Akata! Már egy jó ideje módja az anyát is. Nálunk már elég szép a repertóár : anya, apa (ami labdát is jelent) , Mamba(ő a kutya), autó, néni, alma, tóóóó(sajt), kiciccic(kiscica), mammmmma (nagymama), baba, ba (banán), bá (bárány), pápá, dzidzi( cici), oda (amit ott-ot is jelent), ebbe (ebből, ami cicizésnél használ, mutogatva melyiket kéri), gyeje + még állat- és természeti hangok (ja és egy angol: bye-bye). azt hiszem nem felejtettem semmit.
S nagyon édi vagy , hogy megint írtál ötletet, de nem szeretném „kicserélni” a cicit vmire. Inkább vmi olyan megoldásra vágyok, hogy „anya én álmos vagyok , s megyek aludni”
De jó hogy Arwennek ilyen jó élményei voltak!!!
Leni! ++++++++++++++++++++++++++
Szrek! Elmexnek van lenyelhető változata?
Nálunk az én fogmosásom úgy műxik hogy az én fogkefémmel (izgi elektromos) ő játszik, miközben én apáéval mosom a saját fogam. S nálunk is nagyon fogy a fogkefe! Nenedent fogkrémízű, szerintem.
Orrfújásimitálás nálunk is játszik!
Jó ötlet a sütögetés! Nálunk elvileg megoldható. A jövő hónapban leszek harminc

s pont egy ilyen minibuli a tervem, s ha bejön akkor szabadalmazom.
Fibi! Vica arra gondolt a bölcske kövével, hogy az esti cicit elhagytuk.
A homeodent nálunk nem jött be. Előre örvendek, hogy eperízű fogkrémet fogok használni a kövi hónapban

.
Vica! Akkor előre is köszönöm azt is!
S még azt szerettem volna írni, hogy a lényeg az első két évben a megszerettetés, nem a tökéletes technika! Hajrá!
Mi már az első fog megjelenésével odaadtuk neki a szilikonos fogkefét rágcsizni.
Zsan! Még gyerkőc! Szuper vagy!!!
Szrek! Vica! Gyertek közösen! Külön! És sokszor!