Vica

Állva alvás

Kitartást Nektek a fogakhoz!! És az érzékeny ínyt onnan gondolom, hogy Bálint mondta már, hogy fáj, ha ott mostam ahol a leguccsó szemfoga bújik kifelé

(milyen jó is az, ha már el tudja mondani az ember gyereke, hogy mi baja!

) És a fekete fogaktól nem kell tartanod, azért az nem egyik napról a másikra alakul ki és az sem mindegy, hogy mit eszik a gyerek, mert ha pl. cukros cumi lóg a szájában egész nap, akkor az tényleg kész fogszuvasodás, de Nálatok úgysem ez a helyzet!
Bencus szerencsére még nem kapott rá az éjjeli (pontosabban hajnali) gügyörészős együttlétekre, de ha erre lenne szüksége és így követelné ki, akkor ám legyen

Egyébként nem kell félteni Őkelmét, mert nagyon is eléri amit akar, még ha ilyen pici is

úgyhogy kap elég figyelmet meg dajkálást. És egyáltalán nem kotyogsz bele, sőt
Persze fura érzés, hogy felnőnek a gyerkőcök és nélkülünk mennek ide-oda, de emiatt nem aggódom (inkább elérzékenyülök

), sokkal inkább azért aggódom, hogy jól érezze magát és vigyázzon rá, akire rábíztam, szóval érted

Máté még nem tötött nélkületek éjszakát (márcsak a szopi miatt se), ugye?
Barbi

Nagggyon édes ez a kép!!

tisztára mintha a nagpapája lenne BS! (jaj, bocsi a hasonlatért, remélem nem haragszol!)
Szrek

Ágyból kitúrás

Fogakhoz kitartást Nektek is!!! Melyik jön? Sztem nyugodtan adhatsz neki chamomillát akár 1/2-1óránként egy szemet, de majd jönnek a tapasztaltabbak...
Fibi

Lécci ne rekesztgesd ki magad, nálam úgysem tudod, mert mindig karámon belül maradsz!

Bálint nélküli éjszaka élvezetes volt

A szó szoros értelmében, mert végre nem voltunk hulla fáradtak estére Lacival. Sőt még egy órát beszélgettünk is gyerekekről meg rokonokról (ami egy férfinél nagy szó, hogy nem vágja be a szunyát azonnal

), Bencus is jó fiú volt, időben elaludt, csak 2xevett és fél7-ig aludt, úgyhogy most dúlnak bennem az energiák

Csak nagyon hiányzik Bálint

és olyan fura, hogy nagy rend van... Laci fel is ajánlotta, hogy szívesen szétszórja a játékokat, ha ez enyhít a Bálint-hiányomon

Mikor is mentek Bajára?
Macs

Teknős-medence nagyon rulez és király benne a kiscsajod!!

És kánikulás dedfürdőzésben nagyon igazad van, most naponta többször is öblítem/fürcsiztetem Bencust és nagggyon élvezi
Zsan

Szájremegtetés

enyimek így tudnak sírni! én balalajkázásnak hívom, mert a hangjukat is remegtetik hozzá és tisztára arra hasonlít
napközi rulez

Naptej

ha hiszed, ha nem, én még fel is hívtam anyámat, hogy a lelkére kössem, hogy kenegesse naptejjel Bálintot, meg adjon rá sapót és árnyék és-és-és..

úgyhogy én is megértelek!!! Az éjszakát állítólag jól bírta a nagyfiú (bár 2x legurult az ágyról, mert ott nincs támla), csak reggel tartott neki egy kis ideig, amíg rájött hol is van... de már minden okés. És csak 2x "anyá"-zott, de megbeszéltük, hogy ha nagyon rátör a honvágy, azonnal hazahozzák a nagyfiút.
Az indiántábor vmi speckó dolog vagy csak így hívod a napközit?
Vera

Dóci kommentjei

Tök édes és egyben fura lehet ez a "tudathasadásos" állapot, de mégis úgy örülök, hogy nemsokára megtapasztalhatom

Ebben a nagy melegben remélem szorgalmasan látogatjátok kedvenc fagyizónkat
Muha

Nálam Barna P. volt az ügyeletes a 2.szülésemnél, ő vizsgált meg és nagyon gyöngéd és kedves volt, meg tényleg jó a humora is, sztem nem kell aggódnod, csupa jót hallottunk róla!!
Ja és nem is írtam még, hogy ma voltunk védőnéninél méreckedni Bencussal és már 6370g

mondjuk sejtettem, hogy kb.6 kiló, de mégis... 2 hónap alatt 2,5 kiló...