A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kriszti,Elan,Nyunyi

Látom nektek szerencsés volt ez a péntek 13 :wink:
Akkor hajrá,hajrá!!

Elan
Sajna nem tudok ebben segíteni :(

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!Töltsétek így
Kép

Sharon druszám!
Jövőhétvégén cuki tali?
gabicsibe

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Csak gyors bekukk! Millió puszi nektek, és köszi a jó kívánságokat! Holnap 10-kor indulunk, jövő hétvégén jelentkezem :D

Kép

Vigyázzatok magatokra!

Drukkok mindenkinek mennek, akiknek kell!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem csupa jó hírre jövök vissza :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi,
Örülök, hogy a péntek 13. szerencsét hozott neked, és kezdhettek! Szorítok! :D

Elan,
Gratula a sikeres HSG-hez! :D Amúgy engem Szűcs doki a pajzsmirigyemmel endokrinológushoz küldött. A Kútvölgyibe jelentettek be. A doktornő nagyon nagyon aranyos volt, és segítőkész, ha gondolod az ő számát át tudom küldeni pü-ben, és megkérdezheti az ismerősöd, hogy egyáltalán ezzel foglalkozik-e.

Kriszti,
Bízz abban, hogy nem a dokitól függ a siker, ne bánkódj, ha esetleg nem ő csinálja. Örülök, hogy azért jól haladtok!

Zsókuci,
Nagyon jó nyaralást kívánok nektek! Kép

Holnap nem jövök, mert megyünk a bajai halászléfőzőre fincsi halászlevet enni! :lol: 8)
Mindenkinek szép hétvégét!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Tegnap este megzuhantam, ezért csak most jelentkezem.
BMC-s járatnak látom a péntek 13. meghozta a szerencsét. Kár, hogy nem találkoztatok.
Zsókuci:
Jó pihenést nektek! :)
Vendég

Szép Jó reggelt! :P

Gabicsibe!Igen szerencsés volt! :wink: Csak annyiban nem volt az hogy nem taliztunk a lányokkal! :( Majd legközelebb!Megfogadtam amit montál ,olyan tüt vettem a szurihoz,és a patikában megdicsértek milyen okos vagyok! :lol: Montam ,hogy az egyik barátném okos nem én! :wink: Vasárnaptol,kezdem én is! :roll: Ha minden reggel olyan 9-fele adom be az jó ,szerinted?????????

Krisztike!Tök jó látni magam a táblázatban!!!!!!'1 stimuláció kezdete juli.15'Tök tuti végre én is kezdek!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsokuci! :P

Nagyon jó nyaralást nektek!!!!!Aztán vigyázzatok magatokra!!!Pusza!Milyen idióta vagyok ,már bizti elindultatok,nem baj majd vissza olvasod! :wink: :roll:

Rebe!Köszike!Én is nagyon örülök ,hogy végre kezdhetünk!!!!! :P
Jó szorakozást a halászléfőzéshez! :wink: Ja és jó étvágyat hozzá!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!

Hol találok olyan oldalt ahol,gyógyszerek ára és leirása,van????Tud valaki ilyet?????? Előrre is köfike! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Igen, a bőr alá adandókat magamnak adtam be. Az "izmosat" nem. Tuti jó, ha 9 körül adod be! A gyogyikról Gabinak vannak mindig naprakész infoi.

Elan
Örülök, hogy minden rendben volt!!! :D

Kriszti
Ügyi vagy, hogy növesztgeted a nyh-t. :lol:

Zsókuci
Talán már nem olvasod, de nagyon jó utat és jó pihenést kívánok! :D

MIndenkinek nagyon szép hétvégét!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil Drága!

Köszi az infót!A legelsőt is egyedül adtad be magadnak????Gondolom valaki megmutatta ,hogy csináld meg a merionalos izét,mármint az össze keverést a folyadékkal?! :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!Most van egy kis időm írni...
Nyunyi!
A www.hazipatika.hu oldalon a gyógyszerkeresőbe beírod a nevét, és kidobja az árát....
Én tegnap nagyon jól jártam...Pl. a merionált 5200ft-ért hozzák...Támnogatottan a 10 darab ennyibe kerül..Úgy örültem. A tüszőrepesztő is 7ezer darabja, (2 kell, ) támogatottan csak 5.5 ezer lesz a kettő.....Úgy örültem!!!!!Sajnos inszemeseknek nincs rá ennyi támogatás.....
Vendég

Krisztike!

Köszi az infót!!!!!Megtaláltam! :P Minden oké a gyümi leveseddel,jól érzi magát a lábasában?! :lol: Én is csinálok ma!!! :wink:

Szerinted probáljam meg az első szurit is én beadni doki nélkül???Nem lehet olyan nehéz össze rakni !? :roll: Szerinted?Adtam magamnak 40 -et boka törés után pociba!Csak az előrre legyártott volt!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.
Elan, mindjárt küldök privit a dokival kapcsolatban.

Többieknek kellemes hétvégét. Megyek vasalni és előkészíteni a férjemnek a terepet, mert most ugyan dolgozik, de este bográcsba akar főzni vörösboros marhapörit :D

Pusszantás
süni76

Sziasztok Lányok!! Csak egy gyors bekukk.. Ki hogy van?
Kriszti jobban vagy már????

Elan, a barátnőm most volt endosdokinál, ő dr Tűű-nél volt, ő nőgyógyász is, a barátnőmnek IR-je van így került a Tűű dokihoz, Pestre, a PCOs topikokban a lányok tuti tudnak elérhetőséget mondani, de ha kell én is megkérdezem a barátnőmet. Őneki kapásból segített, reméljük lesz eredménye is. :wink:

Mindenkinek jó pihenést, nyaralást a nyaralóknak!!!!! :D :D :D [/b]
torolve_20130114141731

Sziasztok!!!!!!! :P

Most értem haza,nemrég!Olyan álmos vagyok ,hogy csak csuda!Meg egy kicsit nyügös mert nem érem el a dokimat,a szuri miatt!Remélem nem most utazott el! :shock: Ha nem marad más kitalálom,hogy kell össze rakni a szuri,és hajrá!Csak sikerül megoldanom!Le van irva,tehát nem lehet olyan nehéz! :roll: :roll: :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Normális hogy félek egy kicsit a szuri beadástól!?? :oops: Párom sem lessz,holnap velem! :(
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Menj le az ügyeletr és kérd meg hogy segítsenek az elsőnél!
Vendég

Benszike!Köszi a bíztatást!Meg az ötletet,lehet hogy lemegyek!
Erre nem is gondoltam! :wink: Hogy birod ezt a meleget???Babácskák ficánkolnak,rendesen? :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, Merional-t kell beadnod????? Megpróbálhatok segíteni, már amennyire még emlékszem...
Bár asszem Benszinek igaza van, az elsőt nem árt, ha hozzáértő adja be. Remélem van papírod a BMC-ből, hogy beadhatja más! Vagy anélkül is segítenek?
süni76

Süni, köszönöm szépen, megkaptam! Rebe, örülnék azért, ha Te is el tudnád küldeni a dokid elérhetőségét, aztán az ismerősöm majd eldönti, kihez megy. Dr. Tűűnek is utánanézek, már csak az érdekes neve miatt is, köszi Vikkata! :)
elan

Süni! Köszi a segítséget,aranyos vagy!Szerintem ha nem érem el a dokikám akkor marad az ügyelet! :wink: Merionalt kell beadnom,pociba! :)
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk:)
Szinte most mindenki ezt írta.
Gyorsan megpróbálok visszaolvasni még manócska alszik.
Bmc-s járat ügyik voltatok tegnap.
Nyunyi:
ugye nem volt olyan vészes a vizsg.székhez szaladás?
Szerintem is próbáld meg az ügyeletet elsőnek azért biztos ami biztos.Emlékszem én első szurinál végigjártam a kórházat és senki nem volt képes beadni,körzeti dokim meg nem volt.Ez Eger!
Drukkolok hogy sikerüljön.

Nekem most csak a progi szuri lesz,remélem a párom még nem felejtette el hogy kell beadni,végülis ő szurkált annakidején 3 hónapos terhes koromig.
Most hozta nekem is anyósom a szurit,ő a sűrűbben Pestre járó.Ha jól emlékszem a Progeszteront hűtőbe kell tárolni,meg tud valaki ebben erősíteni?:)

Gabicsibe te ilyen jártas vagy a tűfajtákban?
Progi tű javaslatod van esetleg?Arra emlékszem,hogy ahhoz vastagabb kellet mert olajos szuri,dehát csak 3 év eltelt, az ember felejt.:)

Süni:
Jó bográcspartyt,nyami nyami.

Zsókuci:
jó utat,érezzétek jól magatokat:)

Kata
köszi a tippet,sikerült is beszereznem a méhpempő kapszulás változatát.:)

Csajszik mindenki fentvan az iwiwen?
Kriszti bejelölt de a többiekről még nem sokat tudok.:)
Pü-ben küld nekem valami adatot aki fent van?
Csak személyesebb ha látásból már ismerjük egymást.:)
Előre is köszi aki küld.

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
sehike

Sehike!!!

Küldtem pü-t! :wink: Köszi a szurkolást!!!Biztos sikerül valakit találnom,vagy ha nem ugyis megoldom! :wink: Ja sikerült a vizsgálastot,szárazon megusznom!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Most egy darabig én is eltünök!Majd jövök! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szép délutánt.
Túl vagyok egy bejelentésen, amitől nagyon féltem.
Elmondtam a szüleimnek, hogy a BMC-be járunk, mert a baba segitség nélkül nem jön össze. Hát nem igazán lett öröm belőle. Az első reakció jobb, ha nem is mondom.
Tudom a párom nem a kedvenc vejük. Amiről tett is. De az a mult. Évek óta csak köszönek. De miért nem tudják elfogadni a döntésemet! Nekem Ő kell és senki más. Hát így a napom pocsék lett. Ráadásul vár a barack berakás amihez már semmi hangulatom sincs, de muszáj!
Irigylem azókat, akiket az anyukájuk elkisér, engem biztos nem kisérget.
Még hátra van a munkahelyi bejelentés. Az sem lesz piskóta.
Éppen nagy átalakitások, rémhirek, átszervezések közepette vagyunk. Még idáig megusztam a bejelentést, de meddig?
Félek tőle! Lehet, hogy az állásomba kerül? Majd kiderül?
Bocsánat a szóáradatért, de ezt ki kellett irnom. Férjem éjszakára horgászni megy. Igy leghamarabb csakk holnap 10 körül jön hazza, és most is dolgozik.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nyunyi!
Benn vagyok a házban,így tűrhető a meleg,de lehet holnap kimegyek strandolni!Már kéne egy kétrészes fürdőrucit vennem,mert egy részeseben olyan fehér a hasam és azt nem szeretem!Tudom azért óvatosan napozgatok!Tényleg menj le az ügyire!Vidd a stimus papírokat is!

Jezsoerika!
Szerintem még ne nagyon mond el a főnöködéknek,pláne a leépítések előtt!Sajnálom szüleid reakcióját!Az a lényeg,hogy ti jól meglegyetek az uraddal!Jó barackozást!
Vendég

Jezsoerika!

Sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagytok!Nem lehet könnyű!!!!!Kitartás!Szerintem se most mond el a fönöködnek!Bár neked kell dönteni! :wink:

Benszike!Megfogadom amit montál!Ovatosan a napon! :wink:

Most megint eltünök!
nyunyi82
Békéscsaba

Jezsoerika

Hát nem egyszerű ha az embernek a családja nem áll mellete,pedig ez mostanság már nagyon sok párt érint.
Próbálj csak a pároddal foglalkozni,és a babóval aki hamarosan megérkezik.Fel a fejjel és sok sikert az inszemhez.
Anyukádék idővel biztos megenyhülnek.
Most nézem elég közel lakunk egymáshoz:)

Benszi
Szépen kerekedik az a poci:)
sehike

Nyunyi:

Köszi az infót,meg is jelöltelek az iwiwen.:)
sehike

Sehike!

Vissza jelöltelek!!!!!!
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Látom ma mindenki el van nagyon tünve!Strandol mindenki!
Na ,nemrég beszéltem ,az egyik barátnémmal aki ápoló,/EL FELEJTETTEM ?HOGY VAN EGY ÁPOLÓ BARÁTNÉM/ :lol:
Montam neki ,hogy holnaptól szurni kell magam ,elmonta hogy csináljam!Ugyhogy minden oksi! :wink: Holnap reggel olyan 9-fele adom be! :roll: Szóritsatok nekem! :wink: Most megyek!Majd reggel jövök!Jóóócakát mindenkinek! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Iszonyat ez a mai meleg, és ez még nem is a rekord volt.....
Annyi, de annyi beteg ember van...... :( Akik tényleg betegek...Ehhez képest én tök egészséges vagyok! :roll:

Sehike!
Én küldtem neked a táblázatot...Abban benen vannak a nevek..:Lehet nem ért célba????a samancsa címre írtam...... :wink:
Vendég

Sziasztok,

Voltunk állatkertben! És láttuk Bóbitát, az oroszlánylányt ;) Nagyon aranyos volt:
Kép
elan

Na, egy kis hülyeség...Bocsi az offolásért..:Azért egy kis mókára mindig jut idő! :lol: Szóval jófej kollegáim vannak...Ilyen vagyok mostanában....:wink:

Kép
Vendég

Elan!
Most látom, szórakoztatjuk a csajokat képekkel.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen :) Lebilincselő lehet a munkád, az biztos! :)

Na, elnézést, abba is hagytam az offolást :)
elan

SZiasztok!
Most értünk haza, csak egy gyors bekukk..

Nyunyi
Elsőt BMC-ben adták be, megmutatták, de tényleg nem bonyi. Szóval a vastag tűvel felszívod az ampullában lévő cuccot - a pont feléd legyen, mikor letöröd az ampulla tetejét, és egy kendővel tedd, mert én először elvágtam a kezem, de kendővel nem lesz baj. Majd az üvegcse zöld tetejét lekapod, és beleszúrod a tűt, belenyomod a lötyid és az rögtön összekeveredik a porral. Visszaszívod a fecskendőbe, tűcsere, légtelenítés, fertőtlenítés a pocin, és egy hirtelen mozdulattal az összecsípett hájacskába beledöföd. Ennyi! De bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz! Reggel gyorsan benézek, de aztán megyünk el itthonról. Nagyon-nagyon féltem az elsőtől, kicsit hisztisztem is :oops: , és odakészítettem egy jutalomcsokit, hogy utána a megérdemelt finomság vigasztaljon!
Sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok!!!!!!!!!!!!

Jezsoerika
Muszáj volt beavatni őket! Szegénykém, nagyon rossz lehetett... Szerintem a munkahelyen amíg lehet, ne mondd el, pláne ha nem olyan a közösség, a hangulat. Nagyon sajnállak! Kitartás!!!

Puszi mindnekinek!

gil

Gil

Igen. Jobb ha tőlem tudják meg, mint véletlenül (az ördög nem alszik) mástól. Akkor a szemük elé sem kerülnék. Ők a szüleim.
Rajtuk kivül senki nem tudja.
Munkahelyen meg néma vagyok.

Most láttam a tv-ben, hogy buli volt Hevesen (nálunk)!
Mostanában minden hétvégén itt a kommandó!Meglátszik, hogy uj kapitányunk van!Bizonyit! Bárcsak az összeset vinnék. Legalább nyugalom lenne.
Minket ki véd meg. Bocs a politikáért., de szerintem a nagyházban fogalmuk sincs, hogy milyen velük együtt élni.
Vannak tiszteségesek, de a legtöbbje...........

Jóéjszakát!

Jerika

Kép
jezsoerika

Jó reggelt Csajok!

Gil Drága !!!Tündér vagy !!!Köszi a részletes leírást! :wink: Igy fogom csinálni! :oops: )9-kor adom be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szurkoljatok nekem!!!!!!! :lol: Ahogy sikerült beadnom már jövök is!Ja ,nekem azt monta a Wiegandt doki ápolója,hogy ha hasba adom akkor elég ha a fél ,lötyit rakom a porhoz!De szerintem inkább ugy csinálom ahogy ott van leírva! :roll: Neked is monták ezt????????Ülve,vagy álva adjam be???????????Hogy a jobb???????? :oops: :roll:
nyunyi82
Békéscsaba

Csajok!!!!!!!!!!!!

Nem vártam 9-ig!!!!!!Beadtam!!!!!!!Nem fájt egyálltalán!Most megyek még vissza fekszem,mert tegnap ,a baba is 24-00 ig volt fent,és igy még bizti alszik még egy darabig! :wink: :P Ügyike vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol: pussssssssssssssssssza :P
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Ügyi vagy! Fél lötyiről nem hallottam, mindig az egészet adtam be. Nem volt semmi gond?? De jó!!!!
Én ülve adtam be.

Na, szép napot!!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy este még jövök! De nem biztos.

gil

Nyunyi!
Ügyes vagy!
Kriszti!
Milyen jó kis egyenruhátok van!Ízléses!Jól lefogytál!
Sehike!
Köszi!
Vendég

Gil,Benszi!

Köszi a dicséretet!!!! :lol: Hát eddig aludtunk a babámmal! :? Azt hittem alszik vagy 10-ig de nem! :roll:

Hu,Jó meleg lesz megint!És még mindig megvan,pedig ma engedjük fel a medencét,remélem holnap már nem lesz meg és akkor ázok egy sort,vagy mégsem mert megyek dolgozni! :evil: Igy jártam!

Dugo Drága!!!Merre vagy????Nagyon eltünél! :( Mi a helyzet!? :P
Holnap lessz a nagynap!!!!!!!!!!! :P
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe!Vagy valaki aki Inszemes! :wink:

Fáj ahogy a beavatkozást csinálják? :roll: És végül is a méh üregbe nyomják fel a spermákat???? :roll: Bocs az ilyen kérdésekért!!!!!!!! :oops: De ti ezt már nagyon vágjátok! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti:
A képeket nézegetve azt hiszem már jobban vagy, ennek örülök. :)

Csajok!
Tegnap úgy elkezdett szúrkálni a hasam baloldalt, alig bírtam menni. Az normális? :?
Vendég

Estrella, szerintem csak a méhszallagod húzódik, ahogy nő, de ha nem lesz jobb akkor azért hívd fel a dokid, Te is megnyugszol.
Vegyél be egy MagneB6-ot és pihenj egy kicsit ilyenkor.

Remélem már jobban vagy!

Judit

jucicuki

Estrella!

Én nekem amikor terhes voltam ,nekem is szurkált a hasam,bár ennyire nem!Nekem inkább húzodott,ahogy növekedett a méhem.Legalább is ezt monta a doki! :wink: Szerintem azért kérdezd meg a dokidat ,nehogy valami gond legyen!Hogy birod ezt a nagy meleget???????? :shock:
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, Juci:

Köszi a gyors választ. Holnap megyek a dokimhoz és kifaggatom úgyis. Ráadásul ez a hülye barnás cucc is van még. Úgy félek, hogy baj lesz. Nem tetszik ez nekem.
Lepihentem este és utána jobb lett, és most sem szúrkál.
Vendég

Na, sziasztok!
Én is felkeltem!
Nnyunyi!
Azért kell csak a fél lötyi, ha bőr alá adod nem kell akkora adag....A lényeg, hogy a por benne legyen....Én sem fogom beadni az egész lötyit!!!!Egyébként nagyon gratulálok!!!Ügyes vagy!
Én tegnap sikeresen a combomba akartam adni a szurit!Hááááát, többé nem teszem!Iszonyatosan fájt!A karomba is fájt.Túl nagy adag ahhoz, hogy odaadjam......Így marad a pocakom, ott még van háj is, így nem fáj.....

Estrella!
Igen,már lényegesen jobban vagyok.Azért holnap megcsináltatom a controll pisit, az ördög nem alszik..... :wink:

Benszi!
Köszike! Igaz,nagyon jó a rucink, de iszonyatoisan meleg.És olyanok vagyunk benne, mint a munkásemberek...dehát, azok vagyunk!!!! :roll: :lol: :lol: Már sikerült 1 kilót visszahíznom.... :oops: De tudod, már nem érdekel, mert ezért fogytam hoyg most visszaszedjem...... :wink: :lol:

Na, most elmegyek, barátnőm levágja ahajam, és aztán megyünk vásárolni.....Kinéztem egy csini kis szoknyát, amit pont a nyáron még tudok használni...:Aztán majd jövőre újra!!!!!!

Brigi!
Áll az alku még????Mehetek ma este???? :roll: :lol:
Vendég

Megjöttünk a halászléfőzőről. Fincsi volt, csak kicsit hosszú volt a program. Hajnali fél háromra értünk haza. Hát nem vagyok most a helyzet magaslatán...

Nyunyi,
Gratula, hogy túl vagy az első szurin! :lol:

Elan,
Küldtem pü-t! Jaj meg kell zabálni ezt a kisoroszlánt! Úgy imádom a kisállatokat! :lol:

Jezsoerika,
Hát nem irigyellek! Nem könnyű ez a helyzet. Sajnálom, hogy a szüleid így reagáltak. De a lényeg, hogy ott vagytok egymásnak! A munkahelyi bejelentéssel várj amíg csak lehet!
Most valószínű, hogy nem értetek velem együtt, de mi nem mondtuk el a szülőknek, hogy hová járunk. Az én kérésem volt. Én úgy vagyok vele, hogy engem inkább hátráltatna, ha egyfolytában azt kérdeznék, hogy jaj mi van már, jaj most hogy lesz, stb. Majd ha eljön az ideje...

Sehike,
Ment a pü, de Kriszti táblájában tényleg mindenkit megtalálsz, nyugodtan jelölgess! :D

Kriszti,
Szépen lefogytál! A munkád meg lebilincselő :lol: :lol: :lol:

Jaj el is felejtettem mondani nektek. Mégiscsak elmegyünk egy hétre nyaralni, Korfura. :D Sikerült a költségvetésünkből kiszorítani egy last minute utat, meg hát ki tudja, hátha jövőre már hárman leszünk, és nem tudunk menni. Remélem :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, köszi, megkaptam! Volt kis orrszarvú is, de ő nagyon el volt bújva... :(

Ez az inszemes kérdés engem is érdekelne (amit Nyunyi kérdezett)... olyasmi módon történik, mint a HSG? Egy kateterrel nyomják fel a cuccot?
elan

Sziasztok Lányok!

Nyunyi

Nagyon ügyes vagy. Elsőre és nem fájt.

Kriszti

Nagyon jó a munkaruha. Látszik, hogy a sok edzésnek meg van az eredmény. Érdemes volt.

Megjött. Kedden megyek BMC-be. Holnap szabit kell kérnem.
Ez a meleg front csucs, csak szenvedek, és még buszozak?
Lányok az baj ha mostanában össze vissza van a menszi?
Mármint a várt napnál 2,3 nappal korában jön meg. Régebben oramű pontos volt, most szerintem a melegfront megbolonditja. Multkor is akkor volt a hőhullám. Szóljak a dokinak róla?

Jerika

Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?