A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Nem nagyon bírok írni, dolgozom, építkezünk, meg ami még mellette van, de azért nyomon követem az eseményeket!

Zsú! Drukkolok, hogy könnyen és gyorsan megszülessen Marci baba!
((((((((((((Ancsa))))))))))))))) Ölelllek :(
Kata drukk a +++++++++++ teszthez :!:
Andi ez a görbe nagggyon gyanús! :D
A többieknek puszi!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hamim elkészült:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok! :lol:

Zsú! Kitartást neked, kívánom, hogy gyorsan meglegyen Marci baba! Hátha be sem kell indítani, mert megijedt! :lol: ++++++++

Ancsa! Nagyon sok erőt kívánok most neked! :( +++++++++++++

Kata! Hű reggel gyorsan ránézek piacra menés előtt a + tesztedre!
:wink:

Andi! Te mindig ilyen meleg vagy?????????????
:lol: :lol: :lol:

Katica! Petike?????????????? Mit tudni róla? Mi van velük?

Hű! Én kérek Snufi és Zöldi kaját!
:lol: Istenien néz ki!

Zöldi! Ez hány adag kaja? :roll: 8)

Kép
bettike
Eger

Szezso???????????????????????????????
Pé-ileg hogy állsz?????????????????

Én itt: :cry:

Kép

Kép
bettike
Eger

Szilcsi??? AFP???? Voltál???

Boni???????????????

Sonjus????????????

Lili???????????????

Kép
bettike
Eger

Zöldi:ez elképesztően jól néz ki...kajajegyet is elfogadsz? :wink: :lol:

Katica:9 és fél randi című filmet.Sztem ma holmap láthatod az aktívban,mert ma kint volt a sajtó meg a tv.... :evil:

Bettika:általában magas a ciklus második felében a hőm,de ilyen még sose volt.Remélem nem esek arcra a végén. :?
vedresandi

Bettike! Randa görbe!

...hát ez úgy van, hogy addig esszük, amig van. Szerintem olyan 4. De a husi az csak egyféle ám, csak a fázisokat fotóztam le. :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Igen azt értettem (husikat), csak azért kérdem, mert ha te egyedül vagy akkor nyugodtan jut nekem is! :D

Kép
bettike
Eger

stella: mikor tesztelsz? drukk++++

coca: megyek hozzád enni :wink:

bettike: köszi az érdeklődést. petikét haza engedték, mert elérte a 2,5 kgot. júl 26.-én kell pestre vinni.
ekg görbére gyúrsz?

kati
katica30

El a szájakkal!

Kép
zölddisznó

Babaimado! Én igazából még azt sem fogtam! (Már mint botvéget!) :lol:
Apjukkal csak tunyulni mentünk! Sógoromék a nagy pecások!
Te hol tartsz cn???

Kép
bettike
Eger

coca: huuu, de jól néz ki a kajád, de tudod, hogy én ezt nem szeretem :lol: :lol: :lol:

andi: Sanyi hogy van? :oops:

bettike: szép mintás a görbéd :? De hogy megnyugodj, mindjárt felteszem az enyémet is, na az aztán a ronda.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Katica! Mivel a w forma nem jött be az ekg minta biztosabb! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilva:Sanyit a héten még nem,Fenyő Ivánnal szolgálhatok helyette :wink: :lol:
vedresandi

Nehogy hanyat vágjátok magatokat....

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Már bocsika, de a tiédban látható a 2 fázis! Szerintem!

Kép
bettike
Eger

andi: Hát igen, Fenyő a másik favoritom :D :oops: Megint egy filmben játszanak? Nagyon felkapottak lettek.

Szilvi

szilvaqueen

én is látom néha, de a ferty vak :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:a ferti néha kicsit hanyagul végzi a munkáját.Sztem is látszik a 2 fázis :) .
Nem játszanak most egy filmben,itt csak Iván van most.
vedresandi

Az én görbém meg úgy csinál mint a kocsiban az index! (Most jó, most nem jó, most jó, most nem jó!) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Szilva! A 9. napon később mértél, vagy korábban?

Kép
zölddisznó

később, mert hétvége volt. Attól mindig elcsesződik a görbém.

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:Ha felkelsz hétvégén egy mérés erejéig,utána nem tudsz visszaaludni?
Én is ezt teszem,felkelek,gyors dugc,és alvás tovább :lol: 8)
vedresandi

de ha később mértél, akkor magasabb szokott lenni. ha lejjebb teszed, nem jelöli be a pé-t?

Kép
zölddisznó

Andi! Én lassan szeretek dugc-olni!

Kép
zölddisznó

Zöldi:Apa és a lázmérő közti dugcolás között óriási a különbség :wink: :lol: Emberrel én is lassan szeretek dugcolni,nyújtani a rétestésztát :lol: !
vedresandi

Az én apum micsodáját nem kell nyújtani, ölég nagy az! :wink:

Kép
zölddisznó

Ölég nagy márpedig nem létezik! :D :lol: :oops: :lol: :twisted:
Vendég

Hahó!

Szilva! Szerintem is vedd lejjebb a 9. napot, meg esetleg a 7. is!

Jók a kaják, csajok :wink: Nálunk leveske, kakaós és túrós palacsinta volt, meg uzsonnára sós kifliket sütöttem a kölkecnek (volt még egy kis élesztő, nem akartam veszni hagyni :wink: ):

Kép

Katica! De jó, hogy hazaadták Petikét! Jobb neki otthon, még ha nagy meccs vár is rá a közeljövőben!
Érdeklődést köszi, tök jól vagyunk! Miksa megjavult (kop-kop-kop), megy a pancsi, az idő jó, én legalábbis jól bírom :wink: Mondjuk nem rohangálok a városban, az is igaz :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kati, köszi a drukk-ot! Szerdán tesztelek.
Petike meg erősödik, ha így hízik! Ez jó jel!
Szirom, jó dolga van annak a köleknek! Nagyon fincsinek néz ki az a sós kiflicske :)
Zöldi, nagyon jól néz ki az a kaja!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Lentebb vettem a hőt, de még mindig vak a ferty. Majd holnapra hátha észhez tér. Léptem haza. Holnap találkozunk! Sziasztok!

Szilvi

szilvaqueen

Most azonnal kérem kiflireceptet!

Áfi! ...még "túlnagy" is van!

Kép
zölddisznó

Stella! Szorítszorítszorííííít!

Kép
zölddisznó

Háát, Zöldikém, az úgy volt, hogy volt egy nem egészen fél élesztőm, najó, lemértem, 1,6 dkg volt :wink: Tettem a kiflibe 25 dkg lisztet, de nem is ezt mondom, hanem inkább azt, amiből arányosítottam :oops: . A sajtos csiga receptjének a tészta részét használtam:

50 dkg liszt, só (fél csapott ek, ez más sós tésztánál is stimmel a fél kiló liszthez), 2 tojás sárgája, 7-8 dkg zsiradék, 3 dl tejben 2-2,5 dkg élesztő pici cukorral felfuttatva + a kenéshez egy tojássárgája.

Ebből kell tésztát gyúrni, majd kb. 40 percet kel. Én csak földaraboltam, kiflivé sodortam, megszórtam sóval vagy köménnyel, kelt amíg a sütő bemelegedett, majd megsütöttem. 180 fok, 15-20 perc.

Ha sajtos csigát akarsz belőle, akkor kinyújtod, megkened egy kis doboz tejföllel és rászórsz 20-30 dkg reszelt sajtot. Fel kell tekerni, mint a rétest, kétujjnyi szeletekre vágni, majd mehet a tepsibe + kenés. Én szoktam úgy is, hogy sonkát is szórok a sajtra, vagy most legutóbb kolbászt tettem bele, a szomszéd bácsi is nagyon dicsérte :wink: (mindig kap, mert ha én eszem meg, akkor baj lesz :oops: :lol: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

OFF!

Aki szereti a heti hetest, és / vagy tényleg szét akarja röhögni az agyát, akkor ezt nézze meg! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=_pNXepG1sUE

Kép
bettike
Eger

Köszirmi!

Bettike! Hahaha!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Jól érzem, hogy ez gúnyos haha? :roll:

Kép
bettike
Eger

Nem! Rosszul érzed. Hehehe!

Kép
zölddisznó

Azzzzzzé!

Kép
bettike
Eger

Na, eeetüntem apázni...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Klarissza!
Gratulálok a + teszthez!!! Vigyázz magadra és a babóra! :lol:

Ancsa!
:cry: :cry: :cry:

Bettike!
Hááááát neked se volt még pé sajna. Nekem még nem jött meg, és a görbém nagggggyon ronda. Nem is teszem fel.

Zöldi!
Éhes lettem! Nagyon ügyes vagy! :lol:

Andi!
Üdv! Nagyon biztató a görbéd. Szerintem baba van a dologban. :lol:

Kata!
Drukkolok nagyon! ++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hali!

Zöldi, guszta a kaja, bár nem vagyok éhes!

Lili, mizujs veled?

Andi, akkor te is tesztelsz holnap v csak pénteken! Én nem érzek semmit, azon kivül h a cickóim extra módon fájnak( bár lehet a melegnek is köze van hozzá).

Most jöttem haza Zsútól a kórházból, és kéretik holnap reggel 6-tól nagyon drukkolni neki!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Klarissza gratulálok nagyon!

KAtám drukk+++++++++++

Andidrukk+++++++++++++++++

bettike gólyák? 4? ++++++++++++++++

MA a Moghácsi kompnál mi is láttunk gólyát, ott parkolt le mellénk a vízben!
:lol:
illetve sógor kapcsolgatta a rádiót, és valamelyik adón épp akkor tartotak ott az imával, hoyg " áldott a te méhednek gyümölcse..." és ő továbbtekerte, így csak ennyit hallottam :oops:

KISPISKÓTA EXTRAMEGADRUKKHEGYEK!!!!
Vendég

Kata:nem szeretnék még tesztelni holnap.Az még csak a 10 dpo,és ha esetleg tényleg baba,de nincs elég hcg,akkor csak legörbül a szám így: :cry: (van nekem is otthon 20 db 10es tesztem a Telepes u-ból,de annyira nekem az nem szimpi)
Ezért gondoltam,hogy megvárom a pénteket,de nekem a ciklus második fele mindig 16 nap,ezért ha nem sumákolok,lehet,még a keddet is megvárom.Nagyon én sem érzem még semmir,viszont Neked drukk hegyek!!!!++++++

Lili:köszi a görbedícséretet,de inkább csendben bízom magamban,mert általában minden görbész szép,csak hát ugye a vége,az nem :wink: :lol:
vedresandi

mentem lefeküdni, mert hulla vagyok!

reggel jövök
Vendég

Szirmi: édes pofa Miksa! Kiflijeidet megkívántam én is! :wink:

Boni: mesélj, hogy érezted magad?

Zöldi: nyami.

Zsu: drukkkk!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szép álmokat!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ancsa, nagyon nagyon nagyon nagyon sok ölelést neked((((((((((((((((Ancsa))))))))))))))))))))))

Kispiskóta, holnap ügyesen, vagyis neked már ma. Mennek a drukkok, sokat gondolok rád

Kata, Andi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szirmi, Coca jók a kaják.

Szirom le is nyúltam egyből a receptet :lol: Ki lesz próbálva.

katica, dejó, hogy petike otthon, gyarapodjon csak.....

Ceni, hogy vagy?????

Mi most jól bepalacsintáztunk az Urammal :roll: Olyan jól esett...
Legyetek jók.

Purc

Kép

Kép
purc

ZSU LÉLEKBEN VELED! ÜGYES LEGYÉL!
Vendég

Hajrá Zsúúúúúúúúúúú!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: