A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

fjed=fejed :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló Béjbikék! :D

Sz.rok a melegre :shock: !

Sense! Tarkóra hideg vizes türi, lábadat is lógasd hideg vízbe, isteni. Apának tegnap átadtam ezeket az eszközöket, miután és jól lehűltem, ő meg mikor belemerítette a lábát a vízbe, és tarkójára tette a türit, nagy óóóó-zások és ááááá-zások közepette mondogatta, hogy orgazmusa van... :wink: :lol: :lol:

Mingyá útnak eredünk a légkiondis gépjárművel ventit venni, meg egy-két dolgot.
Szuper medencémet megint felállítottam, ha hazajöttem bevetem magam a "habokba" - remélem nem forr fel addigra az egész. :shock:

Magzatvíz: Én mint elméleti első babás kismama azt tudom, hogy vagy folyik, mint atom, vagy csordogál szép lassan, de folyamatosan.
Hajni! Ilyenkor a záróizmok nincsenek a toppon, és velem már nem egyszer volt az, mikor nagyobbat tüsszentettem akkor kifolyt egy kis.... :oops: . Ezzel nincs gond, teljesen természetes!
Azért szokták javasolni a kismamáknak, hogy mikor tüsszentenek, vagy köhögnek, húzzák össze a záróizmaikat. Én így csinálom, és minden oké! :)

Macska: Hát leginkább a fenekét nem kell nyalogatni, mert onnan jönnek a bacik. Úgyhogy NO PARA!!!!! :)

Éva! Üdv a csapatban! Belépésként kérünk szépen pocakfotót, lehetőleg olyat, amin fejed is van!!! :wink:

Hajni! Anyukám fül-orr-gége főorvos, és mindig meséli, hogy a 40 fokban mennyire betegek tudnak lenni az emberek, nem győzi az antibiotikumokat felírni. A kismama szervezete meg amúgy is nagyon érzékeny, találkoztál egy csomó emberrel...... Nincs semmi baj! Kúráld magad, de természetesen ha nem szabadulsz a gondolattól, irány dokibácsi.

Visszatérve a meleghez: babuka teljesen fel van borulva, össze-vissza rugdos, teljesen eltérő időpontokban, mint idáig.

Kitartás csajok, éljenek a hidegvizes törölközők!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

köszi csajok. :)

Közben én is utánaolvastam, a víz nem így folyik.... Szval megnyugodtam.

a toxot meg 2 hét múlva megkérdezem, de vszinű a klímától fáztam meg. Meg ugye nemrég volt tüdőgyuszim, légcsőhurutom, szval az immunrendszerem is a béka segge alatt van.

szval köszi. :)
Vendég

Sziasztok !

Hát szép időnk van.
Nagyon irigy vagyok mindenkire aki vízben lógatja a lábait.

De sebaj ha minden igaz akkor ma délután fent lesz már a légkondi a lakásba és akkor már jól fogom magam érezni igaz sajna dolgozóba nincs és még holnap is meg csütörtökön is dolgoznom kell mert negyedéves zárás van.

Szóval lányok kitartás. Hétvégén is ilyen marha jó idő lesz és most a rádióba azt mondták, hogy a jövőhét sem lesz rózsásabb.

Évi : üdv kis csapatunkban. Hidd el nem fogsz is senkiben sem csalódni. Nagyon jó a csapat és bármi kérédsed van itt tutti kapsz rá választ.

Lányok nem tud esetleg valaki balaton szállást ?
Szeretnék valahova menni pihizni egy kicsit.
Ma épp mondtam a páromnak, hogy menjünk le péntek este és majd keresünk valami szállást lent. De majd kiderül mi lesz . Hiányzik a víz nekem. Jó lenne már kicsit hűsölni.

Lányok bajban vagyok tegnap óta fájdogál a hasam alja. Néha az az érzésem lehet, hogy törpi kitámaszt és azért van.
Egyébként nekem is össze-vissza rugdos sőt most még aktívab mint a meleg elött.

Na lépek kicsit dolgozni délután leszek még. :D :D
20200310173350

Sziasztok! Remélem nem bánjátok, ha én is csatlakozom Hozzátok Egy kissé szégyenlem magam, mert szinte az elejétől fogva végigkövettem történeiteket, csak lusti voltam regisztrálni :oops: .
Olyan jó látni, hogy a vonalzókon egyre csökkenek a számok!!! Mi Panka lányt szeptember 29-ére várjuk, és a Dél-pestiben fogunk megszületni.
A toxoplazma dolgot én is végiggörcsöltem terhességem elején. A munkahelyemre került egy girhes cica, akit szerettem és én gondoztam. Úgyhogy mikor olvastam róla betojtam rendesen.
Fontos, hogy alapból nem vizsgálják meg a vért toxoplazmózisra, kérni kell a dokitól!!! Nagyon kicsi az esély arra, hogy bárki is megfertőzödjön, kismamáknak kerülni kell az érintkezést a cica ürülékével, mert ott kell ki a vírus pár nap elteltélvel, de kertes házban ez nem jelenthet problémát. Ha jól emlékszem, igazán a terhesség elején veszélyes a dolog, a finisben nem. ja és KEZELHETŐ gyógyszerrel. úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gond.
Mindenkinek kitartást az elkövetkező napokra!
anesz74

Csajszlik segítsetek. BBcode melyik? Béna vagyok tudom
hajagosné szabó éva

Éva, Anesz

Üdv a csapatban
:D :P Olyan jó, hogy ennyien vagyunk!

Éva!

Egy hosszú izét ír ki a gép, ha kész vagy a vonalzóval, kb. ilyet:
Kép

Na most ezt nem oda kell beollózni, ahol levelezel velünk, hanem felmész a topik tetejére, ott a társalgás ablak mellett találsz egy olyat, hogy "segédletek". Legördülsz a "prpfil" menübe és ott az "aláírás" ablakba kell beollózni ezt a szép hosszúságot.

Remélem, sikerül :D

Kép
granda

Lányok!
Ahhoz képest amiket ti írtatok a melegről, nálunk Hawaii van. Sikerül tartanom a 25 fokot a lakásban, eszem a hideg gyümilevest és marha jól érzem magam. Sajna ki kell mennem fellocsolni a kutyák helyét, hogy meg nem főjenek, aztán jövök be csicsikálni egyet. Remélem a kislányom is osztja a nézetemet és akkor együtt alszunk. Utána jövök!!!

Anesz74: neked is üdv, a kérdések ugyanazok, mint Évánál.

Pussz!

Kép
Kép
timi26

Éva

Szóval a gólyás kép helyén is hosszú szöveg van, az elején meg a végén ilyennel: [img] meg ilyennel: [/url]

Kép
granda

Anesz74 : én is a dél-pestibe fogok szülni és én meg 27-re vagyok kiírva.

Én holnap megyek a kórházba vérvételre.

Te kinél fogsz szülni ?
Én a Hartman dokihoz járok.

de jó végre nem egyedül szükök ott.

Egyébként üdv a csapatban és tényleg nem szép, hogy eddig nem írtál de majd most pótolhatod.

Ja és képet is kérünk szépen.
20200310173350

Anesz! Udv kis csapatunkban!! :D Irj minel tobbet!

Lanyok, olyan sok mindenki el van tunve!!

Vadvirag, Anitja, Motiot, Kiskolbi, es a tobbiek, gyertek elo!! Nem er ilyent csinalni, ez mar aggodos idoszak!![/b]
Vendég

Granda Imádlak én azt hittem hogy ez sokkal bonyolultabb. Te neked van jó diabeteszes menüd ügye? :)

Kép
hajagosné szabó éva

Szia, Anesz!
Idvez légy a csapatban! Írj majd még magatokról!

Kép
Kép
irina

Granda! Még annyi hogy mikor voltál utoljára vérvételen és leírnád mennyi az eredeményed. Ha gond lehet privibe is. Azért mert az enyém5,4 étkezés után és mégis kell még diétáznom.
[b]Gremese! Fogok küldeni pocakfotót még ma. :lol: :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

KépKép
anesz74

Bocs, a fenti csak egy próba volt.
Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást.
Granda köszi, most már asszem nálam is müködni fog a vonalzó.
t.köszegi én Bottyán Ferenc dokinál fogok szülni, róla eddig nem hallottam egyik fórumban sem. hál'istenek rosszat se, egyébként nadon szimpi. A kórházat meg agyon dicsérik, úgyhogy jó kezekben leszünk. Felkészítőn voltál már?

kép hamarosan...

KépKép
anesz74

CSajszlik! Csak annyi hogy szül valaki a Szt. Imrébe majd?

Kép
hajagosné szabó éva

Éva

Csak egy hétig volt türelmem vezetni a diétás menüt, íme Neked is:
1184669025.32.doc

Diétás receptek:
http://www.hazipatika.com/services/reci ... 0-D5E54779

Terhességi cukorbetegségről:
http://www.freeweb.hu/margitkorhaz/cont ... article.37

Mérések
Nálam kétféle volt. Az első, az ún. glükózterheléses, 8-kor vesznek vénás vért éhgyomorr, majd 2 óra múltán, 75 g szőlőcukor elfogyasztását követően ismét. A második értéknek kb. 7,8 alatt kell maradnia, nekem 11,8 volt...
A másodikat erre tekintettel kellett végigcsinálni (itt a Babanetről volt velem Timi is), ami azt jelentette, hogy egy hét diéta után reggel 7.től este fél hétig 6X vesznek vért és az első levonásával számolnak egy átlagot. Az egész tűrhető lett, 5,46 (5,5 alatt kell maradnia). És most vár rám egy ismétlő (harmadik) vénás viszgálat, olyan, mint az első, jövő héten.

Kép
granda

Granda! Nekem ebből csak az első volt és 75 g szőlőcukor után 2 órára 4,9 lett. De mérték a 1 órást is és az lett 9,6. A mai napig nem értem hogy miért kell cukorgondozóba járnom, mivel a 2 órás tök jó lett. Lehet hogy nem is kellenne diétáznom? Azóta is járok 2 hetente és mindig jó a vénás is és a kapiláris is. :?: :?: :?: :?:

Kép
hajagosné szabó éva

Éva, Anesz!
Üdvözlet tőlünk is. :):)

Niki!
Na de mi számít igazi eltűnésnek - mennyi nap? :):)

Hajni!
A 32. heti hivatalos kórházi UH-vizsgálat szerint CSAJSZIK vannak a pocakban. :):)

Vadvirág
Vendég

Vadvirag!! :D :D Nem hiszem el, hogy igy megerezted!! :D Valami boszorkanysag.. :D :lol: :lol:

Hat mennyi nap? Most mar a 8. honap vegen jarunk, ilyenkor jobban aggodik az ember lanya, tudod.. :?
Vendég

Vadvirág

Gratula!!!!
Kép

Éva

Ez már orvosi kompetencia...

Kép
granda

Vadvirág :lol: :lol:
Ez csodálatos gratulálok :lol: :lol: Mindenben ilyen jól működik a megérzésed?

Anesz Üdvözlet a csapatban, írj magadról minnél többet :D

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anesz!
Neked is üdv!

Vadvirág!
Ez fantasztikus! gratulálok!

Granda!
Mi az utolsók között vagyunk! De már nekünk is csak 10 hét :D

Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Anesz : nem voltam felkészítőn mert lecsúsztam róla.
Azt, hogy indul-e új azt meg még nem tudták megmondani.
A dokidról még nem hallottam de az nem jelent semmit. Új a kórházban ?

Kép .
20200310173350

Vadvirág! Gratulálok Nektek. Mi is nagyon örültünk volna, ha ikreink lesznek. Csodálom az energiádat, le a kalappal előtted.

Nekem egyenlőre csak páromról kell gondoskodnom, de sokszor már így is hulla vagyok estére. Bizonyára ebben az eddig felszedett 10 kg is közrejátszik. Mi lesz itt szeptember végéig?? inkább nem is gondolok bele. egyébként se voltam nádszál, de most...

De nem panaszkodok, eddig teljesen problémentes voltam, se hányinger, se vizesedés, se semmi. Csak a mostanában jelentkező iszonyatos reggeli hátfájás. és valljuk be lusta vagyok
javascript:emoticon(':oops:')
Embarassed ISZONYATOSAN..........

egyébként ki mennyire izgul a szülés miatt?
mert én nagyon. el se tudom képzelni, milyen lesz a karomba tartani a rugiba csomagolt Pampuskát, meg az élet utána. úgy várjuk már!!!!
[/img]

KépKép
anesz74

vadvirag : nagyon gratulálok nektek a kis csajokhoz. :D

Kép .
20200310173350

Timi! Nem új doki, őszintén nem tudom milyen státusban van a Jahnban, mert Vecsésen főorvos. De már régóta vezet le szüléseket a dél-pestiben, kolléganőm is nála szült 8 évvel ezelőtt.
Hartmann dokiról csak jót hallottam, megkérdezhetem nála mennyi a tariffa?

KépKép
anesz74

Éva! Anesz!
Üdv itt köztünk jobb helyre nem is jöhettetek volna.

Vadvirág!
Gratulálok a puncikhoz.
Akkor nálatok a nők vannak (lesznek) többségben?

Hát nem tudtam magam rávenni,hogy elinduljak bárhová is majd
jövőhéten.

Mocorgás nálunk nagyon vegyes vagy csak egy-kettőt rúg de
olyan is van,hogy igen aktívan és erősen nyomja.
Szeret az oldalamon és a gyomromnál púposkodni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vadvirág,
szívből gratulálok a kiscsajszikhoz!!! :wink:

Kép
Kép
irina

Anesz : nem mondot semmi konkrét tarifát.
Igaz én nagyon rég óta ismerem őt még a mi házunkba lakot amikor én még gyerek voltam.
Neked mondot már valami tarifát a dokid ?
20200310173350

Vadvirág: gratula a kiscsajokhoz. Szerintem ha nem is mindennap, de 2-3 naponta be kéne jelentkeznünk most már. Bárkivel történhet bármi.

Anesz: most még nem tudod elképzelni milyen lesz az élet vele, de még egy hetes sem lesz, mikor már azt nem fogod tudni elképzelni, milyen lenne nélküle.

Én Ancsi26-ot, Nyerkitet, Zsuzsóci29-et, Manofalvit, Banitát, és Varga Tündét hiányolom. Tud valaki valamit róluk?

Kép
Kép
timi26

Hahóó,

na akkor én is gyorsan bejelentkezem! Eltüntem egy kicsit, tényleg, de regngeteg dolgom volt az utóbbi idöben, aztán meg hulla fáradtan már volt eröm ideülni a gép elé. :oops:

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!

Tegnap meg ma nagytakarítottam, csillog-villog minden! Ez is megvan!
Most már jöhet a pihi.

A fiam ma kiborító, egyszerüen iszonyat, hogy mit müvel! De mindjárt jön haza apjuk, oszt átadom neki a porontyát, egész estig! :twisted:

Lányok, itt ma egész türhetö idö van, fúj a szél ezerrel, persze finom langyos szellö és kb 27 fok van, holnapra megint egy-két fokkal levesebbet mondanak´, úghogy ki lehet bírni. Gondolok rátok sokat, hogy hogyan bírjátok ebben a nagy melegben! De kitartás, jövö hétre már otthon is hüvösebbet mondanak! :wink:
Addig meg zuhany meg ahogy Emese is írta! :wink:

Hajni, jobbulást! Magzatvíz tényleg vagy elfolyik egyszerre, az meg ugye sok, vagy folyamatosan folydogál és nem tudod kontrollálni! Toxoplazmát meg kérdezt meg legközelebb a dokidtól, de ha lenne is, lehet kezelni gyógyszerrel, no para! :wink:

Üdv az újaknak!! Képeket kérünk majd!
Éva, egy napra vagyunk kiírva! :wink:

Vadvirág,
nagyon nagyon örülök, hogy tényleg kislányok vannak a pocidban, mint ahogyan szerettétek volna! Gratulálok hozzájuk!!

Tényeg lányok, már nincs olyan sok hátra! Föleg, aki császárral szül, annak ugye még 1-2 héttel elöbbre is jön az idöpont, szóval lassan értünk is izgulhatnak az utánnunk lévö topiklalók! Ez már olyan izgi!!
Én is lehet, hogy csaszis leszek, még nem tudom pontosan. Majd a 35-36 hét körül kiderül.

Na megyek az uram elé a kölökkel, hogy ennyivel is lerövidítsem az idöt, míg hazaér! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Motiot! Tök jó hogy egy naposak vagyunk majd figyeljük egymást! :shock:
VAdvirág! Az ikreknek gratula mi is ikreket szeretünk volna, de így is nagyon örülünk. Nekem sokáig nem jött össze a dolog 3 és fél évig és azt hittük hogy lombik lesz a vége ( azok rendszerint ikrek) de utánna a természet bölcs volt és kaptunk tőle egy természetes megtermékenyítést. Ebből van a mi kis Valterunk. Megkérdezhetem hogy az ikerterhességet természetes-e? :?:

Kép
hajagosné szabó éva

Vadvirág:
gratulálok. :)

köszi csajok a megnyugtatást. :)
Vendég

Sziasztok!

Na én aztán igazán nem olyan régen írtam hogy már hiányolni kellene. De azért jól esik. :D :D :D

Bár írtam, hogy ha nem jelentkezek akkor éhenhaltam. Hát le vagyok gyengülve mit ne mondjak. :shock:
Végülis elég lett a reggeli 30g szénhidrátot tízzel csökkenteni, változtatni a reggeli összetételén és így 5,5 és 6 között mozog a reggeli utáni cukim. A doki azt mondta ez már szuper, ezt kell tartani.

Anesz, Évi: üdv közöttünk.

Vadvirág: :D :D gratula a kislányokhoz.

Ha jól emlékszem hónapokkal ezelött mindenkinek csodálatos, könnyű szülést jósoltál. Remélem ez is egy ilyen megérzés lesz.

Sense: az utolsókból akár elsők is lehetnek :P :P :P

Granda: nekem a doki megengedte, hogyha minden hétfőn diktálok, akkor nem kell bemenni a kórházba vérvételre. Minden hétvégén végig kell csinálnom a hatpontos vizsgálatot és azt kell bediktálni. A te dokid ilyesmibe nem menne bele? Ez azért kiméletesebb, még akkor is ha ez az első terheléses visgálat ismétlése.
Annyi józan eszem van hogy ne vágjam át, mert ezzel csak nekem meg Törpinek ártanék. :cry:
Voltál végül a szülés előkészítőn csütörtökön? Érdemes menni?

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Mégegy érdekesség mindenkinek! Hetek óta egy dolog fáj az a szeméremcsontom. Nem tudom miért nem fáj a hát, nem vizesedek( nem mintha hiányozna) :oops: , de ott a nunusnál néha kimondottan fájdalmaim vannak. Ez azért idegölő mert igaz hogy lennt van a babám, na de ennyire? Jővő héten megyek a dokihoz alig várom hogy mondjon rá valamit. :D
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Nem tűntem el, de mire végigolvaslak benneteket, már nem marad energiám válaszolni is. Aranyos Tőletek, hogy hiányoltatok. :)

Vadvirág, gratulálok a lányokhoz! De nekem úgy tűnik, Te végig erre készültél... :lol: Kis Boszi! :lol:

Üdv az újaknak! :)

Ez a meleg minket is padlóra küldött, pedig besötétítve ülök a szobában. :? MiniManónak is felborult a napi ritmusa, mert össze-vissza jelez, és most kevésbé aktív. De nagyon sokat csuklik!

Voltunk Apával szülésfelkészítőn, és mutatták a szülést: hüvelyi és császárost is. Eddig nem nagyon izgultam a téma miatt, de most így látva bizony teljes káosz van a fejemben... Csak azért mondanám "szépnek", mert egy új kis emberke születik. egyébként meg nem nagyon bírom a vért, és hát többen rosszul is lettünk... :shock: Még "jó", hogy csak érezni fogjuk, látni nem... :lol: :lol:

Balaton: mehettem volna a hét második felében a Balcsira, de Apa nélkül 2 gyerekre felügyelni. Hát most kihagyom, azt hiszem. Csak a víz miatt bánom... :cry:

Hűsöljetek, és igyatok sokat, kismamik! :D

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok Mammikák!
Emese, Granda, Irina! szuperul néztek ki, én már nem is merek fotót feltenni :oops: bár jövőhéten úgyis látjuk egymást, remélhetőleg minél többen! :lol: :lol: :lol:

Irina! Ádámka is nagyon helyes, szép Baba!

Emese! én is alapból vizes vagyok, ez van, ha meleg van, vizet tartunk vissza, nincs mese Emese! (ezt muszáj volt, bocsi :lol: ). A fürdőzés jót tenne biztos... tényleg, jársz még aquanatalra?

Szia Éva! Üdv a csapatban :lol:

Hajni! Szerintem sem lehet magzatvíz, nyugodj meg, és amint tudsz menj el orvoshoz, igazából úgyis háziorvoshoz kell menned, ha megfáztál, nem? A klimától nekem például a fülem gyulladt be hétfő reggelre (vasárnap egész délután klimás helyen voltam)

Ma voltunk UH-on, hát persze, hogy déli 12-re kaptunk időpontot, na mindegy vizes hajjal, vizes sállal, vizesflaskával nekilódultunk Gergővel - egyébként Őt nem izgatja a meleg, ugyanolyan aktív, és olyan érdekes, mert a hasam tök hideg mindig, beépített klimája van a Drágámnak.
Egyébként minden rendben odabent, igaz farosan van a Szentem, de még van ideje bőven forgolódni. 32 hetesnek, és 1600g-ra saccolták, tehát egy kicsit nagyobb a koránál, de hát Apa sem csöppnyi :lol: :lol:

Szia Anesz! Üdv Neked is! Írtad, hogy fáj a hátad, nem alszol túl puhán? Próbáld meg kipárnázni a derekad, akár a falnál (ha van az ágynál).

Niki! De Drága vagy! Hát a héten úgy döntöttem ki sem teszem a lábam ebben a melegben, úgyhogy aktívabb leszek, csak győzzetek majd levakarni innen :lol: :lol: :lol:

Vadvirág!!!!!!! Végre!!!!! Nagyon nagy gratula a Kiscsajokhoz!!!! :lol: :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Éva, hasonlót én is tapasztalok, kíváncsi vagyok, Neked mit mond rá a doki. Én csak 2 hét múlva megyek.
Éva, Te Kméten szülsz? Csak mert látom, hogy izsáki vagy... :wink:
Illetve a szeméremdomb felett az a vonal eltűnt (tudjátok, ami keresztben húzódik). Ez már lehet, hogy a baba miatt? Ennyire nem fér el, vagy csak lejjebb ereszkedett volna? Tényleg, erről jut eszembe, több helyen is olvastam, hogy a vége felé könnyebb lesz a légzés, mert a baba lejjebb ereszkedi. Ez mennyivel szülés előtt van?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Hahó!

Van ventink! :twisted: És lehűtöttem magam a medencében. Jejujeeee!!!!! :)

Vadvirág! Ez igen!!!!! GRATULA a picsuszokhoz!!!!!!! Hát ilyen pozitív hozzáállás után csodálkoztam volna, ha nem lyányok! :wink:
Jó lesz majd a Péterfyben, csak úgy ontjuk a lányokat! :wink: :lol:

Éva! Vadvirágék "valakivel" lecsekkolták ezt az iker dolgot, és szépen összehozták! :D
Ők már csak úgy vannak, hogy: legyenek ikrek! És ikrek lettek! Legyenek lányok! És lányok lettek! :lol:

Cukor: Én nem teljesen értem a dokikat. (Az enyémet szerencsére igen). A terhesgondozáson azt mondták, hogy naná, hogy megugrik kaja után az érték, és ez teljesen normális! Nem az a lányeg, hogy hová ugrik, hanem hogy 2 óra után hová süllyed vissza!!!! Miért diétáztatnak olyan kismamit, akinek normál értékre megy vissza a cukra? :shock: (Biztos én vagyok a hülye.)

Anesz! Üdvözlet! Tőled is várunk pocakfotót!!!! :)
Én egyáltalán nem izgulok a szülés miatt. Teljesen pozitívan állok hozzá! Magas a fájdalomküszöböm, tisztában vagyok vel, hogy ez egészen másfajta fájdalom lesz, mint amit valaha is átéltem, de ennek ellenére ide nekem az oroszlánt is! Ott lesz apa, meg a dokim, akiben megbízom. A Péterfyben a szülésznők híresen jók, láttam a szülőszobát, kórtermeket, szimpatikus minden, kedvesek, és jó előre tudni, hogy jó kezekben leszek.
Bátornak kell lennem, mert akkor tudok Babukának maximálisan segíteni!

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Ma nem lesz vizitorna - ez egy kicsit elkeserít, mert már nem tudom felvenni a gyűrűmet.
De ma vettünk csalánteát, így azt fogom kipróbálni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Manofalvi:Kecskeméti vagy látom, bocs nem figyeltem. Én mindenképpen Bp akarok szülni a Szt. Imrébe nekem oda valósi a dokim és én hozzá jártam a meddőségi problémával is. Te Kecsón leszel?
Gremese: Cukorral kapcsolatba fogalmam sincs hogy mi van, de most egy nagyon picit eltérek ettől a nagy diétázástól, hátha nem olyan veszélyes ez a cukor :lol: :lol: :lol: Különben 5 hete csinálom egy kis kényeztetés nekem is jár. Majd én újból lecsekkolom a dokit, de nem értem én sem.
hajagosné szabó éva

Nyerkit
SZIAAAAA!!!
Szerintem ez dokifüggő, hogy melyik vizsgálatot ismételtetik meg, de a vénás buli nem zavar :)

Manófalvi
A fájdalmat állítólag elfelejtjük, ne parázz, mert sokak szerint a szülés lényege a megfelelő lazítás. Minden OK lesz!

Anitja

Én se nagyon mozdulnék ki, de csütörtökön fogorvos... Tőle nem félek, meg gondolom, magánrendelőben kondi is van, de hát odáig el kell jutni. No de a férjem megígérte, hogy elvisz :) Otthon lévőknek szerintem a langyi zuhany sokat segít. Olvastam valahol, hogy a jéghideg - bármennyire is jólesne - tilos!
De az általad írt vizes haj-vizes sál design sem semmi :lol:

Éva
Nekem ilyen szeméremcsont-fájdalom (enyhén) már kb. 2 hónapja van, állítólag teljesen normális. Mennek szét a csontjaink, lassan, de biztosan készülnek a szülésre :)

Kép
granda

Sziasztok!

Üdv az új kismamiknak!!! :D

Vadvirág gratula a kiscsajokhoz!!! :D

Annyit írtatok nem bírom követni... :wink: De majd újraolvasom.

Most már nyugisan megyek szülni:minden megvéve és patyolattisztán összekészítve+a lakás is ragyog.Zéti pedig vidáman rugdalózik egész nap.

Fájdalmak:deréktól lefelé minden csontom fáj pár hete nekem is.Ja és ma először bedagadt a lábam. :shock: :shock: :shock: A frász jött rám,mert dokim azt mondta ha dagadni kezdek irány a kórház.Rögtön mértem a vérnyomást,szerencsére alacsony volt.Valószínű csak a meleg az oka.

Olyan ehetnékem van,csak tudnám mit ennék...Tele a hűtő de döntésképtelen vagyok. :roll: Mostanában gyakran ennék valamit,de nem tudom mit. :lol:

Holnaptól ismét több időm lesz,majd írok rendesen már.Ma elég szétszórt napom van és ez a meleg...

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Éva! Anesz!
Üdv itt köztünk ...

Vadvirág! haaaaaaaaaaat :D :D ugy latom, te amit akarsz az ugy is van!

essssssssssssss megvettuk a hazat!!!!! jeeeeeeeeeeeee annyira jo, Linikenek lesz medneceje, orias szobaja - aprilisban koltozunk. jo lesssssssszzzzzzzzzzzzzz

Ma Lini annyira aktiv volt, h huuuuuuuuuuuuuuu, nagyon latvanyosan izgatott allapotban volt - biztosan a haz vasarlas miatt 8)

Kepzeljetek ma nem fajt semmim - mar azon paraztam, h nincs-e vmi bajom :shock:

nekem az utobbi ket hetben nagyon nagyot nott a pocim - ti hogy vagytok ezzel?

igyatok sok folyadekot :!:

Kép

Kép
mmarica

Mmarica:
gratulálok a házhoz. :)

Anita:
háziorvosnál voltam tegnap reggel, kaptam antibiot.

Mai pocakkép:
Kép
sztetek nem kicsi? :oops:

nyaralós képek hamarosan. :wink:
Vendég

Hajni: annyira csini vagy es nem kicsi pont jo meret :)

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: gratulálok a házikótokhoz. De miért csak áprilisban költöztök? Hogy fogod addig kibírni?

Hajni: egyáltalán nem kicsi. Megfordult már a babócád?

Miléna: gratula, igazán ügyesek vagytok. Most már biztosan nem lesz semmi gond veletek, bármi történik is.

Kép
Kép
timi26

Timi:
nem, még mindig faros. :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?