A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

sziasztok

megjottunk az eskuvorol, jo volt, lanyom sokat tancolt.

Esztora, Lidikoka gratula a kisfiukhoz :)

Mutyurke drukkolok holnapra, nalunk kedd lesz a nagy nap, csak egy masik korhazban, a Mav-ban, lehet h. talalkoztunk volna.

Priviben irtok 1 telefonszamot? Irok kedden vagy szerdan sms-t, felkeles fuggvenyeben.

Uxi
nekunk sincs nevunk, es mindjart itt a kedd....

holnap viszont megcsinaljuk az apasagit...

sziasztok
M.

mandarka

15 perce, szopi közben jött a következő sms:

Hajdú Jázmin Ildikó 3,35 kg, 56 cm, 34 fej. 1:42-kor. Nagyon culi fekete haja van. Jól vagyunk, már szopizunk. Dikó.

Ehhez csak annyit, mit már írtam is nekik: gratula nektek a kiscsajhoz. Szopi dologhoz szintén. S akkor mihamarabbi hazatérést s utána nyugodalmas éccakákat.
Pussz az egész családnak.

Kép
kissmanó

Diko!!! Nagyon gratulalok Nektek a kislanyhoz!!! Sok boldogsagot!!!
Vendég

Jó reggelt!!
Dikó: Millió gratula Jázminhoz :D :D . Nagyon gyorsan meglett ügyesek voltatok :wink: Jó egészséget az egész családnak :wink:

Nagyon keményedik a hasam és fájogat+derekam, befexem egy kád meleg vízbe.... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Harmatos Jó reggelt!

Gyors bekukk..látom Manó beelőzött.. :lol:
Dikótól hajnalban jött az sms..

Sok szeretettel gratulálunk Dikónak, Jázmin születéséhez, sok boldogságot és tejcit kívánunk!!

Gyors zuhany, ezaz amaz és irány a kórház!

Tsók
Gurgi
torolve_20131003125716

Jó reggelt!:)

Juhhhééé! Megint esemény van! :D :D :D

Dikó: Nagy gratula a nagylányhoz! Jó egészséget, sok tejcsit kívánok! :D

Gurgiiiii: Mennek a drukkok ezerrel!!! Hajrááá Samesz, hajrááá!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt

köszi a hiányolást! :wink:

életjel, még egyben, és semmi, de semmi jele nincs annak, hogy lesz is bármi! :?
holnap nst, szerdán befekvés! :( nemakaroooom!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratula Dikóéknak! na meg én még a két 13ai kistököshöz nem is gratuláltam asszem, szóval hozzájuk is! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Gurgula üzenete:

Megrepesztette a burkot, mindjárt kapom az oxitocint. Kevés a magzatvíz, ezért indítják. 3 cmre vagyok tágulva. Szorítsatok!!!!

Jajj, én nagyon-nagyon szorítok!!!!!!Áááááááá!!!!

Ha én se jönnék vissza, akkor Anneenek megy a sömös!!!

Ja és Dikónak hatalmas gratula Jázminhoz!!!!

kispiskóta

Dikó hatalmas gratula!Jázmin isten hozott a világon nagyon szép nevet választottak neked szüleid.Sok-sok fini tejcsit kívánok.Gurginak megy a++++++++++++.Nekem ismét borzalmas éjszakám volt de nem akarok panaszkodni.Pozitívan állok hozzá akkor talán elviselhető az egész.Kívánok mindenkinek kellemes napot.Aki depis annak meg kitartás megéri már nincs sok hátra.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Gratulálok Esztorának, Lidikokának és Dikónak!
Megint potyognak a bébik! :D :D :D

Gurgulának pedig megy a drukk!

Csajok, ahogy elnézem a táblát, nem véletlen mondtam, hogy utolsó leszek. Akikkel nagyjából egyszerre voltunk kiírva, azok közül lesz pár programcsaszi (hamarabb), mások meg már rég nem írtak. Nyugi, nem fogok nyavalyogni, max elűnök, ha már mindenki babázik, és csak akkor jövök vissza, ha megvan az öcskös.

KépKépKépKépKép
uxi

Hú basszus, most nézem mit írtam, csak nem kezdek bedepizni?! :oops:
Annyira ideges hétvégém volt, nem akarom idezúdítani, de anyósékra még mindig totál ki vagyok akadva.Ha már nem segítik egyik gyereküket sem, legalább ne tennének keresztbe! :evil: Legszívesebben kititanám őket!

KépKépKépKépKép
uxi

Haj, mai délelőtti programom: bank, földhivatal, bank... ( Emi szerint: "Menjünk bankba utána meg játszótérre":) )
De utána: TTL, délután KIKA, nézünk függönyt, lámpát, ezt-azt :D .

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi, gyere csak nyugodtan és depizz!!!!!!! Mi is sokat depiztünk. Ja és aztán lehet, hogy mindenkit be fogsz még előzni. Én, ha ránézek a vonalzómra van kedvem zokogni, hogy ez, hogy fordulhat elő pontban 26 napos ciklusnál. :roll:

Szóval gyere csak!!!!!!!

kispiskóta

Na! Már megint mik történtek!!!!

Dikó! Hatalmas Gratula! Sok boldogságot nektek és Jázmint isten hozta ebben a nagy világban.

Megy a sok-sok DRUKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok nagyon-nagyon. Nemsokára karodba veheted Samubabát!!!!!!!!!

Móni! Ez a mai fiatalság??? Mit beszélsz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok! Egy kérdés: ha, nem durr, akkor mi lehet a csomó a mellemben. Azért gondolom, hogy nem az, mert nőtt semmit az éjszaka. Visont mostmár fáj a sok masszírozás miatt. Arra gondoltam, hogy begyulladt egy tejmirigy...
Egon nagyon rendszertelenül szopizott és sokat az utóbbi napokban. Elhatároztam, hogy mától betartjuk az időkereteket. Viszont, mit adjak neki, ha szomjas? Vettem bébivizet, de nem szereti, biztos mert iztelen. Ti, hogy oldjátok meg? Ebben a melegben kell a folyadék pótlás....
molkata

Uxi:Gyere nyugodtan panaszkodni hiszen azért van ez a topik én is csak 1 nappal vagyok elöted ki írva. :wink:Meg amúgy én is elég nehezen viselem.Ráadásul a környezetem is idegesít meg melegem is van ..stb.Sööt anyós is mindig hív,hogy mit ne csináljak majd a szülő szobán.(Tudod ö pont a kórházban dolgozik a szülészeti osztályon,sőt após is a kórházban dolgozik)Már komolyan azon gondolkozok,hogy megyek egy másik városba szülni.Akkor a telefonok na EGYBEN VAGY MÈG??? szóval ki tartás nem vagy egyedül gyere és panaszkodj!!!! :cry: :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Persze Gurginak megy a sok drukk....

Emi! Legkésőbb a hétvégi hidegfront meghozza a hatását...
molkata

Jujj Anyám!!! Nagggggyon szorítok Gurginak!!!! Komolyan, mintha én szülnék! :D Pedig azon má túl vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsú: Remélem küldöd azt a sömöst! Tök buli lenne ha Gurgival egy napon szülnél! :D :D :D Izgatottan várom az üzit! :D :D :D
Vendég

Na Csajok mentem!!!! :D

kispiskóta

Kata: Milyen vizet vettél? Enyém Andris az Óbudai gyémántos babavizet nem komálta. Aztán vettünk JANA-t. Védőnéni tanácsára pár csepp citromlé és nyeli mint hápi a nokellit! :D :D :D
Vendég

[quote="kispiskóta"]N írta:kispiskótaa Csajok mentem!!!! :D

Zsú: Nem várunk vissza ma! Ugyi érted? :lol: :lol: :lol: :lol:
Figyi, Marci! Samesz fél lábbal már idekint van! Ugyhogy tessék gyorsan meglesni a kisbarátod! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Irtam Gurginak hogy mindenki drukkol!
Jött a válasz:

"Köszike, aranyosak vagytok nagyon. Pityergek mert nagyon cukik vagytok! Folyik az oxitocin, jönnek a görcsik, egyelőre lájtosak. A beöntés állat volt! :D Tsók"

Na igen, ez Gurgi! Fájások közben is azért pityereg mert aggódunk érte. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálatok hány fok van a lakásban?

A pelusozást-etetést Ti milyen sorrendben csináljátok? Nekem dilemma, mert ha etetés előtt pelusozok, üvölt az éhségtől, és szopi közben rottyantgat, ha utána, akkor meg az a baj, hogy szopi alatt bealszik, és szopi után amúgy sem jó tornáztatni, mert bukik. Na ezt Ti hogy csináljátok?

Zsuzsi! A csecsemősök nagyrésze normális, persze sajna nagyon érződik, hogy túl vannak terhelve. Amikor Balázs született, csak azon az éjjelen 11 baba született, másnap 25...
De alapjában véve segítőkészek, engedik, hogy megnézd a fürdetést, köldökápolást, pelenkázást.
Naponta egyszer van fürdetés 2 és 5 között délután, itt bepelenkázzák, a nap többi részében Neked kell, de popsikenőcsöt és hintőport a köldökéhez adnak, az ott van a szobában. Sőt, a folyosón van mérleg, bármikor megmérheted.
Van egy csecsemős, kicsit idősebb, na őt jó elkerülni! Mániája, hogy tápszerezi a gyerekeket, mert nincs elég tejed. Én tönkre bőgtem magam miatta, mert egyik éjjel 2-kor felkelt Balázs, szopi bal mellből, büfi, majd szopi jobb mellből 1,5 !!! órán keresztül, és még mindig üvöltött az éhségtől. Gondoltam én. Kimentem segítséget kérni, erre betápszerezte... én meg bőgtem egész éjjel...
Másnap egy másik csecsemős megnyugtatott, hogy ez igenis tej, ő most gyorsan elviszi ezt a tápszert, és eszembe ne jusson tápszerezni a gyereket, mert igenis van tejem. Érződött, hogy mérgesek egymásra.

kétfiús anyuka
babdorka

Ja, még egy dolog: ők Johnson baba tüsfürdővel fürdetik a gyerekeket, amitől Balázs tele lett piros pöttyel. Itthon első nap sima vízzel, azóta a csecsemőorvos által felírt fürdetőkrémmel fürdetjük, és a pöttyei elmúltak.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka: Én előbb pelusozom, majd etetek. Mert amig tele a pelus, nem eszik. Viszont ahogy rajta a tiszta, kaja közben telefossa! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán bealszik nagy nyugodtan. Igy megvárom mig felébred. :)

Azért az duuurva hogy a megkérdezésed nélkül tápszerezik be a gyereked. Bajcsyban vizet sem adnak a babának mig alá nem irtad a papírt hogy benne vagy.

Fürcsi nálunk Johnsonnal megy. Nuku pötty. De a bizti kedvéért van 3 tubus fürdetőkrém is itthon.:)
Vendég

FASZOMKARATE

Gurgi után szabadon, hisz most kell tartsa valaki a frontot, ugyi.
Dühös azétt vok, mett még kb. 2 szó hiányzott az irományomból, s elvették fél mp-re a villanyt. :twisted: :twisted:

Szóval Gurginak drukkhegyeim, s van tippem métt kellett ma pakkal menjenek.

Enikő - ha icipici kérésem lehet, s ha módod lesz rá, teljesíted? Ha Gurgiról tudsz valami konkrétat, megírod nekem sömösöben? Mert mindjárt indulunk csajokul, viszem a mamát meg a húgom haza Bükszádra, s öreg este lesz mire hazaérek a két kisebb csemetémmel. Köffke előre is.

Cupp.
Ja, s télleg, Zsú - ahogy Annee írta, reméljük ma mán nem gyüssz a babanetre. Max csak hír formájában, hogy bratyizik a fiad Samesszel.

Kép
kissmanó

Fürcsi nálunk Nivea-val.
Pelusozás meg helyzettől függ, van, hogy előtte, ha pelus állaga megkívánja, azt a kis ordítást kibírjuk valahogy, mégha anya szíve közben szakadozik is.
Persze soxor előfordul, hogy pelus kaja közben "eszik" fini kis bűzös alapanyagot, s mert a fenekünk bírja a strapát, hát marad míg felébred a kiszasszony.
Na, most is ááááá van, léptem.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Iszonyú éjszakám volt megint, ezért lekéstem Gurgi esemesét! :evil: De szerencsére Zsú tudósított!!!

Gurginak megy a legeslegnagyobb drukk Sameszkához!!! Nna, akkor hogy fog sírni, ha a karjába veheti!!!

Dikó: Neked óriási hatalmas gratula a kicsi Jázminhoz, sok tejcsit, sok-sok boldogságot!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Megy a drukk Gurgulanak es Zsunak is, remelem sikerul egy szobaba kerulnotok!!! :lol:

Uxi, szerintem itt mindenki annyit hisztizett mar, hogy senkit nem fognak emiatt kinezni, szoval irj barmikor, meg ha netan Te is szulnel utoljara (ami raadasul egyaltalan nem biztos, hogy igy lesz)!

En is kezdek eleg turelmetlen lenni... Nekem sehol semmi sem faj, a hasam is csak neha kemenyedik... Szerintem tulhordasban en dontom majd a rekordot... :cry:
Vendég

jajj Gurgi, hajrááááááá!

uxi, nyavajogj csak, én is depi! azért is jövök ritkábban, mert van, amikor inkább nem írok, mert olyan feleslegesnek érzem...aztán újabb jó hullám és itt, na aztán megint rosszabb...

elvánszorgok a bótba, ha nem jönnék ma már, akkor összezuhantam ebben a klafa időben! :evil:

lynia-

na és most én is mint anno Manó, gyerek lehet 20-ára vár, akkor van egyszem uncsitesója szülinapja is! :?

lynia-

Most beszéltem Gurgival! 1-2 percesek a fájások, de vígan dumáltunk. A doki nem akart kockáztatni, ezért repesztett burkot. Minden rendben halad, Gurgi kapott EDA-t, most Atival számolják a perceket... Mondja, hogy csak a bal lába zsibbadt el, a jobbat érzi (de lehet, hogy fordítva... :oops: izgalomtól nem emlékszem pontosan). Végig röhögött a beszélgetés alatt, jól érzi magát. A fájásokat azért érzékeli, akkor néha elhallgatott. Mondtam neki, hogy mindenki vele van lélekben, és nagyon drukkolunk nekik!!! :wink: 8) :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsúnak NST-t csinálnak, egyelőre nincs infó...

Dorka: Köszi az infókat, remélem, nem találkozom az öreg csecsemőssel.... :evil:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!!

Manó: Küldöm a sömöst ahogy megtudok valamit :wink:

Gurginak nagyon drukkolok ám én is, csak nem votlam gépnél ezért nem írtam...... Úgyhogy Gurgikám hajrá hajrá :) +++++++++++++++

Zsúnak is mennek a szurkok ezerrel :)

Nekem hajnal 4től fájásféléim (Dikó után szabadon :lol: ) voltak, kb fél 7re alábbhagytak. 7kor bealudtam, 7:10-kor csörgött az óra, naná, h nem bírtam felkelni... :roll: Úgyhogy késtünk a bölcsiből :oops: , de nem is baj, mert Bogim hajnal fél 1kor ért haza a a Szabadtériről és legalább ő is kialudta magát....
Aztán lepasszoltuk a csajokat és elmentünk vásárolni apának egysmást....
Na eldugultam!
Pusz mindenkinek....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgikám
Nevetgélünk, röhögcsélünk????? :lol: Nagyon szorítok!
Zsú
Neked is mennek a drukkjaim!!+++++
Dikó
Gratula Jázminhoz!!!

KépKép

KépKép
szivvi

na ez gyorsan megy, akkor hamarosan jön I. Samu :D

csajok, boltos srác: ikrek lesznek? :evil: kössz

lynia-

Emi: Boltos srác hülye... És srác :D

Kép
zsuzsi**

Juppiiiii!!!!

Most hivott Zsú! Befektették, holnap inditják Marcit!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukkokat kér ezerrel, bármi van, küldi a sömöst! :D :D :D

Babaesőőőőőőőőőőő!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Húúú, gratula Zsúnak is!!! Mennek a drukkjaink!!! Ezerrel! HAJRÁÁÁÁ!!! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Bakker!!!! Sms Brigitől!!!!!

Ma 8:16-kor megszülettem. Nevem: Bercsényi Sámuel! 3650 gr és 53 cm vagyok! Anyuval együtt jól vagyunk, már szopiztam is!
Brigi és Samu

NAGY GRATULA!!!!

Behalok, Csajok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsú
Nagyon-nagyon szorítunk Érted és Marci babáért!!!!
Juhéjjjjj
Bébzuhany!!!!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Ez kész csajok!!!!

BRIGI GRATULÁLUNK NEKTEK SAMU ÉRKEZÉSÉHEZ!!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT! TEJCI ÚGY LÁTOM VAN!!! :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Brigi
Jajjjj de jó!! Gratulálunk kisfiatok születéséhez!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok
Ez a hét csúcsszuper lesz!!! De jó! Nagyon izgulok mindenkiért!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Na most néztem mi a helyzet, és lám!!! :lol:

Gurgika: HHHAAAAAAAJJJRRRRRÁÁÁÁ!!!!!!!! Jön Samu bébi!

Zsú: De jó neked!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Dikó: Nagyon nagyon gratulálunk Jázmin érkezéséhez! Puszika

Andrea
Kép
kindernay

há ilyen nincs!

GRATULA BRIGIII!

és Hajráááá Zsú-nak!

haha akkor I. Samu már megjött, ma jön a II. Samu is :)

lynia-

Brigi! Basszuskulacs!

Nagyon-nagyon Gratulálunk Samu érkezéséhez! Sok boldogságot! :lol: :lol: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Emi, remélem jön a III. is nemsokára.... már faszomkarate! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Csajok lééééccccci drukkoljatok nekem is,hogy ne induljon el Panka magától...jó? Most az egyszer szót kell fogadnia...

Kössssszzziiii

Kép
zsuzsi**

milyen szép is lenne! :D 3 Samunk 1 napon! :wink: még van időd! húzz bele Andi!

lynia-

Zsúnak és Gurginak elküldtem Brigi sms-ét! :D Aztaaaa! Eseménydús nap elé nézünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még valaki esetleg? :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?