A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszi Yamita,de sztem csak a Katócnak és Februárnak tartogassuk az erőnket,mert én csak eljátszottam a gondolattal,hogy milyen szép is lenne,ha.....de hát nálam már kezd lecsengeni piroska.
Csak tudjátok,többször olvasni,hallani,hogy terhesen is szoktak 1-2 hónapig menstruálni és ilyenkor még ebben is kapaszkodok. :(
hanyatka

Szia, Yamita!
Hát gondolom, egy eü. végzettségű cirkuszi guminő biztos be tudja adni magának a fenekébe is :lol: De azt hiszem, izomba nem is adhatod magadnak, csak eü. dolgozó. Mondjuk vannak itt bátrak, akik beadják izomba maguknak, pl. Babóca, de akkor combba kell. Ha jól adják, kevésbé fáj, mint ami bőr alá megy, mert ha nagy mennyiséget kap az ember (mint én), akkor az tud feszíteni.
február

A gribedli egy kis gödröcske az arcon, ami akkor látszik, ha nevet az ember. Hál' Istennek, ez még látszik rajtam most is. :)

Yamita, a popsibaszurit csak szakember adhatja be, mert azokat izomba kell. Te csak azokat fogod tudni beadni magadnak, amiket hasba lehet.
Velem Apánk aláíratott egy ilyen papírt, miszerint tájékoztatott erről és tudomásul vettem. Nekem mázlim van, hogy szülésznő van a családban, ráadásul egy utcányira lakik tőlünk.
Bocsi, de nem emlékszem, Neked ez lesz az első lombikod? Mert én az első két alkalommal nem kaptam progiinjekciót, csak tablettákat és kúpokat. Lehet, hogy Te sem fogsz mindjárt fullról indulni. Doki bácsi fölöslegesen nem gyógyszerez, mert a progiinjekció növeli a trombózisveszélyt.
katóc

február most nem nyugodtam meg :D
és akkor naponta beszaladgálsz a klinikára? ha nem adhatod magadnak? vagymi? izomba azért aljas magadnak, mert sztem lehetetlen nem feszíteni ha még tudod is hogy mikor jön a csúúnya nagy tűű.. jáj.. :? a kolléganőm - inszemes- hasiba adta és azt hittem majd nekem is oda kell.. azt még talán..
hanyatka, a másik kolléganőm akinek most 2 hónapos a Pannija, 3 hónapig menstruált még.. előtte volt egy vetélése is, eszébe sem jutott hogy babát vár.. csak fura volt, hogy csorgó nyállal alszik az irodában délután háromkor :D :D
(és ilyenkor mindig rám is tör a rettenet hogy az összes női kolléga lelépett szülni és most nekem kell közölöm a főnökömmel, hogy mit tervezek.. tuti magához nyúl.. szerintetek ezt hogy lehet humánusan??? ja és ő egy 30 éves fiatal faszi, aki nem is érti még hogy minek gyerek.. jézus.. :shock: )
yamita

Igen, a stimuláció alatti injekciókat bőr alá kell, hasba, az sem fáj igazán, sőt, szinte nem is érzed. Dévainál nagyon jól szúrnak az asszisztensnők, szinte észre sem veszed, és már beszaladt. A progeszeront kell izomba, ahogy Katóc is írja, a beültetés után. Nekem is mázlim van, Anyósom jön minden reggel, beadja. Múltkor én sem kaptam, most is úgy, hogy nyomom a min. 3 l vizet naponta, nehogy baj legyen.
február

Csorgó nyállal....ez nagyon jó :) :)

A gribedli,az a gödröcske.Na jól van,már ezt is tudom.
Én emléxem is,hogy neked van gribedlid :)
hanyatka

de megszaladt a kezetek, míg én tömtem a nagy hasam!
Ági28

Hajjaj, nem egyszerű a főnöknek beadni. Mi a férjemmel egy helyen dolgozunk, én meg még nem is vagyok véglegesítve, ezért nem mondtuk meg. De már nagyon utálom, hogy folyton hazudozni kell, és ha még szükség lesz rá, meg fogjuk mondani. Amúgy sokakban él a tévhit, hogy ez úgy megy, hogy elmégy egy ilyen babagyárba, ott csinálnak veled valami titokzatosat, aztán 9 hónap múlva szülsz egy szép gyereket. Kívánom, hogy így történjen, és elsőre sikerüljön (gondolom, te is ezt szeretnéd :) ), de a főnöknek nem árt hangsúlyozni szerintem, hogy azért ez nem garancia. Sajnos.
február

de jó, hogy én nyugodtan megmondhatom itt benn, hogy hova járok!
Ági28

katóc, köszi! :) ez jó hír,hátha megúszom tablettákkal! :wink:
igenk, ez lesz az első lombik, és bőszen imádkozunk, hogy ne is legyen több!! :)
a főnököm egy tündér egyébként.. de ilyen szempontból többszörösen hátrányos helyzetű... a 3 nőnemű kollégából már kettő lepattant szülni, most érzékeny erre a témára.. 8)
ráadásul nekik sem lehet babájuk csak lombikkal..a párja 36 elmúlt, és még NEM KEZDIK el... (őszitnén nem tudom mire várnak) szóval egyáltalán nem fogja fel, hogy férjhez mentem és most babát szeretnénk.. :(
és február Te meg tudod oldani, hogy nem tudják? nem kell túl sokat hiányozni ahhoz??
yamita

Yamita, a stimu injekcióknak desztviz az oldószerük, és nagyon vékony és éles a hasi tű, simán be fogod tudni adni magadnak. Először nekem is remegett egy kicsit a kezem, most meg már lassan oda se nézek. :lol: Na jó, csak viccelek, azért odanézek.
Ráadásul már némelyiket ún. tollba töltik, azon csak beállítod a mennyiséget, kihúzod a végét kattanásig, akkor betölti a csőbe az adagot, rácsavarod a tűt és már szúrhatod is. Össze kell csippenteni a pocin a bőröd, nem is fog fájni hidd el. (Mondjuk nekem bőven van mit összecsippenteni, hihihi.)

A progiinjekció már olajos alapú, ezért még véletlenül sem érhet eret, ezért kell a szakember. Szúrás után egy picit visszaszív, hogy lássa nem vérzik-e. A popsidon egy fél tenyérnyi hely van, ahová beadható, a medencecsonttól mérik ki a helyet valahogy, legalábbis nekem így mérte ki a szülésznő. Szóval én nem kísérleteznék vele. :( De lehet, hogy idáig el sem jutsz, mert elsőre összejön a bébi. :D

Ági, én evés közben is verem a billentyűket. Sajnos beszélni is ilyen sokat tudok. :oops: :oops: :oops:
katóc

áhá, értem! azt tudtam, hogy izomba eleve macerásabb, mert csomósodhat is.. de akkor mostmár világos.

Ja! ha lesz találkozó és segíthetek bármiben, akkor szóljatok! (hozni,vinni, csinálni, bármi) a palacsintára egyébként felcsillant a szemem :lol:
yamita

Hát ráment az éves szabadságunk nagy része. Az UH-os napok kínosak, de ha jó korán érkezünk Dévaihoz, akkor 9h-ig beérünk, egyébként is akkor szoktunk. A Nyírőbe meg ebédszünetben szoktunk menni, taxival... :( Kisebb vagyont kerestek már rajtunk a taxitársaságok, volt, hogy amikor februárapu bemondta a nevét, a diszpécser már mondta is a címet... :roll: A beültetés után múltkor egy hetet voltam táppénzen, most szabadságra jöttünk, aztán még egy hetet hozzácsaptam, a házidoki jóvoltából.
Fura, hogy hasonló cipőben járnak, és mégis így áll a kérdéshez.
február

Nekem mázlim volt a munkahelyemen, mert mindenki szurkolt ezerrel. (Ráadásul én már sok-sok éves vagyok hozzátok képest, tehát már nincs időm lacafacázni.)

Aztán a negyedik lombikelőtt kirúgtak....Persze nem ezzel az indokkal, mert azt ugye a törvény nem engedi. De találtak mást.
katóc

Hát ez az. Én meg attól félek, hogy egyszerűen nem hosszabbítják meg a szerződésemet. Még csak indokolni sem nagyon kell. Kollegina visszajön GYED-ről, vele már elegen lesznek, nincs rám szükség.
február

Sziasztok!

Jó étvágyat mindenkinek!

Görcsölőknek megnyugtatásképp: lombikos lányoktól hallottam, hogy a beágyazódás körül görcsöket éreztek, de lehet hogy a petefészek dolgozik.....mindenesetre kitartást, ezek a legsz....-bb napok.

Izomba csak eü. végzettségű adhat szurit, sztem én nem is lennék képes rá, nemrég hasba kellett szurkálni magamat vérhigítókkal, hááááát ott "gondolkoztam" 2 órát de azt sem mertem magamnak, pedig nem fáj.
Nekem a Gynevac helye gyulladt be, vizes borogatás csodákat tesz.

Nekünk cicánk van és neki is van szájszaga.......ha beleásít a képembe :D
tatulány

ezektől mindig égnek áll a hátamon a szőr katóc.. :evil:
már eleve azt sem szeretik ha babát vár valaki (sajnos nekem ez a tapasztalatom) vagy csak tervez.. és ha még pluszban el is mászkál.. nem tudom mit fogok csinálni.. :(
yamita

Sziasztok lányok!

Leadtam ma a katonákat meg a véremet hogy megcsinálják az összeférhetöségit de csak hétfön telozhatok eredményért.

Manoka drukkolok a mai beültihez.

Lányok én megmondtam a melóhelyemen ott is férfi a fönök nagyon pozitivan állt hozzá és megvolt oldva hogy eltudjak menni minden vizsgálatra.
Aztán 2 év után a másik fönök felesége vette át az irányitást ö is tudott mindenröl hozzákell tennem hogy otthon van gyesen.
Éppen a mult héten hivott fel hogy mikor jár le a betegálományom mert elkéne válnunk közös megegyezéssel.
Azért voltak elözményei már a dolognak és éppen ezért én is ugy döntöttem hogy nem megyek vissza.
Szerintem aki tudja titkolja ha megoldható a munkahelyen.
zsembi

Jaj,én már olyan éhes vagyok és nincs ebédem.Majd veszek valamit útközben apánk felé,mert tutti jó sokan lesznek.

Ági!Mi finit ettél?
hanyatka

Jaj,én már olyan éhes vagyok és nincs ebédem.Majd veszek valamit útközben apánk felé,mert tutti jó sokan lesznek.

Ági!Mi finit ettél?
hanyatka

Yamita: Nektek is első lombik lesz....hú akkor majd összetartunk :D

Bocsi nem nagyon vagyok képben, hogy ki hol tart......feltenné valaki azt a csillagos ábrát és kijegyzetelem :lol:

Főnök: nem egyszerű eset, nekem sem tudja, a kivizsgálásokat szabiból vagy délután oldottam meg, a lombikra meg kitalálok valami képzelt műtétet és azt fogom neki beadni........uis 2 hét TP-re fogok menni, őrület, h hazudni kell.

Katóc: sajnálom, h így jártál, meg szabad kérdezni, h menny az a sok-sok év ami vagy.....sztem én is sok-sok vagyok már, 35 leszek aug-ban :(

Többiek......Ti?
tatulány

Jaj, Zsembi, ez nem semmi azért. :(
Amúgy Manókának ma a leszívás van. Biztos én voltam félreérthető, csak nagyon drukkolok neki, hogy mind a 3 sejtet le tudják szívni. Nekem is csak 3 tüszőm volt a múltkor, most 4, de mindkét alkalommal csak 1-et tudtak leszívni. Azért így sokkal többet idegeskedik az ember, hogy mi van azzal az egy szem petesejttel.
február

Na azért lenyúltam ám őket egy kis pénzzel, minden szívfájdalom nélkül. Ráadásul hivatalosan csak aug. 20-tól szűnik meg a munkaviszonyom.
Először totál kiborultam, de a párom közölte velem, hogy jobb is így, ez biztosan egy jel volt, hogy mivel kellene foglalkoznunk a közeljövőben.
Igy legalább nyugodtan koncentrálhattam a lombikra. Plusz még az is tiszta szerencse, hogy a párom fel tud venni a saját cégébe, tehát nem leszek munkanélküli.
Szóval mázlista vagyok.
katóc

32
február

Zsembi: az ember esze áll meg a főnökökön, nem elég a magunk baja???????
Mostmeg munkát keresel a lombikok között? Nem irigyellek.

Sokat tipródtam, h elmondjam-e de inkább NEM!!!!!
Ha elsőre sikerülne akkor még talán, de mi arra a biztosíték?????

Hanyattka: biztos lesz vmi kaja útközben, én csatlakoztam volna hozzád ha megjött volna ma a mensi, így valszeg hétfő lesz belőle.....már tűkön ülök.....reggel 5-kor felébredtem és eszembe villant a méhszonda :shock:
Jajj, nagyon félek tőle.
tatulány

hát én még titkolózni sem tudok nagyon, mert összesen 6-an vagyunk a cégben.. mindenki tudja ki mikor megy pisilni.. rémes.. szóval valahogy, nem is tudom..bár jó a kapcsolatom a főnökömmel, de hát láttunk már hirtelen változásokat.. :(

tatulány, de jó!! :) mikor kezditek??
én 25 vagyok. most volt az esküvőnk, utána babát szerettünk volna. a nászúton össze is jött, elsőre.. méhen kívüli, súlyos belső vérzés, laparoscopia. mindkét petevezető oda.. (a másikban egy paraovarialis cysta volt..azt mondták peches vagyok, mert egy oldalon szokott lenni..és akkor maradt volna egy oldalon vezeték..hát, köszi.. szóval arra ébredtem a műtét utáni reggelen, hogy hiába a szép lakás, a kifestett gyerekszoba, meg hogy össze is jött, b××hatom.. :cry: ) de mostmár összekapartam magam.

már a múltkor is próbáltam feltenni képet az én gyönyörűségemről..talán most sikerül. ő Bababa, anya szeme fénye :D Kép Bababa
yamita

Zsembi, a végén én is a közös megegyezésbe mentem bele, ezért szabhattam feltételeket, persze az észszesűség határain belül. Igy a felmondási időn, ill. a végkielégítésen kívül kaptam + két havi apanázst. Ennyi fájdalomdíj járt 5 év után. Ráadásul keltettem bennük egy kis lelkifurdalást azzal, hogy most senki nem fog felvenni dolgozni, mert ugye lombikozom, és ezt nem lehet nagyon eltitkolni. Brühühü. Ja, és ők csábítottak el az előző munkahelyemről annak idején.
Nem vagyok ám ilyen szemét, de nagyon rossz volt, hogy bemegyek péntek reggel, szétdolgozom az agyam, majd mielőtt hazamehetnék hétvégézni, felhivat a főnököm, hogy bocsi, ennyi volt a munkaviszonyom.

Hááát Tatulány, én már 39 leszek augusztusban, szóval egy vén szatyor vagyok. :lol:
katóc

Jaj, ne félj a méhszonda miatt, mert a fő, hogy lazíts, akkor nem olyan vészes. Én szerencsére teljesen elfeledkeztem róla, mert egy ciszta miatt riogatott, hogy ha az nem múlik el, akkor nem kezdhetünk bele. Teljesen arra koncentráltam.

Most viszont lelépek. Mindenkinek jó pihenést a hétvégére. Én kedden leszek legközelebb, de hétfőn megírom Áginak, mi van.
Ja, ugye ilyenkor nem kell bejelentkezni előre, csak odamegyek 9-re?
február

tökre nem értem ezt az egész hozzállást..hogy ha valaki babát vár, vagy lombik programra jár, az már használhatatlan és le kell építeni.. minél előbb..pedig milyen sok nő dolgozza végig az egész terhességet, és mindent megtesz, hogy ne legyen semmivel sem kevesebb, mint azelőtt.. rohadékok.. :twisted: :evil:
yamita

Ari vagy Tatulány :) Én is félek attól,de még odébb van.

Én 30 vagyok :(
És ezért parázok ennyire,hogy egy nyanya leszek amire a gyerekem felnő,elballag...stb :( Ez van.
hanyatka

Szia február! jó hétvégét! :)
yamita

Rémes, hogy ilyen fiatalon ilyeneken kellett keresztülmenned, de majd Apánk segít!!!

Nagyon édes Bababa, ő görényke ugye?

Mi most kezdjük ha megjön a vérzés.....mára/holnapra várom.

ja pár vérvételt úgy "úsztam" meg, h mondtam, h kicsit később jövök orvoshoz kell mennem stb......néha ezt is el lehet játszani.

Képzeljétek, az Elixír májusi számában sok cikk van a meddőségről és nyilatkozik benne Dévai Apánk, szépen elmondja az inszem/lombik lényegét + van kép is róla.
tatulány

NA ÉN LÉPEK

PUSZZZ
hanyatka

köszönöm tatulány ez nagyon jól esett.. :)
tudod mi volt a legrosszabb? (azon túl, hogy ilyesmire sztem egyáltalán nincs felkészülve az ember) hogy sehol sem vettek komolyan.. hogy jaaaj, még ráérsz, hát neked könnyűű, te még csak ennyi idős vagy, meg hogy milyen jó, hogy ennyire időben történt?!?!? attól még nem szeretnék kevébé babát és nem készültem rá kevésbé.. :cry:

Igen Bababa görényke :D imádjuk! igazi kis puszis tündér!
Neked meg akkor nagyon szorítok!!! hogy kezditek!!
yamita

Február: jó hétvégét és pozitív tesztet kívánok!!!!!

Mostmár nem attól parázok, h nyanya leszek mire a gyerek érettségizni fog, hanem, h legyen aki érettségizzen egyáltalán :(
tatulány

Február, én azért oda szoktam szólni előtte.
Nagyon szép, pozitív teszttel teli hétvégét kívánok Neked!!!! :D

Hanyatka én mit mondjak: nyanya vagyok már most is. :) Ezért aztán azt a célt tűztem ki, hogy azért is lesz gyerekem, és meg fogom érni, hogy unokám is legyen. Célnak azért nem rossz, ugye? :D
(Kicsit olyan ez, mint hogy vegyél egy teknőst, és próbáld meg túlélni. Hihi.)

Akivel már nem beszélnék ma, annak nagyon jó hétvégét kívánok!
katóc

Köszi Katóc!
Tényleg leléptem, sziasztok!
február

Hú Lányok, reggel óta micsoda pörgés volt!Alig bírtam visszaolvasni :D

Munkahelyen én sem mondtam meg. Mindig kitalálok valamit miért kések, az inszem nap pedig szabi/betegá. volt/lesz. Jobb a békesség, én amíg tudom titkolom itt bent.

Kor: 32. Néha rám is rámtör a pánik, hogy hajajaj, amióta próbálkozunk másnak már 2 gyerkőce is született....de szerintem mi tovább leszünk fiatalosak, mert a gyerekeink állandó edzésben fognak tartani és fittek leszünk és frissek. :D :D :D Mire másnak unokája lesz, mi még az oskolába hurcoljuk a gyermekeinket. :wink:

Én is lelépek lassan.

SZÉP HÉTVÉGÉT!
FEBRUÁRNAK, KATÓCNAK EZER MEG EZER DRUKK!!!!
:!: :!: :!: :!:

Bébé
bébé2007

Jaja csajok nem győzök olvasni. Háromnegyed órát nem vagyok itt, és fél óra, mire visszaolvasok.
Ági28

Nagyon baba Bababa! :D :D
katóc

Kor 37 hát már én is nyanya vagyok.

Február akkor én is félreértettem még Manóka szavaiból is.
Na mindeggy a drukkom igy is áll :)

Katóc akkor neked sem volt semmi a melóhelyed sajna én 2 év után nem nagyon követelözhetek mert még végkielégités sem jár és a fizetésem felét is visszatartotta az a k...va.

Nagyon cuki bababa.
zsembi

Igen nagyon édi a BABA! :-)
Ági28

Heeló! Az izomba szuri t combba is lehet adni, szal' 1edül is megoldható ha nincs aki megtegye helyettetek :)
Azért szerencsés az (mint pl. Ági vagy én is) aki megmondhatja a melóhelyén, sokkal de sokkal kevesebb stressz. Hogy most mit kamuzzak, mit szólnak, stb. Legalább ezen nem kell agyalni. Úgyhogy ha vki van olyan viszonyban a főnökével sztem érdemesebb megmondani. Onnantól kezdve ha 1 ember tudja úgyis tudja az egész cég-mint nálam de tojtam rá, ez van, sztem semmi különös nincs ebben. Bár volt aki azt mondta, hogy pedig olyan egészségesnek nézünk ki a férjemmel...Na, azért erre egy kicsit felforrt a vérem pedig nem érdekelt igazán egy idő után ki mit mondott.
beber

Nálunk meg egy emberként szorítanak értem, ha valmi vn, Leszívás, UH, stb...
Ági28

Nem tudom ki olyan bátor, h combon szúrja magát, hasba még talán rá fogom venni magamat.

beber: egészségesnek néztek ki???, hát ez jó, miért hogy kellene kinézni??????

Előző főnököm "megérdemelte" emberileg, h elmondjam neki, de a mostani (pasi) már nem, nem is a szégyellnivaló tart vissza, hanem, h előre vesznek ha kirúgásról van szó meg ilyenek.

jó hétvégét, jó pihit mindenkinek!!!!! Megyek haza mostmár.
tatulány

SZia Tatulány! :-)

Én a gnevacot szúrtam be a fenekembe, de mégegyszer nem vállalkoznék izomszurival. Sőt a combomba lehet, hogy be sem merném adni!
Ági28

pedig a combba egyszerűbb mégha sz*rul hangzik is. Összecsíped mint a hasadon és 90 fokban bele. Kész is :)
Hát igen Tatulány, ennyire, de ennyire primitív emberek vannak!
beber

na, lassan megyek pakolászni..holnap indulunk nyaralni, costa del sol! sztem egy hétig egyáltalán nem leszek - azért hátha lesz net a szállóban :D , jók legyetek!
bízom benne, hogy csupa örömöt olvashatok majd vissza! (Csak pozitív teszteket szeretnék.. )
Hiányozni fogtok! :)
yamita

Yamita Irigykedek mos! De jóóóóóóó pihenést! :-)
Ági28

Sziasztok!

Manoka: szurkolok!!!

Jó pihit mindenkinek!

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?