A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgikám: ne parázz rá, minden okés, tágulgatsz jön a Samu baba, az folyik aminek folynia kell, minden okés lesz...

Andrea
Kép
kindernay

Levendula..hm..imádom..párfümben is jóó..

Kinderke!
Szerintem hülyeség a lépcsőzés..takarítás..mármint, hogy beindíthatja a vajúdást-szülést.
Én nem hiszek benne őszintén szólva.
Talán akkor ha futnék pár kört a focipályán. :lol:
torolve_20131003125716

Folyik a barnás cucc ki tudja hol áll meg (toldi után szabadon)

Na csövi, este benézek
torolve_20131003125716

Én nem tudom, ti hogy tudtok takarítani, én menni alig tudok :shock: :shock:
Jó, monnyuk nekem a segge van lent, nyom, mint állat...

Gyerekek, ma nálam is elkezdődtek a "Naaaa, még egyben vagytok, vagy mi van?" jellegű kérdezősködések. Én valakit kinyírok :twisted: :twisted: :evil:

Kép
zsuzsi**

Gurgi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uxi: Peersze... kisfiacskáád! Ötlet sincs névre?

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Engem most békén hagytak egyelőre..finoman megaszontam, hogy úgyis jelentkezem..
csak a szomszéd fülel ezerrel..
Üsss rá üsss, még üssss!
torolve_20131003125716

Nna, én még várok egy kicsit...aztán ütök háháhááááá :twisted: :twisted:

Kép
zsuzsi**

A mai CTG-ém egy sima vízszintes csík volt :? . Leszólított a folyosón a csecsemősnővér (emlékezett rám még Viola korából :shock: ) és érdeklődött, hogy mikor szülünk :) Mondtam, hogy csak a Jóég tudja, meg max Zalán... :roll: Majd... eccer csak :)

Gurgiiiiii: Annyira jó neked, hogy folysz :D :oops: Én is akajok, de azé átadnám a helyemet azoknak akik már kurvára unják és túlhordják.... :roll: :lol: :lol:

KinderAndi: Én valamelyik nap a mosógépet húztam ki takarítottam ki mögötte, alatta, mellette...stb de semmi..... :roll: Sőt a múlt héten ugyanezt csináltam a konyhában a hűtővel.... És hát látod :)

Minnyá megyünk Bogival Violáért a bölcsibe, aztán meg a patikába, kell venni sebgyógyító krémet, Bogaram eltaknyált, csupa sebes a 2 térde :shock: :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hja KISSMANÓtól akartam kérdezni, hogy az a derékfájás amit a szüléssztoridban leírtál, az milyen jellegű volt? Az egész derekad fájt, vagy csak a farcsontod, vagy hogyan??? És hozzá kőkemény pocó, de a hasadban fájásfélét nem éreztél??

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Bocsi, hogy bepofátlankodok! :roll: Annyira jó olvasni titeket! :) Ha nem lennétek, ugyanazokkal a tünetekkel amiket én produkálok, komolyan mondom kétségbe esnék magamtól! :roll: :lol:

Gurgi,
én is ma tudtam meg a dokimtól, hogy a Pétefyben 1 hétig otthon hagyják túlhordani a bébiket (2 naponta NST-vel), aztán indítják meg csak a 41 héten...
Remélhetőleg erre nem kerül sor nálad igy a nyákdugesz távozásával!!!
(én nem vagyok ennyire szerencsés, hétfőn már elbúcsúztattam és még mindig semmi 2 ujjnyi nyitottsággal :( :cry: )

A babuciknak és anyuciknak jó egészséget kívánok, a pocisoknak, meg mi mást...??? Gyors szülést, ÉS HA LEHET MÉG MA!!!!!!!! :D

üdv,
Ági
csné

Üdv Ági gyere gyakrabban, már mindenki izgul itt nálunk a "finisben" és van már egy-pár kisbabánk is!

Enikő: hát igen komolyan mondom semmit nem ér, mondom 1 hónapja teperek, mint állat és semmi! Pedig Gurgi szerint a csillagok ma jól állnak! +++++++++ így legyen!

Na jövök még, csak csinálok egy kis kaját! Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

Enikő - há derékfájás egyáltalán nem a farcsontba figyelt. Hogy is mondjam? a veséim alatt egy tenyérnyivel, s teljen szélességben keresztben. Fájás a pocóban: én nem észleltem csak néhanap (azaz olyan nagyon ritkán, hogy mellőzhető), az pedig ....nna.... há hogyan is lokalizéljem? Ja, megvan, ahun a gyapjú magasságban végetér, szal jó lenn, egyáltalán semmi felülről érkező. S fennebb egy sem mászott.

Uxi, há ezen én is agyaltam. Asszem rákérdek majd dokinénire a 6 hetesen, hallám neki milyen véleménye erről.
Meg különben is, nem mondtam volt előtte, hogy valaki más fog szülni helyettünk, mett mi lekéssük? Há bakker, majd összehoztam, oszt akkor lóghatnék még itt nagy pocakkal.

Ági! Jófej dokinénimet is Líviának hívják. :wink:

Kép
kissmanó

Nekem a katéter felrakása nagyon nagyon fájt,érzéstelenítés előtt rakták fel.

Már úgy izgulok,hogy ki lesz a következő.
pillangó7

nu, aludtam másfél órát, felkelek, 38 fok.
Asszem most már akkor Panadol bejátszik :(

Kép
Kép
emma1976

Emma: Hívd fel a dokidat! A láz nem jó a babának!!!

Kép
zsuzsi**

Andi, azt hittem már engem irigyelsz, azért nem értettem a dolgot. Pedig én aztán nem vagyok abban a helyzetben, már most fosok a holnapi naptól. :(

Gurgi, de jó neked!!! Én is randiznék, Mr. Nyák Úrral.

Csné, te is a Péterfyben fogsz szülni? Kinél?

kispiskóta

Zsú,
Igen, a Péterfyben szülök (ha egyszer még kijön ez a gyermek :)), a nevét a dokinak megirom priviben...

Emma,
tényleg beszélj a dokiddal! Amugy én úgy tudom, hogy pont a paracetamol tartalmú gyógyszereket nem ajánlják, de erre nem mernék megesküdni :?: :!:
csné

Esztora üzenete:

Bent vagyok a kórházban a szülőszobáknál és várok. Vizsgálatok már megvoltak, doki bácsi kitalálja mi legyen.

KépKép

KépKép
szivvi

Szurkolunk nagyon!!!

Szegény 5-kor írta, én meg levegőztem a gyerekkel és nem vettem észre :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csné, nem ismerem őt.

kispiskóta

Esztora: +++++++++++++++++++++++++++++++

Manó: nekem is ilyen fájásaim vannak, már elég régóta, remélem ennél meg is maradok, és leutánozhatlak.

Zsú: holnap nagyon drukkolok neked, hogy jó híreket kapjál, hátha már nyitva az út!!!!!

Andrea
Kép
kindernay

Jaj MANÓ, születéstörténetet átküldöd nekem is: kofarago.zsuzsanna@gmail.com

Köszi

kispiskóta

hajrááá Esztora!!!! remélem azóta azért nem írt még, mert épp tölti a megfigyelés óráit a császár után! :wink:

na, most én is megpróbálom bevetni a meleg fürdőt! csak előtte kimosom a kádat bizt. kedvéért

a gyalogtúra ránk sem hatott és a lépcső sem ismételten! :( ez mind-mind lükesééég! (sztem)

Ildi nem írt még senkinek???????

ja ma már halicináltam is! :lol: hazajöttem, irány pisi és lenéztem mintha rózsaszínes lett volna, na de tuti képzelődtem, mert azóta voltam párszor és sehol semmi!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó, csúcs ez a szüléssztori! mákos! ilyet én is el tudnék viselni4 :D

lynia-

Haliho!
Megjöttünk. Jó volt. Volt fagyikehely és kacsa nézés a városligetben.

Azóta semmi barnás cumó, sok pisi van és alhasi nyomás.
Nemtom má mi lesz itt..valami majdcsak lesz..

Zsuu!
Holnap mentek megint be a kórházba?? (NST+megint magzatvíz?)
ühm..

Hello CSné Ágii!
Na ja 1 héttel hagyják túlhordani..de engem nem hagy..hétfőn töltöm a 40-ik hetet..
:shock:

Ki a dokkered?? Priviben.
Szülésznőt fogadtál?

Esztorának megy a drukk!!!!!!!!!!!!

Vajon mi lehet Lidikókával??
Neki is megy a drukk!
torolve_20131003125716

HAJRÁÁÁ ESZTORAAAA!!!

Jajj de jó nekiii most! :D

Kép
zsuzsi**

Emii!
Halucinál..pedig még nincs 40 fok. :lol: ...az nem halucináció volt..
torolve_20131003125716

Lidikóka nem írt nekem (csak az én számomat tudja asszem)... Biztos estefelé ír, hogy mi van...

Kép
zsuzsi**

Csajok, brutális lesz a jövő hét! Aki teheti, ki se mozduljon! Csütörtökön tetőzik állítólag (40 fok árnyékban)... Nekem meg pénteken NST :shock: :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Kép
torolve_20131003125716

Nagyon durva lesz a jövő heti hőség..őszintén szólva én tartok tőle..
torolve_20131003125716

Ez a brutál meleg vasárnap kezdődik..az még oké..hétfőtő-csütig tart. Pénteken nagy lehűlés lesz..max. 20-24 fok, bazi nagy széllel, felhőtakaróval..
4 napot kell csak elviselnünk..abból is 2 nap lesz brutkó.
torolve_20131003125716

okés ki sem mozdulok, itthonszülés lesz :lol: ja mégsem, császár, na jó halucinál és ez után, inkább mek is a fürcsibe

lynia-

Gurgi,
igen fogadtam szülésznőt. Vasárnapig még szabin lesz! :)
Szoktam én is találkozni Ági-val, tényleg nagyon kedves és tapasztalt is, ahogy elnéztem!
Remélhetőleg megpiszkált annyira ma téged a dokid, hogy nem fogjátok kivárni a hétfőt! :D
Alhasi (mensis) folyamatos fájdalmam volt nekem is aznap amikor távozott a nyákdugó. De nekem egybe egy nagy csomó volt. :shock:
csné

Ez nem mensis fájdalom hanem egy bazi nagy nyomás.
Mikor távozott a nyákdugesz??

Hát nekem nem nagy csomó volt..hanem inkább folyásszerű.. :shock:
torolve_20131003125716

Megjöttem, sajna nem sms formájában tudósítok! :)

De jó híreim vannak, bő 1 ujjnyi méhszáj (fiúkkal így még aznap szültem), fájogatások 10 percenként, doki eléggé megvizsgált, szóval lehet hogy még éjszaka mehetünk vissza. Amúgy holnap balcsizik délutánig, szóval vagy ma éjszaka, vagy holnap este után jöhet. Új időpontot már nem is kellett kérnem, azt mondta a maximum az 2-3 nap! Szóval legkésőbb jövő hét eleje!!!!! :D

Azért még bepróbálkozom egy esti forró fürcsivel, hátha begyorsítja a fájásokat, és elindulhatunk végre!

Gurgi, remélem ti is lassan indultok már! :) Az sms neked is megy! De addigra babázzál szépen!!!

Esztorának mennek a drukkok!

Most én is megyek, épp fájok... hátha!!!

KépKépKép
dikó1

Gurgi,
nekem hétfőn délelőtt távozott a nyákdugó, úgy hogy már 1 hete 2 ujjnyira vagyok nyitva, kicsit megrövidült méhszájjal... A doki már múlt szombaton azt hitte, hogy a vasárnapi ügyeleti napján megszülünk!
Hát, nem jött be neki! :D

Dikó,
de jóóóóó neked!!! Megy a drukk ma estére még!
csné

Dikó!

Jajj de jó..de neked legalább már van fájás..10 perces.
Bő egy ujjnyi..az 2 cm.
Drukkolok neked!

Nekem ma reggel még mindig 1 cm..volt de a doki rásegített..
Fájás nuku (keményedés, nyomás, slussz)
Basszus áruljátok már milyen az a fájás?? Mensis görcs?????

Csné Ági!
Megy a drukk nektek is..

Ugyanez van nálunk, doki szerdán azt mondta, hogy 1-2 nap..és semmi.. :wink:
Szal erre nem lehet alapozni sztem.
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok!

Üdv, Csné!

Gurgi: komolyan, jövőhét péntektől lehűlés?! Ez nagyon jó hír!!!! Én örülök minden hűvösebb napnak, komolyan... pedig hülyeség tudom, most van nyár, örülni kellene a jó időnek, de ki a francnak hiányzik nagy pocakkal a 40 fok?! De így, hogy tudom, gyorsan vége lesz, így elviselem, talán így nem annyira kilátástalan. Mostantól arra gyúrok, hogy ne a nagy hőségben szüljek, inkább később. Aztán amilyen szerencsés vagyok.... :roll:

Azthittem, hogy mire jövök lesz hír Ildiről, de reméljük hamarosan ír Zsuzsinak. Ha jól emlékszem kora reggel mentek be a kórházba, igaz?!

Zsú: szorítok, hogy te is biztató híreket kapjál holnap!!!!

Esztorának is mennek a drukkok!!!!

Én ma végig takarítottam a lakást, kész voltam mire végeztem. Most még tervezek egy kis vasalást, kizárólag ülve :wink:
Holnap megyünk Blankáért, már úgy várom :D :D Igaz, hogy nem sokáig leszünk együtt, mert mennek a nővéremékkel Siófokra, de legalább látom, meg jól megpuszilgatom az édes kis pofiját :D

"Jenő" Orsinkkal mi van vajon? Ha jól láttam, ő sem jelentkezett a délután folyamán.

Móni

Kép
Kép
moni1973

ne aggódj gurgi, amikor jön a fájás, azt megfogod érezni :shock: :roll: olyan mint a mensis, csak hatványozd egy kicsit :roll:

Kép
Kép
moni1973

Gurgi: Emlékszel, hogy mit meséltem a jóslóimról. Na olyan lehet a fájás, csak jóval erősebb. Én olyannak képzelem. Mensis görcs, de ezerrel felszorozva...

Kép
zsuzsi**

Moni+Zsuzsi!!
Okker..mensis görcs, azt ismerjük, mint a rosszpénzt.. :roll:

Na megyek dinnyézni..nyamika
torolve_20131003125716

Száműzöm a dinnyét az életemből. Szegény Andris bébnek marhára fáj a pocója tőle. :( :( :(

Viszont odáig vagyok egy kis tökmagért. Azt lehet enni ilyenkor??? :? :? :?
Vendég

Csajok! Ez kész...

"Újra kellett éleszteni azt az újszülöttet, akit az édesanyja részegen hozott világra a lengyelországi Sosnowiecben. A nőt, akinek ez már a hetedik terhessége volt, őrizetbe vette a rendőrség.

1,2 ezrelékes alkoholszinttel a vérében jött a világra egy csecsemő Lengyelországban.

A baba édesanyja teljesen lerészegedve állított be szülésre a felső-sziléziai sosnowieci kórházba, számolt be pénteken a rendhagyó körülményekről a TVN 24 lengyel hírügynökség.

Visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett a kisfiú?
Az újszülöttet újra kellett éleszteni, ám már túl van az életveszélyen, közölték kezelőorvosai, akik attól tartanak, hogy a kisfiú visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett. A kicsit mesterségesen táplálják.

Az 1,2 ezrelékes alkoholszint megfelel egy liter bor vagy két liter sör felnőtt által történő elfogyasztásának.

A 34 éves anyát, akinek ez volt a hetedik terhessége, a rendőrség őrizetbe vette. "
Vendég

Gurgi, már 3 centi volt! :)

Fürcsi megvolt, hát fájás kicsit enyhült a vízben, de nem múlt el, remélem lesz ebből valami, nem csak jósolgat...

Még vacsizok egyet, kell az energia! :D

KépKépKép
dikó1

Bocs, kicsivel akartam... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok Csajok!
Olvasgatok, de időm és energiám már nem igen van írni. Végre, Egon jobban van, de a mellem ma is bedurrant. Sikerült magamnak kimasszírozzam 2 óra alatt. Már a kezem is fájt, nem csak a mellem....

Esztora! Mennek a drukok!!!! Nemsokára babázol! Ez olyan jó!

Ildi! Lehet, már babázol???...

Gurgi! Nagyon izgalmas. Lehet, hogy ma éjjel.... Nagyon szorítok!!!!

Dikó! Egy újjnyi....Én már biztos nagyon izgulnék!!! Szorítok!!!!

Móni! Nem reagáltam a múltkor. Nekem nem EDA, hanem spirál volt és császár. Biztos azért fájt a fejem...

Zsuzsi! Kicsit jobb a kedved! Ennek örülök!

Emi! Haláli ez a megíjesztős sztori....
molkata

na csajok, megyek tovább számolgatom a perceket, de ma már nem jövök, elaltatom Rolcsit!

Mindenkinek jó éjt!

KépKépKép
dikó1

Rita, igen holnap is kell menni. Tudod két naponta az két naponta van. :wink: De Nst nem lesz, csak ez a rohadék magzatvízvizsgálat. :cry:

Annyira kiváncsi vagyok, hogy hétfőn, miért kell cuccolnod! :roll:

Dikó, drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++

kispiskóta

Remélem, mire délelőtt jövök, már újabb babák potyognak ki a zuhanyból!!
Jó éccakát!
Aki szül, annak hajráááá!!

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?