A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!

Hú hol is kezdjem,este 6tól aludtunk hajnal 3.40 ig ami eddigi rekordunkat jelenti.
Viszonylag jól viseli a meleget,de a tetőtérben nálunk is hőségriadó van,30 fok átlagban.
Oltásnál én is sírtam vele,szegénykém akkor ébredt fel,és már nyomták is a combjába,akkor sírt,de mire felöltöztettem abbahagyta,én rögtön beborogattam,vettem a patikába gumi hálót és egy vizes zsepit(anyag) tettem rá és ráhúztam ezt a gumi hálót igy nem kellett szarozni,hogy elmozog,este kétszer cseréltem rajta,nem lázasodott be és nem is sírt utána.
Niki sajnálom hogy nem ugy alakult a pihenés ahogy szeretted volna...talán ahogy nő majd Emma és elkezd csacsogni tudnak vele kommunikálni,és több figyelmet vív ki magának.

Én nagyon gondolkodom rajta hogy menjünk e babucival nyaralni vagy se,úgy volt hogy aug.20án megyünk Hévízre ahogy 4 éve mindíg,de félek olyan messze menni vele,pedig imád autózni,és biztos nem lenne gond vele,mégis van félsz bennem.
De már kezdek becsavarodni itthon,és ezt sajna kivetitem apára is,hiszen ő pl most is megy a haverokkal 4 napra rugjunk be partyra Ugornyára...én meg megint itthon...és a bugyim tele van már a sok lemondásból,a terhességem alatt lemondtam mindenről a baba születése óta lemondtam mindenről,és most kezd betelni a butykos....

Doo nagyon ügyes a babód,gratula!!!Melcsi nektek is!!!!!!!!!!!!!
Bringa jó hogy hallottam rólad,elhiszem hogy jól esik a kényeztetés,de az egészséged se legyen utolsó!!!!!!!!!!!!!
Mi is ölelünk!!!!!!!

Bogyra,elhiszem hogy totál k.o. vagy,nekem egy este ha sír egy 20 percet nem vagyok eszemen,nem hogy négy napot??????????
Sajnos nem tudok okosat mondani,nekem bejött a meleg takaróba bugyolálós módszer még 50 fokban is....de nem biztos hogy nektek is hat.
Kitartás,fel a fejjel.egyszer ez is elmúlik.
Stella kiváncsivá tettél a fésülködős sztorival,kérjük a képeket!!!
hihetetlen csaj vagy!!!
Megyek mert néznem kell medencét ,kitaláltam hogy kell egy ide a kertbe,körülnézek hol milyen van.
Jó hűsölést mindenkinek
Lorci gondolok rád,remélem jó utad lesz,és sikerül a pesti projeckt.

KépKép
riella77

Sziasztok!

Tul vagyunk az oltason, most epp borogatas van rajta, este fele adok neki egy fel lazkupot, akkor talan nem is megy fel a laza.

Nem igen tud aludni, reggel 5 utan aludt majdnem 10-ig, azota viszont semmi. Lehet hogy a szuri miatt is?

Kozben fozok, borogatast meg lerugja a labarol, nekem nem volt ennyi eszem, mint Riellanak, hogy gumi halot vegyek. :oops:

Amugy mintha megerezte volna, hogy mi lesz, mert oltas elott masfel oraval csak sirt es sirt... de utana cumival gyorsan megnyugodott.

No megyek, mert csak nem akar elaludni.

Puszi Mindenkinek!

KépKép
horilda

Nem is meseltem Nektek, hogy hetvegen mindket nap voltunk strandolni baboval egyutt.
Termeszetesen fa alatt, toparton voltunk nem a tuzo napon, csak en napoztam, hisz napimado vagyok.
Anyuek is ott voltak, igy ha nem maradt el, akkor ok addig tologattak a gorongyos fuben.

Azert legkozeleb csak ketten megyunk, majd ra bizzuk valamelyik nagyira, csinaltunk mar ilyet, kell is szerintem!!!!!!!!

KépKép
horilda

Tenyleg hogy vannak az oltasok?
A 3 honapos utan van 4-ben 5-ben is? Vagy csak kesobb?
Ezt elfelejtettem megkerdezni a vedonotol...

KépKép
horilda

Sziasztok,

Na megjartam a hadak utjat! :D
Persze Ricsike indulas elott ebredt fel, igy a kocsiban sirt egy kicsit, de aztan bealudt. Anyoseknal szopiztattam, meg tapoztattam...de sirt sirt nem tetszett neki..nem volt ehes, nem tudom. Aztan elaludt a karomban epp jokor, mert mar nagyon nagyon ido volt,hogy menjek. A Nyugatinal nagy nehezen talaltam parkolohelyet, doki megvizsgalt minden oke, es mar mentem is vissza anyosekhoz. Picike egy kicsit felsirt, de aztan jol elvolt mosolyogott, anyosom ringatta. Enekelt neki....hjaajjjjj!! :D Ilyen tipikus nyavogo hangon, hat en majdnem meghaltam a rohogestol..magamban. Aposom mondta is, hogy tenyleg beketuro ez a gyerek, ha ezt is kibirja!! :lol: :lol: A lenyeg, hogy vegulis okes volt minden, bar a kaja rend most total felborult fel 3 korul is evett egy kicsit, aztan a kocsiban elaludut vagy nem tudom, de csendben volt. MOst itthon megitattam, meg ringattam, es most alszik. JO lenne ha 5-ig aludna, mert akkor jol jonne ki az etetes..pont furcsi utan lenne mar jo ehes.
Na felebredt!!!!! :shock: Vagy megse? :shock: :lol:

Bogyra: Jajj nehez lehet most neked! :( Remelem elmulik ez Levinel es visszaall a rend! :( Kitartast neked!!

Ilda jo, hogy minden oke volt az oltasnal.

Riella jo otlet ez a gumihalo majd en is veszek.
Szerintem menjel Hevizre. Mi is megyunk mindnehova a bababanak is szokni kell. Bar en is parazokk hoyg hogyan fog menni az alvas, meg minden, de itthon meg lehet orulni!!!!!!!!!!

Na megis felebredt. Megyek.

Kép

Kép
lorcika

Látom mindenkinél oltás időszak van.
Mi két hét múlva megyünk csak.
Borogatást kell tenni rá? Vagy ajánlott? Miért? (én tudatlan) :oops:
Érdemes megelőzésképpen lázcsillapítót is?

Emma ma nagyon ájulós kedvében van. Tuti ez a meleg kiüti.
Aludt ma 11-től 3-ig. Ilyen nem nagyon szokott már lenni napközben.
Megcsináltam a dolgom, pihentem is, aztán itt feküdtem, h. na mi lesz már.
Most másfél óra után szintén elaludt.:)

Lorci, szuper, h. így sikerült ez az orvoshozmenősdi.

Bogyra, jó, h. jöttél, már rég jártál nálunk!

Szerintem is szoktatni kell őket az idegen környezethez. Persze van aki ezt másképp gondolja. Én azt hiszem, most kell elkezdeni kiskorukban, h. később is lehessen őket vinni. Mert ha már 1-2 évesen alszik idegen helyen, akkor szerintem sokkal nehezebb lesz majd.

Kép
niki30

idegen helyen altatás: nekem egyik gyereknél sem jött be. Kivéve anyuéknál, a jól megszokott saját rácsos ágya. (Nekünk mindenből kettő van a kétlakiság miatt :) ) Hiába szoktattam én az utazóágyba, itthon aludt is benne, de idegen helyen üvöltés lett a vége. Remélem másoknál máshogyan lesz, de a baráti körömben is ugyanez a helyzet, akikkel eddig erről beszéltem. :? Gondolom, mint minden más, ez is gyerekfüggő dolog.

Na, mindenkinek szép estét, én ma kürtős kalácsot vacsizom, és még tutira csobbanok is a medencében párszor. :)
Vendég

sziasztok!

Hogy kerek legyen az életem, a drága férjem összetörte a két hetes kocsimat!!!!!

Részleteket később mert szét vet a düh, azthiszem elválok.... de komolyan hetek óta ezen gondolkodom, hogy én egy talpraesett, mindent megoldó tipus vagyok, hogy a francba tudok együtt élni egy ilyen szerencslétlenséggel.....

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Nagyon kiborít ez a meleg, Balázs is nyűgös napközben többször fürödtünk de tetszett neki, legalább felfrissült. Nappal semmit nem alszik, este viszont 21:00-től alszik 5.00-ig.
súlya 4910 gramm.
Bogyra teljesen megértem hogy kivagy mikor balázs nyűgös néha én is a hajam tépem de szerencsére anyumék a szomszédba laknak és át szokta vinni ha már nagyon kivagyok. Valami oka biztos van hogy ilyen nyűgös. Lehet a meleg miatt. A Suttogót olvastad már? Már ha van annyi időd, nekünk nagyon bejött és azóta jobb a helyzet. Az autót sajnálom!!!!
Hoztam képeket. Kép [img]
KépKéphttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1184699461.91.jpg[/img] Kép Kép Kép
rena10

Sziasztok,

Bogyra sajnalom a kocsit! :( Ez marha rossz lehet!!! Ferjekre rajar a rud, az enyemtol en is kiakadok mostanaban eleg surun...pedig azt hiszem o nem tesz semmi rosszat....de szerintem ez a meleg mindnekit kikeszit!!! En ma tobbszor szetestem, sirtam, idegrohamokat kaptam!!! :( :( A fejem is szet akar robbani....es meg csak most jonnek a meleg napok???? Uristen!!!! :shock:

Nah most akkor megbizonyosodtam, hogy az utazoagy nem jon be mindenkinek! Baratnomeknek se jott be, amikor Balcsira mentek a 3 honapos babaval, a sajat kisagyukat szereltek szet es szereltek ossze Balcsin! :D
Hmm....jovo heten megyunk Mosonba..most mar csak 2 napra a 4-bol, mert nem kockaztatok. Igy se alszik cunco mashol napkozben...meg ejszaka se..nah ezt nem!!! Es azt hiszem beszerzek egy kisagyat. :) Tesomeknak van, igaz nem 170 cm hosszu, de attom eg racsos kisagy? Az er?
Ha nem a sajat agya, de ugyanugy racsos, egy picit kisebb, de a racsvedo, meg minden kutyu ugyanaz akkor az jo, nem? Annyira csak nem erzi meg, hogy mas az agy szerkezet, nem?? :shock:

Na megyek lefekudni. ELkezdett fajni a torkom!!! :shock: Ferjem kicist taknyos,k nem orulnek ha en is az lennek!

Joejt mindnekinek.

Kép

Kép
lorcika

bogy,
jó h jöttél :D a múlt idő csak a kismamás korszakra vonatkozott - márpedig az már múlt idő :roll: Te persze nem :lol:
oltásügyileg gyerekdokink uezt mondta.
részvétem a bömbi miatt - nagyon is sejtem h mit élhetsz át :roll: okosságot nem tudok mondani ezügyben, max annyit h próbáld fürdetgetni, nedves ronggyal törölgetni - nekünk bejött. Viktória mire a lábáig jutok a nedves pamaccsal, már abbahagyja a visítást és elkezd vigyorogni. plusz nálunk mindkét szobában megy a ventillátor - hm, még éjjel is :roll:
jaj, még a kocsi is?! de azért ne válj el. tudod: jóban-rosszban, ásó-kapa-nagyharang. hát, ez most gondolom, a rossz fázis. de ennél már tényleg csak jobb jöhet!

riella,
martin ügyi - ez közel 10 óra alvás!! hát, az nem semmi :shock: lemondás: én a szigetre szeretnék elmenni, de nem sok ötletem van h hogy lehetne megoldani :cry: anyu vigyázna rá, de múltkor sem akarta megenni a tejcit cicitlenítve :? :shock: amikor ebédelni mentünk a párommal.

lorcika,
mi eddig csak a kertünkig jutottunk utazó ággyal és még csak fél órát aludt benne, de nem tiltakozott :lol:

melcsi,
hogy a fenébe tudott ilyen "fiatalon" megfordulni? :shock: :lol: és még azt mondják h a fiúk és a nagyobb súlyú bébik lassúbbak... :shock: :lol:

niki,
nálunk tegnap volt ez a menetrend. és én hülye, mégis elfelejtettem levágni a körmét :oops: :evil: pedig már nagyon esedékes lenne, agyonkarmol vele :roll:

rena,
balázs nem alszik napközben?! és én még azt hittem h egyedül az enyém ilyen álmatlan - de azért ennyire ő sem :shock: az eddigi "rekordunk" a napközben kétszer fél óra. és te hogy boldogulsz így a teendőiddel? vagy ő azért elvan, ha leteszed? különben azt hallottam h az ilyen keveset alvó lurkók tök gyorsan fejlődnek, mert annyi inger éri őket miközben sokat vannak ébren.

jó éjt!
Vendég

Doo, azért általában nekem is elszenderedik fél órára de van hogy csak 10 percre, de volt olyan hogy annyira sem - ilyenkor megyünk sétálni mert kint alszik. Teendőkkel nem boldogulok csak hajnalba 7-ig, vagy este ha elalszik utánna csinálom a dolgom. Ha leteszem csak néha van el magának de viszem magammal a hordozóba és gőgicsél nekem, de most ebbe a melegbe csak nyűglődik, ha rajta múlna a kádba ülne egész nap.
Hihetetlen mennyit gügyög, sokat vigyorog és hangosan kacag, reggel úgy ébred hogy mosolyog ha meglát akkor meg fülig ér a szája -imádom!!!
KépKép
rena10

gyors bekukk,mert nemsokára ébred a drága.
Niki, oltás ügyben nézd meg a gyermek kiskönyvét ott benn van mikor kell kapnia őket,mert oda ragsztják be az ampulláról a matricákat,tisztára mint a kutyáknál,jó ez morbid,de tényleg.
egyébként most havonta aztán másfél éves korban a következő.
borogatni azért jó,mivel a combijába adják és be szokott göbösödni,egy borsónyi golyó lesz a bőre alatt ,és az nehezen szívódik fel,viszont ha teszel rá vizes rucit ez elkerülhető.
2006 óta új összetételű az oltó anyag amitől nem lázasodnak be általában,de persze van kivétel,azért vegyél kúpot ha még nincs,az mindíg jó ha van.
Bogyra ez szörnyű,téged még az ág is húz.....azért nem kell rögtön elválni,remélem ez csak vicc volt,tudod az a baj,hogy magunkból indulunk ki,és az keressük a párunkban amilyenek mi vagyunk,talpraesettek,probléma megoldók,tipp-topp csajok.....és amikor rá kell jönni hogy ők fele annyira nem képesek ,mint mi az egy bizonyos fokú csalódás,de én erre már rájöttem,és mit tudok tenni elfogadom igy.
Tarts ki!!!!!!!!!!mert hát milyen üres lenne az élet nélkülük????és hát akkor mi sem ismernénk egymást,hiszen nem lennének ilyen csoda szép babáink,akiket voltaképpen nekik köszönhetünk,nem igaz??És ha azt vesszük,hogy szinte drog szinten "használjuk" a fórumot ....igencsak mehetne mindenki az elvonóra....Csak UTÁNAM!!!!!!!!!!
Lorci örülök,hogy jól sikerült a kiruccanás,gondoltam rád sokat!!!
Rena cuki falat Balázs és édik a fürdős képek...
Nekünk is van utazó ágy ,egyszer feküdt benne fél órát,nem tudom kibírná-é az éjszakát is benne????
Tegnap este elsírtam bánatom apának,hogy ha nem visz valahová ,be fogok csavarodni,és visznek,de a diliházba....garantált gumiszoba,erre lépett,hétvégén kirándulunk....szupi.
És azt mondják sokáig lesz ilyen jó idő,lehet akkor szept.ben elmegyünk pár napra,akkor leszek 30 éves és babó is nagyobb lesz,talán akkor már bevállalom,hogy nem orditja végig az éjszakát egy panzióban....
Ébred ,most megyek,szép napot,és ne menjetek ki,csak max a strandig.
Puszi

KépKép
riella77

Sziasztok,

Cuncedli ma ugy ebredt reggel 5-kor, hogy a karja kilogott a kisagybol! :D Riella te jutottal eszembe! ;) Eddig csak a masik oldalon volt ez a racsvedo, mert szeretem latni hogy mit csinal, ha csak az ajtobol benezek a szobaba..de most felteszem korbe! Kulonben is a masik kisagyba, vagy utazoagyba is feltesszuk majd ha elmegyunk valahova, kitrukkozuk a lurkot! :)
Nektek milyen utazoagyatok van, alltihato fekvomagassagu?

Doo, Rena amikor napkozben nem alszik a babatok akkor azert nem sir egesz nap ugye? Es akkor foglalkozni kell vele? Ugy ertem vinni magadal mindenhova, hurcolaszni? Fuuuu nalunk a delutanok ilyenek, plane ha nem itthon vagyunk. MOndjuk nem sir, de nyusszog tobbet, meg cipelem egy csomot es ha leteszem mashol akkor beszelgetni kell vele, maskulonben nem dijazza a dolgot. :) Magaban elvan egy darabig itthon, tegnap pl tok sokat magyarazott az agya felett logo forgo bigyoknak! :) Es ujabb hangjai vannak!! Nagyon edes, maskepp sir, hangosabban, meg mas nyusszogesei vannak! :)
A vigyor nalunk is van, teli szajjal rengeteget nevet, annyira imadnivalo!!!! :)

Riella jo, hogy mentek hetvegen kirandulni, erezzetek jol magatokat.

Ez hihetetlen, hogy a ferfiak azert mennyivel lassubbak a noknel, nem? Mi nok talan azert vagyunk ugy teremtve, hogy porogjunk, forogjunk, mert nekunk kell azert ellatni a babakat es apjuk tempoval ez eleg erdekes lenne!!! :D De hat ez valahol igy van rendjen...csak birjuk neha cernaval!!!!! ;)

Na ebred a picur. Husoljetek ma!!!

Kép

Kép
lorcika

sziasztok!

Bogyra! Nem tudom te melyik választható védőoltásról hallottad, hogy ingyenesek. A rota 18 ezer forint, a pneumococcus elleni 15 ezer forint, a meningitis elleni 3 ezer forint. Ez tuti, mert tegnap váltottam ki őket. A rota két alkalmas, tehát az árát kétszer vedd, a pneumo szintén két alkalmas, a meningitis pedig háromszor. Mi úgy döntöttünk, hogy mindegyiket kérjük, ugyanis mi megyünk majd babaúszásra is, meg nagyon úgy néz ki, hogy Stella januártól már bölcsis lesz, de lehet, hogy még hamarabb, mert nekem vissza kell mennem dolgozni. Én bevállalom a kockázatokat, amivel egy védőoltás jár, bár meggyőződésem, hogy ma már azért normálisabbak ezek az oltások, tehát max. belázasodás. Az első rotát Stella fel sem vette. Reméljük ma is minden rendben lesz.

Idegenben alvás témához: arra nem gondoltatok, hogy ha csak 1-2 éjszakáról van szó, akár a szülők között is aludhat a gyermek és azzal még nem szoktatod rá!!! Mi eddig kétszer voltunk a szülőknél és kiságy és utazóágy híján köztünk aludt a gyermek. És tényleg aludt ugyanúgy mint itthon végigaludta az éjszakát. Persze azóta már beszereztünk kiságyat.

Na lépek, még olvasgatok egy kicsit, aztán készülődök és megyünk a dokihoz.

Márti
stella2007

Sziasztok!

Rena a napközbeni fürcsit már én is bevezettem. Tök élvezik, nem?
Mivel csináljátok ezeket a fotókat Balázsról? Annyira jók! Tök fotogén ez a gyerek!

Lányok, annyira változó, h. ebben a hőségben a babák hogy viselkednek. Már úgy értem, van amelyik gyermek beájul, mint az enyém is, van amelyik meg aludni sem tud a melegtől.
Bármit csinál is Emma, én betudom ennek a melegnek.

Bogyra, jajj, már megint ilyen rossz hírekkel jössz, mint ez az autó? Úgy sajnálom!
Ezután basszus már tényleg csak valami nagyon jó jöhet!
Válás. Drága Csillag, elhiszem, h. nehéz ez most, de légy türelmes!
Csókollak!!!!

Kép
niki30

Riella köszi az infót. :)
Kúpot már terhességem alatt felírt a doki. Én szeretem, ha minden van itthon és nem érnek váratlanul a dolgok. :lol:

Kilóg a gyerkőc az ágyból? Hát ez jó lehet!
Olyan mozgékonyak már, nem?
Emma pl. már sokszor keresztben fekszik az ágyban. Úr isten, gondolom, hát ezt meg hogy csinálta! :roll:

Hűsi, hűsi mindenkinek!

Kép
niki30

Lanyok a babaitok szeme mar valtozott? Ricsike szeme meg mindig kek, sot vilagosabb, mint volt. Remenykedem, hogy kek lesz, es akkor legalabb valami lesz belolem is benne!! :shock: :D Nem tudni kire hasonlit ez a gyerek!!! Anyosra. :shock: :shock: Koszonom szepen!!! :twisted: :roll:

Keresztben alvas nalunk is van, hihetetlen miylen ero van bennuk, maszkalnak egyfolytaban!! :)

Jajaj felebredt!! Nem sokat aludt!!! Mentem.

Kép

Kép
lorcika

Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, akinek a szeme kék...lálálálálálá :lol:

Kép
niki30

:lol: :lol: :lol:
:wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
lorcika

Nálunk minden délelőtt masszázs van. Bevezettem, Emma nagyon szereti:)

Kép
niki30

Sziasztok!

Tegnap oltas utan eleg nyugi volt, de este furcsi+kaja utan cumival elaludt ugy ahogy szokott.

Es alig hiszem el, de kb este 10-negyed 11-tol aludt negyed 7-ig, addig 2x atazott a melltarto betetem, aggodtam is mar, de nagyon orulok.
Most mar egyre tobbszor elalszik 5 fel6-ig. :D :D :D

Ma egesz nyugodt a kis Elina, az agyaban van csak kajalni veszem ki, meg reggel elmentunk bevasarolni meg a nagy meleg elott.

Bogyra, sajnalom a kocsit, elhiszem hogy tiszta ideg vagy!

Niki tok jo hogy Emma igy szereti a masszazst, tudod en meseltem, hogy Elinanak multkor nem jott be, de talan csak a pocika miatt.
Azert kene meg probalkoznom, nem?

Az en dragamnak is vilagosodott a sotetkek szeme, en is nagyon orulnek ha igy maradna.

Nalunk nem ment meg el haja, vagy csak cserelodve es nem veszem eszre.
De ugyanugy hosszu hajtincsei vannak, szal szerintem ez meg az a haja.

Ti viszitek majd baboitokat babauszasra?

KépKép
horilda

Ilda nagyon jo, hogy Elina ilyen jol alszik! :) Azert marha jo, hogy ejjel is tudunk aludni..az nagyon fontos szerintem. :)

Niki: A masszazs biztos tok jo, majd en is akarom csinalni. Ugyanugy ahogy majd babauszasra is jo lenne elvinni 6 honapos kortol.

Jajj lanyok kisse aggodom. Nekem pajzsmirigy alulmukodesem van mar regota, amire gyogyszert is szedtem, es terhesseg alatt meg tobbet kellett szednem. Ricsike megszuletese ota viszont meg nem jutottam el vervetelre, igy ugyanugy szedem a gyogyszert, mint terhesseg alatt. Na most aposom orvos volt es azt mondta, hogy nezik-e Ricsike hormonszontjet, mert az fontos, mert tegnap ugye ott volt a baba es csak nezelodik, meg nem aludt sokat es biztos valami baj van!!!! Felidegesitett, mert 100x elmondtam nekik, hogy idegen helyen nem tud aludni a baba es szokott nezelodni a vallamon elalvas elott!!! Ez neki azt jelenti hogy gond??????? :shock: Megjegyzem kb. 1 orat votl ott a baba, abbol 20 percet aludt..a maradek idobol szurte le az oreg a kovetkezteteseit!!!! :roll: Na minden esetre bele ultette a bogarat a fulembe es rogton felhivtam a gyerekorvost, elmondtam mi van. Azt mondta, hogy ha szoptatok akkor arra tenyleg figyelni kell, hogy nekem nezzek surun a homronszintemet, mert minden atmegy a gyerekbe. MOst pont nem ert ra annyira, de azt mondta este hivjam fol es mondjam el neki pontosan a gyogyszerem hatoanyagait. Mondtam neki, hogy a korhazban, amikor vettek vert Ricsiketol mondtam mi a helyzet, le is irtak miylen gyogyszert szedek....gondoltam csak szolnak ha valmai van. De en huyle arra nem gondoltam,hogy talan nekem is el kene mennem minel elobb vervetelre!!!!!! Szoval most itt aggodok, hogy minden rendben van-e a gyerekkel es miattam nem lesz-e beteg vagy valami. Mert az ilyen visszamaradottsagok csak kesobb derulnek ki!!!!!!! :( Holnap reggelre megszerveztem, hogy elmegyek vervetelre ha torik ha szakad. De azert rendesen bennem van a para mi van hamar keso, ha az en hulyesegem miatt Ricsinek lesz baja!!!! :( Nezegettem a neten azt irjak hogy ha szedek gyogyszert nagy baj nem lehet, akkor lehet baj ha nem szedem. En szedem, de hat ki tudja a terhesseg ota nem valtozott-e a hormonszint es most tok rossz adagolasban szedem!!!! :( Soha nem tudnam megbocsatani magamnak, ha valami emiatt lenne!!! :( De hatha nem lesz semmi baj, holnap vert vesznek, par nap az eredmeny es hatha midnen okes lesz!!! Izgulok nagyon!
MOst nem is adtam neki anyatejet, hanem tapot. Este megkerdem a dokit, hogy akkor addig tapoztassam?? Inkabb lefejek tejet es berakom a melyhutobe.
Bogyra ha jol emlekszem neked is alulmukodik a pajzsimirgyed. Te voltal vervetelen, neked nezik? Es Levikenek ezt nezik kulon?

Kép

Kép
lorcika

Ilda, szerintem próbálgasd a masszázst. Szerintem nincs baba, aki ne szeretné az anyukája érintését.

Igen, igen, mi is visszük babaúszásra. Mi 3 hónaposan, szeptembertől tervezzük.

Lorci, előre ne aggódj feleslegesen! Ne parázz rá!
Persze, nézesd meg, vetesd le a vért, ahogy tervezted, csak ne idegeskedj előre, mert egyáltalán nem biztos, h. bármi baj lenne.
Mondjuk én nem tudom, h. ez mennyire komoly betegség....nem értek hozzá.

Kép
niki30

Niki: Hat en sem tudom mennyire komoly ez ilyenkor igazanidbol, bar a hormonok nem art ha rendben vannak,. A helyzet az, hogy a gyerekorvos nem ugy reagalt, hogy ahh ne aggodjon nem gond, hanem ugy, hoyg ajajj az nem jo, minel elobb vervizsgalat!!!!! :shock: De probalok nem parazni elore (pedig abban vagyok a legjobb!! :(), remelem idoben figyelek ra.
Drukkoljatok.

Kép

Kép
lorcika

MINDEN RENDBEN LESZ!
RICSIKE JÓ ERŐBEN VAN! ANYUKÁJA PEDIG MINDENT MEGTESZ AZ ÜGY ÉRDEKÉBEN!
ÚGYHOGY NO PARA!

Kép
niki30

Jajj Lányok akartam kérdezni!

Szex? 6 hét letelte után?
Működőképes?

Mi tegnap próbáltunk apával karikázni....hááát, nem alakult a legjobban. Idő kell valószínű. Vagy kijöttem a gyakorlatból? :roll: :)

Kép
niki30

Csajok,

hogy bírjátok a meleget?

Bogyra drága, először neked írok... remélem nem idegesítelek fel vele még jobban, de nem lehet hogy Levi érzi a feszültséget rajtad, festés miegymás... ( főleg most egy két hetes összetört kocsi...) és azért sír sokat?
Kívánok neked sok kitartást... apához is... ahogy olvasom, mindannyian egy cipőben járunk itt... mindig a nőnek kell feláldoznia magát elsősorban a gyerek miatt...és hiába minden drága mosoly és gügyögés, azért csak eltörik a mécses... főleg amikor az apik mennek kiruccanni...

Riella, nem tudsz egyezkedni hogy apid ne menjen el 4 napra? Én is egyezkedtem a férjemmel, hogy csak két napot vitorlázzon... útttáltam volna ha 4 napra lelép. Nekem ami szívemen az a számon, és minden lassúsága és töszörgőssége ellenére azért nem véletlenül választottam őt gyermekem apjának :)

bóóóórzasztó ez a meleg... szerencsére Zsófi nem nagyon veszi fel, ugyanúgy alszik egy-egy órát az etetések közt, ami 3 óránként megy. Nem győzöm áldani a sorsom ezzel a gyerekkel...
este alszik 10-11 től reggel 5-6 ig aztán 3 óránként cicizik. Azóta sem sír.... :roll: szinte soha , de ha igen rögtön elhallgat ahogy felveszem... viszont beszélget velem és mosolyog.

Mi is anyósékhoz megyünk néha medencézni, ilyenkor Zsófi utazóágyban van, és ugyanolyan jól elvan benne mint a bölcsőben, és el is alszik benne, igaz éjszakát még nem próbáltunk benne :?

Átfordulás Melcsi???? :shock: nem semmi, Viki is kis ügyes, Doo :) gyakran csinálja? Kellett neki segíteni vagy simán megfordult? Én néha azon gondolkodom, kell -e nekem valmit csinálnom, vagy a gyerek majd fejlődik, és ha eéjön az ideje produkálja amit kell :roll: átfordulás, kartámasz, mászás satöbbi

Niki, nagyon jól hangzik ez a masszázs, én is gondolkodom rajta, van itt Fehérváron egy masszőr aki kijön házhoz 1-2 alkalommal megmutatni mit lehet/érdemes, asszem jövő héten fel is hívom. Mi szeptembertől megyünk baba-mama jógára, összefutottam a jóga tanárommal és mondta hogy szeptembertől indul csoport a legkisebbeknek (3 hónapos kortól) és úszni is szeretnénk menni, Zsófi imádja a vizet :)
pici76

Lorcika, nagyon szurkolok neked, tényleg ne idegeskedj, Ricsimicsi olyan szép, már biztos mutatkozott volna valami jele ha gond lenne. A gyerekorvos meg persze hogy azt mondja hogy jajaj, hiszen fogalma sincs róla, ők nem értenek ilyesmihez, és mi mást mondana??? Neki ez a feladata, hogy elküldjön specialistához aki ért hozzá. Ne aggódj!!

Niki, gyakorolni kell, megéri :)
pici76

Lorcika, még egyet akartam neked írni. Bár én is egy ciciből szopiztatok, de nekem most van elég tejem egyben, mert ZSófi néha 130-140-et is leszív, de mindenhol azt olvastam, hogy a legjobb tejszaporítási mód, ha mindkettő ciciből szoptatunk. Kipróbálhatnád, nekem nagyon bejött tejszaporításra.
Ha így is adsz neki tápot, hát úgy is majd kell neki eleinte biztos de lehet hogy ha mindkettőt 3 óránként kiszívja, beindul jobban a termelés.
Én azt vettem észre pár napja, hogy estére mind a két cicimet oda kellett adnom neki, mert nem volt egyben elég, és reggelre mind a kettő bedurrant . Egyiket lefejtem másikat nekiadtam, aztán felváltva etettem napközben, és most már este is van annyi egyben, hogy elég neki. Így csak reggel fejem azt amit nem szí ki, és most úgy néz ki megint beállt a kereslet kínálat egy magasabb szinten, és kitart estig. Nekem nagyon bejön ez a módszer a tejszaporításra, próbáld ki, hogy neki adod mindkettőt. Az tuti, hogy akkor termelődik a legtöbb tej és a leggyorsabban is, ha üres a cici. Veszetnivalód nincs, mert most is tápizol, nem?
Bocsi ha beleszólok, csak egy ötlet :)
pici76

Pici: Nekem is hasonloan mukodik Ricsike! :) Csak o etetessel egyutt 1-masfel orat van fent, aztan lehuzza a maga 2-2 es fel orajat!! :) Estefele meg ket etetes kozott fel roat ha alszik, mert akkor nyugosebb.
Ma olyan jot jatszottunk. A kanapen felig lecsuszva ultem, ot a hasamra tettem, o meg nyomta fel magat, annyira ugyes , tok jol megtartja magat!!! Aztan meg lefektettem a hatara, melle fekudtem es elkezdtem neki mondani az Oreg nene ozikejet, kozben simogattam, cirogattam, o meg vigyorgott es magyarazott!!!! Annyira cuki volt!!!!! Szerintem majd 3 honapos koratol mindenkepp tobbet kell veluk foglalkozni, nem? Szerintem minden hat rajuk, az enekles, beszelgetes, es persze maguktol csinaljak a megfordulast, mindent. Bar tesomek kisfia eleg keson fordult meg, az apja segitett neki, lefekudt ele es megfordult neki oda-vissza, a baba meg nevetett es probalkozott! :D
MOst megnyugodtam kicsit, holnap vervetel, aztan remeljuk minden oke lesz.
10/10 Apgarral szuletett a gyerkoc, csak nem lesz semmi baja!!!!!!!!!!!!

Szex...vajon mi?? :) En tegnap kaptam zold utat, apjuk meg is kornyekezett, de olyan faradt voltam, hogy nem alltam kotelnek!!! :lol: Hahaha az anti asszony!!!!!!! :D
A vizsgalat nem fajt, utana egy picit olyan szuro erzetem volt...khhmmmm..haaaat kivancsi leszek az elso egyuttletre!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Pici koszi az otletet. Most delelott mar kettobol adtam neki, mert nem akartam tapot. Aztan meg beijedtem a pajzsmirigy miatt es csak tapot adtam neki delben!!!! :shock: De ha minden okes akkor kettobol fogom nyomni, csak eddig amikor ezt probaltam valahogy napkozben nem termelodott annyi a kovetkezo etetesre. De azert megprobalom megint.

Kép

Kép
lorcika

sziasztok

Hát túléltük az első oltásokat. Volt ám ordítás, de ahogy kijöttünk a rendelőből el is múlt az ordítás. Most durmol, kicsit nehezen aludt el, de én ezt nemcsak az oltásoknak, hanem a nagy melegnek is betudom. Mindjárt rakok is az oltásokra borogatást. Remélem estére nem lesz lázas. Ma vagyunk kereken 2 hónaposak, meg 5600 grammosak. A centit nem tudom, mert a védőnő kicsit szétszórt volt és szerintem rosszul mért, mivel 3 hete 57 cm volt a gyerek, most meg 56 cm. mindkétszer a védőnő mért. Nem hinném hogy összefelé megy a gyerekem:-))

Niki! Valószínűleg igaza van Picinek és gyakorolni kell. Nekem sem volt kellemes az "első", a második már jobb volt. Ebben a melegben viszont mi nem gyakorlatozunk. Elég nekem napjában többször a gyerekkel összeizzadni, nemhogy még apjukkal is. Ráadásul az én gyermekem a vizet továbbra sem hajlandó meginni, igaz már a cumisüveget sem ismeri fel. Hétfőn próbáltam pár korty vizet bekanalazni neki, de alig ment le, kiköpte. Úgyhogy néha kétóránként is cicire teszem ebben a nagy melegben. Olyankor kicsit szív és kész. Én teát nem adok neki, én nem akarok neki cukrot adni még jó sokáig. Nem akarom, hogy olyan túlsúlyos kisgyerek és felnőtt legyen mint én.

No lépek, mert már sokat pofáztam itt nektek.

Márti
stella2007

stella,
jé, én tökre nem képzellek túlsúlyosnak. én sem adok vizet, meg semmit, csak szopi. bár nálunk a 2 óra az inkább ritkának számít. ennek ellenére ma du nem nagyon sűrűn szopizott, sőt, tiltakozott ezerrel a mellretétel ellen :shock: pedig kellene sokat, mert megijesztett h 2 v 3 pelust is levettem róla szárazon, de legalábbis nagyon minimális pisi volt benne :shock: :cry: a melegben mennyiségében és úgy tűnik, gyakoriságában is lényegesen kevesebbet pisil, mint egyébként. de a kutacsa OK. pedig nekem nem tűnik extra izzadósnak.
többieknél mi a helyzet pisi ügyileg?

pici, sztem semmit nem kell csinálni a mozgásfejlődés érdekében - legalábbis én nem csináltam semmit. ráadásul enyémnek sok lehetősége nincs is a gyakorlatozásra, mert folyton "felveteti magát". tegnap 3x megcsinálta, ma meg nem raktam hasra, mert utána állandóan szöszteleníteni kell a kezét és siettem. a plüss játszószőnyeg tényleg összeszedi a szösziket :evil: szerencsére, csak kölibe van. hol lehet textilt szerválni?

lorci,
az enyémet állandóan cipelni kell - bár két napja úgy tűnik mutat hajlandóságot arra h nézelődjön a játszószőnyegen :D eddig abban a pillanatban h a háta a szőnyeget érintette, máris visított. ha a karomban van nem sír, csak akkor, ha fáradt és nem tud elaludni. de megállni sem lehet ám vele, mert az sem jó :? érdekes viszont, ha a pelenkázóra teszem, először akkor is visít, aztán rájön h ja, ez nem gáz és abbahagyja, ha beszélek hozzá, de egyedül hagyni eddig egyáltalán nem lehetett. ha véletlenül elalszik, már kiválóan tudok 20-20 percek alatt port törölni, felmosni, fürdőszobát takarítani - így több napra elosztva rendezem a lakást. legalább nem szakadok bele :wink: de ha csak nagyon keveset alszik, akkor inkább evéssel v zuhanyozással töltöm az értékes időt, nem rendcsinálással. a hordozót sem szereti - kizárólag azt, ha a vállamon van :roll: szal mondjátok meg bátran: egy hős anya vagyok, életem és vérem a gyerekemé :lol: :lol: a Jóisten biztos gondolta h én ezt meg tudom csinálni, azért küldött ilyen bébit, de korábban soxor gondoltam h szólok h kérem szépen, vmit félre teccett érteni, mert én ezt nem bírom ám... :oops: :roll: aztán mostanra meg már annyira hozzászoktam h Viktória mindig a kezemben van h ma egyszercsak észbe kaptam h tul.képpen, ha már 1-2 napja ilyen ügyes kislány, hát le is tehetném :lol:
a vérvétellel meg nem lesz semmi gáz. Ricsike stramm kiskrapek - ez látszik a pofiján. :D
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Szőrnyű ez a meleg , tényleg csak több fürdéssel lehet elviselni.
Niki : a gép amivel a képeket csináljuk Fujifilm S5700 -al csináljuk, 7 megapixeles lég jó gép, még én is elég jó képeket csinálok vele. A párom szeret nagyon fotózni.
Na megyek holnap talán több időm lesz írni.
Ja és jövőhét kedden oltás -félek tőlle.
KépKép
rena10

csá lányok!

Kiborít ez a meleg,tegnap már babuci is kikészült igy vizes rongy és sok fürdés lett beiktatva a napirendünkbe,már gondolkodtam,hogy leköltözünk a varrodába,és megágyazok a szabászasztalra...ott tök jó hűvös van.
Akkor nekem szavam nincs,mert Martin egész nap alszik 3 órákat etetéstől etetésig,van hogy fent van két hami között olyankor mosoly album,és nagy dumálás,eőőőőőő-giiiiiii-aoooooooooo,én meg szét nevetem magam,ahogy formálja a kis szájával a hangokat és annyira mondani akarja,és közben nevet és nevet,2,5 hónapos?????
Most a sláger a pelenka szájba tömése,eddig csak a kis kezét rágta végig könyékig amikor büfizett,most ha hanyat fekszik akkor a pelust megmarkolja és tömi a szájába,szerintem az ínye viszket és ezzel dörzsöli.
Ma megyek védőnénihez,kiváncsi vagyok hány kiló???
gyorsan le akarom tudni aztán tűzök vele haza.....
Niki,karika témában elvonón vagyok,apa a nagy melegre való tekintettel frigót játszik,és teljesen hidegen hagyja a kérdés, :oops: :? :?
már jó ideje zöld jelzés van,mégse forszírozza a dolgot,pedig igyekeztem hogy ne maradjon sok súlyfelesleg rajtam,hogy ne legyek taszító számára,le is ment már az egész amit babucival felszedtem,mégse.
Pedig én már majd megőrülök,azon gondolkodom,hogy ráugrom??!!!
Pici,sajnos ez nem alku tárgya,4 napos a móka ez van,ezt kell szeretni....szerencsére másnap jön a barátnőm és itt lesz egy napot,talán ez a tény könnyebben elvislehetővé teszi a tudatot,hogy ő megint szórakozik,én meg itt porosodok a lakásban.
Tegnap bediliztem majdnem,nem kapok fürdőruhát magamra,és medencét se tudok venni az egész országban,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Forrásponton voltam egész nap.
Apa este megjegyezte hogy napok óta olyan szomorúak a szemeim,áh végre feltűnt neki hogy depis vagyok,ez már jó jel.
Kiváncsi leszek mit tesz érte hogy változzon a helyzet.
Mennem kell,indulok a védőnőhöz,puszi nektek
majd még jövök és reagálok a többiekre is

KépKép
riella77

Kép malacka Kép tele a hasam Kép nagy kövér cumisüvegekről álmodom

KépKép
riella77

Sziasztok,

Voltam vervetelen a verveteles noci azt mondta, hogy nagy baj nem lehet a babaval, de nekem mennem kell havonta vervetelre, es kicsit megdorgalt, hogy nem voltam 2 honapja!! :oops:
A gyerekrovos ugye tegnap delben azt mondta, hogy este hivjam fol, hogy milyen hatoanyagok vannak a gyogyszeremben. 2x hivatm este, mind 2x lepattintott, hogy nem er ra hivjam kesobb, aztan meg hogy hivjam ma fel 10 utan. Hmmmm....olyan sok mindent errol nem lehet beszelni, lehet-e baja a gyereknek vagy sem.Kesz. Na mindegy. Igazandibol most nem is latom ertelmet, hogy felhivjam..plane ha megtin nem er ra meg is mondom neki, hogy 3 percet igazan ram szanhatna a draga idejebol!!!! Jovo heten kellene menni a 2 honapos oltasra is, de szabin lesz 2 hetig, szoval csuszik az is....hmmm hmmm hmmm. Es pont azon a heten kapja majd meg, amikor hetvegen megyunk Balatonra. Meddig tart a laz? Es honnan tudom, hogy lazas? Sir vagy forro is? :shock:
Ricsike megitn csinalja a cicin sirast, cumisuvegen sirast. Kuzdelmes most minden kaja. Jajj ugy varom a jovo hetet, hoyg megyunk par napra Mosonba, de van egy olyan erzesem, hoyg nem lesz egyszeru menet!!!! :shock:

Lanyok a ti babaitoknal van ez a szajremeges? Nalunk akkor van ha felemelem, vagy ha koncentral, vagy pl. amikor rakjuk bele a furdovizbe. Szoval nem sokszor...de ez tenyleg normalis???? A vedono ha ma talan jon (nem biztos) akkor megint megkerdem.

Doo: Hosanya vagy ez fix!!! :) A hosanya kituntetes neked jar az tuti!! En ezt szerintem nem is birnam!!!!! Van egy olyan mondas, hogy mindenkire annyit rak csak a jo isten, amennyit elbir! Vagyis te eros vagy es ezert igenyel tobb torodest a babad! ;)
Ricsike Marinthoz hasonloan atalussza a 2 etetest, vagy ha fonn van vigyorog, gugyorog..hat tegnap is ez az Oreg nene ozikes nevetes, gugyoges halali volt!! :) Viszont delelott kialussza magat, igy delutan 5-tol mar nem nagyon alszik vagy csak rovideket. Na akkor ha mar megunta a nezelodest, mosolygast, akkor cipelni kell, de csak es kizarolag a vallunkon szeret lenni. Es igen igen igen mozgasban kell maradni!!!!!!!!!!!!!! :) Nem lehet kitrukkozni, hogy leulok es hintazok!!! :D Tegnap ezen nevettunk, hogyha jarkaltamvele csendben elvolt a vallamon, nezelodott, leultem jott a nyusszoges. Felallok lepek kettot csend, leulok nyusszoges!!! :lol: :lol: Szoval nalunk a delutan estefele olyan nyugosebb.

Na jo lehet, hogy felhivom a gyerekdokit, bar mar elore spanolom magam hogy nem er ra!!!!!!! :twisted: :roll:

Kép

Kép
lorcika

Ja Riella: Edes a kokuszgolyod!! ;)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Doo, olyan jót mosolyogtam az írásodon. :) Kérem szépen, Te igazán nagyon stramm csaj/anya vagy. Így bírni, h. ennyit fennt van Viki...türelem kell nah.
És ez is borzasztó fárasztó, nem csak a bányában.

Lorci, akkor az eredmény még nincs meg?
Én szájremegést nem észleltem.

Riella, Neked nem is kókuszgolyód van, hanem egy kismalacod:)

Magunkról majd később, most dolgozok picit, míg alszik a macska.

Kép
niki30

sziasztok!

De bizony doo, akármilyen elképzelhetetlen is, igencsak szenvedek a túlsúlytól. Bár a terhesség alatt csak 10 kiló jött fel, ami már le is ment, még mindig hátrányban vagyok, mivel előtte azért jó sokat felszedtem.

Lorcika! Oltás miatt ne izgulj! Szerintem ha nagyon izgulsz annál rosszabb lesz a gyereknek, átveszi a rezgésedet és tuti nyűgös lesz utánna. Mi nagyon jól bírtuk, pedig Stella kettőt is kapott, mivel most kapta a pénzes szurit is. Be sem lázasodott és extra nyűgi sem volt. Pedig én többször felébresztettem azzal, hogy mértem a lázát, de ő csak vágott egy pofát: " hagyjál már nem vagyok lázas" és aludt tovább. Azt viszont nem értem, hogy miért tolta el két héttel??? A következő szurit is később kapjátok akkor? Mivel hogy most havonta van szuri az első 5 hónapban. A mi dokink is szabin van a helyettes doki adta be Stellának a szurit.
Remélem az eredményed rendben lesz!! Én is gyakori vendég vagyok az endokrinon, de hál istennek még minden rendben csak nagyon veszélyeztett vagyok, mert a családban sok az endokrin beteg.

Reggel voltunk sétálni, szerintem ma már ki sem mozdulunk, mert állítólag ma még a tegnapinál is melegebb lesz. És még két nap. Most még a strandra sem tudunk kimenni mert barátnőm nem ér rá, egyedül meg nem indulok el gyerekkel.

No netezek egy kicsit, meg megcsinálom az ebédet, rakott krumplit. Csodás lesz begyújtani a sütőt ebben a melegben....

Márti
stella2007

Márti, nem irigyellek. Bár isteni a rakott krumpli, az egyik kedvenc kajám, dehát sütőt bekapcsolni.....áááhh, képtelen lennék.
Még jó, h. megfőztem előre.

Kép
niki30

Doo, télleg hős anya vagy... én kb 3 pecig bírom Zsófit cipelni egy vállon...és jóformán csak böfizéskor van a kezemben... :oops: :roll: ha 3 perc alatt nem böfizik, még van egy esélye másik 3 pecre a másik vállamon :oops: :roll: aztán irány a bölcső... persze ott még figyelem ha nem böfizett nehogy bukjon, de most már általában ennyi elég neki a büfire... nem szakad le a vállad, egész nap cipelni Vikit? :shock:
én két hét múlva megyek végre masszázsra ismét, már két hónapja nem voltam, meghalok érte... elég plötty vagyok tudom :oops:

Riella, Martin még mindig édes kókuszgolyó, de már egyértelműen férfias kókuszgolyó és nem kisfiús :lol: olyan imádnivalóak ahogy folyik ki az anyag a szájukon, én legalább is behalok rajta ahogy ki tudja ütni magát :lol: Akkor azért nem leszel egyedül 4 napot, és ha nagyon uncsizol gyere és chattelj velünk :wink: én igyekszem fenntartani a jogaimat, és ma pl apa marad itthon este nyunyival, én meg megyek ötyézni a barátnőimmel. Csak pár óra két etetés közt, de már nagyon várom :) Ha apa észrevette hogy szomorú a szemed, az nagyon jó jel , és kiváló alkalom hogy kihasználd!!! Prezentáld az igényeid, ne szerénykedj!!!

Csajok, ebben a melegben úgy tűnik egyik pasi sem nagyon kapható a karikázásra, inkább a hideg sörre gerjednek, csak mi vagyunk kiéhezve x hónap elvonó után :wink: :lol:

Szájremegés nálunk is van, kizárólag a cicin, a szopi vége fele. Bár az lehet hogy inkább cici ingerlés amikor már nem dől a lé, hanem színi is kéne :wink:

Nálunk most pár napja az a móka hogy böfi után kiköp a kiscsaj a vállam felett. De olyan durván, hogy tegnap onnan ahol álltam fél méterre volt egy jó 20 centis csík nyálas tejciből (bocs) nem csak bukik, mert nem csak tej jön, hanem inkább olyan mintha köpne :roll: :shock:
ma meg az ülőganitúrát takarítottam, még jó hogy bőr...

Márti, még mindig várjuk ám a képeket!!!
pici76

Stella: Rakott krumpli nyammmm. :) :) Bar a meleg suto eleg durva az igaz!! En rendelek kajat, de ma mast kaptam, mint amit rendeltem, biztos elkeverte a srac. Hmm..azert benyomtam, finom volt. :)
Nem tudom mikor lesz a 2 honapos oltas utan a kovetkezo. Teljesen termeszetesen mondta, hogy nem gond, ha kesobb kapjuk. Nem emlitette a helyettest. Amugy beszeltem a dokival es azt mondta nem lehet gond a babaval, ha jol be van allitva a gyogyszer. Hat remelem okes minden, az eredmenyt jovo het vege fele tudom meg.

Pici ez a kopes muris lehet!! :D Ricsike valamikor a cumit tudja ugy elkopni, a kis agyban jo messzire mielott elalszik vagy azutan...azt mar nem tudom.

Ja Riella irni akartam, hogy tuti nem az a baj, hogy a ferjed nem kivan teged igy szules utan, hanem biztos a meleg teszi. Tegnap en kornyekeztem meg a ferjem, de lepasszolt, hogy faradt es melege van es nincs kedve!!!! :D :D Ugyhogy jol nyomjuk mi is! :lol:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Niki, szex!
En ugy izgultam, mintha az elso elott lettem volna, mikor a szules utan eloszor...aztan semmi gaz nem volt, szuper volt mint elotte, es azt hittem fajni fog elsore, de nem. :oops:

KépKép
horilda

Kép :) Kép nyálszívót kérek Kép milyen a séróm,új nevem Kukori

most csak dobtam párat a délutáni termésből,infó védőnéni végleg elment nyugdíjba,betegség miatt,másik van megmérte babucit 6150g és 60 centi,és mit mondott???hogy ha Martin 900 ml helyett 910 et eszik egy nap akkor diéta,ennek is egy anyád!!!!!!!!!!!!Ezeknek ez a heppjük?????????????????
Egyáltalán nem kövér,sőt hosszú inkább,de mindegy.
Ja és vettem fürdőrucit,piros fekete és nagyon trendi,és végre jóóó rám!!!!!!!
Puszi
majd még lehet hogy jövök

KépKép
riella77

Lanyok engem Ricsike szivat!!!! :shock: :D
Kihurcolkodtam miutan letettem, hogy egy kicsit napozzak. Levittem a szeket, parnat es kb. 5 perc mulva bementem a manikur keszletemert es beneztem hozza. Nyitott szemmel fekudt a kisagyban, de nem mozdult. Ahh gondoltam visszaalszik mindjart vagy eddig tartott most az alvas. Mivel kifele menet meg mindig igy volt, kimentem, lesz ami lesz. Olyan 3 perc mulva hallom, hogy nyusszog....varok hadd nyusszogjon, hatha visszaalszik. Nyusszog tovabb. Befejeztem kormom reszeleset(hat mar csak nem mehetek bebefejezetlen manikurrel edes kis gyermekemhez ;)), mikozben o nyusszogott. Visszavittem a szeket a teraszra, mert a kutya ugye szetszedi, rohanok kezet mosni, bemegyek a szobaba, edesen alszik!!!!!!!!!! :shock: :shock: Azanyjauristenitabüdöskölkének!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Persze lehet, hogy csak engem vedett a borraktol, mert utana mar csak 1 percet birtam a napon olyan meleg van!!! :oops: :oops:
De ilyen mar maskor is elofordult, pedig nem vagyok lassu vagy nem egy oriasi hazban lakunk hogy sokaig tartson beerni hozza!! :) Trukkozik!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, Ricsike frankón megszívatott. Ne haragudj, de olyan jót röhögtem rajta.
Tudják mikor mit kell csinálni, h. az anyukájuk plussz köröket fusson:)

Ilda, de jó nektek:)

Riella KókuszKukoriiiiiii:) Séróbáró.
Nehogy már diétáztasd! Szegény gyerek. Még azért korai lenne neki a diéta.

Voltak ma itt barátosnőmék, Emma tök jó kislány volt.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
niki30

Kép hehe anya bohockodik velem

Jó reggelt !
Elszállt egy hosszú levelem,most dühöngök,de majd egy kicsit később újra írom.
Átaludtuk az éjszakát,és így ébredtünk....milyen szép lesz ez a nap :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D puszi lányok később neki ülök megint.

KépKép
riella77

Sziasztok!

Legújabb napirendünk a délelőtt végig alvása kb délután négyig majd 11 kukurikúúúúú aztán reggel hatig szundi.... ez elég barátságos még akkor is ha kb este nyolckor látunk neki a konyhának és hajnali egyig bűvészkedünk benne. Tegnap elbontottuk a beépített szekrény és kipakoltuk az egész konyhát, ma rolling koncert, holnap bútor elbontás és csempe leverés, vasárnap csempe rakás..... aztánnagy szünet, ugyanis elutazunk anyósomhoz és majd csak utána kezdünk konyhabútor után járni.... illetve én már kinéztem, sőt a kocsival odaindultunk amikor összetörte a tudjátoki.... De most jövőhétig nemmerek konyhabútort venni.... kitudja mennyibe fog kerülni az autó.
Jövő kedden megy a kárfelmérő megnézni... addig még a hűtőt ki kell ma fizessem..az már meg volt rendelve előtte. De az uramnak olyna bűntudata van hogy csak nah illetve volt, mostmár úgy viselkedik mintha mi sem történt volna.

Tudjátok az a baj, hogy kb 3 év múlva leakartuk cserélni egykombira, hogy mire haramdik gyerek lesz addigra jó tágas autónk legyen... de most kb (ha beírják a szervízkönyvbe) olyan 1 milliót csökken a kocsi értéke.... nahmindegy nem panaszkodom tovább de jó volt leírni...

LORCI!!!!! Ne aggódj énsem voltam sehol és én szándékosan nem csökkentettem az adagot őnző dög lévén, így könnyebb lefogyni... a gyereknek meg csak akkor lehet baja ha nem szeded, mondjuk érdemes figyelni hogy nem e megy túl sok hormon a gyerekbe... első jele a hasmenés, étvágytalanság, melegség.... hát mi négynaponta kakilunk hashajtóval. :D Én viszont szépen fogyogatok, mondjuk nyüvesztek valoami comb+fenék gépen is napi 10 percet. De most majdnem 8-10 kilóval vagyok könnyeb mint ahogy teherbe estem.

Lányok! Nektek ebben a melegben nincs kevesebb tejcitek? Én úgyveszem észre bár nem mérek nem fejek, tehát fingom sincs igazából mennyi is az annyi, de mintha kevesebb lenne. Tegnap megittam vagy 4 litert , lehet ez is kevés????
Visszatérek a homeos bogyóhoz nekem nagyon bevált. És tudjátok még mi??? A nagyimnál töltöttünk négy napot ugye vidéki ház régimódi szokások..9-8 között reggeli 12-13 között ebéd kis nassolás uzsira a kertből (barack, málna ezaz) és majd 19-21 között vacsora. Öregem annyi tejem volt hogy csak nah! :)

Jah és még valami, képzeljétek tegnap azt vettemészre hogy Levinek bajsza van... közelebb menve látom hogy kékes elszíneződés van a szájakörül és az állán.... most mintha elmúltvolna... MI LEHET EZ???? Nah fel is hívom a dokit és beszámolok! :)

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?