A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Andi! Egymástól függetlenül mondjuk a magunkét lázméréssel kapcsolatban, kb. nagyjából ugyanazt :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom:most nézem,igazad van.Nem olvastam el amit Te írtál,mert elfelejtettem frissíteni.....(szőke vagyok,bocsi bocsi bocsi) :oops: :lol:
vedresandi

Andi! Nem baj ám, így legalább nagyobb súlya van az infónak, ha már ketten is ugyanazt mondják :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello.

Finom volt az ebéd. Cukrok fel is ment 7,7-re tőle :)
Férjnek is megmértem direkt aki kétszer annyit evett mint én és még édességet is hozzá. Neki 6,2 volt :evil:

Köszönöm a képet Zöldi, meg a recept is jó.
Nálunk 3 csomag mozzarella volt benne :)

Egyébként Roli aludt, felkelt. Most 39,5 volt popsiban. Hűtőfürdőztünk. Lement 38,3-ra (hónaljban) tehát 38,8-ra. Szóval kapott Nurofent megint. Remélem nem megy most estig neki nagyon fel, mert nem tudok mit adni. Germicid C van még itthon, de azt éjszakára tartogatom.

Hisztis, de mást nem látok rajta. Most pl. fagyit akar veszettül. :)

Kösz az infókat.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Hát akkor adjál neki fagyit. Az is hűt!

Kép
zölddisznó

Adnék, de nem tetszik neki ami itthon van :)
Mehetek el vásárolni...

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok,

Ülőfürdős - lázas tippek nagyon jól jöttek, mindezt csecsemőn is ugyanúgy lehet alkalmazni? Ez a rémálmom, hogy itthon leszek egy lázas csecsemővel :s

Áfi, király a szerelem, ahogy apát ismerem nálatok nem kell várni hétfőnél tovább a beszereléssel.

Katica, büszke vagyunk rád :d

Szezso, te szegény.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc:ne legyen rá szükség,de lehet csecsemőknél is,tekintettel arra,hogy amíg picik,addig nehezebb gyógyszerrel a lázcsillapítás.Biztos üvölteni fog szegény,de elég hatékony.Piciknél szokták javasolni a vizes lepedőbe tekerést,ami szintén hűti a babát.(priznic)
vedresandi

Ide nézzetek: itt egy Snufi!!!!!!

Bekukk Debrecenből: fiúk elmentek salakmotorversenyre, kismama vedéglátóval dumcsizuk, pihizünk,.... mondom beköszönök Nektek!!!!! :D (függő nem vok, kikérem magamnak) :wink:

Nem olvastam vissza, Zöldi, dobj majd egy privit légyszi, jöttök-e kedden!!!!!!

Pussszantás:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Coca!

Köszi! :D
Amennyire értek hozzá én is ezt bíram kiokoskodni belőle. :)
Az egyik barátnőm bizonytalanított el nagyon tegnap, mert szerinte nem volt elég nagy az ugrás az alap hőhöz képest... Meg hogy nem tipikusan jó görbe. :roll:

Akkor a remény még nem halt meg, malmozás a maradék 3 napra. :)

Nem, nem éreztem semmit (PCOS vagyok, uh szinte bármi és semmi is lehet nekem ciklus közben), viszont a pé után óta kb. szinte folyamatosan fájogat a pocim lent, főleg a bal oldalon. Ma kezdődött hozzá a cici fájás. Reggel az erős szagokat nem bírom elviselni, mert rosszul leszek tőle, járok pisilni mint a bajnok és amég nem ehetek reggel, tök rosszul vagyok. :)
Az a legfuribb, hogy nekem így 3 nappal a mensi előtt már szokott fájni a hasam, derekam, stb. most meg semmi. :oops:
Az a lényeg ugye a fentiek alapján hogy egyáltalán nem beszélem be magamnak hogy babás vagyok. :D No mindegy, még 3 nap. :D

Köszönöm a szakértést!
Jó pihenést Neked a nyaraláson!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Csikken, szép pocak, ezt el is feljtettem az előbb. Én csíkokat nem láttam :roll:

Andi, köszi a választ, tényleg ne kerüljön rá sor, de azért jobb felkészülni az ilyesmire :oops:

Snufi, üdv

Monee, mennek a drukkok

M én rabolom ki a boltokat, be kell vásárolnom hétvégére. Uramnak nincs kedve, de ez van sajna muszáj.

Purc

Kép

Kép
purc

Monee! Szurok!

Snufi! Szerintem el kéne napolni, mert csak ketten érünk rá.

Azt a büdös kis disznó uradat! Irgum-burgum! Nehogymá'!

Kép
zölddisznó

...hát most vagy nagyon jól sikerült a lecsókúra, vagy Tisasent vettem be Folsav helyett...

Kép
zölddisznó

Sziasztok Csajszik! Most nem olvasok vissza bocsi! Csak önzőzök!
:oops:

Keltetek már arra hajnal fél 2-kor, hogy rendőrök kogotatják az ajtót, hogy: "Azonnal öltözzetek fel! El kell hagyni a házat! Tűz van!"

Na mi ma hajnalban erre ébredtünk! Tisztára mint a filmekben! Hihetetlen és még most is a hatása alatt vagyok!

A földszinten felgyújtották a szelektív hulladékost! (Úgy néz ki szándékos!) Szerencsére sem lakó, sem lakás nem szenvedett sérülést, kárt! Csak a hihetetlen füst miatt kellett "kimenekülni"!

Egész nap nem volt áram, most tudták visszakapcsolni! Hűtőből lekellett költöztetni a cuccost, meg ami még ezzel jár, délután meg elmentünk pecázni! (Még jó, hogy tegnap előtt kitakarítottam a hűtőt így ma kezdtem előről!)

Ezt egyébként nem lehet elképzelni, hogy mit lehet ilyenkor érezni, de most már tudom, hogy mit éreznek azok, akiket látunk a tv-ben, hogy ott állnak és ég a ház!

Tiszta hülye az emberi agy pedig, félálomba az volt a legfontosabb, hogy mit is vegyek fel (már mint hideg, vagy meleg van, sokáig kint leszünk, vigyünk cuccokat, kell menekíteni értéket) és mikor apjuk megkérdezte, hogy kész, akkor majdnem visszaszaladtam az órámért! :shock: Egyébként már ekkor sem volt áram, így tök sötétben mindezt, míg apjuk elő nem vette az elemlámpát!

Bocsi, hogy így szófosok! Csak most arra jöttem rá, hogy mennyi minden hülyeséget tart az ember fontosnak! És bárkivel, bármikor történhet valami, így tényleg minden napot úgy kell élni, mintha az utolsó lenne!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Bettike, basszus :shock: De minden jó, ha vége jó.
A volt főnököm hasonlót mesélt: kint volt Törökországban az egyik nagy földrengéskor, mozgott alattuk a ház, alig találta meg a kilincset, de ő addig nem ment le, amíg a nyakkendőjét föl nem vette :lol: Pedig bizisten nem egy nyakkendős típus, azt mondta, azóta se érti, miért kellett neki pont a nyakkendő :roll: :lol:

Zöldikém! Add meg a lecsóreceptet is lécci :wink: Őrület, hogy mit küzdök :oops:

Purc! Remélem, az urad erőt vett magán! :wink:

Monee! Én is akartam már mondani, hogy simán esélyesnek látlak!

Szia Snufi! :lol:

Csikken! Hogy van Roli?

Enyim uram dolgozik :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Húúúú, Bettike! Most már minden oké?
(...amúgy volt már ilyen rendőrcsengetős ébredésem éjjel egykor, amikor ledózerolták az autómat.)

Szirmi!
Hagyma, füstölt húsos szalonna, 2 kg paprika, 1 kg paradicsom, 10 tojás, és a végén 3 ek méz (vagy cukor) és rengeteg erős paprika a tányérba.
A titka az, hogy meg kell enni belőle napi 3 tányérral, amíg el nem fogy :wink: (a ma esti adagot kihagyom!)

Kép
zölddisznó

Gabi! Elkészült a "rendelésed":

Kép

Ez jó lesz Gabikának? (Mármint "bébigabinak")

Kép
zölddisznó

Zöldi! Nem jó, nem bírom az erőset :roll: :lol: De végülis semmi különös nincs benne, akkor nekem mér nem használnak a zöldséges kaják? :( Meg őszibarack és hasonlók?

Szép az a cucc!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na jó, magamnak is csináltam egyet - mivel apa nem engedett biciklizni - csak ennek még nem szereltem fel a csatját:

Kép

Kép
zölddisznó

Ez is szép!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Szerintem rám az erős hat, a lecsó csak megsegíti, mind rostos "vivőanyag".

Más:
aszalt szilva beáztatva, lenmag este egy ek jughurtban/kefírben, barackos tejes turmix, rengeteg folyadék, mézes tejföl málnára csurgatva...

Kép
zölddisznó

Hát csak visszaolvasgattam! :oops: (És nem vagyok függő, ahogy Snufi sem! :wink: ) :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Ezek nekem nagggggggyon tetszenek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Csikken! Remélem azóta már alakultok! Kellett a hűtőfürdő?

Andi, Szirom! Nekem is hasznosak voltak a leírt infók! Most már ezt is tudom!

Szirom! Mi azóta is azon röhögünk, hogy én az órámat akartam, apjuk a baseball sapkáját! A szomszédnak több esze volt, ő a tv-t akarta! :lol: :lol: :lol: :lol: Ja és azt még nem is mondtam, hogy az asztalról gyorsan bedobáltam a táskába a papírokat, telefont és a hőmérőt! :roll: :D :D

Andi! Hű de szép magas hő! :wink:

Gaby! Ha esetleg nem lenne Gabikának szüksége Zöldi kreatív láncára én szívesen átveszem! :lol:

Áfi! A mosogatógéppel aludtál-e már? Egyébként irigy, hogy neked már van! Használjátok egészséggel!

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Ezek közül egyedül a mézes tejföl málnával nem volt meg. De elég érdekesen hangzik :wink: Egyszer mindegyik használ, de másodszorra már nem, és kereshetek újabbat, merő kísérletezés az életem :roll: :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát, Szirom, akkor még 113 nap, és talán magától megoldódik.

Bettike! Köszi a bókot! Csináljak Neked is? Anyag + postaköltség, és már fűzöm is!

Kép
zölddisznó

Hát ja, remélem. A múltkor megoldódott...

Pussz, megyek aludni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca,
én is akarok!!! Fizetem az anyag+postaköltséget! Mutass katalógust, hogy lehessen választani!
Bettike,
basszus, én lef*stam volna a bokám!!! :shock: Engem még nem keltettek hajnalban rendőrök, de szívesen kihagyom. A tüzet is.

Köszi mindenkinek a mosogatógép-irigyléseket, rühellek mosogatni, baba mellett meg nem is csinálnám még annyira se mint eddig, így nagyon hálás vagyok ezért a találmányért. Nem oda tettük mint ahova akartuk, így elég lett a csöve, kipróbáltuk és várakozáson felül szépen mosogat! Szerelmünk beteljesedett :oops: :D

Coca, Szirmi,
mindenki mindig hashajtó izémizéket emleget. Olyat nem tudtok ami ritkítja a wclátogatást?
Vendég

életjel :) imádom a kiscsajt, jól elvagyunk :P tegnap anyósnál ebédeltünk, ott cicázott, aztán elmentünk outletbe nézelődni, de nem vettünk semmit. Itthon megapott pár régi ruhámat, amit elkezdett próbálgatni, na, ekkor kezdődött a modellkedés, sziinte minden ruha előkerült a szekrényből ahova már bepakoltam neki :lol: fényképező meg kattogott :P :P majd dobok képet :P :wink: Gabcsika párommal is jól elvan, sokat játszanak :D de ő sem szereti a cigit, és ő is mondja, hogy pfúúj :lol: :lol:

Coca
nagyon király vagy :) szuper, tecc :D tied is klassz, nagy Gabikának is jó lenne akár :lol:

Bettike
el a kezekkel Gabika láncától, irgum burgum :lol:

bocsi csajok, csak felugrottam és nem néztem az előző oldalakat, mindenkinek pusza

Kép
gaby25

Madárfüttyös vasárnapot!!!

Bettike:fúúúúúúú,ez nagyon durva!!!!!Én tuti összepisiltem volna magam. :shock:

Zöldi:micsoda türelmed van!Nagyon szépek!! :)

Csikken:hogy van ma Roli!!!

Áfi:sok boldogságot kívánok a szerelemhez :lol:

Én ma kezdek gyanús lenni saját magamnak :? ,ennyire tartósan még sose volt fent,és a megérzéseim is jót súgnak:
Kép
vedresandi

Jó reggelt!

Bocsi Andi és Szirom félreértettük egymást tegnap, arra gondoltam, ha a szájban mért hőből levonod a 0,5 -öt megkapod a hónaljban mért hőt. Vagy ha a hónaljban mért hőhöz hozzáadod a 0.5-öt megkapod a szájban mért hőt. Fú remélem így már mindenki érti mert én már nem :lol: :lol: :lol:

Zöldi nekem a második jobban tetszik, de csak azért, mert fehér a bőröm világos a hajam és a sárga nem áll jól :wink:

Bettike nagyon sajnálom, nekem egyszer volt hasonló élményem (tsunami), nem fogod elhinni, hogy én mit menekítettem: a videocamerát és a gyerekek playstation-ét. Útlevél, pénz nem számított az ott maradt :oops:

Kép
klarissza32

Andi,
mindösszes drukkjaim feléd szálldosnak! Nagyon szép görbe!
Gaby,
érezzétek nagyon jól magatokat!!! :)
Kati,
elültettem a gyökeres futónövény hajtást tegnap! És 2 még ázik. Köszi mégegyszer!

Most keltünk, apát elzavartam boltba kifliért (nincs itthon semmi ehető).
Vendég

Sziasztok!

Zöldi, szépek a láncok! Nekem a barna jobban bejön!

Csikken, nem irigyellek a cukor miatt! Vigyázz magadra! Roli jobban van?Szép a pocód!

Bettike, nem irigyellek! Piskóta miatt át tudom érezni a helyzeted! Szegény is ilyen rémült lehetett mikor kiégett a lakás mellettük!

Andi, naon király a hőd!!!! Baba, baba,baba! :wink:

Mi megyünk a Velencei tóra, ha minden igaz! Tegnap délelőtt extra mód feszült a hasam! Ma is érzem, de nem foglalkozom vele, mert a doki nem mondott semmi rosszat!

Kép
kata05

Szép vasárnapot! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Köszi mindenkinek! Már nyugodtabb vagyok, hogy akkor az egy normális emberi tulajdonság, hogy hülyeségeket ment! :lol:

A legfontosabbat nem is írtam! Tegnap pecázás közben 4 gólya körözött felettünk többször is! Remélem egyik lepottyantott most már egy bébit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Köszi a felajánlást, de nekem van személyi gyöngyfűzőm! :lol: :lol: :lol:
Egy kiscsajjal szoktam angolozni és mivel ismerős, ezért nem kérek pénzt, hanem kreatívkodik nekem hol ezt hol azt! :lol:

Ancsa???????????????????????????????????????????????????????
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marci anyu???????????????????????????????????????????????????

Andi ez nagyon széééééép!+++++++++++++++++++++++++++

Kata! Ha ma-holnap nem jön meg tesztelsz?????????

Kép
bettike
Eger

Ja és kaptam ferty VIP-et! :lol:
Bár lehet, hogy nem ehhez a görbéhez kellene!
:roll:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, kedd reggel tesztelek, ha addig semmi!

Na lépünk mindenkinek szép napot!

Kép
kata05

Bettike!

Köszönöm, hogy visszatettél a táblába!
Csak egy minyurit szeretnék pontosítani, 33 vok. :wink: már kemény 4 napja :lol: :lol: :lol:

Kép
klarissza32

Jó reggelt!

csikken: roli hogy van?

snufi: hiányzol :wink: jó szórakozást debrecenben!

coca: nagyon ügyes vagy!

bettike: ölelések mennek a nagy ijedségre. ((((((((((bettike)))))))))) furi a görbéd.

kata: mennek a drukkok++++

áfi: látom, visszaállt a régi korán kelés. akkor nem nagyon rontottalak el titeket :lol:

andi: mennek a drukkok++++

rólam: most ébredtem, uram még alszik. megyek főzni.

szép napot!
kati
katica30

Kati,
főőőzni??? :shock: Mi lesz a gépeddel? Vagy már visszakerült a helyére? Mit konyhatündérkedsz?
Mi tényleg visszaálltunk a régi napirendre, muszály is, Enikőnek hétfőn már ovi, Drágámnak munka, nem alhatunk 11ig sajnos :(
Vendég

Pájinkás szép delet!

Gyanusandi nagyon rettenetesen szurok!

Katakatakata! Neked is megagigaszurok!

Kiflisáfi csatlakozzon fel MSN-re!

Bettike! Mutizol majd kreatívkodásokat? A táblának: kontroll 25-én, bocsi. Klassz az EKG-d!

Kata! Jó velencei-tavazást!

Klarissza! Hogy vannak a boldogsághormonjaid?

Kati! Mit főzöl?

Kép
zölddisznó

Jó ebédhez szójjjón a nóóóta!!!! :lol:

Kata:ha nem kellene most is dolgoznom,felkutatnálak a tóparton.Tegnap óta én is Velencén :? :lol: Majd mond el milyen a víz :wink: :lol:

Zöldi:vazz,én is gyanús vagyok saját magamnak.

Áfi:ilyenkor is van ovi??
vedresandi

coca, áfi: wokban sült pulykacombfilé sültkrumplival.
szoktam néha főzni, de csak az uramnak. őt mérgezem vele :lol:

kati
katica30

Sziasztok!

Túinván még mindig! :lol:

Andi, ilyenkor dolgozni? Jújj, de car lehet!!!

Kata kedd reggel tesztel egy pozitívat, én megszülöm Marcit és a férjének lesz szülinapi ajándéka. :lol: Na, Kata, milyen ötlet?

kispiskóta

Zsú! Most már fejezd me a "túinvan"-t, játsszál inkább "vosendgó"-t! Irány zuhanyozni, aztán...

Kép
zölddisznó

Aztán....? :roll:

kispiskóta

Andi,
van ovi, csak a falu 2 ovija össze van vonva, így is 1 csoportnyi gyerek jár csak nyáron. Nem baj, 20 gyerekkel is remekül el tud játszani a lányom. 8tól fél12-ig jár, hogy ne unatkozzon egész nap itthon egyedül. Majd augusztusban 3 hétig "takarítási szünet" lesz, akkor nem lesz ovi egyáltalán.
Kati,
ügyes vagy! Én ma csirkepörköltet csináltam nokedlival :P
Zsú,
jujj hogy te még mindig egyben... :shock: És milyen meleged lesz a kórházban is! :?
Vendég

...aztán...szülni... :lol: :lol:

....gondolom én... :oops: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsú:gondolom Zöldi arra célzott,hogy Marci babát szívesen látnánk már a karjaidban.Mond meg neki Shrek után szabadon,hogy jobb kint,mint bent :lol:

Kata:kezem lábam Kép ban a keddi teszthez.Asszem én is a keddet tűztem ki első teszt napnak.

Mi meg kihasználtuk,hogy Velencén vagyunk,és megtömtem a bojler testemet hekkel.Degeszre zabáltam magam :roll:
vedresandi

Ohhhh, Enikő, ha ez így menne, gondolom akkor te is vosendgó, azt ugysi szülni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Áfi, igen még pocakosan. És igen naon melegünk lesz. :?

kispiskóta

...aztán góóóóóóó

Kép
zölddisznó

Zsú: Kata kedden tesztel egy pozitívat, te meg akkor fogsz szülni. Jut is marad is béjbi a családban, kint is bent is :wink:

Na igen, én is így mennék már szülni..... Épp azon agyalok, hogy durván 1 órája folyamatosan székelési ingerem van :oops: és elmegyek vécére sehol sámli (már voltam ma délelőtt 2x :oops: )
Ez a gyerek annyira lent van, de annyira, hogy ihaj :!: És minden mozdulatára úgy érzem becarok :oops: :x Már bocs hogy kianalizálom, télleg bocs de egyedül vokk itthon egész nap (kölkökkel) és nincs nincs (+18) kivel megosztani a gondolataimat.... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?