Sziasztok!
Megint ilyen későn jutottam a géphez.
Dikó: Sajnos én egy kicsit le vagyok maradva, így őszintén remélem, hogy amikor írom e sorokat, már réges-régen veled van a bébi, persze nem a pocakodban...
Várjuk nagyon a jó híreket!!!!
Kinek fog írni dikó?!
Gurgi, Zsú: lehet, hogy tényleg összejön a Páterfys duó, és holnap elfoglalhatjátok a kétágyas szobát, természetesen négyen. Drukkolok nagyon mindkettőtöknek. Zsuzsitól várjuk az infót.
Húúúú, de izgi lesz ez a holnapi nap... és akkor a többiekről még nem is beszéltem, bárki lehet még befutó:wink:
Andi: örülök, hogy megnyugodtál, ez nagyon fontos....a lábammal ugyanazt érzem, amit te is leírtál, most is rajta van a vizes ruha, enélkül úgy érzem, hogy eldurran mint egy lufi.... nem is tudom, mi lesz velem ha még melegebb lesz. Bár kötve hiszem, hogy ezt a lábat lehetne még "überelni", az már lehet, hogy tényleg a szétdurranás lenne.... Az a legborzasztóbb, hogy reggelre sem megy le a víz....
molkata: köszi a szüléstörténetet, igazán megható volt... Édes kis Egon....
Lányok, nem is tudom mit mondjak, illetve hogy mondjam.... ti aztán tele vagytok energiával

. Alig hogy megszültetek, más örül ilyenkor hogy él, nektek meg már miken jár az eszetek

Nem semmi, ezek a mai fiatalok
zsuzsi: neked mikor van legközelebb jelenésed a kórházban? Én szerdán megyek reggel 8-ra az nst-re. Egyébként pedig köszi az infókat, amiket közvetítessz, nagyon hasznosak, én pl. eddig úgy tudtam, hogy alkoholt nem kell vinni, mert adnak, de ezek szerint azt sem

ha lesz még infód, örömmel várom. Köszi.
Rólam: jól vagyok, semmi extra, bébi mocorog ezerrel. a meleget rohadt nehezen viselem, az elkövetkező napokban nem tervezek utcára menni, max a reggeli órákban. Bár holnap még kikísérem Blankámat ( tesómékkal) a Déli pu-ra, aztán jövök haza, és itthon fogok pillegni 5 napig. Átadom magam a tágulásnak....
Orsi, Brigi, Emi, voltak ma?!
Jó éjszakát mindenkinek!!!! ( örülnék, ha nekem is sikerülne egy pár órát egyfolytában alvással tölteni...)
Sziasztok,
Móni