A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy szerda óta nem jelentkeztem de sajna akkor este elkezdtem vérezni és ma beigazolódott a gyanum nem sikerült.

Szeretném megköszönni a drukkokat, most egy kicsit magam akarok maradni,de mindenkiért szorítok és igyekszem minél többet benézni hozzátok.

Legközelebb októberben mehetek stimulációra.

Addig is a legjobbakat kívánom nektek és azért jövök még, csak most még sirok egy kicsit.
puszi Mindenkinek.
dugo41

Dugo, nagy ölelés és simi Neked! :cry: Várlak vissza, puszi!
anett_1

Dugó benéztem, hogy hátha van valami fejlemény, és most látom...

Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Sírd ki magad nyugodtan, aztán majd gyere, várunk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Dugoka!!!!!!!!Sirok veled én is!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nem tudok mit mondani én sem ,folynak a könnyeim értetek!! :cry: Nagy ölelést küldök én is neked!!Tarts ki kedves!!Várunk vissza minnél elöbb,pihengessél! Kép ÖLELÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DUGOKÁNAK!!!!!!!

Rebe! Köszike a dicséreteket!A Vonalzomat Krisztikével csináltam!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot nektek!

Dugó!
Sajnálom..... :cry: :cry:

Kata!
Én is majd megveszek, olyan fejfájásom van, hányingerrel.....Én ezt nem bííííííííííííííírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Dugó

Nagyon sajnálom. Sird ki magad, és néz a jővőbe.

Nyunyi

Lehet, hogy most furcsát kérdezek. Te a hasba szurinál előtte fertőtlenited a hasad? Azt felirják, vagy magamgól kell venni?
Régen kaptam már szurit a fenékbe.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok Lányok!

Először is Dugó, azt sem tudom, mit mondjak, nagyon sajnálom.. :cry: Pihenj és sírd ki magad.. Várunk vissza.. Kép

Krisztike! Én már tegnap óta ezzel küzdök, és ezen kívül mint akit fejbevertek, meg Niagara .. szóval, na nem részletezem..

Rebe, mindjárt megkereslek! :wink:

Anett láttam ám, gyors bekukk.. :lol:
torolve_20130114141731

Erika! Én vettem a gyógyszertárban ilyen fertőtlenítő sprayt szurihoz, meg egy kis csomag steril vattát.. :wink:

Benszi, megy a drukk az UH-hoz!!!

Kép
torolve_20130114141731

Rebe, bejelöltelek, vagyis a cicát felismertem a képeken.. :wink: ha nem Te vagy, akkor másnak is pont ilyen a cicccce van.. :D
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Dugó miatt jöttem, de látom, nem kapott jó híreket. Nagyon sajnálom :(

Este jövök és visszaolvasok.
süni76

Vikkata

Köszi, Akkor én is veszek.

Kriszti

Megkaptam.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Dugo
hát ez hihetetlen,biztos voltam benne hogy sikerül,az erecskék miatt :oops: :oops: nagyon sajnálom de fel a fejjel,oktoberig pihenjél,nyaraljatok egyet,és ujult erövel indulj neki :oops: :oops:

Vikkata,Kriszti
nekem is fáj a fejem :cry: :cry: :cry: annyira utáááálom :cry: :cry:

bibar

Heló Lányok!

Dugó drága, tudjuk mit érzel, az jó, ha tudsz sírni, aztán már csak előre szabad nézni. :oops: Október a mi hónapunk lesz!!!! :wink:
Most próbálj rápihenni, nyaralni, stb.

Kicsit megint eltűntem, de nagyon klassz dolgok részese voltam, mint például csütörtökön Bánki Tavi kirándulás, pénteken egy klassz kis leánybúcsú, tegnap egy kis shoppingolás...
Kriszti, Jezsoerika, Vikkata, Nyunyi és a többiek, nagyon szorítok nektek, és higgyétek el, nem olyan nagy baj az, ha nem a saját dokitok intézi a bébikék transzferálását, még jó is lehet. :lol: :lol: :lol:

Rebe, bocsi, visszajelöltelek az iwiwen, kicsit szórakozott voltam, annyira megörültem neked. Sajna az én táblám kitörlődött, úgyhogy aki megtalál, jelöljön nyugodtan.

Ehhez a tikkasztó hőséghez kívánok kitartást, a szurizóknak üzenem, nemsokára minden szép és jó lesz.
Benszi! Csudajók a képek, nagyon helyes kismami vagy.
Puszi
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Erika!

Én nem vettem olyan fertötlenitöt,de majd ma én is veszek! :P

Lányok!Nekem nem fáj a buksim,!De amiota adom magamnak a szurit sokkal jobban vagyok,nem vagyok álandoan álmos ,nem fáj a fejem....minden oké!Pedig azt hittem hogy nem fogom birni a hormonokat,mert amikor clostybegitet szedtem nem igazán birtam!Létezik ilyen????? :)

Kicsi Dugo miatt eléggé ki vagyok bukva,szegénykém annyra sajnálom,pedig ugy szurkoltam neki! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Timso!

Örülök hogy ilyen jól érezted magad!!!Köszike a szurkolástés a biztatást!!!!!!!! :wink:

Gabicsibe!
Szerinted ,kb hányadik napon fogok 'sorra , kerülni ?Mármint hányadik napon szokta a doki megcsinálni az inszemet??? :oops:
Remélem nem haragszol,hogy ilyeneket kérdezek tőlled?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Dugó :cry: :cry: :cry:

jucicuki

Kata,
Az én vagyok!!! Visszajelöltelek! Örülök, hogy látlak!!! :lol:

Csajok,
Csatlakozom a fejfájósok táborához! De ne is csodálkozzunk, ez a hülye idő megteszi hatását! :(

Benszi,
Drukkolok neked a mai uh-hoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jucicuki!!!!!!

Most néztem videán a babád!!!!!!!!!!Nagyon cuki!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :D :D :D Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi, Nyunyi :D

jucicuki

Sziasztok,

Dugó, én is nagyon sajnálom :(

Lányok, ilyen nincs, képzeljétek, a páromnak felszökött a láza tegnap, és ma a doki megállapította, hogy torokgyulladás. Nagyon sajnálom szegényt, meg úgy általában magunkat, hiszen így lehet, hogy nem tudunk pénteken elutazni Izlandra.

Mondjuk a doki írt fel neki Augmentint, meg lázcsillapítót, remélem, használ, és gyorsan túl lesz rajta. Viszont! Ugye, legalább 1 héten át kell szednie az antibiotikumot, és a láz sem tesz jót a katonáinak. Szóval, hiába terveztük, hogy a nyaralás után elmegy a spermavizsgálatra, ezt halasztanunk kell majd. De meddig vajon? Nem tudjátok, mennyi idő múlva termelődnek újra a spermiumok, amik most elpusztulnak?
elan

Ismét itt.

Vikkata! Khm, Te miről beszélsz?? :wink: A gyors bekukkból egy komótos visszaolvasgatás lett. Na jó, lebuktam :lol:
Tegnap óta nem vagyok felpörögve, az én fejem is fáj :(
A szurik "sikeressége" meg nem a rutintól függ, nekem is volt olyan reggel, hogy 3 szuriból 2 eret talált el... pedig előtte nem volt ilyenre példa. Továbbra is hajrá, ügyes vagy!
Benszi, láttam a többi fotódat is :D A véleményem változatlan.... Mesélj, mi volt az uh-n?
Bonya, még visszaolvasni is rossz volt a tüneteidet :( Kitartás!
Kriszti! Sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál! A palacsintázásért viszont csak irigyelni tudlak :) Klassz az új karkötőd :wink: Milyen lett a kontroll pisid?
(A legújabb listát átküldenéd nekem? Az enyémben nincs még benne Vikkata és Sehike. Köszi előre is!)
Sehike, köszi a várólistás infót! Remélem, hogy ez szeptemberben is így lesz.
Jezsoerika, sajnálom, hogy ilyen rosszul fogadták a szüleid. A főnöködnek én sem mondám még el.
Rebe, mi sem mondtuk el senkinek. Az elején annyira megviselte a férjemet, hogy azért nem beszéltünk róla. Utána meg már nekem is jobb volt, hogy nem kérdezgetnek, nem nyaggatnak, hogy állunk, mi következik stb. Egyedül a legjobb barátnőm tudja. Ő is csak azért, mert rákérdezett karácsonykor én meg jól elbőgtem magam :cry: Örülök, hogy mentek Korfura! :D
Elan, gratulálok a sikeres HSG-hez! Láttátok a kicsi oroszlánt? Én annak idején Bömbitől is beájultam :lol:
Manda, édesapádnak továbbra is jobbulást! Hajrá a kezdéshez!
Estrella, hogy vagy? Pihenned is kellene ám! Hol van még szeptember?!
Madrin, örülök a párod jó eredményének!
Lexi, ezek szuper hírek :lol:
Nyunyi, ügyes vagy! Csak így tovább!
Süni, milyen volt a csúszdaparkban?
Vic, hoool vagy? Ha nem találkoznánk szerdáig, akkor jó utat! Puszillak!

Lányok, valaki tudna segíteni a "Sejtjeink" c. film beszerzésében?
anett_1

SZiasztok!

Dugó :cry: :cry: :cry:
A tüneteid miatt én is olyan biztos voltam a sikeredben.... Csak gyanús volt, hogy eltűntél. Nagyon sajnálom....

MAdrin
Jobbulást apukádnak!!!!!! Tök jó, hogy ti is kezdhettek!!!!

Nyunyi
Nekem a 14-15. nap voltak általában az inszemek (29 napos ciklusom szokott lenni), de ez a ciklusodtól és a petikéid méretétől függ majd.

Elan
Jobbulást a párodnak, remélem, azért el tudtok majd utazni!!!

Kriszti
Jobban vagy? Mi van a bacikkal?

Gabi!!!
Milyen ritkán jössz!! :(

Rebe, Anett, Jerika
Konrkétan mi se mondtuk el senkinek, szülők annyit tudnak, hogy baj van, járunk ide, szúrom magam... De azt nem tudják, mikor van a beavatkozás, mi lett az eredmény stb. Elég idősek, és csak fölöslegesen reménykednének. Majd a jó hírrel örvendeztetjük meg őket... egyszer...talán....

Viki
Milyen volt a tábor?? És mi volt ma a BMC-ben??????????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Dugo!
Nagyon sajnálom!
Timso és anett!
Köszi a dícsérőt!

Csajok,de azonbelül+Rebe,Vikkata,Anett!!!!!!!

Minden ok volt az UH-n,annyit mocorogtak,hogy a doki azt mondta reménykedjünk benne kinn majd nem lesznek ilyen virgoncok!Uram erre,nem baj van már gyerek póráz!!!!Hát ha ilyenek lesznek akkor kapnak!Fotónk nincs,de nagyon szar a gép,így nem is bánom,marad majd a 4D!kicsit húzós lesz,de én már többször nem akarok szülni,így ez van!Szóval,zárt méhszáj,koruknak megfelelőek!kb.16-17cm-esek és 20-25gr/darab gyerök!Most fej-fej mellett vannak kicsit harántba!
Vendég

Anett!
Köszi a dicséretet! :D

Gil Drága!Köszönöm az infót!!!!!!!!!Olyan jó hogy itt vagytok és tudtok válaszolni a kérdéseinkre!!!!!!!!!!!!!!Imádlak titeket!!!!!!!!!! :wink: :lol:

Benszike!!!!!!!!!!!!!!

Örülök ,hogy minden oké a két pindurkával!!! :P Az én kicsi fiam is elég mozgékony volt,amikor jártam a 10 perces ctg-re 130-150 szer rugot ,meg mocmorgot!!!!! :wink: És most sem tud nyugton ülni a popoján! :)

Na most megyek,mert megbetegedett a laptopkám,és el kell vinni egyik szerelő barátunkhoz!!!!Pusza ma még jövök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Haaalllóó Mindenkinek.. 32 fok van a lakásban.. :oops: Komolyan mondom, ez már kinzókamrával is felérne.. A szekrényben viszont, ahol az Eü cuccokat tartom a benntlévő hőmérő szerint csak 26. Úgyhogy beülök a szekrénybe asszem.. :lol:

Elan, a fiúknak 72 nap kell a teljes cserélődéshez, de tapasztalatból mondom, hogy azuramnak is rögtön láza van, ha beteg és neki volt már utána is közvetlenül, kicsit később is, előtte is katonavizsgálata és nem befolyásolja. Valamilyen szinten biztos a gyengébbje nem élte túl, de úgy egyébként nem tizedelte meg őket a láz... Pedig én is aggódtam anno ezen, hogy megviseli őket, de úgy az "összállapot képén" nem váltotatott.

Benszi! ezek szuper paraméterek/ gyerök.. :D :D :wink:

Jucicuki, nektek is ikreitek lesznek? Kinél szültök? :)

Anett nekem megvan, ha gondolod dobj egy privit a címeddel.. :wink:

Rebe, láttam! :wink:

Most megyek, próbálok életben maradóst játszani a lakásban.. :D

Kép
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Igyekeztem visszaolvasni. Nem volt egyszerű. Remélem nagyjából mindent megjegyeztem :)
Nyunyi, gratulálok a szuribeadásokhoz. Ügyes vagy. Pedig a Merional a legbonyolultabb.
Jerika, sajnálom a család hozzáállását, de a Sejtjeink cd megtekintése után lehet, hogy jobban átéreznék. Jó ötletnek tűnik, persze csak akkor, ha Te is szeretnéd. Néha valóban az a jobb, ha nem tudnak semmiről (vagy legalábbis nem mindenről).
Nálunk a férjem volt érdekes. Én meg voltam róla győződve, hogy nem beszél róla senkivel (hiszen nála van a bibi). Ehhez képest nagyon őszinte. Aki megkérdezi, annak elmondja.

Kriszti, csini a "karkötő". Péntektől szabi/betegállomány??? Az iggeeen. De jó neked. Hamarosan csatlakozom.

Anett, köszi a kérdést. Nagyon jó volt a csúszdapark. Vigyáztunk magunkra, nem égtünk le.

Estrella, nem szabad mások érdekeit ennyire szem előtt tartani. Most csakis Te és a babád számítotok. Lassíts legalább egy picit a tempón. Neked meg már úgysincs nagyon szükséged arra a légkondira :wink: Intézze más!

Benszi, inkább ilyen izgő-mozgó vagány gyerkőceink legyenek, mint sarokbaülősek :D Gratulálok hozzájuk!

Elan, jobbulást a párodnak. Kúráld Te is! Azért nincs még veszve az a nyaralás! Majd mesélj, az ismerősöd mit intézett az endos dokival. Kiváncsi vagyok.

Manda, lényeg, hogy apukád túl van a nehezén. Segítsétek, aztán figyeld meg, Ti viharos gyorsasággal megajándékozzátok az unokával. Akkor meg még gyorsabban fog javulni az állapota.

Timso, ezek tényleg nagyon klassz programok voltak :D

Bibar, drága, neked nem a Balcsin kellene lenned????

Fejfájós lányoknak jobbulást kívánok!!!
süni76

Bocs lányok, most látom, hogy hatalmas lett Shrek baby.. :oops: :roll:

Süni, mi ecccccceeeeeerrrreee írtunk.. :D
torolve_20130114141731

vikkata, télllllleg :D

Bibarci, bocsi, most láttam a másik topikon, hogy ez egy hétvégés kiruccanás volt. Nagyon csinik vagytok Lukréciával :D
süni76

Sziasztok!
Megkezdem a visszaolvasást....
Gil! Már sms-ben is írtam, nagyon sajnálom!!!A tábor jó volt. A vártnál sokkal jobb. A bmc-ben megnézték az eddigi leleteinket, minden jó. Pénteken megyünk spermavizsgálatra, és vérvételekre. És W. dokit kaptuk szerencsére.
Estrella! Nagyon jók a képek!!!Biztos fantasztikus volt a nyaralás.
Dugó! Sajnálom nagyon.
Jezsoerika! Visszaigazoltalak az iwiwen téged is.

Kép
vikike0429

Ja, és Hsg kell majd, de a következő ciklusban megcsináltathatom az itteni dokimmal.

Kép
vikike0429

Sziaszttok!
Háát, tartozom egy vallomással...nem mentem fel Brigihez..:nem voltam olyan jól, sztem valami kavarog bennem...és nem akartam felvinni neki! :roll:

Így pocakkép késik....Leghamarabb szerda este.....

Sajnos kevés bacim még mindig van, ragaszkodnak hozzám, és a fvs kezd csökkenni, de nyák az rengeteg van.....És még egy két vvt, de az nem gáz.
Szóval még mindig van valami! :roll: Most kaptam egy másik gyogyit, ez ilyen egyszeri, remélem segít!!!!

Timsó, Anett!
Átküldöm a táblát.....

Sünike!
PÉntektől szabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egészen augusztus 15-íg!!!!!És aztán remélem betegállomány....
De annyira parázok, mi van ha nem sikerül?????(Tudom, ne ezen járjon az agyam)!Csak szegény Anita után én sem reménykedem...Méghogy én nyissam meg a babaesőt!!!! :roll: :?:
Vendég

Anett!
Nekem aviban megvan, pénteken megyek pestre...Ha arra jársz, vagy Katával elküldöm, úgyis egy helyen laktok! :wink: :lol:
Tábla átment!

Anita!!
Zsókucinak sajnos megírtam a rossz hírt!!!De arra kért, semmiféleképpen ne add fel!!!!!!Nagyon sajnálja!!!! :cry: :cry:
Vendég

Dugo

Kép

Gil
Napközben olvasó üzemmódban vagyok,mert a nyaralást szervezem.Dolgozni is, nézelődni is kicsit időigényes dolog. :oops:

Elan
Péntek még messze van,az Augmentin meg elég erős antibiotikum!Biztosan elfogtok tudni menni!

Nyunyi
Kérdezz bátran,szívesen segítek!!Ha mész uh-ra az eredménytől függöen 2-3 nap múlva megcsinálják.Nekem volt,hogy 17. napon csinálták meg.

Kriszti
Gyógyulj most már meg!!És higyj benne,hogy te nyitod meg az újabb babaesőt!!
gabicsibe

Kriszti!
Gyógyulgass ám!
Süni,Vikkata,Nyunyi!
Nem lesz egyszerű két sajtkukac,de inkább ilyenek,mint babzsák babaként csak üljenek és nézzenek mint hal a szatyorban!
Vendég

Sünike!Köszike!!!!! :D

Gabicsibe!Köszike az infot!!!!!!!Pusszikállak aranyos vagy!!!!! :wink:

Krisztike!!!!!!!!!!Jobbulást neked!És ilyenekre ne is gondolj,hogy nem fog sikerülni! :evil: De sikerülni fog!!!! :wink:

Benszike!Egyet értek veled! :wink:

Bocsika ha valakit kifelejtettem!

Erika!Vettem fertötlenitöt!Egisept ,a neve és 1780 ért vettem!

Mára elköszönök!Puszika nektek!!!!Jóóóóóóóóóócakáááát! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Anett, láttuk a kisoroszlánt, Bóbitának hívják, nagyon édes :) Bömbiről annak idején lemaradtunk :(

Gil, Süni, Gabicsibe, köszi a jókívánságokat, remélem, tényleg rendbejön péntekre... A láza már lejjebb ment, én is bízom az Augmentinben.

Vikkata, a láz ezekszerint nem probléma, de vajon az antibiotikum nem árt a fiúknak? Ezt majd meg kell kérdeznem a BMC-sektől, mielőtt időpontot kérünk.

Benszi, klassz, hogy ilyen mocorgósak a gyerekek, szerintem egy kisgyerek legyen is az. Pláne, ha ketten vannak :)

Kriszti, biztosan ez a meleg is nagyon megterheli a szervezetet, ezért nem tud teljes sebességre kapcsolni a gyógyulás, nem? Mindenesetre hajrá! És én nagyon szurkolok annak a nyitánynak :)

Nekem HSG után még most is időnként bele-beleszúrogat a hasamba. Fura, mert mindig azt hiszem, hogy már minden oké, és akkor hirtelen. Remélem, ez még normális. Mondjuk már két napja egyáltalán nem barnázok, az biztos jó.
elan

Nyunyi!
Jézusom!!!!!!!!!!!!Ennyibe kerül???Engem ezek a dolgok elkerülnek..... :oops:

Gabi!
Csak remélni tudom....Elhinni még nem! :(

Na, ma gyógyítottama lelkem...vettem egy csini kis szandát.Majd teszek róla képet!csak nem ma. most hulla vagyok...
Sztem el ismegyek alukálni, holnap pedig egy táblát dobok délelőtt!!!

Lexi!
Akkor holnap!Ha esetleg erre jársz, feljössz, de ha mégsem, mondj egy utcát, előkapom a térképet, és megyek.... :wink: :lol:

Estrella!
PIHENÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudod, Te mi az???Lassan be kéne venned a szótáradba...A kolleganőd pedig........lellketlen.... :cry:
Vendég

Elan,
Szerintem nyugi, a párod tutira helyre jön péntekig, legalábbis nem lesz láza! Jobbulást neki!

Anett,
Nekem is megvan a Sejtjeink, át tudom neked írni dvd-re, és elküldöm futárral (a cégünk azzal dolgozik), persze ingyen! Szólj ha kell! :D
Én is így vagyok ezzel az elmondás témával. Csak a közvetlen két munkatársam tudja, a legjobb barátnőm és ennyi. Ők nem nyaggatnak ezzel a témával, nem kérdezősködnek feleslegesen. Ha a családunk tudná, mindig jönnének a kérdések és nagyon féltenének, és engem ez hátráltatna, tudom. Annyira tudnak aggodalmaskodni, hogy csak na. Jobb ez így!

Benszi,
Gratula a kis ficánkákhoz! :lol:

Vikkata,
Hát nálunk is van vagy 40 fok a panelben! Egyszerűen szörnyű, elviselhetetlen! Arról meg nem is beszélve, hogy aludni azt nem lehet! :(

Kriszti,
Azzal ne is foglalkozz, hogy mi lesz ha nem sikerül. Sajna - ahogy én látom - nincs recept arra, hogy kinek sikerül és miért. Nem tehetsz mást, mint pozitívan hozzáállni és bízni! Nyisd meg te a sort! :wink:

Vikike,
Örülök, hogy elindul nálatok is kivizsgálás! Remélem minden OK lesz!

Gabi,
Hová mentek nyaralni?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan!
Köszi,de annyira rúgja a hólyagomat a kiscsaj,hogy éjjel szó szerint 2óránként kell pisilni menni!Normális a szurkálás ne aggódj!
Rebe!
Köszi neked is!
Vendég

Rebe!
Vannak jó, és vannak rossz gondolataim...Nem tudom......Annyira bízom benne...És nem szertnék pofára esni! Anitának a kudarca nagyon letaglózott...Pedig olya biztató jelei voltak!!!! :(
Vendég

Vikkata!

Két kislány :lol: Bata Barnánál fogunk szülni, bár ahogy most fekszenek sajna császár lesz, egyik faros, a másik haránt, bár még befordulhatnak, de csipkedniük kell magukat, mert egyre kevesebb helyük lesz :shock:

Judit

jucicuki

Jó reggelt!

Kriszti! Gyógyulgass, és igenis myisd meg a babaesőt! :D :wink:

Kép
vikike0429

Na Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de kivoltam nagyon.
Nos, mától betegállományba vett a doki, szóval most egy darabig nem megyek dolgozni valószínűleg. Tegnap ugyanis elkezdtem vérezni. A baba jól van szerencsére, de pihennem kell. Már szóltam a főnökömnek is, tök aranyos volt, mondtam hogy most egy darabig nem megyek melózni, keressen valakit a munkatársam mellé.
Szóval ez történt tegnap, ami eléggé megviselt. Semmi olyan megerőltető dolgot nem csináltam ami miatt vérezhetnék, szóval értetlenül álltam a dolog előtt. Kisbaba meg tiszta virgonc volt, izgett-mozgott, korának megfelelő méretű, teljesen jó magzatmozgások, nincs hematoma sem.
A doki annyit mondott csak, hogy lehet hormonális változás miatt, vagy esetleg kettő babának indult, de csak egy maradt...szóval bármi miatt lehet, ezt sajnos ők sem tudják. Csak a pihenés segíthet.
Szóval most fekszem, bár a párom mondja, hogy sétálgassak mert az biztos jó, de 40 fokban nincs kedvem sétálgatni. :?

Mindenkinek mennek a drukkok, puszi:
Estrella
Vendég

Juci!
Tegnap mondta a doki,hogy max.32.hétig befordulhatnak,addig van helyük!
Kriszti!
Ne add fel!Hát agyonváglak te jány!!!!Tudom nem tud az ember mindig pozitív lenni!
Vendég

estrella!
Ne sétálgass,hanem pihizz!Látod,ha magadtól nem akarsz felálni,mert jófej vagy a többiekkel,hogy nekik könnyebb legyen,akkor a természet segít,hogy meggondold magad!
Vendég

Szép Kép !!!
Fel keltem én is!Mindjárt adhatom be a szurikám!Tegnapit nem tudom hogy sikerült ugy beadnom hogy kék-lila a szuránál körbe!este vettem észre pancsi közben! :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella!

Nagyon vigyázz magadra,meg a kicsidre,pihenj sokat!Örülök hogy jól van a babácskád!Pusza :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na megint itt vagyok!

Sikerült beadnom megint a szurikám! :P Megint nem fájt! :D Ügyike vagyok nagyon!

Lányok majd a tüszörepesztö szurit a bmc-ben adják be?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Arra menj le az ügyeletre,mert azt este 11felé szokták beadni de kérj papírt a BMC-ből,mert normális helyeken nem adják be csak úgy,ki tudja mi van benne!De ügyi vagy a szurások miatt!
Vendég

Kép

Csajok ide is felteszem Chesti helyett,mert Ő elutazott és addig én vagyok a táblafelelős,mint a suliban!Ha van kedvetek gyertek el a babás topikból nagyon sokan ott leszünk!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?