A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

HEllo Csajok!

Annyira fájt mostanában a cicim és a hasam, gondoltam megint cisztám van, de nem!!!!!!!!!!!! ÓRIÁSI hírem van! POZITÍV a tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fú remegek mint a kocsonya. Ja és persze tudom sok a hitetlen közöttünk (én is az vagyok), de a barátnőmnek meséltem, hogy januárban vetettem kártyát, minden hónapra egy lapot, júliusra dobta a babát.
Áfi drága még ezek után sem hiszek a kártyában! (pedig lehet, hogy kellene)

Kép
klarissza32

Hahó!

Húú, Klarissza, nagyon-nagyon boldog vagyok! :lol: :lol: :lol: Végre valakinek sikerült ismét! :D
És hol tartasz? mesélj! :wink:

Boni! Milyen az, ha én örülök, ezt nem értem? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Klarissza! Gratula! És most hány hetes vagy? Mikor teszteltél? Voltál már dokinál? Nagyon örülök neked :lol:

Szirom, nagyon édes a baba, nekem se nagyon mutogatta magát egyik se. Viszont Zsebibabáról van egy kép és azon tisztára úgy néz ki az arca, mint amilyen Réka volt újszülöttnek.

Bocs, csak ennyire futotta, állandó rohanásban vagyok.

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza:GRATULÁLOK!
Kép
vedresandi

KLARISSZA: HATALMAS GRATULA!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hello

Hát emberi (és én) számítás szerint tegnap kellett volna megjönnie, tehát 4 hetes vagyok. Tegnap annyira éreztem ott belül valami furit (kismamik tudják milyen amikor a gyerek rugdossa a méhszájat, az enyém természetesen még nem rugdossa, de éreztem a méhszájamat mintha záródna, vagy nem is tudom marha kellemetlen volt), és a hőm se akart leesni.

Ja és első hónapom volt (október óta) amikor hagyományos hőmérővel mértem! Hát csajok teljesen más eredményt adott, mint a digitális (én hülye)!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
klarissza32

Áfi vagyok,
Klarissza,
GRATULÁLOOOK (Kati is!!) :) :D
Én is nagyon örülök hogy valakinek ismét sikerült! Boldog babavárást, szép újszülöttet pár hónap múlva.
A kártya nyilván tudta. :wink: Ha asztalokat dobáltál volna nyilván az is megmutatta volna :P
katica30

Klarissza: Vezettél görbét? Megmuti nekünk? :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Klarissza: :D :D Gratulaaaaaaaaaaaaa

Az érdeklődőknek:
Köszi jól, még egyben :) Minden oké 3100 grammosra saccolta a tegnapi UH a béjbet! És nem úgy tünik, mint aki mostanában ki akarna jönni, bár vannak jóslófájásaim.. :? 8)
Majd meglátjuk :wink:

Zsu: kitartás, neked már télleg bármikor kibújhat :wink: :D

Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Snufika! én nem tudok menni talira . apa éjszakás :cry:
de majd csak lesz még alkalom :)

a hőm leesett a pokolba :evil: reménykedtem ,hogy ez a barnázgatás elmúlik, de már színesedik. :cry: na nem baj , majd az a kontrasztos izé megmutatja mi van.

klarissza :!: GRATULA :!:
Kép
surmi
kockasfulunyul

Hát remélem sikerült! Kép

Kép
klarissza32

Mekkora hírre jövök!! Klarissza gratula!!!!!!!!!! Végre! Ki lesz Klariszza párja???

Kép
kata05

Halihó!

Klarissza: GRATU!!!

Kép

Gaby: vonaton nincs forgalom, :lol: :lol: :lol:

Surmi: akkor legközelebb.

Boni: már most hiányzol! :wink:

Zsu: még 2 in1 ?

Ceni: várjuk a híreket, amint lesz vmi, üzenj Vkinek, ok?

Coca: kolléganőid elraboltak?

Andi: jó munkát!

Ancsa: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Sonjus: jelentkezz!!!!

Szezso: ezer éve nem voltál, mizu?

Cuppppp:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kata:ha választani lehet,én lennék Klarissza párja,nem úgy,amúgy 8) :lol:
vedresandi

Andi: így értette Kata! :wink:

Na, megyek pakolni, mert 3kor el kéne indulnunk, hogy ne későn érjünk le. (Debrecenbe) :arrow:

snufi

Andi, én benne vagyok! :D

Kép
kata05

Csak elrettentés képpen felteszem a digitális hőmérővel mért hőmet is. Amely szerint nem volt pé.-m csak amikor beírtam, hogy terhes vagyok. Hát klassz!
Úgyhogy Csajok ne használjatok digi hőmérőt!!!!!!!!!!
Kép

Kép
klarissza32

Klarissza ez a 2 görbe ugyanaz?

Kép
kata05

ÉN SZERETNÉK KÍVÁNNI EGY OLYAT, HOGY MINDENKI LEGYEN A PÁROM !!!!!!!!!!! MERT MEGÉRDEMELJÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
klarissza32

Igen Kata ugyanaz!

Kép
klarissza32

Nekem eddig rendes hőmérőm volt,ez az első digis hónap,semmi bajom vele,pláne,ha nekem meg ez lesz babás! :wink:

Egyébként a ciklus.hu annyira széthúzza a napokat,hogy nem igen lehet látványra a kettőt összehasonlítani.
A lényeg,hogy tebrás a teszted!!!! :lol:
vedresandi

Csak azért kérdem, mert az egyiken a 4.-5.-6. napon ugyanannyi a hőd, a másikon meg egy picit emelkedik! Vagy az egyiken a 2-3-4. nap on ugyanannyi a hőd a másik görbén nem?!

Kép
kata05

Hello Lányok!

Kicsit sok a programom mostanában :-D de azért pár szó erejéig:

Klarissza: nagyon örülök Nektek!!! :-D Már nagyon ráfért a topikra a pozitív teszted :-D

Kispiskóta: remélem holnap szülsz, és akkor a Bastille ostromával fog egy napra esni Marci szülinapja :-D majd együtt ünnepelhetitek :-D

Melcsi: jó, hogy benéztél :-D hiába, a modern Anyukák a mai világban az egyik kezükkel szoptatnak, a másodikkal interneteznek, a harmadikkal meg mobiloznak :lol:

Kata: jó, hogy Ti is belevágtok a kivizsgákba :D

Szirom: éppcsak rápillantani volt időm a Picurodra, de természetesen nem tudtam kivenni :-D na, majd ha több időm lesz...

Szilva: szerintem a kihagyott napra írj be valami hőt, mert lehet, azért nem teszi be a pé-vonalat...

Andi: nagyon szép a görbéd, jó magas a hőd. Látom, a csajoknak nagyon bejön a munkád :-D én max. egy állateledelgyár látogatást tudnék felajánlani, de biztos nem tolonganának :lol:

Zöldi: én pár napja átutaltam a tesztek árát, remélem megkaptad...

Bonika: hiányzol! Gyere haza!!!

Gaby: már Gabikázol, mi? :-D

Snufi: köszi a hiányolást! Jó utat Debrecenbe!!

Mi ma készülünk a kollégákkal hegyi-partyra (szőlőhegy)…Hát, kicsit beborult, remélem nem kell elhalasztani, már annyit kavartunk a szervezéssel…

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezs:ha hegyi party (szőlőhegy),akkor borospince :?: 8) Lesz ott ereszd el a hajamat.
A munkám meg igazából annak érdekes,aki még nem volt ilyenen.Ha meglátják,tuti nem vágyik senki rá,mert 30 másodperces reklámfilmet 12 óra alatt csinál meg egy stáb,szóval csak jól hangzik :wink: :lol: A mostani legújabb dreher reklámot 3 nap éjszaka csináltuk.Szóval,tényleg csak pacekra jó :wink: :lol:
vedresandi

Andi: igazából szőlő nincs, csak egy kis hétvégi ház a hegyoldalban. Bort viszünk :wink: meg egyéb nyalánkságokat :-D sütünk húst meg zöldségeket tárcsán..Nyami.
Azért az éjszakai forgatás elég kemény lehet...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso:de jó,ti is tárcsán sütitek???Mi is annyira szeretjük a boronatárcsánkat.Sajnos az a párom szüleinél van Velencén,a nappaliban mi sem azt használjuk :lol: 8)
vedresandi

...hát én most keltem fel. (Hajnalig gyöngyöztem)

Szirmipici nagyon édes!

Gabi! Te már biztos Kisgabizol.

Boni! Megismerkedtél articsókával? Á, semmi amortizálódás. Gyöngyfűzése láz fogott el...
És kellemetes anyázós hétvégét!

Andi! Megvan már apa? Hőmérsékleted időjáráskövető! Hosszú kánikulát kívánok...pedig úúúúútálom)
Jeeee, én megyek! Bicajjal lehet? Le tudom tenni?

Kata! Ügyes legyél, hogy nemsokára, amikor pisiddel illeted a lakmuszpapírt, a Megfelelőt" válaszd!

Klarisssssszzzzaaaaaa! Yippppíííííí! Azonnal postázd vissza a teszteket! Csak "rászorulóknak jár! :wink:
A kis polygámista!

Surmi! Kár, hogy nem tudsz jönni Te sem. És a pirid meg "monnyonl!"
Snifi+Gabi! Nem rekjuk át későbbre? Akkor biztos többen jöhetnének! Milyen időpontok lennének még jó? (Lusta vagyok visszalapozni)

Szezsó! Ha meg vasárnap szül Zsú, akkor egybeesik Sallai Imre és Fürst Sándor, az illegális párt vezetőinek elfogásával!
A utalás biztos megérkezett, nincs telebankom, nem tudom megnézni. Majd az egyenlegből kiderül.

Kép
zölddisznó

MadárfüttyösnapocskátnekedZöldi!
Persze,jöhetsz bicajjal,majd megoldom,mire jöttök.
Igen,Apa ott volt,ahol sejtettem,hogy van :? ,talán mostanság ér haza :evil: .Elég beteg,mert sztem még reggel sem volt szomjas,de a mellékelt ábra szerint nem lehetett rossz a bulejtosz.Bízom benne tosz nélkül :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ahoj! Akkor most Te vagy soron ereszdelahajamozni! Szólj, és besegítünk.
Remélem akkor apa a muskétások közül Aramisz volt...az nem tosz :wink:

Kép
zölddisznó

Elindultunk Debrecenbe!!!!

Tessék engem is hiányolni majd!!!!
:lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: 8) 8) 8) :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Pussszancs.

snufi

Aki kér dinnyét vagy lecvsót, az most szóljon, mert lépek a piacra!
...csak nehogy elkanyarodjak gyenngeségből megint a gyöngyös, vagy a hobby bolt felé! De majd melegítőben megyek és hajléktalanos-kötélfüles-bevásárló szatyorral, akkor nem olyan nagy a kísertés!

cső!

Kép
zölddisznó

... jó, lecvsót nem kap senki! :wink:

Jajj, de hiányzik Boni és Snufi!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szirmi!
Nagyon szép a kisbabátok,és szerintem is hasonlít Miksára! :wink:

Klarissza!
GRATULÁLOK!!!

Snufi!
Jó utat!

Én:
Kép
Vérvétel is negatív! :cry:
A doktor bácsim még bíztat hogy várjunk hétfőig hátha csak korai volt!Ő még bízik.. :(

Kép
Kép
ancsa81

Óóó, Ancsa! De a doki bácsidnak van igaza! Én is drukkolok! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa, én is bízok, és remélek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Klarissza, hatalmas gratula

Andi, szerintem is király a hőd :wink: Párod tud élni :wink:

Szezso, bakter sikítottam a röhögéstől, mikor írtad a gyárlátogatást. Én különben mennék :wink:

Boni, Snufi hiányoztok,

Coca, jó vásárt, én kérek dinnyét.

Zsu, remélem azért nem írsz mert már nyomsz, és nem érsz rá épp írni. :lol:
kata majd jelezd ha beindult a dolog, és a has szurka piszka meg jó jel :wink: Hányadik DPO-n vagy?

Tegnap elégé túlhajtottam magam, aminek a vége az lett, hogy szépen bedagadtam, mármint a lábam és még az Uramnak nem is tetszett amit csináltam :evil: Férfi nincs ízlése, most mit csináljak :lol: [/quote]

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, Piskóta nem szül, csak nincs net közelben!

Ancsa, sajnálom, bár ha a dokid reménykedik akkor nem szabad fel adni!

Kép
kata05

Ja, és 9.dpo.

Kép
kata05

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ilyen ritkán jövök, ráadásul akkor is csak kérdezek! Szóval Ti mint Görbeszakértők, mit mondanátok, mikor volt pé-m?
Én 15-19 dpo-ig éreztem a szurkálást.
Kép
Köszi!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella hát elég nehéz megállapítani, de én a 19.-re tenném.

Kép
kata05

Lányok! A Lehel piacra már ne menjetek (te sem, Áfi) mert kifosztottam!

Ancsa! Akkor reménykedünk tovább, jó?

Stella! Ha a keresztneved Artois, akkor imádlak!
Figyi! Nagy görbeelemzésre nincs is szügség, tök mindegy, hogy mikor volt pe-d, hiszen 2 naponta mindig megtette a "mór a "kötelességét, úgyhogy most a nagy kánikulában már lazsálhattok! szurok-szurok!

Kép
zölddisznó

Egy görögdinnyét meg pár sört még hazagurítok a sarokról...még szerencse, hogy azok már tényleg gurulnak. :wink:

Kép
zölddisznó

Haza értem!

Ancsa:nem vagyok nagy görbeszakértő,de ha nem hagytál volna ki napokat,akkor a 15 napra tenném a PÉ-t,ezek után a luteális fázis 16 nap (ami elég hosszú,de a baba szempontjából tökéletes lenne),akkor sztem lehet,hogy piri jön.Természetesen amíg nincs addig mindig van egy kis remény!Ettől még xsuriban kezem lábam :wink: :lol:

Purc:igen tud élni a "kis rohadék",mert 2 és fél órája sikerült haza érnie az én kis Aramiszomnak :wink: :lol: :lol: :lol: Persze most beteg,meg jajgat,de majd kialussza. :lol:

Zöldi:lecsó jöhet,minden mennyiségben :wink: :lol:
vedresandi

Szirom: na, most jobban megnéztem, és már látom a Picurt! :lol:

Stella: hát, elég nehéz eset a görbéd, akár 17. napon is lehetett a pé-d...

Coca: köszi, megkaptam a teszteket! :lol: meg a bónuszcukorkát is :lol: pont múltkor láttam a TV-ben, hogyan gyártják ezt a fajta cukrot. Csinálnak egy bazi nagy tömböt, belegyúrják más színekből a mintát, majd az egészet kinyújtják egy hosszú csíkká, és feldarabolják ilyen kicsire, mint ez a cukor...

Purc: de ehhez a gyárhoz erős gyomor kell, meg hogy bírd a szagokat :lol: menni fog? Különben meg pihenjél, lazuljál és vigyázz magadra!

Ancsa: én is azon a véleményen vagyok, mint a dokid :wink: hajrá!!!!

Csajok, asszem pé-közeli állapotba kerültem, melltájéki fájdalmat érzek :roll: (7.cn-on vagyok...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Andi átérzem helyzetét, anno én is sokszor jártam így. :lol: Ma már más miatt jajgatok hihi :lol:

Szezso, szag nem akadály viszünk csipeszt. Különben az ilyen filmeket marhára csípem, ahogy mutatják, hogy csinálják ezeket a cuccokat. Anno a négercsók reklám volt a favorit, amikor a csokit öntötték ráááá áááááááááááhhhhhhhh( a fene tök ennék négercsókot) Reklám függő is vagyok :shock: :lol: :lol:
Tényleg akkor most ez a hónap pihi? És lapar előtt lesz még inszem? vagy csak lapar utánra tette dokibácsi?

Stella, voksomat 16. napra tenném, de Cocának tök igaza van Mór megtette amit kellett, ezen nem fog múlni az 100%. Mennek a drukkok +++++++++++++++++++

Kata 9 DPO az király, nemsokára teszt, azért "just in case" ne emelgess, ne fürdőzz meleg-forró vízben, ne szaunázz, és ne jakuzziz (na ezt nem tudom hogy írjam) :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

ja, és ledőlök, mert megérdemlem :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: négercsók, az az igazi békebeli...nyami... Laparig már csak spontánkodunk :lol: Aztán a lapar eredményétől függ, hogyan tovább...Azért csináljuk így, mert semmi bajunk, és mégsem sikerül, úgyhogy lehet, hogy valami rejtett bajom van, amit csak laparral lehet kimutatni...Addig meg nem érdemes az inszemet erőltetni, meg kellett egy kis szünet is...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ha négercsók, akkor inkább már igazi! Szezsó! Egészségedre! 2 + at raktam bele, ügyesen válassz!
Hozzád ért oda leggyorsabban!

Andi! Ancsának lombikos babái VANNAK, úgyhogy tuti a pé (vagyis a beülti) időpontja.

Kép
zölddisznó

Purc! Ha valaki fáradt, akkor "ledől". Namármost ha én nemrégóta vagyok talpon, ergo éber és virgonc, akkor én meg "feldőljek"?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

elmentek előbb áfiék. :cry: jó volt nagyon, hogy itt voltak.
áfi: gyertek máskor is! :wink:

visszaolvasok.....

kati
katica30

Ancsa: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?