A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

[quote="gurgula"]E írta:gurgulazennel ünnepélyesen bejelentem, az imént kivel taliztam a mellékhelyiségben???? Na kivel??

Hát persze, hogy Nyák bácsival..fél lábbal még itt van..
Lálálálálálálálálá

Gurgiiiiiii! Hajráááááááááááááááááááá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsikám: örülök a jó híreknek, látod minden jóra fordult, de hát tudtuk ezt nem igaz?! :wink: Sonkánörimostakkormegyalevesbe?

Gurgi: ne izgulj szerintem is biztosan elmondaná, ha valami konkrét eseményre készülne... én kedden megyek, akkor meg is vizsgál a helyettesítő orvos, bár én is remélem, hogy addig már kint is van az én Samum! :lol: A hátrahajló méh dologban Manónak teljesen igaza van, csak a megtermékenyülésnél számít.
Egyébként látod engem múlt hét kedden akartak bentartani, hogy mindjárt szülök, aztán meg azóta semmi... Faszomkarate!

Csajok ezt nem értem, nektek lesz még labor???? Nekem megnézték júniusban a vérképet vizeletet azóta semmi. A doki meg szabin. Most akkor mi van?

Emma: jobbúlást,és szerintem se szedj be gyógyszert, csak ha magasabbra megy a láz, és akkor meg homeos bogyót, mindjárt leírom, hogy mit ír lázra.

EDA: mondta a barátnőm, hogy Ő meg sem érezte a szúrást, előtte vagy 12 órát vajúdott, aztán amikor bement a kórházba már rögtön kérte a szúrást, 2 ujjnyinál adták be neki, azt mondta, hogy nem érezte (nagyon alacsony a fájdalomküszöbe) szóval utána már "rötyögve" szült... :lol: ja és mindenki kap próbát valakinek már az csökkenti a fájdalmat.

Andrea
Kép
kindernay

Gurgikám: még azt akartam írni, hogy Samud be fog előzni... Szóval hajrá Mr. Nyákdugesz!

Kép

(... a dokid tuti igazgatott valamit odabent, a kis hamis! )

Andrea
Kép
kindernay

Rita, üdv Nyákbácsinak!!! :lol: Nálam is jelentkezhetne, de semmi. Basszus lehet, hétfőn mikor megyek szenvdéseimre, addigra te Samut fogod dajkálni. :roll:

Szerintem a dokid ezt tudta azért hívott be hétfőre. Mert Ági tegnap azt mondta, hogy mindenki aki túllépi a 40+0-át az kap 6 nap eltávot (2 naponkénti jelenéssel) és utána fektetik be, ez állítólag a protokoll a Péterfyben.

De te hétfőig megszülsz!!! :lol:

kispiskóta

Zsuzsi, örülök, hogy minden rendben és a prof is jó fej volt.

kispiskóta

Gurgi: Nekem is hátrahajló a méhem (méghozzá nagyon :? ), tegnap a dokinő alig érte el a méhszájat, turkált vagy 10 percig :shock: És már a 3.-kat szülöm, úgyhogy nyugi van :wink:

KinderAndi: Itt Szegeden is szúrnak Eda előtt, véralvadást néznek. A 36. héttől 2 hetente kell menni nézetni, ujjbegyből vesznek pici vért és stopperórával lemérik az alvadási idejét....
Ez nem rendes laboros vérvétel, hanem csak pikkpakk ujjbegyszúrás ....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsú: irigy-irigy-irigy :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Enikő: nálam semmit sem néztek!

Andrea
Kép
kindernay

Zsu!
No, ezt nem is tudtam, hogy így megy itt..

Kinderke!
Valamit nagyon megmahinálhatott mert most fájt..ill. sokkal kellemetlenebb volt..de a levegőtecnhika az ment..már röhögnek rajtam, ahogy felfexem és ellazulok..nagy levegőőőőőőőőőő :lol:

ENikő+Annee!!
Jaja, remélem hamarosan meghozza Samunkat:lol:
torolve_20131003125716

Andi, mire vagy irigy? :shock: Mert én most speckó az önsajnáltatásom legfelső fokán állok. :(

kispiskóta

Rita tegnap, amikor a magzatvizet nézte rád gondoltam és a levegő vételre, de valamit elronthattam. :lol: Hogy csinálod? Hányra be hányra ki?

Én sem tudtam tegnapig, csak akkor rákérdeztem az Áginál.

kispiskóta

Esztora
Na talán akkor lesz valami? :lol:
Gurgika
jajjjj nagyon izgi...
Zsú
Mindjá ti is sorra kerültök!
Annee
Kösszzz a vidiót, én múltkor nem tudtam megnézni, nagyon aranyos! Tök jó, hogy ilyeneket csinál a párod!

Eda szuri
Nem fáj, vagyis az addigiakhoz képest megváltás!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Rita! Üdvözletem Mr Dugesznek! Hívjad csak azokat a fájásokat! Ügyesen! És csak magatokra figyelj! Ölelölel

Manó! Ez jó hosszú! Majd du. olvasom el. Vicces, hogy hosszabb sztorit írtál egy rövidebb szülésről ;)
Vendég

Sziasztok!

Én is csak egy gyors életjel!

Nincs erőm se kedvem semmihez, álmos vagyok :cry:

Zsuzsi: örülök, hogy mostmár sinen vagy! Drukk++++++

Ildi: hajrá, várjuk a híreket!

Gurgi: üdv nyákiúrnak! :lol:

Times: nagyon édesek a fiúk, olyan kis cukorfalatok!

Annee: végre meg tudtam nézni, KÖSZI!!! Nagyon megható, elbőgtem magam

Manó: nekem is elküldenéd a szüléssztoridat: svedbrigi@freemail.hu

Szivvi: ha azért nem tud elaludni Lilkó mert kalimpál, próbáld meg betekerni latán egy plédbe vagy textilpelussba. Lehet, hogy a nagy tér zavarja. A pocidben megszokta, hogy nincs negy helye!

Akik már nagyon szülni akarnak azoknak HAJRÁ!!! Nálam sajnos semmi jele :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Csajok, nagyon aranyosak vagytok mindannyian. Nagyon szuper érzés, hogy így mellettem voltatok!

Egy félelmem azért még maradt háhá... a katéter! Na, attól nagyon félek. Kinek volt már? Fáj nagyon? :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Brigi
Köszönöm, kipróbáljuk!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Nem fáj, kicsit kellemetlen amikor felteszik, de utána én nem éreztem, meg amikor kivették azt se!

KépKép

KépKép
szivvi

Mindenkinek köszi nyákdugger üdvözlését!!
Klassz érzés..

Zsuu!
Nem számolom..elvileg a 4/5-ös a tuti ilyenkor..de sztem nem ez a lényeg, hanem hosszan be és lassan ki...jó nagy levegőt venni hasba és lassan kifújni..Szerintem hatásos, szal nem hiába tanítják, stb..jóga, meditáció, fájdalom, stressz ellen..
Szal amikor felfexem a vizsgálóra, ugye el kell lazítani alul a cuccost..látom, hogy a doki közelít, na akkor be, amikor a méhszájt mahinálj akkor ki..és nem arra figyelni, hogy mit csinál hanem csak és kizárólag amennyire lehet a levegővételre..vhogy így csinálom
torolve_20131003125716

Zsuzsi!!!

A katétert akkor teszik fel amikor már elérzéstelenítettek..kivétel biztosan kellemetlenebb valamivel...
torolve_20131003125716

Szivvi, Gurgi: Köszi... naon fosok tőle :evil: :oops:

Kép
zsuzsi**

ÜDV!

Lányok! Vki írja le légyszi, mi a különbség az EDA és a spinális között, lusta vok keresgélni :oops:

Velem minden rendben.

Párom tegnap mintha RÓzsát látta volna a Klinikán, még hassal. De mondom, mintha, nem 100 %.

Zsuzsi
Az lesz a legkevesebb :wink: Meg akkor már kezedben tarthatod Panka kijálylányt és nem is fog érdekelni!!

KépKép

KépKép
szivvi

EDA: Epidurális térbe adják, ahol már nincs gerincvelő, így nem jut az agyvízbe, nem okoz utólagos fejfájást.
SPINÁLIS: Spinális, azaz gerincvelői térbe adják, agyvízbe is jut, ezért okozhat fejfájást.

Ha jól értettem... :oops:

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Nagyon várom mááán! Annyira cuki volt múltkor uh-n. Kis pufifej! :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi
Nekem volt altatásos műtétem katéterrel. Ahogy írták, a felrakásnál semmit nem érzel, éjszaka kicsit kellemetlen volt, másnap regel 5kor kiszedték, az egy pillanatig tart csak, nem túl jó, viszont utána baromi megkönnyebbülés, hogy nincs már

Gurgi
Juhhé! Elindulnak a dolgok!

Kinder, Enikő
Nem a hőemelkedés miatt csináltam, hanem mert mindenem fájt + gondoltam jobban alszom. Tudom, hülyeség, csak már nem tudtam mit kitalálni

Zsú
Önsajnálatban most én is jó vagyok

Kép
Kép
emma1976

torolve_20131003125716

Állat, folyamatosan jön a cucc..görcsnek viszont nyoma sincs, így délután elmegyünk a ligetbe..és akkora fagyikelyhet fogok enni, mint a ház
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Aludtam egyet, nem rég keltem fel. Éjszaka szokás szerint hoztam a formámat, pár órát aludtam, valamikor pótolni kell.

Zsuzsi: örülök!!!! minden jó, ha jó a vége. A katéter anno nekem fájt, de a szülés után már mindent ki lehetett bírni :roll:

Húúú, kiváncsi vagyok, mi lehet Ildivel, izgulok érte!!!!!

Orsi: neked már tényleg olyan közeli a szülés, kitartás.... bár tudom, az ember épp azért türelmetlen mert már olyan közeli, és inkább már túl lenne rajta. A másik gond az, hogy ilyenkor az idő is képes ólomlábakon járni. Legalábbis nálam igen. Tök gyorsan telnek a napok, de valahogy mégis úgy érzem, hogy a hátralévő napok száma nem fogy :roll: Nézem mindig a vonalzóm, és sajnálattal nyugtázom, hogy minden nap csak egyet ugrik :lol: :lol: pedig vehetné kettesével is a lépcsőket, no és persze ezt Bálint is követhetné...

Épp arra gondoltam, hogy a hidegfront nem igazán " hozta lázba" a csapatot, nem nagyon indultak meg szülések. No hátha majd a melegfront :wink:

Megyek főzni.

Móni

Kép
Kép
moni1973

gurgi: a ligetben egy jó nagy séta, biztosan megtesz majd a hatását, meglátod!!!! ha egyáltalán mentek a ligetbe :wink:

Kép
Kép
moni1973

Gurgi, hajrá!!!!! Előre Samuval! :D

zsuzsi, de jó hgy már tudfod az időpontot, vághatod pontosan a centit! :)

Manó, köszönöm, nagyon jó volt olvasni! A számod mentettem, remélem sikerül majd üzenni! :)

Andi, szerintem már nem kell labor, nekem a 36. héten nézték utolsót, neked is az volt júniusban!

Emi, kell egy kis ijedtség a családnak, legalább jobban odafigyelnek rád!

Na csajok én lassan el, készülődök a dokihoz, és viszem magammal a kistatyót! Hátha... Ha mégsem jövök este, vagy jönnek az sms-ek! :D
(persze leendő szomszédasszonyom megszült tegnap este, irigy-irigy)

KépKépKép
dikó1

dikó, andi: nekem is a 36. heti labor volt az utolsó.

dikó, szorítok neked, hogy már ne kelljen ma hazavinni a tatyót :wink: Várjuk a híreket :D

Kép
Kép
moni1973

sziasztok

Ildi mennek a drukkok :)

Diko
neked is,
Mi is baranyhimlore gyanakodtunk par napja (oltas ellenere), de atopias dermatitisz volt, nezesse meg valaki a csaladbol.

Nekunk meg nincs nevunk :( es mindjart itt van 17-e.

Ma este leutazunk Pecsre, tanu leszek baratnom eskuvojen holnap. Csak ne Pecsett akarjon megszuletni a mano.

Dolgozom egy kicsit...:(

sziasztok

mandarka

Dikó! Telefonom élesre hegyezve. Mán nagyon izgi a dolog. Várom, hogy ha nem is élő adásban, de kis eltolódással közvetíthessek. :wink:

Gurgi! Nem megaszontam (csak magamban), de nekem tegnap az a klotyóvizit mán gyanús volt. No, remélem Nyákuram nem csak rátesz egy lapáttal, oszt jól pufáraejtősdit játszatnak itt a dolgok torlódásai. Mondom én. S hát akkor TE mit is szólj.

Na, megvót a jány első szupermarciba látogatása. Edónak kellett valami cipőt venni a jövő heti táborozásra, s felcuccoltunk, s egyúttal megvót a nagybevásárlás. Igaz elfeledtem egyet s mást, na de egyből nem lehet a feledékenységet mellőzni. Latensen befigyel az még.

Emma1976! Edinával anno olyan fejvájásom volt a 40+1-en, hogy potyogtak a könnyeim. Este lefeküdtem, majd éjfélkor ismét felébredtem, fejem még hasogatott. Na, akkor (kiugró vérnyomástól félve, mert volt sajna kellemetlen példa a családban erre) bementem a szülészetre, ahol bennfogtak, s azon kívül, hogy kaptam egy szurit a hátsómba a Mo-i algopirinnek az itt megfelelő algocalminjából, más nem történt. S szóltak, hogy akár otthon is ha beveszem, akkor nem kell becsekkoljanak éjjnek idején. Szal a 9-ik hónapban már állítólag nem gáz. Persze nem két marékra kell szedni, de ha kell, akkor bevehető.

Kép
kissmanó

fejvájás :lol: :lol: :lol:
Értsétek ti jól :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Atyám! Lilkó mán 4 hetes. Kész nagylány. S akkor vasárnap mán 1 hónapos lesz. Hogy repül az idő......

Kép
kissmanó

Manó
Nekem mondod?? Száguld az idő, és meg nem tudom mondani, hogy hova lesz..Gréti hogy bírta a túrát??

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Megjöttem a ctg-ről. Valami nem tetszett a szülésznőnek, mert másfélszer annyi ideig tartottak rajta, mint szoktak. végül a vége jó lett, akkor már mozgott is jobban, de jövő héten már kétszer kell mennem, s ha enm lesz jó, áramlásvizsgálat is lesz megint.

Ja, és ahogy sejtettem: sztreptokókusz pozitív, szedhetem egy hétig az antibigyót, aztán meg a gombairtót. :shock: :x :evil:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Bakker! Ez a sztreptokókusz mitől alakul ki?
Ma nekem sem volt a helyzet magaslatán Panna a CTG-n, de ennek ellenére szép lett a görbe. Fiacskád biztos aludt... Vagy mi nem tetszett a szülésznőnek? Nem kérdeztél rá?

Kép
zsuzsi**

istenem istenem eddig jó kedvem volt, most anyám felhúzott fél per alatt! :evil:

csajok ez a gyerek olyan virgonc, hogy még tuti bent marad 1 hetet legalább! :?
NST megvolt, igaz a 20 perc helyett tartott 45 percig, azért mert mindig elmászott, ja és nem utcsó sorban marha morcos volt a nőci! :? és ezt persze mi szívtuk meg! :evil:
beírt a keddi helyettes vérvételre is jövő keddre, erre ma ez a nő lecsesz, hogy minek akarok én vérvételre menni? :shock: meg hogy nekem kéne a dolgaimat a fejemben tartani, voltam júniusban, most minek? :shock:
szal köszi, marha jól esett! hát honnan a tökömből tudjam én azt, hogy mennyi ideig jó alabor, a másik nő meg kérdezés nélkül oda írányított! faszomkarate

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó, elolvastam a szüléstörténetedet, hát nem semmi!
Ha nem hívat be a doki délben, észre sem vetted volna, hogy megszülsz? :wink:
Mint a mesében. :D

Hú, én tuti nem szeretném, hogy kézzel tágítgasson a doki. :shock: Az előző megtette tudtomon kívül, most tökön rúgnám, ha erre vetemedne... de már nem ő a dokim, a mostaninak meg nincs töke :wink:.. meg szerintem nem is stílusa a kézzel tágítás.

Ma elkezdem összerakni a kórházii csomagomat. Tuti rakok bele 4-5 tábla csokit, nehogy megvonáis tüneteim legyenek, mint Eminél anno. Férj nem kapható ilyesmire, hogy csokit hozzon, szerinte csak növeli a feneket.

Gurgi, ez kezd izgalmas lenni! :D :wink: Tuti hamarosan kibújik Samubaba!

Zsuzsi, nem tudom, mitől van. Állítólag a nők harmadában van ilyen baci, s ki sem nagyon lehet irtani. Nem okoz semmi panaszt, észre sem lehet venni, csak szüléskor lehet galiba, emiatt szűrik.

KépKépKépKépKép
uxi

No. Aludtam 1 nagyot, előtte egy uccsó laza takarítás.
Hamarosan irány a lizsé.

Lányok!
Ez a nyákdugesz meddig jön mert akárhányszor megyek pisilni mindig barnás a wc pépör.
????
torolve_20131003125716

Nem mozgott eleget. Meg ahogy elnéztem, gyakran le is esett a szívhang, de ezt nem igazán tudom megítélni, néha volt 120 alatt.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi, tágulsz, lehet nem csak a nyákduggancs, hanem néhány kis hajszálér is festi a cuccot. Nekem Emivel kát napon át jövögetett, a harmadik nap szültem.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgikám Drága! Ez már nem a nyágdugesz! Alighanem tágulási vérzés lesz ebből! :D :D :D :D
A sétának jó hatása lesz, de ne menjetek messzire! :lol: :lol: :lol: :lol:
Subidubiduuuuu..... Samubaba! Irány a kijárat! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Zsuzsi, olyan fura, hogy azt írtad, hogy a fiacskám, először nem is tudtam, miről van szó. Nekem lányom van :oops: . Aztán leesett, hogy lesz egy fiam is, de annyira nem tudom még mindig felfogni.

KépKépKépKépKép
uxi

Bakker, és még mindig nincs neve! De gáz... :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Ez szerintem a doki kissé erős mahinálásának is köszönhető. Mondjuk nem bánom, sőt!

Na séta után meglátjuk mi lészen..jön-e még több.. :roll:
torolve_20131003125716

Anneee!
Tágulási vérzés az rendesen piros színű?? vagy??
torolve_20131003125716

Tágulási vérzés lehet barna is. De nem mindenkinél van.
Lényeg, hog tágulsz :wink: !

KépKépKépKépKép
uxi

Zsú: irigy-irigy: hogy mások már szülnek, nálam még semmi...

Csajok én egész nap lépcsőzöm, meg takarítgatok, pakolok mégsincs semmi, az egész utolsó hónapban pihenés helyett, ide-oda futkorásztam, szóval én nem hiszek ebben... faszomkarate!

A "kenetvizsgálaton" mindent néznek egyben? Vagy külön nézik a streptococusokat? Vagy hogy van ez?

Emma: meleg fürdő, bele kis levendula vagy kamilla olaj? egy jó könyv?

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?