Nuk, jobbuljál, és ilyen extrém-túrákkal vigyázz!
Zsanci, imádom Igit, olyan szép és olyan édesen roszcsont
és B mint mond az indiántáborról?
Deni, párod játékszétszórási felajánlása

sztem jól nyomjátok, élvezzétek csak a pihenést!!!
Fibi, én is úgy éreztem, hogy tök sokan reagáltak a hsz-eidre...
Barni, a kép nagyon meghitt

azért BS-ben sztem van vmi, ami őt a többi dokitól nagyon megkülönbözteti, poz. értelemben...
az is ritka az én tapasznyalataim szerint, hogy a szülésznek bármi kapcsolata/érdeklődése legyen a már megszületett baba iránt...
De világosítsatok fel, ha én gondolom rosszul
Szia Zsugyu!!
Márti, nekem mind2-höz (strepto, sárgulás) volt szerencsém 3 hónapja.
A streptót itt nagyon komolyan veszik, mármint hogy adnak AB-t, és amióta pár éve ez a protokoll, állítólag nem volt még streptós baba az osztályon! a menet az, hogy ha poz. a streptód, akkor lehetőleg "korán" érjetek be a H-ba, ill. minél hamarabb. Elvileg négyóránként kapsz AB-t (és ha hat, akkor a baba nem kap, különben a baba kapja meg). Bár, én kicsit másképp kaptam, miután beértem, egyetlen egy infúzót kaptam, ezt a szülésznő bekötötte a vajúdóban, lecsöpögött 10 perc alatt, és mivel volt is ideje még hatni, ennyi volt az egész.
Persze ez arra az esetre, ha nem vagy penicillin-érzékeny, mert abban az esetben kicsit bonyolultabb, mit kaphatsz/mit nem.
A sárgaságot sztem picit túlreagálják, Liliróza jól szopott és nem is fogyott szinte semmit, és icipicit magas lett a vérében az érték, és puff, azonnal bevágták a kékfénybe. de akkor épp vmi "járvány" lehetett,mert minden 2. gyerek szolizott
viszont mobil kékfények vannak, és ha jut nektek, akkor végig melletted lehet a bébi így is.
Muha, hajrá Barna Péter

ismétlem magam, sztem tök jó választás. szakmailag is!
tegnap a Bártfaiban jól letámadtam egy csajszit, akinek ő az orvosa, és tök jókat mondott rá!!! a szülésznője pedig a Picúr (Mészáros Erzsébet), BP javasolta, és ő is szuper! figyelmes, türelmes, megnyugtató... már nem emléxem, ki volt, aki ugyanennél a párosnál fog szülni, de az biztos jól jár
mennénk már a napközibe,a beste kölke meg átalusza a napot
Neet, nektek jó Balcsizást!!! bújjatok a víz alá, most ott a legjobb!

és még halacskák is vannak

- elvileg...