A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Nektek nem értékelődött át valamennyire az anyukátokkal való kapcsolatotok mióta nyák lettetek? Olyan fura, hogy tudom, hogy engem is így szeret, mint én a lányomat. Nehéz ezt felfogni. Meg, hogy bármi legyen is később, mondjuk kamaszkorában, amikor "utálni" fog (remélem nem!!!) hogyan éreztethetném vele, hogy mennyire szeretem. Olyan rossz, hogy nem emlékezünk arra, hogy kisbaba korunkban mennyi szeretetet, féltést és törődést kapunk!

Most ne értsetek félre, akkor is nagyon fogom szeretni. Meg engem is szeret anyukám, semmi lelki depi stb. Csak most még egyszerűbb kifejezni az érzéseket, mint később! :-)
Vendég

Sziasztok!

olyan jó olvasni a strandos sztorikat, én csak a saját levemben fürdök :( :roll:

Kami: boldog hófordulót Áronnak.

A minitali tényleg jó volt, Sebi sokkal édesebb élőben, mint a képeken. A kék szemei különösen megfogtak :P

A Linus a tali felét végigaludta, a másik felén meg meg volt illetődve :)))
Miután hazaértünk, evett egyet és rájött a bömbi - fél 11 körül sikerült elaludnia! Addig volt minden, hüppögés - vörösfejes sírás - visítás - bugyolálás és ájult alvás :( ...

Most is rázendített... megyek is.

nanica

Nóri szerinted az 5ch is adhatom neki ilyen gyakran?

KépKép
csongria

Nya haj.

Ajron koszoni a hofordulos jokivansagokat. Nemtom irjam, ne irjam, biztos lesz velemenyezes, de mindegy, ti vagytok a "csaladom", johetnek a dorgalasok, szoval: Ajron szombaton leesett az agyrol. :oops: Lekuszott. Pedig ott ultem en is! Szoval mondom mindenkinek: amint megmozdul a gyerek, ne bizzatok a "karamokban", se magatokban (mert hat ugye FOLYAMATOSAN nem tudjuk szemmel tartani oket... en legalabbis nem...) - le vele az agyrol.

Nem lett semmi baja, elvittuk azert a Heim Palba, ahol volt koponya es hasi UH, de szinte vegigvigyorogta az egeszet. Rutinos kiccsavo mar, mit neki egy ujabb UH... Rohadt szar erzes, ne tudjatok meg, na ha valamitol, ettol lehet szar anyanak erezmi magunkat.

Gondolta ezt az 5. honap betoltese elott meg mindenkepp meg kell jatszania... Szamolom, eddig volt egy nagy buvarkodasa, egy egese es egy leesese... a ropke 5 honap alatt, miota kint van... es meg nem maszik... De ahogy magam (es ot) ismerem, ez meg messze nem a lista vege...

Na, OK. Errol ennyit. Egyebkent gyagya, mint mindig, mostmar csak hason marad meg a babakocsiban, alkartamasz es bameszkodik kifele. Amikor pedig keztamaszt csinal (mer miert ne, mozgo-zotykolodo babakocsiban), az egyenesen ijeszto. Sima alkartamasszal is kint van a feje. Mondanom se kell, milyen komikusan nez ki a kis csirkefejevel, ahogy nezelodik jobbra-balra. Messzirol csak egy furcsa frizuras forgo fejet lat a jarokelo...

Mi is ventilatorozunk, de setaltunk tegnap is, ma is. Holnap is megyunk. nem nagyon veszi fol, nezelodik, aztan bealszik. Tegnap este is mentunk volna, Gediapuval (!!!), de elromlott a lift...

Hat velunk ennyi tortent...
kami

Kami!
Most írjam azt, hogy ez mindenkivel előfordul??? Nem lehet annyira figyelni egy gyerkőcre, hogy na. Tesóm fia úgy szaladt neki a vasalódeszkának, hogy én vasaltam! :shock: :shock: És ott voltam vele, rájöhettem volna, mire pályázik a kissrác! :)
Örülök, hogy nem lett semmi baja! Kemény fickó! :)

Nóri!
Most, hogy írtad, tényleg fura belegondolni, hogy van valaki, aki engem is annyira szeret, mint én Lillust! :)
Mi minden nap elmondjuk neki, hogy nagyon szeretjük. Remélem a későbbiekben sem lesz gond az érzelmeink kimutatásával és kifejezésével. Bali és köztem nagyon működik... :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! A barátnőm kisfia 7 hónapos és múlt héten kezdet csak kúszni és másnap leesett az ágyról!!! Ők még el se vitték orvoshoz!

KépKép
csongria

Hat Nori, en nem tudom elkepzelni anyukamrol, hogy szeret. Se a tesomat. Egyikunk se tartja vele a kapcsolatot. Ilyen is van... de mint mindig, most is leirom: ez arra eppen pont jo, hogy tudjam, milyen NE legyek a fiammal. Amint erzekelem, hogy na, most mintha a sajat anyam lennek, eszbe kapok es tudatosan nem csinalom, amibe belekezdtem. Legalabbis ezen vagyok.
kami

Sziasztok!

Utólag is sok boldog hófordulót Gergőnek, Beninek, Linusnak!
Áronnak is!

Timi: Jobb kedved van már?

Mi is megvettük a járókát és vettünk egy sportkocsit is. Később teszek fel képet róluk.

Nagyon jók a strandos képek.

Én is voltam strandon vasárnap, de a tündérke nélkül, apa meg dolgozott. Csajos napot tartottunk, uncsitesómmal és tesóm barátnőjével. Picire anyu vigyázott, jó volt egy kicsit kikapcsolódni.

Nálunk is már reggel 30 fok volt,mi is ventilátorral nyomolunk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami: Ne érezd rossz anyának magad, minden gyerekkel történek apróbb balesetek. Az a lényeg, hogy nem lett semmi baja.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami: tényleg nem lehet 100%osan figyelni rájuk, ezért kell biztonságba helyezni, ahol a legkisebb kárt tudja okozni magában. Még ez sem jelenthet mindig megoldást, errol a nagyobb babások tudnának mesélni...
Én csak reménykedek, hogy ilyen kisebb balesetekkel megusszúk a csecsemő és kisgyermekkort...

Nóri: ez a gondolat bennem is megfordult már. Köztünk anyuval sztem bensőségesebb lett a viszony, hiszen én is más szemmel nézek már rá, hogy Anya vagyok. Föleg, hogy nálunk elég sok gond volt anyu terhességével. Nekem volt egy ikertesóm, aki vízfejű volt. Koraszülöttek lettünk (27.hét!) és sokáig küzdöttek értünk--- én 1100 grammal születtem és itt vagyok, de ő sajnos nem jöhetett haza a kórházból, 14 hónapot élt! Edfdig el sem tudtam képzelni mit érezhetett anyu... :cry: Most már érzem, mekkora ereje lehet, hogy ezt átvászelte!
Még as nagyim is máshogy kezel... sajnos az ő első szülött babája is 1 évs körül meghalt, szülrtéskori problémák miatt. :cry: Nem szeretném azt átélni, amit ők, ezért minden köhintésnél, szokatlan viselkedésnél legbelül rettegek, nehogy valami baj legyen!!! (rejtett paramami) :roll:

Ági: Boldinak végre új arcát is megmutattad nekünk... eddig mindig olyan jólfésült, jóképű kis fotókat láttunk... még a turbánoson is helyes nagyon. :P

Timo: a 10.ről a kilátás igen szép lehet! Én csak a kilencediken laktam egyszer, imádtam.

nanica

Kami!

Sajnálom a dolgot anyukáddal, de talán pont ezért lesz más a viszonyod a kisfiaddal!!! :-)
És ne stresszeld magad a leesés miatt... Mindenki csak reméli, hogy vele nem lesz ilyen. Remélem a járókában még biztonságban van...

Ria!

Dobok fel képet a Homeopátia napjainkban c. könyvből. Érdemes megvenni. Nálunk most 1280,- helyett csak 330.- Vettem is egy csomót. Ha kell vkinek, és saját patikában nem ennyi, akkor szívesen veszek még!
Remélem segít, de én még nem találkoztam 5CHs chamomillával és a gyógyszertárban sem lehet kapni nálunk. Hülye kérdés, de lehet, hogy az nem fogzásra van? A homeo cuccoknál a koncentráció nagyban befolyásolja a hatást. Lásd urtica, ahol az erősebb ellenkező hatással van, mint a gyengébb!!!!

Le kellett kicsinyíteni, ha nem olvasható, átküldöm a közös mailre!

Kép Kép
Vendég

Nanica!
Sajnálom, ami a tesóddal történt! :( Tegnap, miközben kompoztunk, gondoltam bele, hogy nem tudom hogy bírnám ki, ha vmi baja történne Lillusnak! Már elképzelni sem tudom, hogy ne legyen nekünk! Még akkor is, ha néha ordít! :lol: :lol:
Már akartam kérdezni, hogy megcsináltátok a járókát?

Lin!
Várjuk a fotókat! :)
A kedvem most jobb, főleg, hogy tegnap kikapcsolódtunk. Ezt a dögmeleget meg valahogy majdcsak átvészeljük! :(

Na, és Orsi tőled is a minitaliról! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Áronnak boldog 5. hónapot!!!! :D :D :D

Ági,
Nagyon klassz a kép Boldiról, nagyon vagány!

Anyaszeretet: Valahogy nálunk is megváltozott a dolog ,én is anyukám is már másképpen nézünk egymásra. Anya amikor azt mondta nekem, hogy büszke rám mert látja rajtam, hogy mennyire nagyon jó anya vagyok, szóval akkor még pityeregtünk is együtt egyett.

Lorca,
Írtad, hogy vannak a babák akiknek nappal nincs "idejük" eleget enni. Na én ismerek ilyen gyereket, úgy hívják, hogy Polányi Péter.
Már voltak olyan éjszakák, hogy 10x kelt és csak nasizott egy kicsit, mert marha álmos volt. Na most ott tartunk, hogy vacsi előtt benyom egy adag natúr tejpépet, ami úgy tűnik segített a dolgon, 1x max. 2x kel éjjel amivel teljesen elégedett vagyok. Sajna már a Kami féle megtömés sem jött be.

Meleg: Mi reggel voltunk kint a piacon és egy kicsit sétálni. 9- től 11- ig, közben aluszkált is egy kicsit.
Vettünk mi is Kami, Pann féle medencét a Kikában, elég jó áron volt, 1790, igaz lehet akkor is annyi volt amikor Kami vette. Sz=val abban lesz pancsi vagy az erkélyen vagy lent a fák alatt. Bent meg egy kis klíma bejátszik.
Vendég

Az a baj, Nanica, hogy Aron amilyen mozgekony, 100% biztonsagban az anyamehben lenne. Mindehol (ertsd ezalatt: MINDENHOL) talal maganak valamit, aminek nem orulok. Pl sima jatszoszonyeg: folemeli az ujjaval azt a kis puzzle reszt es BEKAPJA, isten tudja, milyen koszos. Vagy a kisagyban beleakad a racsba, ha van racsvedo, akkor is. Ha kitennem a padlora es mindent elpakolnek korulotte, akkor talan idobe telne, mig odakuszna a legkozelebbi targyhoz, de akkor nem erezne jol magat. Inkabb egy ilyen lajtos eses, es egy boldog baba, mint egy befottesuvegben tartott depis... szerintem... en igy probalom nevelni... Csak egy pl: a furdes. Mire megszokta a nagy vizet, parszor belebucskazott es orditott. Ma viszont a "mely" vizben is elpancsikol, csak a feje van kint, es egy kezzel kapkodja a gumihalakat. Ha beleborul - mert beleborul - csak pislog es jatszik tovabb. De ehhez kellett az a 3-4 buvarkodas.
kami

Kami!

Már akartam kérdezni, mikortól kezdted hasra akni Ájront a kádban? Nekem még sokszor leesik a feje, ha elfárad. Már megpróbálhatom szted. Vagy várjak???
Vendég

Fél 11 óta alszunk, délben felébredt, kivettem a kiságyból és most a kezemben megint elpilledt. Szerintem ettől a melegtől.

Ja és a jó hír (persze ahogy vesszük) mostmár mind a két oldalunkra fordulunk pikk-pakk, kb 20 másodperc alatt (anya meg fordítgathatja vissza egyfolytában).

Töltődik még a fényképezőgép.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Kami, pont erre gondoltam én is,mint amit leírtál. Inkább ilyen kisebb balesetek, és sok sok tapasztalatszerzés legyen a baba életében, mint valami komoly baj, de ez az, amit nem tudhatunk előre!

A befőttesüvegben/üvegkalitkában élés tipikus esete nálunk a takarításnál jön elő.
Linusapukája nagyon rendmániás és én szoktam a fejéhez vágni, hogy ő csak akkor lenne boldog, ha egy steril üvegkalitkában élne, egyébként meg a legkisebb dolgokon is felhúzza magát! (és itt nem dinnyemagról van szó, az jogos lenne :lol: !)

nanica

Lillus is reggel 6-tól már 2x aludt másfél órát! Biztos elnyomja a meleg.. :roll:

Lin!
Gratula a forduláshoz! Lilla az oldalra henteredést gyakorolta hétvégén, már egész jól megy neki! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Nori!

En Aronnal akkor kezdtem, mikor mar javaba stabil kartamasza volt - tulajdonkepp a keztamaszt akartam nala "segiteni". Neki is lebillen egyebkent a feje a mai napig, ha elfarad, de erdekes dolog ez a faradtsag: pl amikor a babakocsiban hasal, feloran at is elvan anelkul, hogy egyszer is lebillenne a feje. Aztan egyszer lebillen es ugy is marad. Ma pl le se billent - ugy aludt el a babakocsiban, hogy kartamaszban a fejevel nekidolt a babakocsi oldalanak... mar javaban aludt igy, mire eszrevettem... Szoval a lenyeg szerintem az erdekesseg neki. Itthon viszont ketpercenkent lebillen, ha olyanja van - valszeg "unatkozik", nincs miert tartania. Ha lekoti a pancsizas, akkor nem fog lebillenni a feje. De ha meg lebillen sokadjara, hat kiveszed, holnap, vagy legkozelebb folyt. kov. Fokozatosan szoktasd hozza az egyre nagyobb vizhez, en ezt csinaltam. Eloszor hasonfekve kb az oldalaig ert a viz - akkor kezzel-labbal csapkodott nagyokat. Mostmar csak a feje van kint.
kami

Lányok!
Ti hogy álltok pisis pelus számügyileg?
Mert Lilla ma kábé 2 óránként szopizik és mégis alig pisis a pelusa. Ma még csak 2-szer kellett cserélni. Ez normális?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo, én egy ideje vezetem, hogy mikor eszik és mennyi a pelustartalom., cserébe nem mérlegelek! :D :oops:

A határidő naplóban az óra mellé írom az aktuális pels tartalmát két oszlopban P K, a mennyiség jelek pedig "I" ha sok van, "." ha kevés, és "0" ha üres a pelus. (mielőtt megkérditek, azért kezdtem el vezetni, mert mikor a dokinéni megkérdezte az 1. hós vziten, hogy mennyi pelusa van egy nap, nem emlékeztem :oops: )

Most megnéztem, a legutóbbi nagy melegnél csak 3 pelus volt pisis, a sima átlag pedig csak 4-5 pisis pelus, és ebből is igazán a hajnali csomag a legnehezebb. Kaki ált. 2 van naponta, ha rendesen eszik... a többi csak pelusmaszatolás.

nanica

Timo, én egy ideje vezetem, hogy mikor eszik és mennyi a pelustartalom., cserébe nem mérlegelek! :D :oops:

A határidő naplóban az óra mellé írom az aktuális pels tartalmát két oszlopban P K, a mennyiség jelek pedig "I" ha sok van, "." ha kevés, és "0" ha üres a pelus. (mielőtt megkérditek, azért kezdtem el vezetni, mert mikor a dokinéni megkérdezte az 1. hós vziten, hogy mennyi pelusa van egy nap, nem emlékeztem :oops: )

Most megnéztem, a legutóbbi nagy melegnél csak 3 pelus volt pisis, a sima átlag pedig csak 4-5 pisis pelus, és ebből is igazán a hajnali csomag a legnehezebb. Kaki ált. 2 van naponta, ha rendesen eszik... a többi csak pelusmaszatolás.

nanica

Szerintem egyszeruen csak tobb vizet hasznalnak fol, mint altalaban. Izzadnak is, nemcsak pisilnek. Bar ki tudja... En mondjuk adok Aronnak sok vizet is a tejcsi melle...
kami

Nekünk is elég sok a pisis pellus de már megivott egy üveg teát...

Most már tudom miért nem sír szinte soha Beni! Nincs ideje és esélye sem mert ki se veszi a kezét a szájából...Próbáltam elterelni a figyelmét egy játékkal, egy pill-ra megfogta de utánna rögtön eldobta hogy betehesse a kezét a szájába :shock: :lol:

Sági! Milyen fajta tejpépet kap Peti? Cumiból? :)

KépKép
csongria

B.lin: köszi a Linus nevében is... végre mi is beléptünk a 3 hónaposok klubjába...

Jaj, már nem emlékszem ki írta, hogy a babó haja szalma szagú volt, talán Mazsi - javítsatok ki, ha tévedek!
TEgnap a Linusnak is olyan szagú volt a haja, pedig én nem ettem semmilyen gabonagolyót, vagy bogyót! Tuningszerként a Maci kávét és az alkoholmente sört vetem be (na meg a fagyit) :P

Én arra gondoltam, hogy a koszmónak lehet ilyen szaga, vagy az olivaolajnak, amivel leápoltam a buksiját!

nanica

Csak ennyire vagyok hajlékony... Kép

KépKép
csongria

Ria,
Hipp natúr tejbegríz eszik és kanalazunk. :D Nagyon ügyi, csak úgy nyeli mint a fene, ízlik neki nagyon. :lol:
Félelmetes Beni, ilyet Peti is csinál, de én nagyon utálom és mindig "helyreigazítom".
Nálunk is rendesen van a pisis pelus, de én is itatom vízzel ilyen melegben.
Vendég

Ria!
Nagyon ügyi Beni! :)
Azért milyen fura, hogy mekkora fejük van még mindig! :shock:

Tegnap észrevettem egy koszmófoltot Lillus fején! Egyenlőre nem csinálok semmit vele.
Viszont, az egész teste tele van pici piros kiütésekkel!!! :shock: Vajon ezek a melegtől vannak vagy esetleg a tegnapi víz okozta? Mit csináljak vele?

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!

Nekünk sok melegkiütésünk van, mert éjjel hason alszik és sokszor beizzad. Én sudocream-mel szoktam kenni. Kicsit büdi lesz a feje, de semmi más nem segít. A canesten is jó lenne, csak kiszárítja a bőrét. Éjszakára bekenem, reggelre sokat javul...
Vendég

sziasztok!

kész vagyok ettől a k...va melegtől :evil: Lea is :cry:
pedig a hétvégén már 2x egyedül aludt el a kiságyában most megint jön a nyüszizés...a reggeli bevásárlást hazafelé végigiordította úh a sarkon már kivettem a kocsiból :shock:

a szobájában 31 fok van :shock: kihoztam a nappaliba itt csak 30,5 de vhogy a nagyobb szobában nem tűnik olyan vészesnek mint az övében + én is beüzemeltem a ventit.

barátnőm csütörtökre hívott bennünket strandolni...az az igazság hogy egy apró porcikám sem kívánja...hiába víz de még árnyékban is dögmeleg van...
a bébipancsolóba én még nem szívesen vinném Leát,a szopi is kicsit macera ráadásul a klóros cici biztos nem olyan finom (bár igaz le lehet tusizni) á nem tudom ....
csak nekem ilyen problémás a strandolás?

timo
Lilla hogy viselte a meleget tegnap? lekented vmivel?
szopi a sátorban?

kami
nálatok mindig zajlik az élet!!!! :lol: :lol: :lol: jól tetted hogy bevittétek a kórházba!

nanica,norcmorc
nem egyszerű történetek :cry:

lorca
elvileg az altatás állva zajlik,zajlozz de már épp azon gondolkoztam hogy olyan hamar bealszik a vállamon, hátha magától is elaludna...megpróbáltuk ,megyeget de ebben a melegben minden borul...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

ZAJLOZZ=ZAJLOTT/ZAJLIK :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Timi,
Én a piros pöttyökre Bepanthent szoktam kenni este, reggelre elmúlik. Mondjuk az egész testére nem kennék se Bepanthent, se Sudocremet. Próbáld ki egy- két pöttyön, meg várj és lehet, hogy magától elmúlik. Ha meg a melegtől van akkor szerintem felesleges rákenni bármit is.
Vendég

ria
beni a kis gumiember :lol: Lea most kezdi ezeket a mutatványokat

timo
szerintem kevesebb a pisi...egy csomót ki is izzadnak....
nézd a kutacsot mennyire van beesve
nem hisztem hogy gond lenne Lillus sokszor eszik-iszik ne aggódj

nanica
igen mi bűzlöttünk ill bűzlünk :lol: de nálunk tuti az izzadt tenyér buksiba törlése miatt :lol:
hihettelen néha mennyire izzad de a talpa :shock: is

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

úgy látom nem tudok gépelni... sorry :oops:

megyek is most ébredt úh kajcsizás jön

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Azért volt jó a strandon, mert a meleg ellenére, járt a levegő és így nem éreztük annyira melegnek. De itt a lakásban, beszorulva, nagyon nehéz. Ha nem menne a venti... és Lilla is a nappaliban alszik, itt meg a propeller, gondolom valamivel jobb a levegő. Bár nálunk is 31 fok van! :(
Lillus nem szólt semmit a strandcicihez, ugyanúgy hamizott. A sátor meg nem igazi sátor, hanem az egyik oldala nyitott. Háttal fordultunk a többieknek és fekve szopiztunk. Senki nem mondta volna meg, hogy mit csinálunk! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi: a tenyér izzadás- vagy nyállal telirakás és utánna hajbakenés nálunk is megvan :P Lehet, hogy nálunk is ez az ok.

Timo: nem akarlak rémísztgetni, de a piros pöttyök sokmindennek lehet a tünete! Ha melegkiütés, akkor nem tudsz ellem mit tenni, egy nap alatt elmúlik. Max 1 kis hintőporba mártott és lerázott vattával érdemes az izzadságot felitatni.
Ha nem múlik el 1 nap alatt érdeme dokinak megmutatni.

nanica

Nanica!
Tényleg ne rémísztgess! :D :D Remélem holnapra elmúlik! :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Tuti hogy meleg kiütés!!! :D

Sági, nagyon ügyi Peti csak igy tovább!!!

KépKép
csongria

Lányok, milyen szomorú történetek!!! :cry: :cry: :cry: (Én meg mostanában horrorosokat álmodok) :shock: )
Pedig napközben vidám dolgok történnek ám velünk!
Tegnap Apa Gyurcsányt parodizálta ("El lehet menni Szlovákiába adózni, kérem. 19%.") Úgy nevetett Roli is :lol: :lol:
...és Timo, valóban tegnap volt Szt. Bonaventúra-nap, köszi a köszöntést!!!!
Ágiboldi
, mi is majdnem az IKEÁ-ban szopiztunk, de Roli nem volt hajlandó, csak 10 perccel később az Árkád parkolójában, a kocsiban. Nagyon jó Boldi-drukker arca!!!! (Én tegnap is csak alvás közben láttam :wink: ) A szája nagyon apukás….

Délelőtt volt nálunk a védőnő: nagy-nagy dícséreteket kaptunk, hogy Roli sokat erősödött 2 hét alatt, csinál mindent, amit múltkor nem volt hajlandó.

Mi is itthoni fürdőzéssel küzdünk a meleg ellen. Már volt 2, igaz, h a második higiéniai okokból is szükséges volt...
:oops:

folyt köv...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:33-kor.
Vendég

Nem akarok senkit félrevezetni, de nekünk a melegkiütés sokszor akár egy hétig is eltart, mire elmúlik!!! Főleg az arcán, a homlokán és esetleg, ha nem voltam elég alapos a hurhácskák közötti hintőporozásnál a hajlatokban jön ki!

Kami!!!! Kipróbáltam a hason babakocsizást. 20 perc teknősbéka fej ki a kocsiból. Tömeg megbámul, éljenez, ÚJ KASSZÁT NYIT A PATIKÁBAN!!!! Majd végeredmény: :-)

Kép
Vendég

Na, úgylátom mikor minden gyerek szépen nyugodtan belealszika melegbe, akkor Boldi elentétesen viselkedik :twisted: ez már tendencia, ordítás van egész nap.
Amúgy nálunk nincs meleg, ez a földszinti, magas belterű, nem túl világos lakás előnye. De az is lehet, h csak én vagyok elmebeteg, mert én folyton fázom mindenhol, rettenetes. Most, mikor kánikulariadó van, én egy gyapjútakaró alatt fekve szoptatom Boldit, mert ha kint van a derekam majd meg fagyok.. arra azért vigyázok, h ő ne kerüljön alá, a saját hülyeségem miatt nem akarom megfőzni, elhiszem, h a többi embernek melege van. Valamelyik nap estére már lila volt a körmöm és a szám úgy fáztam, pedig kint 30 fok... valami vérkeringési gebasz lehet velem..

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi nem semmi ennyire fázós vagy? Bár engem se kell félteni...

KépKép
csongria

Ágiboldi!

Nálunk átlag 25-26 fok van. Télen is! A férjem is "útálja" a hideget. Anyáméknál a 20-22 fokban 3 pulcsiban fekszem a kályhán vastag takaróval... :-) Nem vagy egyedül!!!
Vendég

Luca tök nagynak tűnik a b.kocsiban! Persze, amúgy is nagy, csak a mózesben még nagyobb! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Szupi az ajándék, hamarosan kilövi az ablakotokat! :D :D :D
Remélem a köv. talira jöttök, ahol megmutatjátok, mennyire ügyi Roli! :)

Lilla szájdobol! :P :P És már mi is túl vagyunk egy fürcsin! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Jaja, mi is voltunk ma is setalni, ime egy-ket babakocsis kep (a jarokeloknek nagyon tetszik a poz...):

Kép Kép Kép Kép
kami

Áron egyre Gedeipusabb!!! :D
Vendég

Vagyis Gedeiapusabb! :lol:
Vendég

Hat remelem is, mert mindenki azzal jon (meg a sajat anyosom is), mennyire ram hasonlit es nem ra... de ez nem igaz, nekem topszli kezeim vannak topszli kormokkel, Gedeiapunak meg szep hosszu ujjai lakkozni valo hosszu kormokkel es Ajronnak is az utobbi :D
kami

Most igy alszik :D

Kép
kami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?