A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Helló lányok!
ÉN is jól éreztem magam nagyon!!!Örülök, h végre megismerhettem NIkót! :wink:
Kabátot nem kaptam, olyan csicsásak voltak....Pedig megnéztük a Tacco-t és a Vögele-t is. Na, majd ha látok, veszek, már nem keresem.

Nyunyi!
Én reggel elnéztem, hisz nem éjszakából megyek. Én olyan 8 körül érek oda.....Valószínű farmer, egy magas sarkú papucs,és egy topp, valamint egy szürke pulcsi...De még nem biztos. Hangulattól függ!
Sajnos még nekem is iszonyatosan megvan, pedig csak 1 napíg szokot lenni.... :roll: :roll: Úgyhogy én bugyival, betéttel megyek be, ,és ott veszem le, mielőtt felmászok :roll:

Sztem elég sokáíg fogok ott lenni, a múltkor is 11 kor jutottam dokihoz...De én ezt a napot erre szánom, aztán csak a gépemet viszem meggyógyítani,és úgy haza..... :wink: Úgyhogy sztem Nyunyival találkozom..... :lol:

Madrin!
Örülök, hogy nincs baci,és jó az eredmény!!!!!!!!!!!!!!!Azért lehet ám próbálkozni!!! :wink: :lol:
Vendég

Sehike!!!Köszi az ötletet !!!!!!!! :wink:

Krisztike!!Köszike neked is!!Remélem holnap találkozunk!!!!!!!!Én olyan 9-30 re érek be szerintem! :wink: ű

Na mostmár megyek!Jóóóccakát!!!!!!!!!!Pusza nektek
nyunyi82
Békéscsaba

Áldás a kismamáknak
A népi gyógyászatban a magzat egészséges fejlődésére gyerekszülés megkönnyítésére is isszák a kismamák a málnalevél teát. A várandós kismamák szívesen fogyasztják teáját a terhesség utolsó heteiben, mivel ellazítja a kismedence tájékának izomzatát, aminek következtében szüléskor az tágulékonyabb lesz. Nagyon jól bevált a reggeli rosszullétek esetén is. A terhesség első hét hónapjában naponta egy csészével ajánlatos, a szülés előtti hetekben pedig két csészével. Egy csésze teához egy kanál szárított málnalevelet tegyünk, 35-40 percig forraljuk.

hát most hirtelen ennyit találtam,de még majd szétnézek,ezekszerint lehet inni a beülti után is
sehike

Kriszti, Nyunyi, akkor veletek mindenképpen találkozunk; az már tuti, hogy fekete nadrágot, piros kapucnis nike fölsőt, piros papucsot; és valószínüleg kisvakondos pólót viselek majd :) Legalább van valami, ami miatt várhatom a holnapot! :D
elan

Nyunyi

Ne izgulj míg oda érsz a vetközőből nagy baj nem fog történni,ott pedig papírt raknak alád és után kapsz arra is,hogy megtörölközz!
Ha Merionált kapsz 2 ml fecskendőt is kell kérned.Felszíváshoz zöld tűt(21G), a beadáshoz szürkét(27g) vagy narancssárga rövidet(25G) tűt kérjél,mert az ottani patikában nem nagyon értenek hozzá!Múltkor Gilre is olyat akartak rásózni amivel elég nehéz lett volna beadni!Egy nagy kalappal holnapra!

A holnapi Bmc-s járatnak Kép
gabicsibe

Elan!
Akkor holnap! :wink: De lehet egészen más ruhában leszek...Mondom, ez kedv fűggő!A táskám tuti, egy vajszínű, válltáska.A többi nem.De az iwiw-es képen, ha megnézel, sztem tök oylan vagyok, bá a szurkálás óta 1-2 kiló visszaugrott, főleg a "lökhárítókra" :lol: :lol:

Gabi!
Köszönjük! :lol:
Vendég

Nem tudjátok, a HSG során azt is vizsgálni tudják, nincsenek-e cisztáim?
elan

Elan!
Drukk holnapra!
Vikkata!
Nekem sem mindig sikerült besdni,volt hogy 3X egymás után is eret találtam!Ne add fel!Ügyi vagy!köszönöm az ikerbabás puszilgatósokat!Nagyon édesek!
Madrin!
Gratulálok a párod eredményéhez!
Gabicsibe!
Szerintem ez olyan helyes,hogy bálna!Gazellák nem lehetünk,mert azok vékonykák!A bálnáknak meg hasuk van!
Nyunyi!
Tök jó,hogy megjött és kezdhettek!
Lexi!
Ezek ám a jó hírek!!!!!

CSajok!
Mindenkinek drukk holnapra!
Vendég

Sziasztok,

Bocsánat, már csak gyors bekukkantásra van időm-erőm, ma 12,5 órát dolgoztam, hulla fáradt vagyok :shock:

Sehike,
A pempős mézet piacon, méhésztől vettem. Szerintem nézz körül, biztos kapsz.

Gil,
Igen, szerencsére tisztázódtak a félreértések, és normalizálódott a munkahelyi légkör :D :D Köszönöm, hogy érdeklődtél, aranyos vagy! :D

Lexi,
Ezek nagyon szuper hírek!! :D:D:D Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyunyi,
A holnapi vizsgálathoz: bugyi le, futás, vizsgálat, futás, bugyi fel :wink: Ezt csak így lehet ilyenkor. Amúgy ne zavartasd magad, a doki elég sűrűn lát ilyet :oops: :oops:

Anita,
Mennek a további babatapik :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bocs lányok, mára ennyi tellett, megyek aludni…
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Szép jó reggelt!

Gabicsibe,Benszi,Zsókuci!Köszi a biztató szavakat!!!!!!!!Aranyosak vagytok! :wink:

Elan,Kriszti!Tali a bmc.ben!!!!!!!!!!!!! :wink:

Dugo!Vissza számlálás megindul!!!!!!!!!!3.. :wink: :P
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Nem voltam itthon tegnap, de most gondolok a BMC-s csapatra!

Nyunyi
Remélem, gyorsan tudsz futni az öltözőtöl az ágyig :lol: :lol: :lol:

Kriszti
Hát eljött ez a nap is! :D Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Elan
Az jó, ha csak utólag izgulsz :lol: :lol: Tartsd meg ezt a jó szokásod! Remélem, nem fog fájni!

Vic
Ismerem ezt a "csak beérjek a munkahelyemre" érzést, nem irígyellek. Te most miért is mész :roll: ? Bocsi, de nem vagyok képben.

Madrin
Tök jó, hogy férjeddel minden rendben! :wink:

Dugó
MI van veled??? :roll: Újabb tünetek?

Zsókuci
Örülök, hogy elrendeződött minden a munkahelyeden! :D :D Már csak egyet alszol a nyaralásig! :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gabi
Az jó volt a patikában! :lol: :lol: De én azóta se jegyeztem meg a tűk színét :oops: :oops: De majd legközelebb is együtt megyünk! :wink: Gabi néni mit mond a málnalevél teáról? Hiányoltam a teljeskörű információt :lol: :lol: Cickafarkot meddig igyam?
Képzeld, tegnap is kérdezték rokonok a "dolgot", és nem bőgtem! :D De miért kérdezik, ha régebben már mondtuk, hogy gond van???? :shock: Hát nem látja, hogy azóta se lettem terhes??? Jó, nyilván az én toleranciaszintem is erősen lecsökkent az utóbbi időben. 8)

gil

A mai BMC-s járatnak szorítok (Kriszti, Elan, Nyunyi, Vic)! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Lányok,

Nagyon édesek vagytok abiztató szavakat köszike.

Kriszti,
igen ez szomorú, hogy pont a mi kezeléseinkre nincs olyan mértékű támogatás.
Sajnos sokan pont az anyagiak miatt nem tudják végig csinálni a programot. Ez elkeserítő és az állam számára szégyen, hogy arról papolnak nincs elég gyerek, de arra nem gondolnak, hogy egyre többen vannak hasonló cipőben mint mi és a mesterséges beav. kell választaniuk, de nagyon sokan vannak akik felteszik a kérdést , Miből?
Szerintem mi akik járunk a centrumokban kicsit szerencsések vagyunk.
Persze arról ne beszéljünk, hogy milyen áron tudjuk előteremteni a pénzt.

Madrin,
te milyen GnRh kezelést kapsz?
Én is hízok sajnos, a kedély állapot változás elég kellemetlen egyszer sírok aztán meg majd szét vet az ideg.
Neked nincs hüvelyszárazságod?
Én ásványi kálciumot eszek kapszulában.
Te milyet iszol, pezsgőtabletát?

Zsókuci,Benszi,Gil,Gabicsibe,
nagyon köszike, hogy a biztatást, kitartásom még van , mert a célt látom és az nagy erőt ad!

Pusszantok mindenkit és nekltek is kitartást !

bonya

Kép

Kép
bonya

Jóreeeegggeeelt!
Megy a drukk a mai BMC-s járatnak! Gyertek majd a jóhírekkel! Nyunyi, nekem még lett volna egy ötletem, de majd legközelebb :wink:

Gil, én is jártam hozzád hasonlóan. Múltkor a keresztanyám simizte meg a pocakomat és megjegyezte, hogy:"Csak nem?" Pedig nagyon jól tudja, hogy szeptemberben megyünk vissza. Mellesleg a fiáék is inszemeznek vagy lombikoznak... Nagyon pipa voltam, hogy legalább ő lehetne tapintatosabb...

Bonya, valóban nagyon szomorú, hogy ilyen a helyzet, de igazad vagy, csak pozitívan előre!

Tegnap megcsinálták nekem is a Penicilin érzékenységi vizsgálatot. 2 hét múlva eredmény. Nagyon tündér volt a nő, aki levette a vért. Sokat beszélgettünk a lombikról, meg az egészségügyről. A végén sok szerencsét kívánt :)

Na, megyek összecsapom a lakást, meg szőrtelenítek, mert drága férjem kitalálta, hogy ugyan van a kismedence a kertbe, de abba nem lehet csúszdázni, menjünk hétvégén csúszdaparkba :) Hát tudok én nemet mondani ennek az embernek???

Puszi mindenkinek! Délután jövök!
süni76

Süni!
Néha a család a legtapintatlnabb!Akik nem kűzdenek,azok nem értik min megy keresztül az ember!Amikor fodrászkodtam és már pár éve nem jött ö9ssze,akkor már ezekre a kérdésekre úgy válaszoltam védekezésül,hogy most nem is szeretnénk gyereket,majd csak pár év múlva!Már a tököm kivolt,hogy állandóan kérdezgettek!
De jó csúzda,én imádom!!
Vendég

Hali Lányok!!!! :D Tök jó lehetett ez a topiktali tegnap.. amúgy guriért irigyellek benneteket, főként a palacsintájukért..hm.. :lol:

Gabicsibe! ezek a tűk pocakba való beadáshoz valók? Mert akkor én is beszerzem, nekem sincs a Merionalhoz tűm még egyelőre. Amúgy melyik jobb a narancssárga rövid vagy a szürke, már úgy értem kényelmi szempontból.. :? : :wink:

Benszi!
Én eret eddig még nem, az nálam tutkó a hájréteg alatt van.. :oops: :D :wink: Amúgy ma már kis trükkhöz folyamodtam.. Egy kis vattára fújtam Lidoocain sprayt és azzal bekentem a szúrás előtt pár perccel, így sokkal elviselhetőbb volt.. :roll: Hiába én egy nyápic vagyok.. :D

Nyunyi! tegnap este nekem is megjött pár csepp formájában :oops: , és ma is van némi, de közel sem a "szokott" mennyiség+ görcs.. :oops: :wink: Úgyhogy remélem innentől hosszú időre elfelejthetem a mensit.. :D

Bonya, Madrin? Ez milyen kezelés amit kaptok? Endo miatt állítják le a ciklust? vagy félre értettem valamit? :roll:

Nagy drukk a BMC-s delegációnak!!! :D ++++++++++

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 189.03.gif[/img]
torolve_20130114141731

Kép

hm. nem csatolta az előbb :D
torolve_20130114141731

BMC-s JÁRATNAK MENNEK A DRUKKOK!!!
Vendég

Mindenkinek szép Kép -ot!

Gil
Csak azért nem irtam málnalevélről,mert Sehike nagyon szépen leírta :D Én benne vagyok a közös tű vásárlásba :wink:
Én végig ittam míg meg nem jött,sőt csináltam olyat is,hogy leforráztam ,gézlapba tettem a füvet és a petefészek fölé raktam egy 5-10 percre.

Kata
Igen,ez a Merionál beadásához való.Nekem a szürke jobban bejött!De az ottani patikában valószínű ilyet nem fognak tudni adni nincs valami nagy kínálatuk.A Déliben már autómatikusan adták hozzá mikor mondtam,hogy tűt is kérek.Ott igazi profik dolgoznak.
gabicsibe

Sziasztok Csajok!

Megjöttem!!!!Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot,és a jó kis ötleteket!!!!!!!Aranyosak vagytok! :P
Meg volt az uh,minden oké!!!Holnap utántól szurom magam! :oops: 10 napig,kaptam merionalt!23-án megyek az első uh-ra! :P Wiegandt doki nagyon ari volt!Mindent elmondott ,hogy csináljak,és kedvesen monta ,hogy tündérke ne haragudjon de el kell mennem,kolegina kitölti a receptet,és 23-án várom!Olyan ari ez a doki!!!! :P :D
kÉPZELJÉTEK ,ILYEN SEM VOLT MÉG DE NEM VOLT ELÖTTEM SENKI A RECEPCIÓN!!!!!!! :lol:ÉS SAJNOS NEM TALIZTAM SEM KRISZTIKÉVEL SEM ELANNAL!!!!!!!!!! :( :( :(

Krisztike!Elan!Helyzet????????????
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Tök jó hogy kezdetek!Drukk!
Vikkata!
Nem vagy nyápic!Ügyes vagy!
Vendég

Süni
Hát az se lehetett túl kellemes szituáció :?

Gabi
Köszi a tippet! :D

Nyunyi
De jó!!! Mekkora mázli, hogy senki nem volt előtted! Hajrá szuri!!!! :lol:

Vikkata
Hát kellemesnek semmiképp se mondhatók a szurik, most mégis nagyon örülnék nekik!

gil

Benszike! :D

Én is nagyon örülök neki! :P Már alig vártam hogy kezdhessünk!!!!! :P Holnap utánt annyira nem várom!!!Szuri!De nem baj a cél érdekében !!!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!Köszi a szurkolást!te magadnak adtad be a szurit?????????
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Néha a szúnyog nagyobbat csíp,mint amennyire rossz a szuri!
Vendég

Benszike!

Köszi a hasonlatot!Reméljük igazad lesz!!! :wink:

Krisztike!Elan!Merre vagytok!? :o
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok, én is megjöttem, egy tapasztalattal gazdagabban :)
Nyunyi, nem láttalak :( Krisztit sem, pedig nagyon lestem. Abban bíztam, hogy ha én nem is ismernélek meg valami miatt Benneteket, akkor a kisvakondos pólóm majd segít, és leszólítotok, de elkerültük egymást :(

Na de a lényeg, W. doki megcsinálta a HSG-t, kb. fél 12 körül (másfél órát vártam, ebből 20 percet az asztalon, mert máshol akadt dolga, szerencse, hogy Erika elkisért, és szórakoztatott); nagyon remekül átjárható vagyok mindkét oldalon, szóval megérte a kellemetlenséget (mármint biztosan megérte, most még nem így gondolom :D )

Különben minden úgy volt, ahogy meséltétek, csak az fájt, amikor felvezette a katétert, a kontrasztanyagos varázslat egyáltalán nem, viszont amikor a méhszájamnál matatott, akkor egy kicsit nagyon nem szerettem őt). Ja, és az amúgy is alacsony vérnyomásom úgy leesett a végén, hogy majdnem elájultam, visszafektettek az asztalra, megdöntötték, hogy a fejem lejjebb kerüljön, és még 10 percet így agonizáltam :)

Aztán visszamentem a rendelőbe, vártam kicsit a leletre, kaptam receptet antibiotikumra, és hát most a páromon a sor. Amint visszajöttünk a nyaralásból, megy katonákat számolni. Ha nála minden oké, akkor kapok stimulációt, és spontánul próbálkozunk egy darabig.
elan

Elan!!!!!!

Örülök ,hogy minden rendben ment!!!!!!És hogy jó eredményed lett!!!!!!! :P Én is néztelek titeket de sehol senki! :( Lehet azért nem taliztunk mert én ahogy végeztem a recepción,küldtek fel az 1-emeletre,és ti meg lent voltatok!Sajnálom,hogy nem tudtunk talizni!Kéne szervezni valahol pesten egy talit,valamelyik hétvégén,! :wink:

Remélem Krisztike is ilyen jó hirekkel jön!!! :wink:

Dugo!Mi újság merre vagy?Minden oké??Kismami! :wink:

Képzeljétek még a héten sem lesznek meg a 3 as ikrek!Minden nagyon tuti és azt monta ,barátnémnak a doki hogy ,jövő hét!Már ugy várom ,mintha én szülnék! :wink: :D
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, én olyan dél körül mentem fel az emeletre, ott vártam még kb. fél órát a zárójelentésre. Én is nagyon örülök, hogy szerencsés volt Neked is ez a péntek, 13, és kezdhettek :)
elan

Elan!Köszi szépen!
Én délre már haza értem! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Hazaértem én is, lemegyek a gyógyszertárba, és jövök,mesélek..... :wink:
Vendég

Elan!
gratulálok a z átjárhatóságodhoz!Nagyon klassz!
Vendég

Na, vagyok is.
Szóval kicsit magas volt az Lh-m még, de most reggel este kell szúrnom decát, és vasárnaptól kell a merionált, és a puregont!
Nyálkahártyát megdicsérte...Pedig semmit nem szedek.

Nyunyi!
Mintha egy pillanatra láttalak volna, de nem voltam biztos benne.....Elrobogtál, és én nem tudtam elmenni, pont mentem be.....Sajnálom, hogy nem találkoztunk.Kerestem kis elefántos pólót is, és fenékíg érő hajat, de nem láttam.Vérvétel után, és uh után én ugyan fél órára kiruccantam, de a gépem nem tudják meggyógyítani.....fél 12 körül értem vissza, pilláztam, de sehol senki...fél 1 körül jöttem el, sajnálom, hogy nem találkoztunk!!!

Kata!
Te viszont nem úszod meg, 20-án ott leszek veled!!!Ez sajno azt fogja jelenteni, hogy nem biztos, hogy a doktorbácsim fogja megcsinálni a transzfert! :cry: Egyébként most is végtelen kedves, aranyos, cuki volt!!!Komolyan mondom, akkora puszit fogok neki adni, a sok jóért, ha egyszer sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :lol:

Na, visszaolvasok.
Vendég

Kriszti, jaj jaj, nem elefánt, vakond! Bordó alapon, fekete állat, kék nadrágban :) Így sem rémlek?
elan

Kriszti
ne bánkodj ha nem a saját dokid csinálja a transzfert,nekem is az idegen hozott szerencsét :lol: :lol: szuper hogy már itt tartotok :lol:

Elan
én is gratulálok,nagyon jo hogy átjárható vagy :lol: :lol: egy akadály elháritva :lol:

Dugo
mi ujság?miattad is kukkantottam be :oops: :oops:

bibar

Krisztike!

Örülök,hogy nálad is minden oké!Hajrá!!!!!!!Sajnálom hogy nem találkoztunk! :(

Dugoról még semmi hir?nagyon el van tünve!Merre vagy ??????????!!!!!!!!!!!! :o
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!
Örülök neked!!!!!!Végre egy jó hír a mai napra... :lol:

Háát, én jól kidöglöttem ma...Úgy elfáradtam, azt hiszem hamarosan belűlről nézem a szemhéjam.....

Móni!
Írtam privit! :oops: :oops:
Vendég

Elan, szuper, hogy átjárható vagy!!!!!! Ugye, hogy nem volt így olyan vészes? :wink:

Nyunyi, de jó, hogy kezdhetsz Te is!!! :D

Kriszti, neked meg gratula a jó nyálkahártyához!!!
süni76

Benszi, Kriszti, Süni, köszönöm :) Én is boldog vagyok, bár az az igazság, hogy sejtettem, hogy ez lesz az eredmény. Lehet, hogy megint a túlzott optimizmusom, de soha nem volt semmilyen gyulladásom, hasi műtétem, ugyhogy talán okkal bizakodtam.

Süni, tényleg nem volt vészes, bár azért nem ez fog eszembejutni, ha új hobbin töröm a fejem :D

Viszont (kopp-kopp-kopp) nem vérzek kicsit se, picit fáj a hasam, de ennyi. Remélem, holnapra teljesen kiheverem, és mehetek állatkertbe :)
elan

Sziasztok Lányok!!!

Most értem haza én is, fodrásznál voltam.. Legközelebb augusztus 17-én megyek vagyis remélem akkor már úgy fogalmazok, MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Nagyon örülök a szuper híreknek!! gratula Elan az átjárhatósághoz és hogy kezdhettek Nyunyi!!!!! :D :D Kriszti drága!! Én nagyon várom a 20-át!!!! fehércsoki, ugye..:lol: :lol:

Most menek főzök valamit.. :wink:
torolve_20130114141731

Most látom, írtál Gabicsibe, köszi a tippet a szürkére!! :wink: Én próbálkozom beszerezni még nálunk a patikában, még van pont egy hetem rá.. ha nem megy akkor majd Budán.. :wink:
torolve_20130114141731

Vikkata!Köszi drága vagy!

:wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Na, haza is értem a betegemtől......Most gyorsan feldobom a gyümölcslevest holnapra....

Kata!
Te milyen tündér vagy!!!!!!!!Hát, nem feleljetted el????????? :lol: :lol: :lol: Igen, fehér.... :lol: :lol:
Vendég

Krisztike!
Küldesz át email-en egy kis gyümi levest??? :lol: Milyen gyümiből csinálod????????
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
KÜldök!
Tettem bele friss megyet, szilvát, őszibarackot, és ananászt(ez utóbbi konzerv)....Jó sokat csinálok, legalább 5 litert, mert holnap ebédre a kolleganőmmel ezt eszünk!!(Mindig én csinálom, ő nem tud....) :lol: Aztán már a dokikat is meghívjuk! :wink: :lol:
Vendég

Lányok!!!

Mára elköszönők,nagyon álmos vagyok!Jóóccakát mindenkinek!
Holnap reggel jövök!Pusza
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!Köszike várom azt a fincsi levest!!!!!!!Azt hiszem reggelre azt eszek! :lol:Addig ide ér???????? :wink: Holnap csinálok én is,jó ötlet!Imádom a gyümi levest!Na megyek mert nagyon álmos vagyok!Pusza
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok, egy ismerősöm jó endokrinológust keres (nincs pé, nem menstruál, végre szeretne a végére járni a dolgoknak), nem ismertek valami profit?
elan

Elan!
Nem rémlik így sem, hogy láttalak volna...A hajad tuti feltünt volna. :roll:
Én sajnos nem ismerek iylen emberkét(azt mondom szerencsére)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?