A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Niki, Mazsola,
köszönjük szépen, édesek vagytok! :wink:

Mazsola, pihizz-aludj sokat most, gyűjtsd az energiákat a Nagy Eseményre! Én félpercenként átszaladok a másik szobába megnézni a kiságyat (amit tegnap fél napig szereltünk össze, és most gyakorlatilag nem lehet tőle közlekedni, mert az eltávolítandó bútorokat még nem volt módunk kivinni) -- olyan jó érzés... :lol:

Kép
Kép
irina

Timi,
köszi szépen!
Csodálom az energiáidat, hogy ennyi mindent tudsz csinálni, és természetes, hogy fáraszt, én a huszadától is összeesnék. Minden csodálatom a már gyerekes kismamáké!

Kép
Kép
irina

Beke Andi! Köszi a csalántea-ötletet, mindenképpen kiprószálom. Sajnos az én családom ilyen "vizes bázisú" :lol: , úgyhogy én alapban is küzdök ezzel a problémával, de persze korántsem ennyire, mint most pocakosságom alatt.

KTimi! Még a hüsiben megígértem, hogy vasárnap kimegyek strandröpizni velük. Én voltam az ötödik, cserejátékos. :D (Persze meg sem mozdultam). De mivel én szállítottam az embereket, már nem mondhattam le, de a végén megjegyezték, milyen hősiesen viseltem a meleget.

Bugyingó: Azt hiszem Tena eldobhatósra ruházok be, valaki nekem már nagyon dícsérte.

Petroanett! Niki jól írta a dolgokat! Ha korábban érintkeztél macskával, nagy a valószínűsége, hogy átestél egy toxoplazma nervezetű fertőzésen (influenzaszerű tünetekkel), és védettséget szereztél. Ha nem, akkor ne fogdoss macsekot, mert azt most nagyon nem kellene elkapnod, árt a babának.
A kutyával (és nekem kettő van), semmi gond! Nem kapsz tőle olyan fertőzést, ami a babára veszélyes lenne. Persze nem kell "nyalogatni" :wink: , mert akkor össze lehet tőle szedni bármit, de ez terhességtől független. Nálunk kint is vannak, bent is vannak (bent alszanak).
Ha három hetes a kutyi, akkor inkább őrá kell vigyázni, ha nincs mamája, aki szoptatja, akkor tessék benttartani 6 hetes koráig, míg el nem kezdi kapni kéthetente az oltásokat, mert nagyon súlyosan megbetegedhet ezek hiányában!
Remélem megnyugtattalak! :)

Ha te is szeptemberi vagy, csatlakozhatnál hozzánk! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Hát Irina! Látom Te is hozod a szeptemberi topik-szintet! :wink: NAgyon csini vagy! Ádám is édes kishapsika! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda
Én úgy tudom, hogy nem szabad tampont használni gyermekágyi vérzésnél..de lehet, hogy nem is
igen lenne kedved...asszem érted mire gondolok.
Ezennel kinevezlek a mindent tudó kismaminak. Úgy látom hozzád bátran fordulhatunk bármilyen kérdéssel :).
Nagyon csini vagy! Tök jó ez a ruci :)

Irina
Hát tényleg szép nagy babó.

Gremese
Mert a ti kislányotok mekkora?
Jéézus azért ha lehet nem szeretném ezt a deréktól bénulós dolgot kipróbálni. Engem még csak altatásban
műtöttek.
Klassz a fotó, jól látom levágattad a hajad?
Szerintem a kutyusok meg a pici jól meglesznek :)

Móni
Hát szerintem ezek a hőingadozások szerepet játszhatnak benne. Én csütörtökön és ma is így éreztem magam.
Hányinger, hasfájás, szédülés. Egy kis pihi nekem szokott segíteni.

Csajszik nagyon vigyázzatok magatokra, mert borzasztó meleg van. Sokat inni!!

Mazsi
Szerintem az ilyen édesmártásokhoz a pulya is megy.

Miléna
A hidegpárásító érdekelne. Milyet vettetek? És mi a vélemény. Valószínű nekünk is kell valami, mert télen
nagyon száraz a lakás levegője.
Fúú ez hülyén hangzik, de megnyugodtam, hogy nem csak én voltam ma ilyen szxxrul. Remélem már te is jobban vagy.
Tuti valami front vagy a hőség. Amúgy ma de nekem pont ezért szerintem alig mozdult, már kezdtem aggódni, de akkor
szépen megbeszéltük és elkezdett hadonászni a kedvemért :).

Mi is usziztunk tegnap. Szerintem ma is megyek, mert borzasztó meleg van itthon. Ettől még egy árnyékos fa is jobb.

Marica
Akkor nagyon szorítok!!

Timi
A tampont nekem is mondta, de időkorlátot nem szabott. Ha egy jónevű usziba mész nem érhet fertőzés.
Én mostanában rendszeresen járok úszni és minden ok.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Gremese, Fleur!
Nagyon köszi!
Szerintem is ennek a babának még az orra is tiszta husimusi! ;-)
Mindenkinek puszi és jó hűsölést, hamarosan beizzítom a gumimedencét! :lol:

Kép
Kép
irina

Niki,Mazsola,Emese!

Köszi a gyors válaszokat,megnyugodtam. A kutyus szombaton volt 2 hónapos,csak 3 hete van nálunk,már nem akarja szoptatni a mamája. De megszokott már, szerintem nagyon tetszik neki,van háza ,a párom sajna nem engedi a lakásba, én persze behoznám...Régen anyuéknál is bent volt a kutyus, de ő nem akarja, hogy a szőnyegen ott legyen a szőre és a gyerek ott másszon, hát ez van. Nem tudom télen hogy bírja a hideget, de majd jól bevackolom a házát birkabőrrel és szerintem úgy lesz neki. Tacsi pincsi keverék a kis drága,így elég jó bundija lesz (van)!

Én is szeptemberre várom a babát,picit előbb,mint ahogy a vonalzóm mutatja, 2 héttel előbb. Szegeden lakunk, a szegedi topikba "benne vagyok", de ott nem kutyázik senki, vagyis nem tudok róla. Benézek majd hozzátok is mostantól!

A pocik szépek!!!
20140113113746

Fleur! A mi babánk a 29. héten volt 1700 g, az átlag 1200 g helyett. Nagy baba lesz, szépen fejlődik. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: most akkor mi a fenét csináljak ezzel a kiscicával. Mégse mondhatom a gyereknak azt, hogy nem tarthatja meg, annyira odavan érte!!!
Persze hozzányúlni még nem mertem és a lánynak is ki van adva parancsba, hogy cicázás után alapos kézmosás, ennél többet nem tudok tenni. Este visszük orvoshoz, ha egészséges, akkor marad csak.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Hát bízd a lányodra/párodra a gondozását, ha mégis megsimogatod, moss kezet utána. Nem törvényszerű, hogy beteg legyél tőle, és lehet, korábban már védettséget szereztél.

Itt van róla leírás:

http://www.babazo.hu/szakertok/20060830 ... mosis.html

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! A macska vizsgálható toxoplazmózisra. Beszéld meg az állatdokival.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: köszi, elolvastam a cikket, nem valami megnyugtató. Több mint valószínű, hogy még nem estem át ezen a betegségem, ugyanis nem nagyon bírom a macsekokat! De hát a gyerekért mindent!
Na, majd este hátha megnyugtat a doki, és egészséges a macsek. De továbbra is vigyázok a vele való érintkezéstől.

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

ennél már a pokolban sem lehet melegebb :D

Egy hete én is nekifogtam újra a diétának, mert kicsit elszaladt velem a ló. Átlagosan napi 1700 kcal-t és 140-180 gr szénhidrátot vettem magamhoz, a mérleg ennek ellénre napról napra többet mutat. Már ötletem sincs mit tegyek... :( Bár gyanítom, hogy ennek jó része víz lehet, amitől igencsak szenvedek. Tegnap azt hittem összeroskad a bokám. Próbáltam egy körméretet mérni a bokacsontnál (aminek a helyét már csak tippelni tudom) és 28 cm volt!!! :shock:
A dokinál rákérdeztem, vízhajtót baromira nem ajánl, úgyhogy maradok továbbra is az aloe teánál.

Kezdem érezni az igazi "terhességet", mozgásom tovább lassult (bár azt hittem ezt már nem lehet fokozni) és elkezdett fájni a kismedencém.

Strandolós lányok! Minden elismerésem a tiétek! Én már azzal gondban lennék, hogy mit vegyek magamra a vízparton :roll:

Mindenkinek grat a külső/belső pocifotókhoz! Majd én is csinálok egy újat.

silka
silka

Silka: pedig ha sikerülne eljutnod egy tiszta uszodába, az nagyon sokat segítene a vizesedési problémáidra. Az aloe is nagyon jó, én a gélt iszom.
Tényleg, Mmarica, Te és én egy napra vagyunk kiírva. Kíváncsi leszek, hármunk közül ki kezdi majd a sort.

Gremese: figyeled a júliusiakat. Ma már 4-en is babáznak. Nem lehet egyszerű ebben a melegben szülni. Nagyon szurkolok nekik. Jézusom, ha belegondolok már csak az augusztusiak vannak előttünk, aztán lehet hogy már nekünk szurkolnak a többiek!!! Félelmetes!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Igen, nézem őket, ma egy csomó Samu született. :D Nagyon szuper! :) És tényleg, nemsokára mi jövünk..... (Jesszus.....) :D :D :D

Péterfysek! Új infó a most szülőktől:
"Aki a Péterfyben fog szülni, annak egy jótanács: nyugodtan vigyen be bodyt, mert megengedik. Zsu szobatársa nem tudta, a kórházit adták kislányára, ami vászon, és kicsit piros is lett tőle a baba bőre."

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese,
köszi a péterfys hírt, terveztem is bodyt vinni (meg kissapit)!
Nemrég szült a Péterfyben egy barátnőm, a héten látogatom meg, majd kifaggatom, amiről csak tudom :wink:
Gremese, nem tudod, császárnál bent lehet legalább a műtő előterében a kispapa, vagy nem engedik be (ez elég eltérő kórházakban)?

Kép
Kép
irina

kórházakban = a kórházakban

Kép
Kép
irina

Irina! Azt nem tudom, de erről is faggasd ki az ismerősöd, és várjuk majd az infókat! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi,
sajnos az usziról le vagyok tiltva. A gél meg igen hasznos, csak én nem bírom leküldeni. Apa mindnen ősszel benyom egy flakonnal, de engem már a látványától/szagától/állagától elkap a hányinger... ...marad a tea :lol:

Kíváncsi vagyok, ki kezdi a sort, de én arra sem vennék mérget, hogy az illető hármónk közül fog kikerülni :lol:

Lányok, ha minden sikerül, holnap eljutok a kórházba, kicsit körbesasolok a szülészeten. Please, segítsetek, hogy mit érdemes megkérdezni. Ez nem egy hivatalos körbevezetés, úgyhogy mindenre nekem kell rákérdeznem. Már elkezdtem összeszedni a gondolataimat, de nem akarok semmi fontosat kihagyni. Köszi előre is!

silka
silka

Atya világ!
Most szembesültem a dologgal: 50 nap alá kerültünk páran... ...és egyre többen így leszünk ezzel :lol:
silka

Silka: én sem úgy gondoltam, hogy feltétlen mi kezdjük a sort, csak hogy hármunk közül.
Az aloe gélt én nagy levegővel iszom, aztán sok folyadékot küldök utána. Úgy elviselhető.
49 nap! És nemrég még 100-nál tartottunk!!!
Most már egyre gyorsabban telik az idő. Én már nem is bánom, nagyon várom, hogy már a kiságyban szuszogjon Viktorka!

Kép
Kép
timi26

Timi26!
Biztos voltál vérvizsgálaton! A leleteden van olyan, hogy IgM és IgG. Az első, a meglévő fertőzést mutatja ki, a második a védettséget. Tehát ha IgG pozitív, akkor nincs mitől tartanod a cicával kapcsolatban. Én egyébként imádom a macskákat, volt is egy, de 2 éve meghalt sajnos. 15 éves volt a drága. Egyelőre a baba miatt biztosan nem lesz másik cicus, majd ha Szelina nagyobb lesz, és szeretne, megfűzzük apát! :wink:

Én úgy tudom, hogy terhesség alatt tilos tampont használni... :?
Többiek? Mit tudtok erről?

A gyógyteák között meg a csalánteáról olvastam, hogy nem ajánlott... De lehet, hogy hülyeség. Az interneten több helyen lehet olvasni, hogy melyek azok a gyógyteák, amiket szabad, és melyikeket nem. De én még az elején kutakodtam ez ügyben, már nem tudom, hol volt ez az infó. :oops: Én egyébként elég nagy gyógytea-párti vagyok, azért is olvastam utána. Bár szerintem kis mennyiségben nem árthat egyik sem! :roll:

Silka! Én a strandon sima kétrészes fürdőruciban nyomulok. Kicsit nagy volt rám, mikor pár éve vettem, most pont jó! :oops:

Jaj! Még nem szüljünk! Nem vagyok még kész!!! :? :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Hahó Lányok!

Én eléggé kivagyok! Fájnak az ujjaim, a térdeim, feszül a lábam, NAGGYON melegem van! Itt ülök a forró (!) :shock: huzatban.
Apával hozattam be hideg lábvizet, most abban vannak a bábijaim, így eléggé jó. Plusz egy hideg vizes türi van a tarkómon.
És holnap, holnapután 41 fok lesz :!: :!: :!: :shock: Niki! hallod ezt?????!!!!!

Gratulálok minden 50 nap alatti kismaminak! :D Én már nagyon várom Zsofkát, de persze nagyon klassz, hogy itt van mindig velem.
Ma a szokásos du. 5-6 óra tájban elmaradt a szokásos 1 órás denszparti, csak pár puposkodása volt. Szerintem ő is kivan....

Csalántea: Mazsola! Akkor lehet innom, vagy nem? Kiprószálnám, mint vízhajtót.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Na megjöttünk a papás felkészítőről, közepes színvonalú volt - de azért hallottam hasznos és új infókat... És láss csodát, volt légkondi :)

Niki

köszi a mocorgás-tapasztalatokat, tényleg nagyon nyugis a gyerek, meg fegyelmezett is :D , már a 20. heti UH-n mondták, hogy fejvégű...

Niki Fleur

A túlzó dícséreteket visszautasítom, nem én tudok ennyit, hanem az internet :D No meg a bíróságon folyamatosan 240 aktám volt és - bár ez nem követelmény - de minden ügyfelem nevére, arcára emlékeztem.. Az ember megtanul dolgokat a túlélésért...
Fleur: a spinál nem szörnyű, csak ijesztő, azért is nevezik az egyik legjobb találmánynak, mert a császáros kismamák halálozásai/szövődményei régebben legnagyobb részben az altatásból adódtak, amit ugye ez a módszer feleslegessé tesz. Meg ma azt az előnyét is hallhattuk az előadáson, hogy nem fosztja meg a császáros kismamát a szülés élményétől.

Irina
Remélem, nem haragszol a leírásért, de nagyon szép "focilabda"-pocid van, csinosak vagytok :)

Petroanett

Gyere minél gyakrabban! Hadd bővüljön csak a csapat, nőjön a gyereklétszám :D

Silka
Én abszolút nem értek hozzá, de mondta a diétás nővér, hogy napi 160 g :!: a minimu-szénhidrát - ezért szerintem a 140-nel vigyázz, az nem elég :!: A baba egészséges fejlődése min. 160-at követel.

Gremese

Mi az a forró huzat? Úgy érted, hogy tódul be a kinti levegő, ami 40 fokos? Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem segítene legalább egy ventillátor? Vagy érzékeny vagy rá? Együttérzek, bár más szempontból, én ugyanis - nem tudom, van-e még ilyen köztetek - nem izzadok :shock: Ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs hőháztartásom és bepirosodik a fejem :)

Kép
granda

Granda! Sirokkó van! Tehát huzat van a lakásban, de a kinti forró levegő áramlik át. A ventillátor jó lenne, mikor nem kering a levegő, talán holnap veszek is egyet. (Akartunk is!)

Kép
Kép
Kép
gremese

Kedves Granda,
köszönöm szépen a hasonlatot, Kis Focilabdám nevében is! :wink:

Csajok, spricceljétek magatokat hideg vízzel, hűvös zuhany pár óránként -- nekem eddig ezek váltak be a meleg ellen. A ventillátort közvetlenül nem bírom, a bútorokról veretem vissza a levegőjét.
Kitartás!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Csak pár sort írok.Végre alakulunk,legtöbb babaholmi a helyén van mosva és vasalva.Ami nincs az még szárad.Anyukám egy tündér,ragyog a lakás nagy része. :D

Majd készítünk pár képet ha lesz egy kis idő.

Tampon:én úgy tudom tilos terhesen használni,főleg vízben.Felszívja és nagyobb a fertőzés veszélye mert mélyebbre jut...

Sok puszi mindenkinek és kitartás a nagy melegben!!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!!

Irok par sort, de valoszinuleg mar senki nincs. Mire este gephez kerulok, 9-fel 10 korul addigra nalatok mar keso van :(

Emese! Tudom, milyen hoseg van otthon, es komolyan egesz nap gondoltam ratok!! En tenyleg imadom a meleget, de azert ez tenyleg sok! Ez az elso het, amikor azt hiszem en vagyok a szerencsesebb, itt 24-25 fok korul van, es a nap is kicsit tobbet sut.
Ma elmentem megvenni a korhazas cuccot, mert ha megcsinaljak a tervezett csaszart mar csak 6 het van szulesig :shock: hihetetlen!!!

Mondta a parom, hogy vigyek be konyvet, vagy magazint, de mondtam neki, hogy igazan nem kell, emlekszem, amikor a nagylanyom szuletett egesz nap csak ot neztem, nem tudtam betelni vele!! :D :D

Granda! Le az alszerenyseggel!! :D Nekem is van net, megse jutott latod eszembe, hogy azt a bugyingot lecsekkoljam!! :D

Jo ejt!! Mar ha tudtok aludni abban a pokoli melegben :?
Niki
Vendég

Én még itt vagyok!!! :lol:
Most jöttem be a teraszról. Nagy dilemma, hogy a 29 fokos szobát, vagy a 28 fokos kinti levegőt válasszam. Ha legalább kicsit megmozdulna a levegő... A szomszéd épületben görögök laknak, ők is kint dekkolnak éjjel 1-2-ig. Most azt mondták, hogy nem érzik a különbséget a két ország között. :roll:
Ma megettem vagy 4 kg gyümölcsöt meg 2 tányér levest. Állítólag, ha forró teát/levest iszik/eszik az ember, akkor jobban bírja a meleget. Hát én nem tudom... De mindenesetre az elszomorít, hogy ez még csak a kezdet volt és csüt-péntekre 41-42-t mondanak :shock: Niki, borzasztóan irigykedem rád :wink:

silka
silka

Emese!
Nem találom már azt a cikket, amit régebben olvastam, de találtam egy másikat. Itt ajánlja a kismamáknak a csalánteát. Valszeg rosszul emlékeztem! :oops:

http://www.maternelle.hu/egeszseg/

Regina
KépKép
mazsola7

timi26: toxoplazmara mindig vizsgalnak 1-2szer a terhesseg alatt. Nezd meg az 1 es a 2. verkeped, es azon rajta van, h atestel-e mar rajta.
En is neztem, h 3.-a a varvavert nap mind3nak es mi vagyunk PAPIRON az elsok! Szoktam is nagyon figyelni, h miket irtok …

mazsola7: en is úgy tudtam, hogy terhesség alatt tilos tampont használni!!!!!!

MA IJUK A SZERZODEST ALA A HAZZAL KAPCSOLATBAN, majd beszamolok, koszi a drukkot
tiszta izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8)

Kép

Kép
mmarica

JAH EGY KIS PRIVAT

ELORE IS koszonom a segitsegeteket, Berci (A TESÓM)a MEDIQ-kel a kategoriajabna megnyerte a HVG uj blog kategoriaban a versenyt, igy bejutott a kovetkezo forduloba/dontobe - haaat ezt is meg akarjuk nyerni :) (persze erre keves az esely, de megprobaljuk) ugyh legyszi dobjatok ra meg egy szavazatot ha van egy pillanatnyi idotok - es fontos, h csakis az aktivalt szavazatok szamitanak!

http://hvg.hu/goldenblogvote.aspx

ui. neha a blogot sem art elolvasni, csupa erdekes orvosi tema van rajta

kossszencs
Marica

hatarido: szerdaaaaaaaaaaa

Kép

Kép
mmarica

Regi! Köszi a cikket, azt hiszem ma beruházok csalánteára.

Mmarica! :D ez tök jó :D és izgisesos dolog! :D Majd számolj be!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Csinik a pocisképek,
babucikák meg nagyon aranyosak.

Szőrnyű ez a meleg megy a ventilátor de nem sokat érek vele addig jó még rám fújja a hűvös levegőt.
Ráadásul ma kell vinnem a kisfiamat is mérésre majd viszek magammal sok vizet.

Marica!
Szavaztam.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok.

Bocsi csajok, most őnző leszek. :oops:

Para:
http://www.babazo.hu/szakertok/20060830 ... mosis.html elolvastam....
ugye nyaralás előtt apa hazahozta a kiscirmit. Na én nem tapertam, de etetni kellett, bár utána mindig fertőtlenítővel kezes mostam.
Sztetek megfáztam vagy rohanjak dokihoz??
( nőgyőgyim egész hóban szabin van. )
Amugy megfázásnak tűnik, de most beszartam. :shock: :shock:

Csajok, olyan éjszakám volt, senkinek nem kívánom.
Egész éjjel öklendezve köhögtem, fulladtam, szval azt hittem ott döglök meg.. Negyed 6kor aludtam el. Mikor is kb 20 perc után arra ébredtem, h folyik a magzatvíz??? Na, remélem nem az volt, csak a köhögés közbeni baleset, vagy nem tom, mert azóta semmi. Ugye ha folyna akkor folyna rendesen???

Toxo:
Felhívtam a védőnőt
32 hetesen lesz labor, arra itthon a dokim, majd ő eldöni, h kell e a vérvétel.
De szte nem toxo mert az nem okoz gennyes mandulagyuszit, max egy kis náthát. Ehhhh, nem tom....

Most parázok, ha folyik a víz észrevenni??
( nekem anno úgy repesztették a burkot, szval azéé nem tudom ám. )
Vendég

Sziasztok! Már egyszer jártam itt nálatok, de most jutottam el hogy bemutatkozam. 2007 szept. 21-re vagyok kiírva Valter nevű kisfiammal. Nagyon jó ez a topik és szeretném ha befogadnátok?

Kép
hajagosné szabó éva

Hajni,
először is próbálj meg nem aggódni!
Magzatvízfolyásban a már szült és "magzatvízelfolyt" kismamik a mérvadók, amit erről én tudok: a magzatvíz folyása nem áll le, folyamatosan csurog és semmilyen lenti záróizmod összeszorításával nem tudod megakasztani.
Persze számít, mennyit éreztél kicsurogni, de a magzatvíz elég nagy mennyiség (a pisihez képest).

Kép
Kép
irina

Babafalva vonalkód kész de nem tudom ide átmenteni nem vagyok egy pc zseni.

Kép
hajagosné szabó éva

Irina:
köszi.
nem sokat, pár cseppet. Épp csak annyit, h a nacimon folt legyen.. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk az állatorvostól. Kiscicával minden rendben, egészséges és fiúcska. (Ennek külön örülök! :D )
Mondta a doki, hogy mivel vidéken vagyunk, kevés az esély hogy toxoplazmám legyen, mert életem során több mint valószínű, hogy már átestem rajta. (kis koromban még többször érintkeztem cicákkal), de szerinte kérdezzem meg az orvosomat is. Egyébként az, hogy nem nyúlok hozzá, nem jelent semmit, elég az is ha egy légtérben vagyok vele.

Mazsola, Mmarica: egyi, vérképemen sem találtam IgG-t, bár a legelsőt nem találom, de szerintem azon sincs. Úgy tudom, azt külön kell kérni.

Hajni: ha nagyon parázol szerintem a háziorvosod is adhat beutalót egy ilyen vérvizsgálatra. De szerintem is csak sima megfázás, mert úgy tudom mostanában te sokszor vagy megfázva.
Magzatvíz nem folyhat,mert akkor az már rég elfolyt volna, ha meg szivárog, akkor folymatosan szivárog.

Horcsog: itt a szomszédban sincs sokkal jobb idő, igyekszem reggel korán kelni, mire jön a meleg mindennel végzek, és akkor már csak a pihi van egész nap. Tegnap délután is tök nagyot aludtam!

Éva: üdv a csapatban! Írj sokat magatokról, képetket is kérünk és csinálj vonalzót!

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Köszi az üdvöt. Képet majd küldök ha apa hazaért a munkából, Hirtelen rengeteg mindent bírnék leírni de nem tudom hol kezdjem. Kérdezetek mindenre válaszolni fogok ígérem.

Kép
hajagosné szabó éva

Hajni,
toxoplasmosishoz: nekem a dokim azt mondta, hogy biztos nincs annak, akinek normál mennyiségű a magzatvize.

Kép
Kép
irina

hello lányok!

ÉVA!

Üdv közöttünk!

NEM BÍROM! Ez őrület, ez a meleg! Gyakorlatilag nem kapok levegőt, se kinn se benn. És még csak 10.33. Szakad rólam a víz! ÓH GRANDA! De irigyellek most amiatt, hogy nem izzadsz! Ez nem embernek való!

Tegnap én is voltam papás felkészítőn. Illete ott derült ki, hogy papás volt, én nem tudtam róla, mert múlt héten nem voltam. Nagyon rosszul éreztem magam egyedül. Amikor hazajöttem itthon bőgtem, hogy mennyire egyedül voltam! :cry:

HAJNI!
Sztem tuti nem lehetett magzatvíz, dehát mi nem is láttunk és amúgy sem biztosan tudjuk megítélni, mert nem vagyunk orvosok. Én azért elmennék megnézetni magam.

Vigyázzatok Magatokra!
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jo reggelt!!! :D

Eva! Udv itt! :D A vonalzot ugy tudod idemasolni, hogy a fent levo segedleteknel kivalasztod a profil-t, es ott az alairashoz bemasolod a vonalzod BBCode-jat.

Hu, csajok, tegnap irtam, hogy jo, ha osszekeszulok, mert mar csak 6 hetem van a tervezett csaszarig (papirforma szerint aug. 23-an csinaljak) viszont ma lecsekkoltam a naptarat:mar csak 5 het!!!
Nagyon izgi!! :D

Szep napot Nektek!!

Niki
Vendég

Hajni én új vagyok, de szerintem is ha lehet nézesd meg a dokival. Igaz én nekem az első babám, de azért vannak a dokik hogy biztonságba legyünk.

Kép
hajagosné szabó éva

Éva, akkor én kérdezek is, ha nem bánod. Hol fogsz szülni? Rendben van minden? (vizesedés, cukor, vérnyomi). Hogy teltek eddig a várandósság hetei? Dolgozol még? Első baba? Hízással hogy állsz? Vásároltatok már? Mocorog sokat Valter?
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Kép
Kép
timi26

Hajni: nem akarlak ezzel zaklatni, de mikor javítod a táblát, légyszi javítsd át egyszem lányunk korát 5 évre. Pár hét és betölti. KÖSZI

Kép
Kép
timi26

Hajni, en is azt gondolom, hogy ez nem lehet magzatviz, de valoszinu nem tudsz teljesen megnyugodni, amig nem nezeted meg magad. En sem tudnek!
Vendég

Akkor gyorsan válaszolok. Timi26 Szent Imre kórházba szeretnék szülni. A cukrom egy picit magas de nem vészes 180 g szénhidrát diéta nálam is bejátszik. De tűrhető.Várandóság hetei baromi jó bár idáig különösebb problémám nem merült fel. Nem dolgozom, első babám és a hízás 3 kg, de tudni kell hogy 74 kg indultam és nagyon kell most magamra vigyázni ez ügyben. Csak a gyógyszertári dolgok vannak hátra, a Valter szobája szinte kész. Majd küldök képeket. A kisfiam most egy picit le van lassulva valószínűleg melege van pedig nálunk van légkondi de attól meg nem érzi jó magát. Olyan mintha huzatba lenne. A vonalzóval még szenvedek, de közbe főzőm édesem ebédjét is.
hajagosné szabó éva

Sziasztok Lányok :lol:

Éva Üdvözlet a csapatban :lol: Timi "ellopta" a kérdéseim :lol: engem is érdekel mind amit felsorolt :lol:

Hajni Szerintem menj be a dokihoz. A korházban is megnéznek és legalább megnyugtatnak, hidd el nem harapják le a fjed :D

Hűvösebb időt mindenkinek :lol:
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?