A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szép reggelt Mindenkinek!
Remélem mindenkinél és mindenhol minden a legnagyobb rendben!
Katóc, nálad is minden O.K?
moncso70

Nálam igen, ma jön aza apa!! :-)
Ági28

Jó reggelt!!!

Hogy vagytok,így péntek 13-án???

Ági!Hogy sikerült a hamiska??? :)
hanyatka

Fú nagyon fincsi lett. Két tányérral be is lapátoltam belőlle! Úgyhogy jöhetsz nyugodtan, vaN MÉG BŐVEN! :-)
Ági28

Hát,ha nem lennél olyan messze,tutti átmennék. :)Az este is eszembe jutott,hogy biztosan már javában fő,kicsit megkívántam :)
Akkor apa ma naon boldog lesz!
hanyatka

Még mindig nem megy ma senki Apánkhoz? :(
hanyatka

Én tuti nem, én ma körmöshöz megyek! :-)

Pedig ha jól belaktál volna még egy szabad ágy is lett volna nálam!
Ági28

Hm,nem is rossz ajánlat :)
Na majd legközelebb!

Topiktalinak lenne egy ötletem,nem tudom mennyire lenne jó helyileg Budaörs,mert itt van egy étterem,ahol minden csütörtökön 1 Ft a palacsinta,4 féle van:kakaós,túrós,lekváros,fahéjas,a feltétel,hogy valami italt,üditőt kell fogyasztani.
Csak egy kósza ötlet :)
hanyatka

Naygon jó ötlet egyébként! :-)

Ja és két kiskutyit is tudok prezentálni! :-)
Ági28

A palacsintázós hely a jó ötlet??
hanyatka

Jó reggelt Mindenkinek!

Ági, gondolom alig várod, hogy elteljen ez a nap és találkozhass Apával. :D Velem is előfordult már, hogy az uram nem volt itthon egy hétig, mit mondjak, székkel a kilincs alatt, késsel a párnám alatt vészeltem át az éjszakákat. :D Nagyon tudok félni egyedül.

Viszont adtál egy jó ötletet a hétvégére: gulyásleves és palacsinta. Nyami. :D

Hali Moncso, egyelőre jól vagyok. Elkezdtem magnéziumot szedni a görcs ellen. Hát csak remélni tudom, hogy még kapaszkodnak a......hogy is mondtad, 'pocakhuszárok'? :D

Most döbbentem rá, hogy írtátok, hogy ma péntek 13-a van. :shock:
katóc

Katóc hát én is félős vagyok, de két "véreb" megvéd engem! :-)
Ági28

Sziasztok!
Katóc, nem nagyon tudok semmi vidámat írni, tegnap teljesen bepánikoltam (februárapu szerint a hiszti pontosabb kifejezés). Eldöntöttem, hogy tuti nem sikerült. Hogy mire alapoztam ezt, ne kérdezzétek. Egyelőre nem vérzek, még csak egy kis barna szutyok sem jön. Tesztet még nem csináltam. Viszont vannak ilyen fura, lefelé sugárzó, nyilalló fájások időnként, arra Anyósom (aki ápolónő) azt mondta, hogy nő a méhem. Ez viszont lehet az ipari mennyiségben bevitt progeszterontól is. Katóc, biztos, hogy görcs volt? Mert tegnap este nekem is volt valami, pár pillanatig tartott, de nem nevezném görcsnek. Mindenesetre ne pánikolj! (Ehem, bagoly mondja, tudom.)

Hanyatka, Manókának ma van a leszívás. Bár már biztos hálóingben ül az ágyon, a kórteremben. Sőt, lehet, hogy már a műtőben van.

Manóka, tudom, hogy ezt majd később fogod olvasni, de nagyon sokat gondolok rád, remélem, minden rendben lesz, megvan még mindhárom petesejt, és szépek és egészségesek, és hétfőn találkozunk.

Ági, apa biztos örül majd, hogy ilyen finomsággal várod. Tényleg, már akartam kérdezni, hogy a bolt hogy megy?
február

Aha, Ági, az egyik véreb az, akit a kezedben tartasz? Hát így én sem félnék.
február

Ja, palacsintázó részemről rendben, korlátlan mennyiségben bírom fogyasztani, Budaörs kicsit gondolkodóba ejtett, de megoldható.
február

Helló!

Manoka! drukkolunk ezerrel!

Február, katóc! Nektek is drukkolok és remélem, hogy tényleg azért vana szurkálás mert nyúlnak a méhszalagok.

A palacsintázó ok:) A 40-es busszal simán ki lehet jutni Budaőrsre:)

Ma nem sokat leszek! Itt van a hétvége és megjött a jó meleg idő:)
Megyünk a Balcsira:)
cyprus

Sziasztok!

Február,

nyugi nyugi nyugi!!!Gondolj arra, hogy nem jó a babóknak, ha ideges vagy és pánikolsz!Holnap reggel már mindjárt itt van és ugye azt mondtad tesztelsz akkor. NAGYON SZORÍTOK NEKED!

És Katócnak is!Hú, már nagyon várom, hogy hétfőn legyen és csupa csupa zebrás hírre jöjjek!!!!!!!!!

Ági,

ezért (is) jó ugye kutyussal élni, mert akkor sosincs igazán egyedül az ember lánya. Nem igaz? :D

Én ma voltam apánknál. Szurik hétvégén is. Valamikor jövő hét közepén lesz az inszem. Ma 8 mm volt a mnyh (azaz 1 mm nőtt szerda óta...), megkérdeztem tőle, nem túl vékonyka-e, azt mondta 6 mm fölött jó, szóval ezen ne izguljak.

Majd mielőtt megszólalhattam volna:
-Ma estére még engedélyezek egy kis házaséletet.
Erre én:
-Doktor úr, pont ezt szerettem volna kérdezni.
-Tudom, azért mondtam, mert maguknak mind úgyis csak ezen jár az eszük. De nyugodjon meg, én is egész nap csak erre gondolok, de nincs más választásom, egész nap gyereket kell csinálnom.

:D :lol: :D :lol: :D :lol:

Komolyan mondom, olyan nála lenni, mint egy terápia.
:D :D

Hurrá péntek, most jut eszembe!

Szép napot!

Bébé
bébé2007

Bébé! Hát ez annyira aranyos.Hogy tud egy ember ennyire jófej,humorzsák lenni???
Hihetetlen,nem?
hanyatka

igen az egyik az, de az IWIW-n megnézheted mennyire is véreb! Nagyon félelmetesen tud ám ugatni,és torokra megy!

Hát most kicsit akadozik az üzlet, de még bármi lehet!
Ági28

Cyprus, remélem én is. Most, hogy olvastam a pontos orvosi kifejezést (nyúlnak a méhszalagok), már tudom is, hogy mivel fogom tölteni ma az időt :)

Bébé, most már vigyorgok magamon, de tegnap, mint egy hülye, komolyan. Pánikoltam, hogy biztos nem, aztán meg azon, hogy lehet, hogy most rontottam el az egészet, azzal, hogy pánikolok, ezen még jobban bepánikoltam. Hát ne tudjátok meg. Komolyan sajnálni kezdtem februáraput.
február

Ági! Kérek egy nagy adag fenekelést február számára!!!!!
te február! ne parázz már, nem rontottál el semmit. Ha akar, úgyis ott van a babó és ott van. Nem tudsz mit elrontani!!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
cyprus

Torokra megy... :lol:
Na gyorsan megnézem az iwiwen, bár szerintem már néztem.
február

Na tessék, Cyprus megint másra bízza a piszkos munkát :lol: Ok, ok, készültem rá, hogy ez lesz. De nem lehetne várni addig, amíg lelohad a valagam? Kék-zöld a progeszterontól, pedig Anyósom igazán profi. Úgy szúr, hogy szinte alig érzem. Arany keze van :lol:
február

Február! Most, hogy mondod:))) Itt vagy a közelemben, komolyan mondom átmegyek hozzád és elvégzem én a piszkos munkát (gondolom februárapu támogat:)))

Egyébként megértelek, mert az utolsó napok kínszenvedések, de NO PARA!!! Én azzal nyugtattam magam, hoyg már úgyis minden eldőlt.
cyprus

Február, akkor majd jól bokánrugrak! :-) Ez lesz az új kínzó módszerem annak, aki rosszalkodik. De tudok jobbat is, egy fazék husit kap az ember, és azt kell megennie!! :-) Na melyiket választjátok??
Ági28

Megnéztem az ebeket, hát tényleg komoly vérebek. :)
február

Ez jó Ági:))))
Én a bokánrúgást választom, az még mindig kíméletesebb, mint a húsevés:)))
cyprus

Csajok, mindjárt jobb kedvem lett. Elég, ha olvaslak benneteket. :D

Február biztos, hogy görcs volt, erre ébredtem az éjszaka közepén. Persze azonnal kirohantam a slozira pisilni, de alig tudtam csurizni a görcstől. Már bocsi a naturalisztikus fogalmazásért. Aztán egy tíz perc múlva fokozatosan megszűnt.

Jó, hogy azzal vígasztaltok, hogy nő a méhem. A párom uncsitesója, aki injekciózni jár hozzám és szülésznő, is ezt mondja, ő ajánlotta a magnéziumot. Mindegy, Február, tartsunk ki!!!

Ági, el is felejtettem, hogy neked kettő darab őrző-védőd is van. Igy könnyű! :)

Bébé, Apánk humorát én is imádom. A legjobb, amikor transzfer alatt hozza a formáját. A múltkor megkérdeztem, hogy szabad-e vigyorogni. Nem szabad, mert akkor megmozdul. - felelte. Köszike! :?
katóc

Ági! Bejelöltelek az iwiw-en !
hanyatka

Bébé ez tetszik nagyon. Végül is igaza van, ő az egyik olyan pasi az országban, akinek egész nap a gyerekgyártáson jár az esze.
A többi meg attól retteg, hogy nehogy gyerek legyen az aktusból!
Ági28

Február, tegnap ugyanezt csináltam én is, csak a párom dolgozott, így jobb híján magamat készítettem ki. Bepánikolás, hogy a pánik miatt most rontottam el. Tökéletesen leírtad. :)
Tegnap ment a tv-ben az apácashow 2. Az Oh, Happy Day alatt már bőgtem, mint az állat, hogy nekem nem sikerül semmi, miközben toltam be a sült husikat. Ezt a képet képzeljétek magatok elé. :lol:

A kis karatekutya, torokra megy....ez jóóóó!!
Egyébként, inkább a bokánrúgást választanám, ha lehet. :D

Ja, én fekete nadálytő krémet kenegetek a hátsómra, így kevésbé eméleztet a színe a padlizsánra.
katóc

hanyatka vissza is igazoltalak. Legalább jól meglestelek! :-)
Ági28

Láttam,köszi.
Én is meglestelek :)
hanyatka

Aranyosak a kutyulik,egy nagy baj van,hogy én félek tőlük :(
Bármilyen kis méretű kutya legyen is az,fosok :(
hanyatka

Hát igen az enyémeknél félő, hogy halálra nyalogatnának! :-)

Katóc szép lehetett, ahogy bömbölsz a husi mellett!
Ági28

Bocs, csak begyűltek ide a kollégák. Nem hagynak babanetezni, még ilyet.
Na, szóval én is a bokán rúgást választanám, ha már választhatok :)

Katóc, nekem hét elején, ugyanígy éjszaka volt ilyen görcsös pisi, aztán másnap egész nap (volt, hogy már görnyedeztem, mire kiértem a wc-re, szerencsére nem találkoztam senkivel a folyosón), de következő napra megszűnt. Igaz, a pipilés még mindig nem teljesen fájdalommentes, de már nem görcsölök.
február

egyébként februárban nekem is volt ilyan, de nekem a petefészkeim görcsöltek, és azokat éreztem pisilés közben!
Ági28

nyalogatnának?nem harapnak? :)
hanyatka

Február,Katóc !
Nem lesz semmi gond,meglátjátok !!!
hanyatka

Nekem a pisilés akkor fájdalmas,ha felfázok.Nem lehet nektek is egy enyhe felfázás?Vagy hülyeség?
hanyatka

eméleztet=emlékeztet :oops: :oops:
katóc

Képzeljétek most azon filózok,hogy milyen jó lenne,ha nekem a péntek 13,szerencsét hozna és délután apánk közölné,hogy mégis terhes vagyok :)
13-án születtem,jó lenne ha a mai 13 is egy szerencsé nap lenne,nem?
Na jó,megcsípem magam!!! Csíp-csíp...
hanyatka

Hanyatka, úgy legyen!!!!!! Szívből kívánom Neked!!!

Ági, egyébként én tudok ám ilyeneket. Most eszembe jutott Anyucim egyik számozott története. Kb. két éves lehettem, már szobatiszta, és véletlenül becsuriztam, mert nem szóltam időben. Anyci persze elfenekelt és lenyomott a bilire. Aztán arra jött vissza, hogy ülök a bilin, potyognak a krokodil könnyeim, és torkom szakadtából énekelem, hogy aszongya: A mi cicánk férjhez akar menni, szomszéd cica el akarja venni, ne menj cica, ne hagyj itt bennünket, ki fogja meg a mi egerünket. Na milyen voltam? :D
katóc

Katóc,Tündéri kislány lehettél :)Előttem is vagy,a bilin ülve,könnyek között énekelve :)

Köszönöm!
hanyatka

Hát katóc ez sem semmi! :-)
Én mikor kicsi voltam egyszer odaálltam a hűtöhöz,és kötltem anyukámmal, hogy adjon húst, anyu közölte, hogy nincs, mire visszavágtam, hogy akkor sajtot. Hát már akkor is készültem apánkra?

hanyatka amekkora fogaik vannak, szerintem nkább a nyalogatásuk a veszélyes, főleg a szályszagukkal együtt! :-)
Ági28

Katóc, ez cuki látvány lehetett. :)
Hanyatka, legyen úgy! Egyébként igen, hasonlít egy durvább hólyaghurutra, a múltkor be is dőltem neki, de valahogy mégsem ugyanolyan. Az akkor is fáj, amikor pisilsz, ez meg, ahogy elindul (hát jók vagyunk ma, ami a témaválasztást illeti...), el is múlik. Kivéve, amikor nagyon görcsölt előtte, mert annak ugye le kell csengeni. És igen, Ági, igazad van, tényleg inkább a petefészkek tájéka fáj, nem annyira a hólyag.
február

Ezek szerint Ági, nem lehet elég korán kezdeni. :D

Hát igen Hanyatka, csak akkor még tejfölszőke voltam, gribedlivel a pofimon. Ja, és tök barna, mert egész nap az udvaron játszottam. Régi szép idők! :roll:
katóc

Jaja, a húsevők szájszaga letaglózó tud lenni :)
február

Katóc!ÉN is tejfölszőke voltam kislány koromban :)
De mi az a gribedli,mert ezt még nem hallottam :(
hanyatka

Sziasztok! :)

Jó Titetket visszaolvasni, csak mindig begörcsöl az arcom a sok vigyorgástól! :D
Február, katóc, hanyatka RETTENETESEN szorítok.. tiszta röhej vagyok, olvasom mindig hogy mit írtok és izzad a tenyerem úgy izgulok.. :oops: el sem képzelem Ti min mentek keresztül..

ja, és beszéltem a körzeti dokimmal (tök fiatal, tündér) megcsinál mindenféle vizsgálatot ami a honlapon van fönt, köszönöm a noszogatást! :) most elmegyünk nyaralni és ha hazajöttem indul a buli.
Hú Csajok hogy bírjátok ezt a popsi szurit??? eddig 3-szor kaptam életemben, legutoljára most a műtétkor, de hetekig sajgott a hátsóm.. kezdjek barátkozni a gondolattal?? van aki magának adja? mert azt hiszem én kénytelen leszek.. a férjem virág lelkű..képtelen lenne megszúrni.. :(
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?