A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
privi megy, srácaidra nagyon büszke lehetsz!!!!! :wink: meeeer nagggyon szépek!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Márti
Örülök, hogy leírtad, hogy mi történt mert nagyon könnyen elbizonytalanodik az ember pláne ha babát vár. Tegnap mondtam is a férjemnek, hogy mit olvastam és mondta is, hogy ne foglalkozzak vele. Sajnos én nagyon parázos vagyok.
Visszatérve a kislányommal én is toxémiás lettem és a 35 héten megműtött. Mikor magas lett a vérnyomásom akkor 3 napig mentem sürgősségi vér és vizeletvizsgálatra a MÁV-ba és hívnom kellett mikor meglett az erdmény, ja és naponta ötször mértem otthon a vérnyomásomat és telefonáltam vele. Én úgy érzem, hogy rám maximálisan odafigyelt. A kisfiammal meg elkezdett szivárogni a magzatvíz és egyből észrevette és kiültetett a rendelőbe egy betéttel, hogy megnézze hogy biztos hogy az és hogy mennyire szivárog, aznap este meg is született. Nálam végig ott volt mert csak 1/2 év van a két gyerek között és kérdéses volt, hogy császár lesz e de szerencsére sikerült.

Különben Te is babát vársz? A dokidat ismerem mert a kislányommal mielőtt megműtöttek ő csinálta az UH-ot. Ja és azt hiszem a szüléselőkészítőt is ő tartotta.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok!

Arwen!

Kisfiad nagyon szép! Gratulálok mégegyszer!:)

Csak a képeket néztem:), meg átfutottam szokás szerint, amit amit termeltetek!

Zuz!

Írtam privit! A másik kérdésedre nem válaszoltam, a Tétényi úti központi bölcsibe jár Timi!
Egyébként tényleg jó bölcsi, inkább az a gond szerintem, hogy sok a gyerek jut egy gondozónőre! Nem tudom máshol is így van-e!

ILdi
ildi76

A 2 gyerek most azt csinálja, amit nem mondunk ki, ráadásul szinkronban! :wink: :lol:

Fibi :) Tesós kép nagggyon szééép!! és hogy hasonlítanak egymásra!! :o :D :D Sztem ha Bálintoddal porszívózol/teregetsz/stb. az is u.olyan foglalkozás neki, pláne mert ő is imád ilyeneket csinálni, ha jól tudom :wink: szóval ne legyen lelkifurid!!

Barbi :) Nagy gratula Angi első mondatához!! :D :D

Leni :) Kitartást Nektek+++++++++++++ Mi a Királyhágó úton voltunk uh-ozni, komplett vizsgálat volt és ingyenes (csak ha kellene mennetek megint) :wink:

Rídonli :) Integető félévesed cuki lehet, gondolom olvadozott a nagyi :lol: Szoba közepére pisilés :shock: Szerencsére mi még megúsztuk az ilyen durva dolgokat, mindig elmagyarázom Bálintnak, ha éppen nem tudok menni, hogy miért nem, a szopit ált. teljesen megérti/elfogadja vagy ha Bencus sír, azt is, aztán meg megdícsérem, hogy milyen rendes és türelmes 8) de persze lehet hogy csak áltatom magam és még csak most jön a neheze :mrgreen:

Macs :) Törekvés SC-d :lol: :lol: asszem Te sem fogsz unatkozni, ha kibújik :wink: Képet köszi, mekkorát nőtt már a pocid! :shock: (És én is nagyon szívesen segítenék, ne hidd hogy nem, csak mostanság nem vagyok annyira mobil, de megőrzést bmikor vállalok! :wink: )

Kata :) "Anyázás" rulez, de szép is ez :D :D És a járással hogy halad Ákos?

Arwen :) Sziaaa! Nagy gratula mégegyszer! Attila annnyira édes! :D Örülök, hogy így bejött a Vera és éljen a szopi!

Rec :) Szupi, hogy sikerült beadni az antibigyót!!! :D

Zuzi :) HÁtadnak sok +++++++++ Nálunk "élien-ek" helyett "erőszakszervezetek" laknak :mrgreen: Jó Kecskemétezést, remélem sikerül pihenned kicsit!!

Pocak :) Jaj de jó ez a kép a gyerkőcökről!!! :D :D

Üdv az újaknak!! :D Csak csatlakozhatom a topiktársakhoz: ez tényleg jó kórház, és sok múlik az egyén hozzááállásán is, úgyhogy hajrá optimizmus és nyugiii!
denizsa

Szrek!
Fürdő jól hangzik, de gyanús, hogy a "rokonyok" úgy jutottak jegyhez, mint ahogy B-t felvették a bölibe :oops: :lol:

Fibi!
Nehéz dolog ez. Én pl Pannust nem merem senkire sem rábízni. Még olyan pici, van, hogy fél óránként szopizik, mert fáj a foga, és most kezdődött nála az első anyás-korszak, ha csak kilépek a látóköréből üvölt. Persze B-t is állati nehéz másra rábízni, de olyan jól érezte magát ma is Elvírával, majdnem 3 órát voltak játszótéren! Szóval nehéz dönteni! Már nagyon hanyagolom a házimunkát is, vasalni már csak Tomi ingeit szoktam, portörlés fogalmam nincs, mikor volt utoljára :oops: , és este tudok csak főzni, így meg ugye a magánélet sínylődik :? Lemondtam a tv-ről, nincs időm olvasni, és a netezésről is leszoktam, tudom, hogy most irogatok 1-2 napig, töltődöm egy kicsit, aztán megint kikapcs. De semmi baj, csak egy kis időt kell így kihúzni! Olyan hamar telik az idő, meg kell tanulni kiélvezni ennek az időszaknak a szépségeit, olyan hamar elmúlnak.....

Macs!
ugye hogy ugye :mrgreen: pocakod nagyon formás :D

Pocak!
Vagányak a gyerekek! Hogy vagytok????? :D

na, most már hallottunk jót is rosszat is erről a Piroskáról, hál Istennek! :roll:
Komolyan mondom, eddig még gondolkoztam egy harmadik babán, de ezektől a sztoriktól mindig úgy érzem, hogy csak kísérteném a sorsot, örüljek, hogy ilyen eü rendszerben ilyen szüléseim voltak :x . Kész mázli...... Én csakis magamat okolom az első rossz élményért, mint ahogy azt is tudom, hogy enélkül a tapasztalat nélkül nem lett volna olyan szép a második. Rossz érzés ilyen negatív tapasztalatokat olvasni a dokimról :cry: , biztos más is így van vele, amikor az ő dokijáról írnak hasonlókat. De nem tisztem őt védeni.....
zuzmo1

Ildi :) Sztem a mai bölcsihelyzetet tekintve, mindenhol sok gyerek van, kivéve talán a magánbölcsiket. De gondolom, a gyerkőcök érzékenysége is más, és ez is lehet oka, hogy jól vagy rosszul érzi magát ott. :roll: Párodnak sikerült melót találnia? Lába teljesen rendbe jött? A Te hátad hogy van??
denizsa

Ildi!
:shock: Na, most jól besz@rtam! Remélme, mi jobb gondozónőt fogunk ki. Egyébként máshol is ennyi gyerekre van gondozónő, én úgy hallottam. NAgyon aggódom a böli miatt, de addigra B már 2 és fél éves lesz, talán ne lesz gond :roll:
zuzmo1

Deni!
Nálunk is szinkron nem-mondom-ki-mit-csinálás van :lol:
Bálintod nagyon megértő gyerek, számomra teljesen hihetetlen, hogy egy 2 éves gyerek ennyire türelmes legyen :o B egy perc odafigyelésről sem hajlandó lemondani!
zuzmo1

Deni, fúú, de irígy vagyok, enyimek nem alszanak, és csak éjjel egyszerre!
Ez a pisilés csak 1x volt, és a nyaralóban, úh nem volt annyira gáz. (Itthon idegbajt kaptam volna.)
Bálintod egy földre szállt angyal! És az is számít sztem, hogy Pannim már 3 éves, most hallottam, h jobb a 2 év korkül., mint a 3.
Zuzi, ne sz.be, B biztos élvezni fogja! Ha meg annyira gáz,akkor is ki lehet vmit találni majd. A 2,5 éves már elég nagy sztem, h közösségbe járjon.
Megyek,mert nagy a csönd, gyanús...
rídonli#

Zsan,
kösziiiii :D

Deni, Ridonli, Zuzi,
nálunk is van olyan, hogy szopi közben talál ki vmit, hogy szeretne ezt v azt. én is mindig elmagyarázom B-nak, hogy most miért kell várnia, meg megdicsérem. legtöbbször elfogadja, ha mégis kicsit nyafog, gyorsan elterelem a figyelmét (nála ez mindig müxik). tegnap pl pisilnie kellett, Ábel cicin, ö meg magátol elszaladt a biliért, ráült, és mondta is, hogy "sitty-sutty, ráülök bilire, és kész" :lol: és mindig keresi, hogy hol van Ábel, meg ha kimegy, akkor szól, hogy vigyem ki öt is, stb... :) de gondolom, jobb ha nem bizom el magam, mert várnak még meglepetések :mrgreen: (még nagyon az elején vagyunk)
fibi

Deni,
Olyan szép az ünnepelted, látszik, h nagyon élvezte a kiruccanást :D És hogy Bence ilyen rendesen végigaludta :D

Macs,
Forgószékes kép nagyon rulez :lol: Nagyon helyes, kerek pocakod van :) És tényleg milyen jól elszórakoztat téged Mirkád :lol:

Ildi,
Ezek után nem csodálom, h Timid nem akar bölibe járni :roll:

Kisün,
Pici emberek :lol:

Újaknak,
Üdv itt :)

Leni,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Barbi,
Gratula az első mondathoz :)

Rídonli,
Már integetés, ez igen, gratula :)

Fibi,
Annyira édesek a fiaid olvadósszmájli :D

Arwen,
Szijja :D Pasid zabálnivaló :D És szuper, h ennyire jó tapasztalatokat szereztél a kórházban :D

Szrek,
Nukék Balatonoznak :)

Nuk,
Nagyon fincsi édes a dinnye :) Uram mondta, h adjam át az üzenetét :lol:

Votiv,
Éjszaka :(

Pocak,
Nagyon jó a kép :)

Rec,
Szupi, h sikerült beadni az antibogyeszt :D

Zuzi,
Jó pihenést Kecskeméten! :) És szerintem se aggódj előre a böli miatt :wink:

Kép Kép
curse

Zuzi,
hu, igazad van, tényleg fél év mulva lehet h még nehezebb lesz, ha megindul a foga Ábelnek, vagy rájön, hogy anya csak egy van... ezt nem kalkuláltam bele a gondolataimba :? hát mindegy, addigra sok minden változik, lehet h könnyebben el fogom engedni már a nagyfiam....
magánélet, ahh, ismerös... :? de én is arra gondolok, hogy ezt a korszakot is ki kell élvezni, amig ilyen pici, mert lehet h nem lesz több gyerekünk...
és amit a szülésröl meg dokinkrol irtál: ujfent egyetértek (én sem védeni akartam azzal, amit irtam.) de ezt majd egyszer kidumáljuk élöben remélem :wink:
fibi

És a lényeg lemaradt :)
Köszönöm Mindenkinek a tapasztalatokat cici karmolászás és harapdálás ügyében :)
Remélem, h tényleg megérti Adél, h a harapdálás fáj, mert egyelőre bután néz, amikor feljajdulok. Hiába mondom neki, h nem szabad, vagy nevet, vagy bután néz :roll:
Karmolászással meg nem tudok mit kezdeni, mert ha belenyúlok abba, ahogy ő eszik, akkor rögtön kitör a háború. Ha eszik, nem lehet hozzányúlni :roll:

Kép Kép
curse

Curse,
és Ti hogy vagytok? rendet tudtál rakni a forgatag után? :lol:
fibi

Az ÖSSZES kép nagyon tetszett!!

SZIA itt ATTILA! :lol:
Várjuk Arwen a mesélős részét is ;) és jöhet még kép a babóról!

Újak: üdv!

Macs: pocak formás, és ami még a pocakon kívűl látszik a fotón az is :lol: = nehogy elkezd magad bálnához hasonlítani??!!
Mirka legalább jól érzi magát! gondolj bele, hogy mennyit paráznál ha nem mocorogna! Szal mindenben van valami jóóó :P

Pocak: SZIJA!!!

öööö magas vérnyomásnál automatice császár ?? :roll:
ime egy jópont UM-nek aki ezt meg sem említette nekem, mert erre a hírre én tuttkó idegösszeropit kapok!!! Egy esetleges vágás nekem nagyon nagy mumus volt és dresszíroztam magam, hogy "meg tudom csinálni-meg tudom csinálni"

Vera: elfelejtettem :oops: , hogy köszi a csimma felajánlást de remélem majd csak ősszel lenne rá szükség, addigra meg beszerzünk egyet ígérem :)
és nem írtál nekem Lapadról semmit :cry:

Leni: mi minden fürdésnél addig maszíroztuk a ded pocakját, amig ki nem jött valami: gáz avagy szilárd állagú 8)
nem lehet, hogy a sok szopitól fáj a pocak??? :roll: nálunk 1x volt hasfájás és sajnos attól, hogy ő sírt én azt hittem éhes (közbe csak front volt) és jól megtömtem, kb fél óránként már cicin volt. Persze aztán már azért bőgőtt mert fájt a pocija :? mert nekem elég erős volt a tejem...nem lehet, hogy nálatok is ez a baj?? :roll: csak egy tipp volt...hátha

Recca: ööö síró dokinéni..elég fura...

biztos volt még valami, de ébred a ded
pá nektek

Rylie
rylie

Curse :) szerintem Adél meg tudná tanulni, hogy ha eszik, akkor ne nyúljon HOZZÁD - azaz ne harapjon, ne karmoljon. Deni módszere tuti befutó - eddig még a legmegátalkodottabb harapdálósnál is bejött. Ha harap, karmol, akkor bezár a tejecskeforrás. Persze ehhez következetesen kell nemet mondanod, elvenni a cicit, betenni az ujjadat a szájába. Nehéz, de megéri :)

indianyo

Rylie,
hüje vagyok mostanában teljesen :oops: miről nem írtam? :oops: :oops:
kisün

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni SOS.
28. hetes terhes vagyok, és kórházat szeretnék váltani, mivel a kórházösszevonások miatt sajnos olyan helyre kerülnék, ahova nem szeretnék.
A Szent Imre kórház tűnik a legszimpatikusabbnak, de nem tudom, melyik orvoshoz menjek, egyáltalán ki vállal még el ennyi idősen.
Már hívtam Dr. Bálint Balázst, Dr. Bálint Mihályt, Dr. Bardóczi Zsoltot, de sajnos már egyik sem tud vállalni.
Még gondolkozom Dr. Barna Istvánon, Dr. Barna Péteren vagy Dr Bencsik Andráson, de róluk még keveset hallottam.
Ha tudnátok némi infóval szolgálni róluk, vagy ajánlani mást, aki nem női orvos és a rendelése nincs túl messze a Móricz Zs. körtértől, megköszönném.
Rólam röviden annyit, hogy első gyermekemet császárral szültem, mert nehezen tágultam és 12,5 óra vajúdás után a pici szívhangja kezdett gyengülni. Nem tudom, hogy most mit mondana itt egy orvos, az én eddigi orvosom egyből a császárt mondta másodszorra is, mert a régi kórházban ez volt az alapelv.

Segítségeteket köszönöm előre is.

sziasztok

Muha
muha

Muha,
szia, Barna Péter VALSZEG elvállalna, ő mindenképp megérne egy próbát. és nem női orvos... :lol:
első császár után nem automatice a második, csak ha te úgy akarod. de ez persze NAGYON SOK mindentől függ.
BP a Bartók Bélán rendel, a Kosztolányihoz nagyon közel, ott ahol a Praxis van.

szép babavárást, és remélem jól fogod magad érzni "itt", szörnyű lehet pocakkal új kórházat, orvost keresni!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Muha! Hát igen, a sztárdokik már nemigen fogadnak el új felkérést, de nagyon sok remek doktor van itt - például Zsancié Barna Péter. Próbáld meg őt, ha nem sikerül, akkor még midnig tudunk mást ajánlani, neked most sürgős. Minden jót kívánok és nyugodj meg, itt jó helyen leszel :)

M2 20.40 Csak semmi cicó, nálam van a slukker :lol:

Hétfőn megyünk haza, vasárnap sokan vannak a buszon, inkább itt kolbászolunk a kertben a melegben.

indianyo

Hahó

Visszaolvasni lehetetlen... Pedig alig 2 nap. Büdös szófosó banyák vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, nem fulladtam a Balatonba, mivel olyan hideg volt, hogy bokánál mélyebbre nem tudtam menni. Réka első "fürdés élményét" is a kocsiban töltötte mackónadrág-pulcsi-takaró kombinációban... Viszont a két nagyot nem lehetett kihozni a vízből, lila volt a szájuk, dideregtek, de simán úszkáltak, meg ugráltak a vízben :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ilyen a Balcsi:
Kép

Mi a parton:
Kép

Ez pedig ma reggel "Zoli, vigyázz a gyerekre, amíg lezuhanyzom!":
Kép

nukada

Na, nagyjából sikerült...

Arwen:
Szép, igazis pasis kispasitok van, gratula még 1x!!!

Szopi-témához nem szólok hozzá, sajnos odáig nem jutottunk el, hogy le kellett volna bármiről is szoknia... De talán legközelebb :wink: :wink: :wink:

Újakank üdv! És tök természetes, ha egy kismami parázik, főleg, ha 28. héten orvost kell váltani... Nekem a 34-en kellett :roll: :lol: (látjátok a :lol: -kat? Kezdem már nem olyan tragikusan kezelni a dolgokat... /megkönnybbültemsóhajtó-szmájli/)

Leni:
A DM-ben lehet kapni Babynos poci-maszi krémet. Én vettem, bár hál' Istennek, Réka nem pocifájós (kop-kop-kop). Valamivel természetesebb, mint az Infacol és tsai.
Mecsek-baby tea? Vagy teáztatni még nem akarod? Amikor még szopott és fájt neki, én adtam egy kicsit és jókat durrogtatott tőle... :)

Fibi:
Nagyon édes a kép!!!

Macs:
Nagyon csinos vagy, gratulálok!!!!!!! És bocsi, de elfelejtettem a rugit... De talán lesz alkalom még. Max beviszem a H-ba... :wink: 8) :lol:

nukada

Szia Ági!

Még nem várok babát, csak tervezzük a 4. bébit, remélem, valamikor télen sikerül összehozni! Nálunk egyenlőre 3 fiúcska van, 5 és 3 évesek, a pici 9 hónapos. Te tudod már a pocaklakó nemét?

Zsanci és bárki, aki tud válaszolni!

A kisbabákat a kórtermekben vagy a csecsemőosztályon vizitelik? A fürdésen kívűl van még olyan alkalom, amior ki kell vinni a babákat a csecsemősökhöz? A reggeli hőmérőzés-vérnyomásmérés-vérvétel (anyukáknak) itt is hajnalok-hajnalán zajlik? Egyáltalán van ilyen (a Rókusban volt, a MÁV-ban nem)?

Márti
borossné becz márta

És valaki plz a másik fórumot priviben küldje el, mert kiváncsi vagyok...

nukada

Sziasztok,

Ma elkezdtem visszaolvasni a legutóbbi hsz-emtől, háááát, nem semmi a termés, de mostmár túl vagyok rajtatok :D

Utólagos BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Deni Bálintjának és BOLDOG NÉVNAPOT Votiv LiliRózájának :)

Fibi :) erről a szülést hogy látjuk dologról beszélgettem éppen Zuzival nem régen. Csak én úgy fogalmaztam, hogy valszeg elképzelnek a kismamákok vmit, hogy, mit szeretnének, aztán a sors közbeszól, és naná, hogy a dokira, szülésznőre kenik rá a dolgot, holott sztem valahol mélyen magukban csalódtak, de erről vmiért nem beszélnek. Egyszerűbb csak másban keresni a hibát. Én is csalódtam magamban, de hála az égnek beláttam, hogy ami történt, az okkal történt és elfogadtam, hogy így alakult. Eszembe sem jutott bárkit hibáztatni miatta. Más tészta, hogy van, amikor tényleg a doki/szülésznő hibázik. + még, ahogy Deni is írta, az egyén hozzáállásán is múlik. Az én dokim esetében pl tuti így van. Elolvastam annak a lyányzónak a történetét és számomra a stílus, ahogy írt, kicsit bicskanyitogató volt. No, ha a dokival is ilyen volt, akkor vhol nem csodálkozom azon, ahogy vele beszélt. Elnézést, ha vkit megbántottam, vagy az elevenébe vágtam, nem volt szándékomban.
Szépek a fiaid :P

Recca :) sok +++++++++++++++ ehhez a szörnyűséghez. És kitartást :) És (ex)dokinőtök :shock: Örülök, hogy végül mégis sikerült az első adag antibigyót belediktálni Benkébe :) Én is így csináltam anno, ha kell, hát kell.

Votiv :) ez az ovi szerűség tök jól hangzik :) És bár nem nekem szólt, majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság, mit írhatott Neked a bácsi :D

Zsanci :) tök jó a hármas kép :D

Zuzi :) gratula Pannusnak az üléshez, mászáshoz és fruttapurához :)

Deni :) gratula az oltáshoz Bencusnak és nagyon szép a kis szülinaposod :D Nagyon boldog a kis arca :D Igen, éjjeli ébredések még mindig figyelnek. Bár – lekopogom – az elmúlt két éjszaka elég tisztességes volt. Példul az elmúlt éjjelen felkelt fél kettőkor – miután nyolckor már aludt – és utána kelt két óránként. DE ezt csinálja már kb. két hete és nem tudom, miért. Próbálom megnyugtatni az ágyában, hogy ne azért keljen fel, mert megszokja, hogy kiveszem, de nem sikerül a nyugtatás. Végül mégis kiveszem, két korty tejecske, visszaalszik, majd visszateszem a kiságyába és alvás a kövi ébredésig. Na, de most már lehet, hogy rendeződni fog a dolog, mert a napközbeni alvásai is változtak. Hosszabbak lettek, mások az éjszakák azóta is, hogy a három rágója átszakította az ínyt. A negyedik jelen pillanatban lila kicsit, várom, hogy kibukkanjon az is és remélem pihi következik. Nem hiába, a fiam 12 foggal akarja ünnepelni a 12 hónapos szülinapját :D (Ha már a 11. hósat 11-gyel fogja…. 8) )

Tinu :) Tündinek mekkora haja van !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nuk :) voltatok már azon a szemész vizsgálaton? (vagy neurológia, de inkább a szemészeti beutalóra emlékszem… :roll: ) Ugye, hogy rendben van Réka?
Szép helyen voltatok a Balaton mellett, hol van ilyen szépen megcsinálva a part? Szépek vagytok a képeken, vigyázz a gyerekre témájú kép jóóóóó :D

Szuperek a talis képek, nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni :(

Barbi :) komolyan érdekelne ez a megfelelő körülményes dolog a cici nélküli elalváshoz. Én sem akarom elválasztani Mátét, de sokat agyaltam már rajta, hogy induljak majd neki akkor, ha elérkezett az idő. Eddig dunsztom sincs róla. Teljesen kiszámíthatatlan. Előfordult már, hogy este, illetve napközben elaludt cici nélkül, de nagyon-nagyon ritkán. Szóval, érdekel a Te bölcs köved :D
És utólag is részvétem apósod végett :(
Első mondat nagyon ééédes :)

Lindi :) gratula Bajni második fogacskájához, és sok-sok drukk a hétfői vizsgálathoz :) Tutifű :D:D

Szrek :) nekem beugrott vmi, hogy mi változhatott Rajtad…..

Deni, Votiv :) fagyis recepteket tudtok adni? Mert nekem csak azok vannak, amiket a géphez adtak, de nem váltak be…. Bizti béna vagyok :roll: Illetve még egy kérdés: nektek a gépben lévő víz, vagy mi megfagy a fagyóban, vagy csak jó hideg lesz???? Talán itt van nekem a kutyus elásva….

És mindenkitől kérdezném: Ti hogy próbáltátok a fogmosást? Máté már azt sem bírja elfogadni, ha a gumi fogkeféjével nyúlok a szájába, sírni kezd. Szeretném, ha már elviselné, mert a rágókba már mindenféle beleragadhat – eddig is jó lett volna, az eddigi fogakhoz, de nem jártam sikerrel -, és jó lenne, ha tűrné….

Leni :) és végül minden okés volt az uh-n, ugye?

Johi :) ugyanolyan zoknink van :D, rendeződni látszik már körülöttetek a világ? Majd küldök Neked privit :D

Macs :) Füliről, amit írtál, egy kis tündér lehet :) És tudod, az nst alatti felvigyázásban ránk is számíthatsz :D nagyon jó Füli a honlapon is és irigy-irigy, erre a gyönyörű, fás, fajátékokkal ellátott játszóért :D Laza Füli rulez  Afrikai népdal nálam is viszi a pálmát :lol:
Élien-eden jót nevettem, bocsi :)
Pocakfotó nagyon szép, és sztem sem mondhatod magadról, hogy bálna alkatod van, nagyon szép kismami vagy :P

Curse :) harapdálás, meg karmolászás nálunk nem volt, sajnos, így nem tudok tanácsot adni. Máté mindig a saját kis kezeit fogja közben. És annyira csípem, hogy néha annyira szorítja a nagy igyekezetben, hogy kifehérednek az ujjvégei :D Vele csak egy gondom van ilyen téren, amikor már félálomban van és kijjebb csúszik a cici a szájából, ő még reflexszerűen próbálja „fogni” és néha belemélyeszti fokozatosan, lassan a fogacskáit az udvarba, na, itt jön az, amit Deni is írt.

Ildi :) tudom, hülye kérdés, de bölcsi/ovi váltást nem tudtok csinálni? Tudom, hogy túljelentkezés van, meg teltház, meg minden, de én magamból indulok ki. Én is sírva mentem az első ovimba és nem akartam anyut elengedni, hogy ne hagyjon ott – már nem emlékszem, miért, és mi történt, ami miatt így alakult, de aztán a másik oviba, ahova „eltanácsoltak” nagyon szerettem járni, alig lehetett kirobbantani onnan. Ja, és ott már tudtam aludni is!!!

Arwen :) de jó, hogy otthon :D Attila gyönyörűséges baba, ahogy ott fekszik, mintha azt mondaná „mondd anya, mit tegyek, hogy boldog légy?” Már megtette, hogy boldog légy, hisz megszületett :D Örülök, hogy dokim is megnyerte a tetszésed :D

No, bocsánat a terjedelemért, így is egy csomó mindent írtam volna még :oops:

Vica

Kép
Kép
vica94

És persze azt elfelejtettem, amiért jöttem:
Deni Bálintjának boldog szülit!!!!

nukada

Nuk :)
előző oldalon Rekuc betette, íme:

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=9981
1402-ik hsz. szucsetől

Vica
vica94

Vica:
Neurológiára 3-4 hetente megyünk, eddig minden ok, mármit a korrigált korához képest, szal mindent csinál, amit egy 2,5-3 hósnak kell... Csak ugye már 4 elmúlt... Nem baj, majd behozza!!!
Szemészeten még nem voltunk, a neurológus drnő mondott egy drnénit, de ő most szabin van. Amúgy minden szarral beutakl a háziorvosunk, úgyhogy nem annyira égetően fontos menni, sztem semmi baja nincs, de a bizti kedvéért elmegyünk!

nukada

Szia Vica!!!!!!! :D :D :D
ne csigázz :lol: :lol: :lol: :lol:
bocs, hogy még mindig nem válaszoltam a pü-re :oops: :)

Nuk,
:mrgreen: különösen a felvigyázós kép teccik :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ja és Badacsonyon voltunk, ott nyaralnak most a tesómék! Meglátogattuk őket :D Ez egy kb 5m széles pancsikázó a gyerekeknek, nagyon sekély és homokos. Kicsit tengerpart fílingem lett tőle :roll: :cry: :roll: :cry:

nukada

Márti,
utolsó szülésemnél a kórterembe jött ki a gyerekdoki és a csecsemősnővér és ott nézték meg, majd mikor mehettünk haza, akkor be kellett vinni, és ott nézték meg alaposan. De minden vizsgálaton ott lehetsz, én pl végignéztem szegény ketteském pku szűrését, ahogy a fejébe szúrják a tűt... :?
reggeli hőmérőzés van, vérnyomás mérés nincs, és a hőmérőzés is elmarad néha. De az irtó korán van, de úgysem tudsz aludni, mert függöny ugye nincs, és elkezdenek takaritani is, stb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nuk :) privi ment :)

Rekuc :) semmi baj, tudom, hogy nem vagyok köztudatban :wink: 8) Mindgyá Neked is megy a privi :)

Vica
vica94

Nuk :) na, ott a pont, pont :lol: emiatt kérdeztem. Ollyan, mint egy tengerpart... valszeg idén mégsem megyünk, csak jövőre :roll: De akkor teljes gőzzel :)

Vica
vica94

ööö, szóval mégsem ÉS mi sem megyünk :(

Vica
vica94

hirtelen fejből:

Vica! mi a nenedent bébit használtuk, s úgy vezettük be mint egy játékot. Angi hála imád fogatmosni :lol: . a technikát vagy a fogkrémhovamegy-et hagyjuk :mrgreen:

Neet! milyen nyelven beszéltek a látogatókkal? Eszcinek hogy tetszik?

Ruz! már napok óta megérkezett a cd. köszönöm!!! bocsánat hogy így megkésve :oops: az igazság hogy még időm sem volt belenézni :oops:

Indi! haragszol rám?

Fibi! semmi gond a péntek13-mal :wink: minden rendben lesz! :D
s a kép szenzációsan gyönyörűűűűűűűűűűű!!! :lol: :lol: :lol:

Attila nagyon szép!!! :lol: :lol: :lol:

Nuk! úgy látom férjed javíthatatlan :mrgreen:

Általában nem szoktam elolvasni az ilyeneket, de mivel láttam, hogy a dokim is szóba került kiváncsi lettem. Szokásomnál maradtam, mert hamar azt láttam, hogy ennek a lánynak mindenhol és mindenkivel problémája volt. Én úgy gondolom ilyen esetekben hasznosabb lenne az önmagába fordulás, mint a környezet szapulása.
amit BS- ről írt: NEM HISZEM EL. s nem hiszem, hogy naiv vagy szemellenzős lennék vele kapcsolatban.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsanci!

Köszi az infót, hát attól nam félek, hogy sokat fogok aludni odabent, persze az még messze van! Egyébként is engem mindem szülés után úgy felpörgettek a hormonok, hogy mindent tudtam, csak aludni nem!
Te szeretnél még babócát?

Márti
borossné becz márta

Vica,
ne tessék ezt mondani, mert nem így van, csak énegy lusta gyesznó vagyok ám és utálok szépen rendesen levelet fogalmazni, ezért (különben is kíváncsi vagyok a kecótokra meg rátok meg vízipipikre, úgyhpgy lehet h egyszerűbb, ha meglátogatunk ;) )
a köztudatban meg szerintem mindenki benne van, mindig mindenki hiányolva van ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

na, mai sörözés+filmezés is megvolt 8)

Nuk,
ezen az utso képen két perce röhögök :lol: tiszta apja ez a gyerek, még a száj tartása is :D

Vica,
aaaannyira egyetértünk!!!!!!! ugyanezt gondolom én is :)
fibi

Barbi :) én is azzal próbálkozom, krém nélkül. Merthogy előszőr én hülye tettem fogkrémet is a kefére, majd mikor éreztem, hogy ez bűn rossz, akkor abbahagytuk. Utána csak magát a kefét próbálgattam, de azt sem szereti.... Te milyen fogkrémet használsz? Amit a nenedent-hez adtak, vagy másikat?
Bölcsek kövét légysziiiiiiiii :)

Vica
vica94

Barb,
köszi-köszi :D
és nagyon egyetértünk ismét (dokitéma) :P
fibi

Rekuc :) kecó ügyileg ne készülj olyan állapotokra, mint amit Curse-éknél láthattál.... még alakulunk, valszeg jó sokáig. No, és vendéglátónak is csapnivaló vagyok, de igyekszem mindig :roll:
És gyertek, szívesen látlak/látunk Titeket, és mindenkit, akinek van kedve átvágni a fél világon, hogy meglátogasson minket :)

Vica
vica94

macs! már megint jókat röhögtem a fájdalmaidon :oops: . hiába: nagyon jól írsz! :lol:
s nagyon csini a kép!!! :lol:

Vica! pont most próbáltunk ki más fogkrémet, s pont ma adtam fel, s újra nenedent-et fogunk venni, mert csak azt hajlandó enni :mrgreen: .
bölcsek köve, tényleg egyéni, de ígérem, megírom :wink: !
gödibarbi

Vica,
már hogyne hiányoznál!! :) ls nem hiszem, hogy csapnivalo vendégláto vagy! majd eccer én is letesztelem :wink:

és tényleg,
Mooooooooni, merre vagy??? :P
fibi

Fibi! :D
gödibarbi

mi az a bölcsek köve?
nenedent nem hallottam, mi a Homeodent -et használjuk.
fibi

Barbi,
nekem szobatársam szült B.S-nél, tök ugyanezt mondta :?

Kép

Kép

szrekuc

Barbi, Vic,
enyém gyerek is imád fogatmosni, mi elmexet használunk, nem tudom, mennyire jó, de felnőttből is mindig akar meg állandóan fogat akar mosni csak még köpni nem tud rendesen bár az apja tanította és gyakorolta is csak nem a fogkrémmel hanem kajával :mrgreen:

illetve két dolog van most a repertoárján - a nyíltszíni köpködés és a hangos orrfújás-imitálás :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :oops:

Kép

Kép

szrekuc

Vic,
nem vendégeskedni megyünk ám, hanem csak úgy, beszélgetni meg gyerkők játszanak ilyesmi :D és ha nem forogtok kacsalábon is rendben lesz ;)
és Barbiékhoz is menni köll :oops: :oops: :D ;)

megnéztem, amit küldtél :D köszi!!! :D sztem a virágok hatnak valahogyan :D (remélem)

Kép

Kép

szrekuc

Barbi :) akkor, ha majd küldöm a cd-t, akkor mellékelem a nenedent fogkrémet is, mert Máté uuuuuutálja. Köszi, amiket írtál :)

Fibi :) az az igazság, hogy egyetértek azzal, hogy minden éremnek két oldala van és jó, ha tudunk a jók mellett rosszakról is, de azért ebben a stílusban nekem ez sok volt. És jóóóó, gyertek Ti is, ha már mobilisak lesztek :)
És nenedent baby egy olyan "szerzemény", amihez adnak egy ujjra húzható gumi fogkefét, meg hozzá fogkrémet a babáknak.

És köszi Fibi és Rekuc, gyengélkedő önbizalmamnak jót tettek a szavaitok :)

Vmit még akartam, de mit?? :roll:

Vica
vica94

Rekuc :)
általad használt megszólításomról eszembe jut a Házibuli c. film. :D

Vica
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?