A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

ZsÚ:hajrá,ügyesek legyetek!!!!
vedresandi

Zsú! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata?????????????????????????????????+++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Jó regg!

Kata?????++++++

Én még mindig melegen:
Kép
vedresandi

Hali, a tesztem full negatív lett!! Denehogy vki sajnálni merjen!!!

Andi, a tiéd hő még mindig pompás!!!

Zsúnak 6-kor bekötötték az oxitocint!!!

Most megyök dogózni, azt onnan közvetítek, este meg hozom Marciról a képet!!!

Kép
kata05

Kata! Akkor sajnál a fene! :wink:
És még úgy sem jött meg! Így további +++++++++++++++

Várom a fejleményeket! :lol:

Andi! Aztaaaaaaaaaa! ++++++++++++++++++++++++++++

Mentem piacra gyümi felvásárlásra!

Kép
bettike
Eger

Na mégsem most megyek, anyukám telefonált, hogy várjam meg! Így addig a nyakatokon maradtam! :lol:

Szerintem kössünk fogadásokat, hogy a hőm holnap 36,5 lesz-e vagy sem?! :shock: :roll: :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Kata várunk a hírekkel! és gondolj a vizsgálatokra! :wink:
Vendég

Bettike szerintem magasabb lesz :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Zsú! Szorítunk!!!!!!!!!! És nemsokára kezedben tarthatod a gyönyörűségedet! :)
Kata! Szerintem én is ilyet fogok látni holnap :( Hőm egy tizedet lejjebb ment.
Bettike, most a 36,7 következik! Új mintába kezedett! :)
Andi! +++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bettike:én azt szeretném,ha feljebb menne,monnyuuuk 36,76.

KAta:még nincs piri+++++++ Kép

Elmentem a dógozóba :?
vedresandi

Jó reggelt!

Zsu: ügyesen, hajrá!!!!

Kata: hátha még,....

Andi: jó munkát!

Bettike: jó vásárlást!

Purci: hogy vagy?

Én ma nem leszek, mert csak délelőtt dolgozom, utána megyek szüleimhez, meg barátnőzni, meg körmöshöz... :wink:

Este jövök:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Hát míg nincs miki addig jó! Bár én most örülnék neki, hogy el tudjak menni 3. napi vérvételre!
A pocakom húzodik, de eddig még barna sincs, bár sztem idő kérdése!!!
kata05

Sziasztok!
Kata: Sajna a - tesztet :( Zsúnak nagyon nagyon nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: :D
Pussssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsúúúúúúúúúúúúúúúú hajráááááááááááááááááááááá :D

Kata, na jó nem sajnállak :wink:

Klarissza
neked hatalmas GRATULA!!!

Coca
ma egyre bemászok melóhelyre megbeszélésre, összeröffenhetünk utána :D Ovitrerlle és láncocska :wink: szörpike :)

mi tegnap strandoltunk, jó volt :D este meg gazdálkodj okosan játék volt. rengeteg energiája van kiscsajnak, hullák leszünk mire hazamegy :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ancsa: :-(

Zsu: ügyes legyél!!!

Kata: nem értem én ezt a negatívat…hülye teszt :evil: na, majd pár nap múlva :wink:

Andi: hajrá!!!! Nagyon babaszagú görbéd van :-D

Gaby: gyakoroljatok csak Gabikán :-D legalább jól megedződtök...

Bettike: eléggé cikkcakkos ez a görbe…Nem gondolkodtál még egy Closti kúrán? Mármint egy olyan igazin, ahol (hüvelyi) UH követés van, meg tüszőrepesztés és progipótlás? Szerintem secperc alatt babás lennél :wink:
Ja, pé ügyileg -> szerintem megvolt, mert pénteken - szombaton is nagyon melltájéki fájdalmam volt, még vasárnap reggel éreztem kicsit, de aztán már nem :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata,
nem sajnállak, de azé' jó lett volna... és végülis még lehet jó ha vége jó! :)
Zsú,
ügyes légy!!! Remélem meglesz szépen, gyorsan, könnyen. Szeretem a szép szüléstörténeteket. :)

Megjöttem védőnőtől, minden rendben, csütörtök újabb cukorterhelés (TAJ kártya nélkül... :roll: ) Barna gyerek valószínűleg befordult menetirányba a szívhang helyének változása és a pocakméretem pár centis csökkenése alapján, vérnyomás, vizelet oké, mi kell még? :D
Vendég

Sziasztok!

Kata: +++++++++ még mindig megy a szurok

Zsú: Nagyon izgulok már, remélem hamar túl leszel rajta ++++++++++++++++++++++

áfi: örülök, hogy a minden rendben. Hogy bírod ezt a meleget? Milyen a mosogatógéped? Szereted? :D

Lassan közeleg az ebédidő :lol:

coca, snufi: mi jót főztök ma?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva,
a mosogatógépem nagyon fontos szerepet játszik az érzelmi életemben, sőt az összes háztartási munkát helyettem végző gépemet igen nagyra értékelem, főleg pocakosan, aztán kisbabásan meg még inkább :D
A meleget sehogy nem bírom, kínlódok, nyűglődök, a bokám olyan vizes hogy a védőnő ma reggel azonnal kiszúrta, felpolcolt lábas fekvést javasolt, ami jó is, na de közben mit csináljak? Szóval nem vagyok jó nyári kismama. :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok,

megint csak gyors bekukk....

Zsú, nagyon szorítok!!!!!!!!A végén csoda vár rád és gyönyörű lesz!!!!!

Katám, nem sajnállak, csak pozitív energiákat küldök.

Andi, nagyon szép a görbéd!!!!

Áfi, gratuálok a jó eredményekhez, örülök, hogy minden rendben veled és a csodababával. Már csak 81 nap...de hamar elmegy :wink:

Puszi mindenkinek és szép napot!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

Robcsi, múltkor kihagytalak a közeljövöben szülő kismamák sorából....remélem minden ok veletek is. Puszika

Kép
melcsi6

Mérges vagyok..... fájok, és még mindig semmi, már mániákusan rohanok a wc-re! :evil:

Zsúnál 1 órája burkot repesztettek.
kata05

Halihó!

Zsúnak mennek a drukkok!

Kata, tudod, amig nincs mensi addig van remény! :)

pusszantás
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Halihó!

Zsúnak mennek a drukkok!

Kata, tudod, amig nincs mensi addig van remény! :)

pusszantás
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Én is szurkolok Zsu-nak, már nincs sok hátra
klarissza33

Hali még ezt akartam küldeni:

Homeopátiás szerek:

Beágyazódás támogatására: http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 33fa952134

Peteérés támogatására:
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... 33fa952134

Túl hosszú, túl rövid ciklusra:

És akinek a párja nem akar elmenni spermaszámot nézetni:

Pussz!

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Zsúúúúúúúúúúúúúú! ++++++++++++++++++++++++++++++ de jó már neked! :lol: :lol: :lol:

Andi!
A görbéd nagyon hasonlít az én legutóbbi babás görbémre. :wink: :lol: Én azt mondom babó van a dologban. :lol:

Kata!
Nem tudom mit írjak neked. :oops: :? Nem írom, hogy sajnálom csak érzem.

Velem annyi történt eddig, hogy most járok a 60. napnál. Elmentem egy másik dokihoz aki sokkal jobban kiakasztott. Megkérdezte, hogy asztrológusnál jártam e már, mert van akinek 10 évet kell várni a babára és hogy addig ne izguljak, úgyse jön. :shock: :twisted: A másik dolog amin kiakadtam, hogy ne aggódjak van akinek EGY évig sem jön meg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Na erre kiborultam. Felhívtam az eredeti dokimat, aki megnézett uh-val semmi elváltozás nincs. Gyorsan leküldött vérvételre teljes hormon. Próbálja kideríteni, hogy most mi van. :shock: Augusztus elsején ismét megyek vérvételre de mivel most nyaral utána meg én így csak augusztus végén tudunk konzultálni. De legalább történik valami. :? Már nem vagyok annyira kikészülve szerencsére. Most már jövök többet. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, lusta vagyok. :D Azt látom, hogy Zsúnak elindult vagy indították? Nagy-nagy drukk nekik! +++++++++

Kati, Áfi, nem akarok lovagolni a témán, DE... Akkor is rosszul esett, hogy nem szóltatok, itt voltatok egész héten Szegeden! Ja és nem ülök gép előtt egész nap, nincs otthon netünk, így nem is tudtam, hogy jöttök Áfi, csak miután már itt voltatok, akkor tudtam meg. Amúgy meg Kati épp arra a hétre igérte, hogy meglátogat... Ezért is esett különösen szarul. Ha meg kimaradok a következőből is, hát istenem... Azért ez gonosz beszólás volt! :(

Holnap megyünk ultrahangra, dokibácsi rendes volt, rögtön mondta, hogy persze, megcsinálja, megnézzük a törpét. :lol: Már alig várom, öt hete nem láttam! Viszont rossz hír: csapnivaló lett a vérképem, 6 csillagom van benne és a vizeletemben is találtak baktériumot, azért is akar látni holnap dokibácsi, és ha már ott leszünk, kisírtam egy uh-t is. :lol: Az élelmes anyuka... :lol: :lol: :lol: Viszont a vasam teljesen jó lett, aminek örülök. AFP-t majd 6-án tudom meg a tanácsadáson, arra is kíváncsi vagyok nagyon.

Szirom, megtaláltam a nekem valót! Minden reggel fél liter tej müzlivel, és meghozza a hatását! Bár nem tudom, lehet, csak átmeneti lesz ez is, de egylőre bevált. :wink:

Kép
szilcsi

Lili:bár nem láttam a görbédet,de a próféta szóljon beblőled! :wink: :lol:

Zsú:még mindig drukk,bár lehet már babázol!!! :lol:
vedresandi

ja, egyébként valamelyik topikban láttam, csak nem tudom hol.
:) :)

Lili, nem semmi az orvos. 10 évig ne izgulj? Jó pofa! :evil:
Cs

KépKép
Kép
csikken

Andi!
Erről a görbéről beszélek. :lol: A végét ne nézd. :(

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Csikken!
Lelkileg és idegileg is ki tudják készíteni az ember lányát! :twisted: És akkor még a genetikai összeférhetetlenségről nem is beszéltem. Mert szerinte ez is van nálunk. :twisted: Ne de túl vagyok rajta. :lol: :lol: Csak jönne már piri! Lefoglalnám, most egy időre mindenkitől. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili:köszönöm,valóban hasonló!
:wink: Sajnálom,hogy ilyen hosszúra nyúlt nálad piri várása.Ha gondolod,hétfőn elküldöm hozzád az enyémet,ami remélhetőleg nem jön.Elég utálatos fráter volt az a doki,aki asztrológushoz akart küldeni.Talán őt kellet volna egész máshova elzavarni,hogy ennyire "bunkó".
vedresandi

Na visszaolvastam nagyjából, mert várnom kell egy munkáltatói igazolásra.
Lili, besz@rás ez a doki, hogy te mindig ilyeneket fogsz ki!!! :roll: Még hogy 10 év? Meg hogy asztrológus??? Micsoda egy tahó! :evil:
Ancsa, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry: Annyira de annyira szorítottam nektek otthonról!!! Mikor lehet a következőt kezdeni? 3 hónap múlva? Addig használjátok ki a nyarat, pihenjetek sokat! És drukk a következő lombikhoz!!!
Áfi, gratula a bizonyítványhoz! Milyen volt az aszú? Hú én az alkohol szagától is rosszul vagyok... Enikő hogy bírja a meleget?
Andi, ez a görbe mintaszerű eddig!!! Hű akkor Kata mellett érted is lehet izgulni!!! Még egy hét a tesztig??? Fenyő nekem is jöhet! :wink:
Melcsi, remélem, jól vagytok! Hű már egy hónapos a babád! Hogy repül az idő!!!
Csikken, Rolinak megy még a hasa? Szerintem csak ez a nagy meleg viseli meg a kis szervezetét, ha nincsen láza vagy nem fáj a hasa, szerintem ne aggódj. Nektek és Robcsinak lesz csak lánya??? Remélem, ránk sem hat a topik "átka" és Emmánk lesz! Hátha holnap kiderül, jaj már nagyon várom!Ha lesz valami, írok Ceninek sms-t, és majd ő továbbítja nektek, én nem leszek gép előtt. Köszi Ceni! :lol:
Gaby, hogy vagytok Gabikával? Mi jót csináltok ebben a hőségben?
Babaimi, nemsoká ti is mentek konzultációra. Drukk a jó hírekhez!!!
Bettike, asszem, te megint brutálgörbére hajtasz. :roll: Miért nem clostizol? Attól olyan szép ciklusod volt!

Kép
szilcsi

Lili,
orvos mondja: asztrológus??? :shock: :lol: Hülye ez! Monnyon le! :twisted:
Szilcsi,
én sem lovagolok a témán. Te csináltál ügyet belőle. Nem is értem miért. Az egész hét az 3,5 nap volt. Tudjuk be a hormonoknak, és maradjuk jóban, oké? :wink: :)
Melcsi,
veletek mi van? Milyen Áron baba? Kép? Sztorik? Alvás? :wink:
Vendég

Jó reggelt!

felébredtem :lol:

andi: mennek a drukkok+++mikor tesztelsz?

kata: amíg nincs piri, ne add fel a reményt! drukk++++

zsú: drukkhegyek+++++

gaby: köszi tegnap este a infót. ki nyert végül? :wink:

bettike: most már 2 w betűd van. :lol: dokihoz mikor fogsz menni?

snufi: jó szórakozást délutánra!

áfi: örülök, hogy minden oké.

melcsi: hogy vagytok?

ceni: mennek a drukkok+++

lili: 10 év meg asztrológus? milyen dokihoz mentél el? :evil: ne menj még egyszer oda!

szilcsi: a te beszólásod is nagyon gonosz volt, amit múltkor írtál, és rosszul esett. mennek a drukkok a vizsgálatra.

rólam: tegnap este shrek 3-at néztünk a moziba, jó volt. ma mennem kell ruhát venni magamra, hétvégén esküvőre megyünk.

kati
katica30

Szilcsi: Szivi :wink:

Kata: Van valami friss hír Zsúékról??? Kért EDÁ-t? Ha hosszú elhúzódó szülése van és lassan tágul, akkor én a helyébe kérnék :wink: Hogy legyen ereje kinyomni a béjbet! Mert a soksok órás vajúdás elfárasztja ám nagyon az embert :(
Nagyon drukkolok Nekik, egész nap ők vannak a fejemben! ++++++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ragya nőtt a fejemre,jjaaajjjj!10 éve nem láttan ilyet,vagy tán több.Pubertáns korba léptem vóna?Olyan tükrön landolósnak néz ki :shock: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi melyik hormonod teng túl? Csak nem a babaragacs hormon???? remélem :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:a munkaundor hormon :evil: :lol: :lol: :lol: (vagy olyan nincs :?: :? )
vedresandi

Hello Csajok!!
Bocs, hogy most csak így kutyafuttában…

Kismamik(vagy bárki, aki tudja), akik Utrot szedtek/szedtetek, szerintetek napi 3 db, szájon át szedett Utrot milyen ütemben lehetne leépíteni?(a terhesség 12+3 hetes..)

Köszi!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso:
Ezt Pandácskától lestem el:
Nekem napi 3*2 adagom.
11+1= 6 11+2= 6 11+3=6 11+4=6 11+5= 5 11+6=5 12+0=4 12+1=4 12+2=4 12+3=3 12+4=3 12+5=2 12+6=2 13+0=1
vedresandi

Ceni, Zsú kért EDA-t! Jól el van, csak k...a lassan tágul! Kb este 6-ra lesz baba, ha így megy tovább!
kata05

Hahó!

Drukk Piskótáéknak!++++

Szilcsi! Nem volt müzli a boltban :? Hét eleje van, még nem pótolták a készletet, amit a hétvégi nyaralók fölvásárolnak. Kifosztják a mi Gyulánkat (az a boltos :wink: ) mindig a hétvégén :roll:

Lili! Nem mondtál semmit annak a dokkernak? :evil:

Kata! Azért kár :(

Klarissza! Mikor mész doktorhoz végül?

Áfi! A fordulat az jó hír, ugyi? Én is végre elértem a védőnőt, holnap megyek cukorbeutalóért, csütin meg terhelésre, úgyhogy kezet foghatunk, bár neked vacakabb lesz a glükózzal szegénykém :?

Gabi! Már annyiszor akartam kérdezn: Gabika hány éves?

Levágtam a kölyök haját az este :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zsu mennek a drukkok. Az epidurálon én is gondolkodok, de majd közben meglátom, mennyire lesz durva a dolog :lol:

Lili, ne haragudj, hogy ezt mondom DE EZ HÜLYE VAGY MI BAJA VAN? Asztológus... Anyám, hát behalok, tuti szemen röhögtem volna. Basszus komolyan így én is gyógyíthatnék. Ez komolyan olyan, mint anyósom vádlija belilult, nagyon csúnyán, azt hitte elpattant egy ér, vagy trombózis vagy ki tudja, nem ütötte be, nem esett el semmi. Elmegy a körzetihez, mert ugye ő ad beutalót. Ilyet szól neki, ne foglalkozzon vele majd elmúlik :shock: Hát mondom ez k...a jó. Vagy ha nem múlik, majd leesik, vagy mi..... :evil:

Kata, hányadik DPO-n voltál?

Áfi, örülök a jó eredményeknek.

Szirom, Miksa egyszerűen gyönyörű :lol: Nem lehet betelni bele.

Andi, Kata én még mindig drukkolok.

Ceni, szerintem hétvégére tervezed a szülést, vagyis Lackó tervezi én erre fogadok :lol:

Snufi, édes vagy hogy érdeklődsz. Jól vagyunk, igazán semmi különös nem történt. Vannak már összehúzódásaim,nem vészesek, de vannak. Készül a szoba, nagy mosásban vagyok, sajna a szárító a szűk keresztmetszet :lol: Meg lett a szoptatós székem, ilyen kényelmeset én még nem láttam :lol: Ki sem akarok szállni belőle, ha beleülök, nagyon klassz. Ma megyek futok még egy kört, aztán már csak a légzésfigyelőt kell megvenni, azt meg majd 23-a után, mert van kuponom, és így olcsóbb :lol: :lol: Marhára csípem itt a kuponozást, lehet keresgélni, gyűjteni, és spórolni vele :lol:
Ja, aug 2-án megyünk urulógus gyerekorvoshoz, elvileg a bébi előttre lett tervezve, de csak ekkora kaptam időpontot, ha már megszületik akkor vele megyünk :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Vettem sárgadinnyét, görögdinnyét, szilvát, őszibarackot, paradicsomot és kukoricát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szirom! Ennél a srácnál nincs vagányabb! :lol:

A következő ciklusban megint szeretnék clostyzni, de ha nem lesz sürgősen pé-m és nem jön meg időben, akkor pont az egy hét nyaralás be fog kavarni abba, hogy UH-val nézzük, meg stb. Egyenlőre kivárok! Mást úgy sem tehetek!

Lili! Kitartást neked még, az én rekordomat már megdöntötted! :(

Tanácsot kérek?????????????????????
Barátnőm 9 hónapos kislányát délután csak úgy tudja elaltatni, ha leteszi a kiságyba (gyerek elkezd először hisztizni, majd begerjed és rendesen sír) ekkor kiveszi és a vállán alszik csak el!
Hogy lehet leszoktatni, hogy elaludjon magától? Vagy 9 hónaposan ez még túl nagy kérés? :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike:mostanáig vásároltál??? :lol: :oops: :lol: viszont csupa finomságot!!!

Rossz példával tudok szolgálni a barátnődnek:Dani 9 hónapos koráig úgy aludt el,hogy betettem a babakocsiba,kerék közé köszőb,popsirázás,és alvás.Aztán óvatosan átrak kiságy.Jó esetben tovább aludt,de inkább bőgés volt.Aztán egyik napról a másikba beszokott az ágyába.Mindig egyedül aludt el utána,és mindig egyedül a saját szobájában.Nehéz időszak volt,de túléltük.Én azt mondom a barátnődnek,türelem,és kitartás.El van "kapatva" a gyerek :wink: :lol: de sztem ez normális :oops: :lol:
vedresandi

Bettike,
most tuti megint jön a sírni hagyni vagy nem hagyni sírni vita.
Előbb utóbb nyilván minden gyerek megtanul egyedül elaludni, önállóan enni és a wc-t használni, öltözködni és beszélni is. Egy 9 hónapos gyerek még javában ott tart hogy amit nem lát, az nincs. Anyuka kimegy a szobából, anyuka elveszett. Pedig anyukánál nincs fontosabb. Ha félsz te se tudsz aludni (én legalábbis biztosan nem). Majd fejlődik a gyerek, érik, rájön hogy ébredés után is van anyuka, és akkor majd elalszik egyedül is, feltéve ha addig nem azt tanulja meg hogy elaludni rossz dolog, mert előtte fél órát-órát sírni hagyják.
Biztosan lesznek legalább öten akik üvölteni hagyták a gyereküket és mégis milyen szépen alszik a mai napig, mindenesetre én nem tenném.
Vendég

Köszi csajok :lol:

Bettike! Szerintem pici még a kislány az egyedül elalváshoz. Miksa se aludt volna el csak úgy, egyedül, magától. Ő legtöbbször belealudt a szopiba, letettem és kész. Addig szép világ volt. Viszont amikor már nem aludt bele, akkor én sosem hagytam egyedül, mert úgy láttam, hogy törik a gyerek lelke, de ki sem vettem az ágyból, mert az szerintem nem vezet sehová. Én lefeküdtem a kiságy mellé, és akkor ő is lejött az én szintemre, magyarul befejezte az ácsorgást, hogy közelebb legyen hozzám, és ez már fél siker volt. És akkor ment neki a mese, mondóka, ének, és amikor láttam, hogy már kókad, akkor csöndben maradtam és egyszr csak elaludt. Ez jó esetben 15-20 perc volt, rossz esetben 2 óra. Este több - érdekes módon. Viszont sosem hagytam, hogy ne aludjon délután - a tesóm kislánya 1 éves korától nem aludt napközben, és az elég pokol volt. De szerintem csak nem találták meg az elaltatás módját, így utólag azt mondom.
Nem tudom, tudtam-e segíteni.

Purc! Ti meg mindjárt szültök, tök jó :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi, Andi! Köszi!

Áfi! Csak azért nem értjük, mert nem hagyja ott, hanem leül a kiságytól egy kicsit távolabb lévő díványra, tehát láthatja, hogy ott van az anyuka és nem eltűnik! :roll:

Andi! Ezt már barátnőm is tudja, hogy el van kapatva! :wink:
Barátnőmnél voltam, a vásárlást letudtam hamar, azt hittem, hogy jobban bírom majd ebben a melegben!

Kép
bettike
Eger

Szirom! Hű köszi, majd mondom az "egy szintre ereszkedés" taktikáját neki! Hátha! (2 óra! :shock: ) Az már kitartást kívánt mindkét részről! :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?