Sziasztok!
Végre jelentkezhetek...Hát, kicsit hosszú volt a nap! Confused
Reggel 8-ra bent voltunk Szegeden, elbúcsúztam a háziorvosomtól (aki még a gyerekorvosom volt...

), kikértem a papirjaimat. Aztán zúztunk a Klinikára. Elsőként az ultrahangon akartam túllenni, múltkor bejöhettek hozzátartozók, most meg mondta a doki, hogy inkább ne. Szegény párocskám! Pedig úgy szerette volna látni Emmát!
Eredmények: BPD: 88, Fronto: 99, Thorax: 100/95, Femur: 70, becsült súly: 2768 gramm. Az elég jó, nem? Very Happy Ezzel nem is volt probléma, azon csak röhögni tudtam, hogy Pesten a frontora már a 31. héten több mint 100-at mértek...
Olyan drága volt, majd megzabáltam! Mondta a doktornő, hogy úgy lélegzik, mint egy felnőtt, nagyon kis ügyes, jól begyakorolta már!
A lepényhez azt irták:G.I. Nem tom, ez az érettsége lehet?
Viszont a doki látott vesemedencetágulatot. Na ettől frászt kaptam! Mindkét vesén van sajna, ezt irja:
Bal oldali vese mérete: 54x28 mm, benne 20x20 mm-es foly.tart. képlet. Pyelon? Jobb oldali vese mérete: 51x24 mm, jobb oldali pyelon: 13x13 mm. Húgyhólyag: 38x33 mm. Subvesicalis obstructio?
Hát én nagyon megijedtem. Május végén voltunk 4d-n, ott mondták, hogy látnak egy kis tágulatot. Meg is emlitettem a dokinak (1 hét múlva mentem), aki nem látott semmit, erre most megint!
Nektek van ezzel valami tapasztalatotok?
Átmentünk a gyerekklinikára is, ott azt mondta a doki, hogy nem akar semmit mondani, nem is nagyon tud, majd szülés után meglátjuk.
Ctg-n minden okés volt, ilyen még nem is volt, hogy nem kellett 1 óráig ott ülnöm! Nagyon szép görbéket produkáltunk.
A kenet eredménye persze pozitiv, ezen már meg se lepődök, felirtak antibiotikumot is meg kúpokat is!
Bocsi, hogy hosszú voltam... :S
Pattogobolha! Jó, hogy itt vagy, szépek vagytok!
Jucu! Hát, a csasziban nem vagyok jártas. Hallgass a dokidra!
Márkanyuka! Szerintem sem kell úgy komolyan venni a védőnő utasitásait...főleg, hogy úgy tűnik ok nélkül javasolja...
Mandala! Remélem, bébike behozza a lemaradást! Engem a bpd értékekkel stresszeltek mindig, most a 88-ra nem mondtak semmmit. Ne izgulj! Majd kint meghizlalod!
Sabine! 2-3 hét...hú de izgi! Mindjárt itt vannak!