A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Há legalább nincs szorulásod :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Mtücsi!
Ott inkább rábeszélnek, rábeszéltek..Én azt mondtam egészen a múlt hétig, hogy nem kérek EDA-t..szépen elmondták az előnyeit és mellette döntöttem
torolve_20131003125716

Csajok
Kaptam ilyen hasformázós bugyeszt, szerintetek mikortól hordhatom? (csaszi miatt)

KépKép

KépKép
szivvi

http://www.lll.hu/node/4
Ezt a júniusiaktól nyúltam..

KépKép

KépKép
szivvi

vasárnap óta hasmarsom van..mondjuk a vasból már csak 1 szemet szedek
torolve_20131003125716

Szivvi!
Hu ez jó kis oldal..
torolve_20131003125716

szépjósestét!

mms-t tudod ám emilcímre is küldeni pillangó! hmmm? ééén is látni akarom a kis Domiiiit!

látom még egyben a mindenki...nna jól leírtam

csajok, ez kész faszomkarateeee! há mostmá engem sem csak személyesen nyaggatnak, hanem telefonon is! :?
az előbb Sz uncsinővére is telefonált, aztán mondta Sznak, hogy azt álmodta, hogy megszületett és csaknem 4,5 kilós! :shock: Istenem add, hogy ne teljesüljön az álma!

Szivvi, jó is hogy írod (igaz én nemtok válaszolni) de pont kérdezni akartam a császárosoktól, hogy valami ilyen fűzős-formázós-szorítós valamit felírnak e vagy vegyek én vagy kell-e egyáltalán? és mikor, hol, hogyan?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ja mármint nem Sz született meg, hanem a babó :D

amúgy tisztázzuk (mer én keverem) az EDA a gerinc mellé a Spinális a gerincvelői, ugyeee? mert akkor nekem az anesztes papíromon gerincvelői van! :(

lynia-

Zsú amit nem tudsz rólam nekem piszok magas a fájdalom küszöböm.lehet ezért nem fájt a nyitás.inkább utána utálom ezeket a görcsöket aztán semmi eredmény!

vérnyomi 1/2 gyógyszerrel 120/79!
nem bántam volna ha bent tartanak helyben lenne minden nem kéne bejárni és sorba ülni.

Bridzsi

Kép
esztora

Emi
Én még annakidején kérdeztem a dokimat az övről, de azt mondta, szte felesleges. Most anyóstól kaptam bugyikat, nem tudom fel merjem-e venni? :roll: Nem ártana a hasformázás :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Emi: Mi a helyzet apával? Megbékélt már kicsit?? 8)
Haskötőt a nődokiddal tudsz feliratni és gyógyászati segédeszköz boltban tudod kiváltani, olyan 1300 ft körül van. Méretre csinálják itt Szegeden (másnap megvolt)... Csaszi után nem tudom mikortól lehet használni, érdemes rákérdezni a dokidnál.

Azt hallottam, hogy régebben a MÁV kórházban homokzsákot tettek a pocakra rögtön szülés után, ez igaz??

Gurgi: Én kérdeztem az asztrós összefüggéseket :) És azt megnézted, hogy ahhoz képest kinek mit számoltál ki, mi lett valójában?? Mert lehet hogy egyöntetűen mindenkinek, mondjuk + 3 nap :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

EMi!!
Igen EDA az olyan helyre megy ahol már nincs gerincvelő..epidurális térbe..a spinál az keményebb..mert az belekerül az agyvízbe is..és ezért okoz még pár napig fejfájást
torolve_20131003125716

Sziasztok, uccsó bekukk mára!

Enikő, igen MÁV-ban volt ilyen, állítólag segíti visszahúzódni a méhet!

Hát remélem ez a séta téma tényleg bejön, most jöttünk haza egy jó nagy adagból, egész jól bírtam!

Fél kilenc, erre a hülye új szomszéd nekiállt kerítést építeni, cölöpöket vernek le, 1 méterre a házfaltól... normális??? Mindjárt mehetek balhézni, mert már többször szóltunk, hogy 8 után legyenek szívesek leállni az iylen melókkal!

Fájogatok, és a csöpögés kezd barnás lenni... csak nem mister Nyák Dugesz? Gurgi még a végén bejön a poénod! :D

na azért lenyomtad 2 túró rudit, biztos ami biztos, hátha kell az energia. Úgy néz kia Bencém is túró rudivá alakul, tele van piros kiütésekkel, reggelre kiderül bárányhimlő-e. ha az, nagy áldás lesz 2 himlős gyerek 1 újszülött mellé! na erre varrjatok gombot!

megyek, pancsi van, azután én is ázok egyet, vagy elmúlik a fájás, vagy beindul végre valami! A péntek nekem is tetszik! :)

KépKépKép
dikó1

Na, míg Dorkának lesz ideje feltölteni a táblát a mi történetünkkel, addig akit érdekel, emilcím fejében, átlökhetem.
Ja, s brutál hosszúra sikeredett, annak ellenére amilyen rövid is volt valójában.

Kép
kissmanó

Dikó baszki.
Én júniusban uccsó nődokis viziten épp szóltam vala dokinéninek, hogy gyermekemmel közöltem, még min. 5 napot benn kell bírjon, mert tesó pöttyös himlős, s egészségesnek kell lennie mire Grétivel hazaérkezünk.
Na, de mivel a barihimlő az 12-15 nap, há MrNyákdugesz ilyen mértékű távozgatása mellett nem hinném, hogy esélyetek lenne pöttytelen tesóhoz az érkezésig.
Jujj, car helyzet.

Kép
kissmanó

Kata!
Tündéri Egon béb. Cumikánk nekünk is van, s este 8 után szokott rá szükség lenni, akkor nyűgösebb a hölgyemény. De épp elfér a cumi karimája az orra mellett, akkora izéket pakolnak oda, nem tom egy kisebb baba (pl. egy 2 kilós) hogyan is tudna ilyennel szopizni.

Kép
kissmanó

Dikó: Bakker ez gáz, újszülöttet 2 himlőshöz haza....ááááááááááááááááááááá
Nem irigyellek..... Viszont az anyatejes babák könnyebben átvészelik a himlőt, úgyhogy tessék mindnek adni tejcsikét majd :wink: ha elfogadják......

Túró Rudi rulez! :lol: :lol: :lol:

Manó: nekem átlökheted esti olvasmánynak a szüléssztoridat :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dikó!
Mister Nyákdugesz szép Jó estét!! :lol:

Manóó!
Nagyon kíváncsi vagyok a szüléstörténetre
[/url]trita@fixmedia.hu[url]

Dánkesőn[/url]
torolve_20131003125716

Enikő!
Én is kaptam homokzsákot mkét fiúnál a hasamra, bár nem a MÁV-ban szültem. Ami nekem furcsa volt, az a szülés utáni pisilés. Háton fekve, ágytállal a fenekem alatt, gravitációval szemben.... Csoda, hogy nem sikerült? A katéterezést viszont még jó pár hétig megéreztem.

Bárányhimlő: kisebbik gyerek 3.5 hónaposan kapta el a nagytól (kimástól), mivel csak anyatejes volt megúszta 9 pici pöttyel. Láza nem volt, csak kicsivel nyűgösebb volt a megszokottnál.

A hálapénzzel kapcsolatban senkinek , semmi? Mindegy. Ettől még alhatok jól.

Szép estét, nyugodalmas szép jójcakát.

Tücsi
mtücsi

Mamik
Enyém béb annyit kung fuzik alvás előtt. Sztem azért nem alszik el hamar, mert össze-vissza kalimpol. Ez normális, vagy van vmi megoldás?
Manó
Nekünk nem megy a cumi....

KépKép

KépKép
szivvi

Én is próbálok alukálni! Csóóókk

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Pusz mindendenkinek!
Bocsi, hogy így eltűntem, de három gyerkőc mellett elég nehéz számgép elé ülni.... :cry: :cry: :cry:
Szerencsére minden vizsgálati eredményük szuper a fiúknak, most már szépen nőnek is, tegnap esti fürdés előtt mértem őket 2250g mindegyik babóm egy súly csoportba kerültek... :lol: :lol: :lol: :lol:
Szopizás: Sajnos egy kicsit még gyengék, de a Kristófom nagyon ügyes ő már 60 grammokat szopizik három óránként, és ma csak egyszer evett cuclis üvegből. Bálintomnak nem nagyon megy a cicizés, LUSTAAAAAAAAA...., ő inkább marad a cuminál, de nem adom fel!!!
Tejcim szerencsére van elég, még jutna egy harmadik babónak is... Remélem későbbiekben is így lesz!!!

Gergőm: Nagyon szuperul áll a dolgokhoz, szerencsére... Segíteni akar mindenben, puszilgatja őket és simizi a buksijukat, de annyira óvatosan nyúl feléjük, nagyon okos kisfiú. És azt is megértette, hogy csak akkor mehet be a tesók szobájába, hogyha én is ott vagyok...

Segítség: FŐZÉS - ezt a műveletet a párom anyukája végzi, amúgy másban nem kell, és nem is kérem...

Férjem: Ő is nagyon cuki, ha a fiúk egyszerre sírnak fel, akkor már ott is van és a Bálintot bevállalja... Mivel ő nem nagyon akar cicizni, így apuci is megtudja etetni cumisüvegből...

Szóval minden happy!!!!

Egyenlőre nem akarok többet írni, mert túl hosszú leszek!!! Kép Kép

Kép
Kép
times

Sziasztok Times és az ikrek!!

Gratulálok..a két pici fiúhoz, nagyon de nagyon aranyosak!!!
torolve_20131003125716

KisMannnó!

Köszi mégegyszer, hogy elküldted..kinyomtattam..
Azt gondolnám, hogy ilyen csak a mesében létezik és lám nem, Kismanó és Gréta megcsinálta!!
Nagyon jó volt olvasni az egészet, úgy pergett előttem, mint egy film! Mozifilm!! :shock:
Ja és én benne vagyok, őszinte megtiszteltetés ez kis lelkemnek..
Köszi Manó az infot.. :lol:

Még most sem térek magamhoz, hogy ilyen létezik..mindenesetre ilyet kívánnék itt a még nem szülőknek..
(ja és jól írsz Manó)
:)

Jó éjt mindenkinek, szép álmokat!!

Kész vagyok..

Tsók
Gurgi
torolve_20131003125716

Sziasztok,

Times: Gratulálunk a fiúkhoz! NAgyon cukkerek és szépek!

Hú csajok, én nagyon nem örülnék most a bárányhimlőnek, mert még én sem voltam... :shock:

Manó: én is kérem szépen, ha lehet; kalocsai.a@t-online.hu

Gurgikám: kérem összpontosítani a holnapi csillagközi invázióra amely azt mutatja, hogy szülünk! +++++++++++++++++++

Na hirtelen annyi mindent akartam, hogy el is felejtettem... :oops: Tiszta idióta vagyok!

Esztora: a magas fájdalomküszöböt hogyan lehet megállapítani? Mi az a "legnagyobb" fájdalom, amit még elviseltél? Bocsi lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ez mindenkinél mást jelent. Elvileg nekem is magas, de nem tudom mihez mérjem?! :shock:

Ma kicsit össze-vissza vagyok... asszem, na Pusszantás, gudnájt (inkább lefekszem)

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Times!
Aranybogarak a kiskrapekok. nagyon aranyosak. S tiszta szerencse, hogy van tejcsi. Hátha aztán Bálint babó is belelkezedik idővel. S nem baj, ha nincs sok időd írásra. Képeknek legalább annyira örülünk. Aztán kérünk szépen majd olyan képet is, amin Gergő is rajta van a tesókkal.
Pussza nektek.

Gurgi! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

S kössz a bókot. A jó írástól én távol állok. Ha valaki írásra való a családban (bár neki még qrva keményen meg kell dolgozni érte), az a húgom, már jelent is meg 2 cikke.

Mék alukátorkodni, ma mán viszem a kiscsajom is, ne legyek megyedül a szobában. Apa sincs :( . Kíváncsi vagyok milyen ajándékokat vett a csajoknak, párat elárult belőlük, jónak hangzanak.
Jószakit nektek.
Üdvözletem a nyákdugóknak, s tiszteletem a távozó, szivárgó magzatvizeknek.

Kép
kissmanó

csillagközi invázió :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Jó késő van már, de nem baj, írogatok itt magamban, ti meg csak aludjatok.
Én aludtam délután, így előreláthatólag megint jó sokáig fent leszek.
Times: Tündériek a babák, egyem meg az édes kis pofijukat... Gratulálok!!!!

Kissmanó: légyszives nekem is küldd el a gyorsvonatos szülés sztoridat. moni1973@freemail.hu Köszi előre is.

Zsú: ma én is 2x feljöttem az 5. emeletre lépcsőn, és nem mondanám hogy hú de nagy hatással volt rám. Valami mást kell kitalálnunk :wink:

zsuzsi: örülök hogy jó kedved van, már rád fér a sok rossz nap után :D :D Így tovább!!

Orsi: drukkolok neked a holnapi Jenő napra ( azaz már csak 5 perc, és "holnap is lesz") én sajna nem érzem úgy, hogy nálam bármi is lesz, de mindegy, ez van... majd jövőhéten 40 fokban.... :roll:

Gurgi: nagyon tetszik a kis ikon, ( az ajtónál kopogtatós) annyit nevettem rajta, már csak azért is, mert ez velem is elég gyakran előfordul, bár élesben nem olyan mókás mint így :lol:

ildi: remélem a kirándulás megteszi a hatását, ha igen, én is bevetem. Csak ne menjen az ember ilyenkor túl messzire :shock:

andi: jó fej a kutyád, ugatja a kecskéket, mókás... :D A szülés meg persze hogy beindulhat minden előjel nékül, nekem abszolút úgy indult. Ha valaki du. azt mondta volna, hogy aznap szülök, körbe röhögtem volna, és lám pár óra múlva mégis megszületett Blanka. Szóval emiatt ne aggódj, bármelyik pillanatban indulhat,akár tök váratlanul... így legyen :wink:

annyi mindent szerettem volna még írni, de hogy mit?!

No mindegy, épp elég hosszúra sikeredett így is. Majd reggel ébredés után jelentkezem.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Times, édesek a babák, gratulálok!
Én asszem elköszönök egy rövid időre, 2 óra óta 10-7-5 perces fájások.
szép napokat, kitartás...
még egy gondolat, azt hittem, a fájást nem lehet felismerni, de igen...
a kórházba menet egy mekis toastot még magamhoz veszek....
pusszantás.
Ildi

Kép
lidikoka

Jó reggelt!

Háháá, úgy nézem, mégis együtt leszünk Ildivel a kórházban, csak más okból :D HAJRÁÁÁÁÁ ILDIIII!!!!

Times: Annyira kis cukik az ikrek! Bálint és Kristóf! Isten hozott köztünk!

Csajok drukkoljatok! NST, proftalálka, egyebek! Majd jövök a hírekkel!

Kép
zsuzsi**

Manó: ide is léccccci: hain.zsuzsa@citromail.hu
Köszi :D

Kép
zsuzsi**

Jóóó reggelt!:)

Hajrá Ildiiiiii!!! :lol: :lol: :lol:

Times: Csodaszépek az ikrek! Gratulálok! :D :D :D

Tegnap nem tudtam használni a gépem. Benyelt valami hülye virust! :( Újra kellett rakni az egész Windows-t. Hogy Bill Gates rohadna bele a cipőjébe! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Ildi! Éreztem, hogy valamiért fel kell ébredni!!!! Drukkolok, hogy minden simán menjen. Ügyes legyél!!!!!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Zsuzsi: Drukk menni ezerrel!!! :D :D :D
Vendég

Ildi!
Huhh, kezd élesben játszani a dolog. Kitartás, veled leszünk gondolatban. S remélem hamar érkezik valakinek a sömösö, s persze párhuzamban ide is a nagy hír: megvan a lurkó.

S én batar, nyákdugeszt s magzatvizet köszöntöttem az este, a fájásokról megfeledkeztem. S lám, Ildi nem kiszúrta?

Kép
kissmanó

Aham, egyetértek Bill Gates elleni nyilatkozattal. Júniusban hasonló cipedlő volt nékem is.

Kép
kissmanó

Zsuzsikám drága. Ügyi-bügyi légy, s főleg állj határozottan azokkal a nagytitulusú embörkékkel szemben. Elvégre itt RÓLATOK szól az egész.

Kép
kissmanó

zsuzsi: várunk vissza a jó hírekkel :D :D

manó: köszi, megkaptam a mail-t, mindjárt elolvasom.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Bakker, hogy én milyen telhetetlen lennék. Éccaka 1-től aludtam 7-ig, 4-kor volt egy kis szopika, ágyban fekve letudva nagyon hamar, böfi is tuti gyorsjárat volt, s én mégis esem keresztül a fejemen az álmosságtól.

Amúgy este lefekvés előtt az egyik cicit teljesen leürítettem, hogy majd a másikból meglesz a hajnali szopi, s elkerüljem az árvizet. S ja, feltettem éccakára a melltartót is, kordában tartani az árvizek forrását. Na, reggelre asse tuttam melyiket kíváljam a kistörpnek, mett durr volt mindkettő. Egyikből bekajolt, másikból meg kiszíptam símán 280-at, s mégcsak nem is ürült le nullaközeli állapotba. Hát ezért kell én fejjek csajok. S már egyáltalán nem bánom azt a valag pénzt amit az elektronyosra kiadtam. Basszus, másképp pl. hogy mennék időközben a klotyóra? Avagy símán kiszolgálom magam egy pohár lével, vagy társai.
Na mék, visszabújok Grtéus mellé, a nagyágyin maradt, mert én rohantam Avent istennőhöz.

Kép
kissmanó

Nekem vacak éjszakám volt! :( Andris bébnek fáj a pocója. :( :( :( :( Eész éjjel kinlódott, csak nehezen tudott elaludni.
Reggel óta meg veszettül fáj a dinnye a nyakamon. :evil: :evil: :evil:
Vendég

jó reggelt!

köszi Gurgi, akkor mégis jól gondoltam, szal nekem gerincvelői lesz :( most kezdek tartani tőle kicsit, eddig nem foglalkoztam vele :roll:

HAJráááá Ildiii!!!!!

Zsuzsi Te is ügyes légy, igaz úgyis minden rendben lesz! :wink:

Manó én is megkaphatnám? j.emilia@freemail.hu

Köszi a haskötős infókat is!

Times nagyon édik a fiúk! Gratula!

Enikő, apuka megbékélt már kicsit, de még nem az igazi a dolog

lynia-

Sziasztok!

Ildi, drukkolok!!!

Manó, küldd már el nekem is a szüléstörténetet!
uxi2 kukac freemail.hu

Köszi!

KépKépKépKépKép
uxi

Ildi, drukkolunk, ügyesek legyetek!!!

Rita, neked meg drukk a mai orvosi vizsihez!++++++++++++++

Nálunk meg semmi. :cry: A tegnapi magzatvízvizsgálatnak annyira nem volt semmi hatása, hogy na. Se barna, se vérzés, se göcs, semiii. :(

kispiskóta

Jó reggelt!Nálunk végre süt a nap.Hétvégi meleg front hát kíváncsi leszek,hogy jönnek-e a babák.Egy kirándulást szerintem én is be vállalok még.Tőlünk nincs messze az Alpok de azt hiszem nem vállalom már be nehogy a hegyi mentőknek keljen jönni.De azért tuti izgalmas lenne egy helikopteren szülni.Manó:Kérhetném a sztorit én is melinda.heise@googlemail.com köszike.Times:Gratulálok nektek.Nagyon aranyos fiaid vannak.Ildi:+++++++

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Az csak természetes, hogy mindenki megkaphatja aki kéri.
Ellenben ha valaki kérte, s nem kapta meg, ellenben azt látja, hogy mióta kérte nekem van újabb hozzászólásom, akkor szóljon bátran ismét, nehogy a technika ördöge ne küldte volna el a levelet, avagy netán én nem voltam figyelmes, s átugrottam egy kérvényt.

Emi! Na, ha már kicsit megbékélt, az jó. Egyből azért te sem várjad, hogy a pasik mindent fogjanak, még ha meg is van nekik magyarázva. Jó úton halad, gondolj arra.

Kép
kissmanó

Na, elértük a 38 hetet. Már csak kb. két hét :D
Tisztéra olyan érzésem van az alvázamban, mint aki mensrtuál. De ezeknek még mindig köze nincs a szülési fájásokhoz. Megy a hadgyakorlat ezerrel.

Emma, én is így voltam, kb. kedd óta kezdek senyvedni a pocaktól, előtte sehol semmi. De megnézném én azt, aki az utolsó 2-3 hétben fitt és üde, semmi nyűggel. Szerintem olyan nincs.

KépKépKépKépKép
uxi

MEddig tart a meleg , nem tudjátok?
Jó lenne pólyálni majd az öcsköst, de ha hetekig eltart a kánikula, nem fog menni.
Emi nagyon szerette a pólyát, aludt is kezdettől fogva egymaga a kiságyban.

KépKépKépKépKép
uxi

Zsuzsi, természetesen neked is drukk, hogy minden rendben menjen a profnál!!!++++++++++++

Times, gratulálok a fiúkhoz!!!

kispiskóta

na ja Manó pasi az eszemadta, mit várjak? :D
viszont nyakamat rá, azt már nem vette észre, hogy megvarrtam azt a ... huzatot! :? egy szava sem volt rá

ma mi is Nst, anyóspajtás jön 11-re értem :lol:

nálunk sincs semmi, pocak hullámzik most is, szal tojik ez a gyerek a világra! amit a faros dolog is bizonyít! :D

lynia-

Melinda! Há nem semmi lurkód lenne, helikopteren születni.... Égi bébi :lol: :lol: :lol:

Amúgy grétus csütörtökön született, mi kedden mentünk egy kis városközponti gyalogtúrára apával. Előtte is voltunk, bár ez hosszabb volt.
Anno anyós is egy kirándulás hatására szülte meg a sógornőmet, kis erdei kirucc kihívta a csajt, mert különben lett volna még ideje. Állítólag.

Gurgi! Na, kíváncsian várom a mai nap fejleményeit nálatok is.

Basszki, néztem a Duna Tv-ben az időjárás előrejelzéseket felétek. Holnapra "csak" 31 fok, de vasárnaptól 35 felettiek, s ez így is marad egész jövő 7 végéig.
Hát ti szegények, akik épp akkor kell szüljetek, babázzatok vagy hazaérjetek abban az átok melegben.
Köszönöm Grétám, hogy ettől (is) megkíméltél.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?