CatEye
Szivbõl kivánom, hogy ezúttal sikeres legyen az inszemed

A Kaáliba 23.-án kell mennem de jövõ héten hétfõn megyek a nõgyógyászomhoz hátha látunk már valamit...

Igen, Utrogestan-t kapok napi 3x2-õt
Figyu

A 18-16mm-es tüszõk szerintem egyáltalán nem rosszak a 11. napon. Mennyire vékony a nyálkahártyád? Azt tudod, hogy egy nap alatt akár 2 mm-ert is vastagodhat

Reméljük igy lesz

Drukkolok és bizz Magadban nagyon, mert az sokat számit
Marcsival tartom a kapcsolatot. Szedi a fog.gátlót és még ebben a hónapban elindul a stimulációja

Nagyon drukkolok Neki mert bizony Õ már nagyon-nagyon régóta vágyik babóra
Az én orvosom nem kérdezte meg, hogy melyik gyógyszert választom csak tájékoztatott arról, hogy drága lesz.
Orsi
Helyes, ha megpróbálod lazábban kezelni a kérdést, bár tudom mennyire nehéz ez... Nekem a babanettõl való kényszerû távollét kicsit segitségemre volt, hogy ne foglalkozzak folyton a baba-témával. Elhagytam a hõmérõzést is mert minden görbém egyértelmûen mutatott pé-ést. Csomó egyéb elfoglaltságot kerestem, ami lekötötte a figyelmemet és most a lombiknál tényleg elég nyugodt tudtam maradni

Ez sokat számit a siker elérésében

Kivánom, hogy mielöbb összejöjjön végre a babó
Barbi
Nagyon örülök Nektek és reméljük a továbbiakban is minden a legnagyobb rendben lesz majd

Mostanában megpróbálok minden nap jönni és "okoska" tanácsokat osztogatni...

A költözés idején lesz még néhány hét "szünet" amig beköttetjük kint a telefon meg az internetet, de utána aztán csak Ti lesztek az én csevegõ partnereim
Gitta
Köszönöm a gratulációt

Nagyon szomorú ami Veletek történt...Ne haragudj, de nem tudtam a dologról...Ha nem túl nehéz leirnád a szomorú eseményt? Persze megértem, ha nem akarsz beszélni róla... Sajnálom és együtt érzek...
Cinci
Ez a görbe hüvelyben hagyományos hõmérõvel mért értéket mutat? A teljes havi görbédet kéne látnunk, hogy pontosan tudjuk értékelni. Nõgyógyászoddal beszéltél már? Hormonpótlás jól jönne.
Bogár
Köszönöm a kedves sorokat

Igyekszem valamicskét átadni az optimizmusomból

WC-csésze ölelgetés nagyon jó!!!!!!!

Mindig erre vágytam de én még nem érzek semmit...
Gigi
Karmennek én is nagyon-nagyon drukkoltam egész nap

Ha beszélsz vele puszilom és gondolok Rá sokat

Nagyon klassz, hogy nem esett le a hõd, reméljük még 8 hónapig nem is fog

Drukkolok
Andi
Köszi itt is a sok-sok érdeklõdést meg drukkolást

Nektek is minden jót kivánok
Zsé
Neked is köszönöm a gratulációt igy "ismeretlenül" is
Alice

Betta
Köszi a kedves sorokat

Ti is megérdemlitek a babát mint itt Mindannyian
Nikie
Az én sms-emre viszont nem válaszoltál...ejnye-bejnye, igy nem tudtam meg, hogy hol tartotok most? Leirnád dióhéjban? Sajnálom, hogy el vagy keseredve de megértem a szomorúságodat, hisz nekem is voltak ilyen nehéz idõszakaim. Bizni kell a sikerben és nem szabad feladni!!!

Küldök egy kis ++++++++++ energiát

Alma
Köszönöm szépen a gratulációt

Elszorul a szivem, ha eszembe jut, ami Veletek történt... MOst hogy vagytok és hol tartotok? Én hétfõn megyek a nõgyógyászomhoz, talán addigra már látszik valami és 23.-án megyek a Kaáli intézetbe UH-ra
Drága Karmen
Végre hallani felõled! Hány napja volt a beültetésed? Mikor vettek vért? Használod még az Utrogestant? Engem Suprefact-al és Gonal F-el stimuláltak. Ezen kivül gyogyikat szedtem még tabletta formájában. Te mit kaptál? Sajnálom ha nem sikerült

Csak azt tudom mondani, hogy nem szabad feladni a dolgot, de a következõ próbálkozás elött érdemes lenne teljesen kikapcsolódni és lazitani a témát

Tudom nem könnyû, de megéri hidd el

Most olvastam...ha hónajban mérted a hõdet akkor nem tudok mit irni rá... Sajnos értékelhetetlen. Ne is fáradozz vele. Kizárólag altájékon közvetlenül ébredés után (pisilni sem szabad elötte) mért érték a mérvadó...
Zseby
Bocsánat, hogy igy fogalmazok, de a világon semmit sem ér, ha a szádban méred a hõmérsékletedet. Értékelhetetlen, ezért teljesen felesleges mûveletet végzel el minden reggel. Kizárólag popsiban vagy hüvelyben mért-felkelés elötti érték- a mérvadó. A két csik viszont nagyon-nagyon jó

Gratulálok

A lányok okosan irták, mérd meg hüvelyben és abból majd meglátjuk a lényeget
Krissi
Köszönöm szépen
Puszi: Doris