Manó! Azért édes teher, hogy ennyi tejed van. Nem? Tartalékold csak, mert a tudat, hogy ha kell, ott van a fagyiban, simán fenntartja a termelést
Pillangó! Teljesen természetes, amit érzel. Én is szoktam sírni!!! Sőt. Sztem ilyenkor muszáj magunkkal törődni. Nem fog éhen halni a gyerek, ha fél óráig nem kap enni! Én úgy is voltam már, hogy haragudtam a gyerekre, miért nem hagy már békén. Ez főleg a 20 percenkénti cicizéseknél tud lenni. Sztem ilyenkor az a fontos, hogy rendbe rakjam az agyam, mert a gyereket sem tudom nyugtatni zokogva. A hormonok is számítanak. Olyan bummok tudnak még lenni, hogy egyáltalán nem tudjuk kontrollálni a viselkedésünket.
Szóval az a lényeg, hogy természetes, amit érzel. Ha beáll a napi ritmus, elmúlnak a hormon viharok, sokkal jobb lesz. És hidd el, szereted már most is! Menj le egyedül a közértbe. Hogy fog hiányozni
Én már imádom, de azt még én sem érzem, hogy nélküle is lett volna életem. Sőt, még éppen elfogadóban vagyok, hogy most már csak vele lesz életem.
Etetés. Nekem csak a kórházban mérték a gyereket. És nem értettem, mit mér a mérleg. Eccer a durr cici puhára szopizása 20g volt, máskor nulla. Én csak a gyerekemre figyelek, ha kéri, 20 percenként mellre rakom. Nemtom, a szakirodalomnak megfelelően hízik-e, de hájasodik, és kinőttük az 56os rucikat. Házidoki is mondta, hogy jól nő.
De azt is mondta, hogy ha 1 hónapig nem hízik a gyerek, az sem baj. Csak ne fogyjon!
Sztem nem jó tápszerezni, mert akkor nem szenyózza a cicit, hogy az termeljen még többet. Persze, szar tudat, hogy éhes a Béb, de ez max egy napig tart!!!! Ha már beindult a termelés, és az ember 20 percenként cicire rakja, nagyon hamar bedurran.
Bocsánat az őszinteségért, de fontosnak tartom ezekről beszélni!
56os rucik. Nekem van egy 50esnek méretezett ruha, ami simán jó volt 2 hétig. Elég relatívak a számozások, és sok függ az alkattól is!