Húú , már mindenki elment aludn i ???
Nagyon sokat írtatok, nem bírtam mindent megjegyezni, de a lényeg , hogy mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok és ne szomorkodjon senki !!
Cuki : múltkor írtad , hogy mennyit mocorog éjszaka is a lányod, biztos most piheni ke a fáradalmakat
Csim : a védőnőm nem mondta,hogy ne lehetne jönnie " idegeneknek " a Füst Milánba szülésfelkészítőre , úgyhogy biztos nem küldenek el ,ha netán eljössz .
Nekem viszont azt ajánlotta ,hogy inkább a János kórházba menjek , mert az komplexebb .
Masi: én sem érem el a kórházat, de már kiokoskodtam , hogy ha 6 alkalommal megyek , midengy hol kapcsolódok be , mert úgyis körbeér a téma . ( ehhez 1 egész nap kellett mire rájöttem , de ne nevessetek ki , mióta nem dolgozom lelassult az agyműködésem
szóval 07.31-én megyek először, mert nagy pocakkal szeptemberben már nem szeretnék utazgatni , kocsi meg egyenlőre nincs.
Klári : Jók az új szerzemények , és sokkal jobban tetszik az egész alakos kép rólad , mint azok a sötét pocakos valamik , mert eddig nem nagyon lehetett látni , hogy milyen vidám kismama vagy !
Ágica : Hol késnek a képek ?
Adri : El tudom képzelni , milyen rossz érzés lehetett benned a vizsgálat után , mert gondolom tele voltál várakozással

,viszont lassan mész a 28-30. heti UH-ra ugye ? Remélem az kárpótol valamelyest
Gabi : H.Á-t és a magyar egészségügyet ,asszem nem kell kommentálni .
Remélem ezen a sztorin is túl lesztek hamar és jobbulást a gyerkőcnek !!!
Lányok, biztos kihagytam egy csomó mindent , de nagyon fáradt vagyok.
Egész nap nem tudtam pihenni: délben áramszünet volt, utána szétfúrták felettünk a falat .
+ Az öcsém is kórházban van és anyám egyfolytában hivogatott ,hogy mi van vele .
Ma hozták az új hűtönket, ( a baba miatt vettünk ,hogy majd elférjen benne jó sok finomság + fagyasztott tejci hegyek ) , erre kiderült ,hogy nem fér be a régi helyre , úgyhogy kedden jön egy asztalos , aki átalakítja a dolgokat.
Hétvégére visszajön a kánikula, úgyhogy egyetek jó sok fagyit - én csak azzal bírom