sziasztok!
Cseka
csak bekukkantottam és olvastam a híreket.
Én ugyanezen mentem végig, nekünk a redő legkisebb mérete 3.4 volt, ez volt az átlag méret ettől volt nagyobb is. A redő az uh-n úgy nézett ki, hogy vastagon végigért a feje tetejétől a háta közepéig. Nekem azt mondta Apánk, hogy 75 %, hogy beteg. csinált róla uh képet, amit eltett magának nekünk nem adott, hogy ne beteg gyereket nézegessünk. Ez bevallom rosszul esett. Elküldött amniora a Baross utcába, ahol csináltak genetikai uh-t is előtte. a 23. héten volt az egész azt hiszem. Az amnio olyan futószalagos volt. Nem fájt csak kellemetlen volt mikor szívták le a vizet. Nézik uh-n a babát így nem tudják megszúrni, utánna két nap szigorú fekvés. 1 hónap az eredmény de ha rossz hívnak telefonon.
Nem bírtam ki és elmentem a 18. héten genetikai uh-ra az Istenhegyi klinikára 10.000 ft volt a 10 perces felvétel dvd-vel együtt ott lelkiismeretesen megnézték a babát és minden oké volt.
Ha mész ilyenre méresd le az orrmagasságot mert ha alacsony az utalhat down-kórra.
Az amnio jó lett szerencsére és voltunk szív uh-n is mert a Baross utcai genetikus szerint valami baja akkor is van, de az is jó lett.
Hát gondolhatod hogy kivoltam borulva bőgtem napokig, ráadásul nekünk az afp is alacsony lett, ezt a babát el akarták velem vetetni a baross utcai orvosok de ekkor már nem érdekelt semmi. Ha az amnio jó akkor nincs semmi baj.
Ne aggódj nálad sincs baj, ez a redő dolog előfordul apánk meg még hidd el mennyit fog paráztatni én már csak tudom nála voltam gondozáson és nála is szültem, viszont nagggyon érti amit csinál.
Most van egy gyönyörű egészséges értelmes babám.
Február
gratulálok.