 óránk, ezért rácsörögtem Enikőre 4kor, hogy akkor egy óra múlva ott vagyunk. Szóval lehet ránk haragudni, meg puszit nem küldeni, de az ötlet hirtelen volt, rögtönzött, nem azért nem hívtunk mert aljasok vagyunk.
katica30

szilcsi: egyetértek áfival. kiegészítésképpen megjegyezném, hogy te is tudtad, mint mindenki a topicban, hogy áfi jön szegedre, ha annyira akartál volna találkozni velünk, akkor tudod a telefonszámomat. :wink: lehet ránk haragudni, meg puszit nem küldeni, legfeljebb a következő találkozó is nélküled lesz. :twisted:

kati
katica30

zsú miért síro má megint? :cry:
Vendég

Snufi! Hát persze! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Szirom! Hihetetlen, de én mind a kettőn látom! (Az első profilból, a második szemből!) Ugye? :lol: :lol:

Gaby! Holnaptól jó sűrű programok várnak rád!
:wink: :lol:

Bonika! Hová tűnsz ilyen sok időre?????

Katica! Akkor a vérvételes probléma meg is oldódott! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!

már így én is látom a másodikon is!

Anyukámékhoz. mint minden hónapban egyszer!

:lol:

ZSú?
Vendég

Szirom édes pofija van nagyon :lol:

Áfiék, kircsi, hogy jó volt a nap.

katica, na akkor szombaton vérvétel JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!! :lol:

Boni, még pár hétig bírja ki a bébike, utána jöhet :roll:

De azért észrevettétek itt micsoda kívánságok vannak mikor bújjon ki a gyerek :lol: Őt meg meg sem kérdezzük :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom:szerintem is nagyon jól látszik babóca pofija!
Én ősköri kismami voltam :lol: ,nekem ez a 4D kicsit mégmisztikus,de már barátkozom vele :oops: :lol:
vedresandi

Purc tényleg akkor NEked majd egy külön drukkolok! má összezavarodtam, hogy akkor ez most vagy valami, vagy megy valahová... :lol:

én azt kívánom, hogy ebben a hónapban bújjon be! :lol:
Vendég

Kép
Vendég

bettike: kihagytad a táblából, júl 19. apavizsgálat. köszi.

szirmi: nagyon édes a babód :D

kati
katica30

Boni! Csak Neked:
Kép Kép

Kép
zölddisznó

Jó éjt:

Kép

snufi

Köszi lányok, jólesik :wink: Boni, igen, olyan, mint Miksa volt, meg mint amilyen az apjuk :wink:

Aminek külön örülök, hogy (Miksa végig kisebb volt) ez a kölyök most majdnem egy héttel nagyobb a koránál (illetve a vele egykorúak átlagméreténél), és a gép most október 29-re tenné a szülés időpontját november 4. helyett. Úgyhogy reménykedem, hogy ő elindul magától, mielőtt betöltenénk a terminust, és szóba kerülne a programcsaszi túlhordás miatt :wink: Merthogy akkor próbálhatjuk meg a sima szülést, ha megindul idejében, tehát a kiírás előtt, túlhordani nem hagyják az előző csaszi miatt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

első vagyok :)
nem bírok aludni, már mennék a reptérre :lol: extázisban vagyok :lol:

Boni
nem tartjuk magunkat szigorúan a programtervezethez :lol: de amúgy dög meleget mondanak jövőhétre, hétfőn strandolunk az biztos, akkor kibírja kiscsaj, ha kedden mégsem megyünk :wink: mondjuk elmegyünk shoppingolni :D

Szirom
gyönyörű képek :D

Andi
üd köztünk :) te eddig melyik topikban nyomultál ?

Bettike
bizony sok sok program vár ránk, tel lehetne vele az eseménytábla :lol:

Snufi
na, most nem menekülsz. és még az eurocenterig sem kell elmenned :lol: mondjuk nekem ezzel a 4 órával annyi a bajom, hogy csúcsforgalom, és egysávos az út ami felétek megy :(

Mindenkinek pusza, aki most kiamaradt

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Gaby VONATTAL MEGYÜNK! KIT ÉRDEKEL EGYSÁVOS ÚT!

Zöldi köszike! leamortizáltad magad? :lol:

Átrakattam vizsgálatot keddre mert korán kell elindulnunk haza.

Tesókám majd sütök valami fincsit(de nem fasírozottat!
:lol:

ZSúúúúúúúúúúúúúúú+++++++++++++++++++++++++++++

Ceni+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc még vár..... :lol: (így jó?)

KAti sok sikert a szombatoi vérvételhez! SZúúúúszááááááááááá

ÁFiék remélem jól éreztétek magatokat! ez már extrabónuszos nyaralás volt!

Mindenkinek öleléshegyek!

KAtám hajrá vérvétel!
Vendég

Szirom ha te örülsz, az olyan.......

Andi csókoltatom a stábot! :lol: meg téged! :lol:
Vendég

MAdárfüttyös jó reggel!

Engem is kidobott az ágy,meg a tegnap esti páromnak adott kimenő.Még nincs itthon :evil: :oops: .

Gaby:babaproject 2007. az "otthonom".

Boni:én is téged,bár ma nincs forgi,majd hétfőtől.
vedresandi

Jó Reggelt!

Boni, jó utat! Tényleg mivel szoktatok lemenni?

Melcsi, de jó volt olvasni soraid! Babóról küldhetnél új képeket!!

Ceni, hogy állsz?

Katica, Áfi meddig lesztek együtt?

Andi, jó izgis munkád van!! Egyszer meglátogatunk téged is, persze munka közben! :lol:

Gaby, végre eljött a nap, jön Gabyka! Aztán ne azon gondolkodj, hogy mindjárt megy is haza!! :wink:

Ancsa, mi újság??

Ma nem dolgozom! Csak itthon, és jó sokat! :twisted: Ja és a pocakom ma reggel is szúr újra! :cry:

Kép
kata05

Kata:meglátogathattok,igen.Megbeszéljük,és összehozzuk,semmi akadálya :lol:

Ja és a mai hőjelentés:
Kép
vedresandi

Hűűűű, ez tök jó!!! Lányok olvassátok el amit Andi mondott!!!!!
A hőd is nagyon szép!Bár én 17. napra tenném a pé-t. Mikor érezted?

Kép
kata05

Hú de izgi! megyünk forgatni! :lol: szép a görbéd! egyre feljebb és feljebb....

KAtám autóval! :lol: de közben dolgozunk is! :wink:
doki mit mondott hasszúrkára? remélem azé......

8.00 ig még vagyok!
Vendég

Boni:pont most kaptam meg a hétfői napomat. Déli 12től éjfélig nyomjuk Óbudán a Bécsi úton.Megbeszéljük. Simán jöhettek,mert a színészeken kívül lesz még 30ember velem.
vedresandi

Sziasztok!!!!

Boni (bár már lehet nem olvasod), tegnap Apa ült a gépnél aztán bealudtam. :oops: No, vajon min sírtam, te!!!

Andi, ez a görbe naon jól néz ki! :wink: Hajrá és drukkkk+++++

kispiskóta

Boni, semmit nem mondott, úgyanis nyomásra nem érzékeny! Pedig jó alaposan megvizsgált, és utána közölte persze viccesen, hogy még életben maradok! :lol:

Kép
kata05

Kata:ha hihetek a "bojler testemnek",akkor a PÉ-m tuti a 13 vagy a 15 nap volt.Mindig érzem,és most vasárnap akart kiszakadni a belem.
vedresandi

Andi, :lol:

Megyek megkeresem a kávéfőzőt!

Kép
kata05

Én ismegyek.Összeépítem magam,és bemegyek a munkahelyemre :?
vedresandi

Andi nekem a hétfő tényleg csak este jó a stáblátogatásra! :lol:

Kispiskóta ! muszály volt gyermekedhez szólnom, hátha rám hallgat! :lol: (((((((((((((((Zsú))))))))))))))))))

Katám örülök, hogy megmaradsz, és ha nem gyulladás...... :wink: mivel fogod meglepni Párodat szülcsinapján?

nekem is szúrkál, mint amikor Pé szokott lenni , de a 12. napon? amikor Nekem mindig 18.után van inkább PÉ? ezt azé csinálja a szervezetem, hogy a horvátországi nyaralásat végigmensizzem :twisted:
Vendég

ELINDULTUNK HAZA!

HÉTFŐ ESTE ÚJRA ITT!

ZSÚ! CENI! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szirom, szépen kivehető az első felvétel,a másodikat annyira nem látom!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?