A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie :) Úszásra fel! voltam én is pár éve ott, ezekszerint még megvan az uszi, nem adták el? Sztem ha már tud beszélni a ded, akkor csak mondja is el, mit akar! (én a túl korai erőltetésre értettem, hogy az nem szükséges) olvastam egy cikket a júniusi Nők Lapjában, pont erről volt szó, hogy már sokszor az 1éveseket is olvasni tanítják :shock: és Vekerdy T. is azt írta erre, hogy többet árt, mint használ :roll:
denizsa

Rylie :) "Palacsinta sütés ilyen melegben???" - tudod: a gyerekért mindent :lol: :lol: :lol:
denizsa

Na, leraktam Grétit, van egy kis időm.

Barbi! Nagyon jó a kép :))))

Neet! Jó Balcsizást, én is lubickolnék egy kicsit, bár valószínűleg ki se jönnék a vízből, vagy valamibe jól betekerném a b(h)ájaimat.

2 (3) gyerekes anyukák! Nektek is jobban kinyúlt a bőrötök a második gyerek után? Nekem sokkal jobban. A hasamon szó szerint lóg a bőr, Grétivel úgy emlékszem ilyenkorra már azért feszesebb volt (nem kisebb, de valahogy jobban volt tartása). Most Szolnokon próbáltam tornázni, de nem látom az eredményét. Fogyózni meg nem igazán akarnék még, de el se tudom képzelni,hogy fog kinézni ez a bőr, ha az a kb 10 háj is kikerül alóla. Iszonyú :cry:

KépKép
KépKép
lindicita

Fiús Anyukák, :)
Nem túl rég volt téma, de most kérdezni szeretnék, mert most kezdtünk kukit húzogatni. Kb 4 hósan dr bácsi szépen felhúzta és olyan volt amilyennek lenni kellett....de most abszolút nem enged a bőr és épp egy gombostűnyi ha látszik a kukiból. Tesóm mondta, hogy 2-3 évig húzogatni kell mnden nap :shock: mindig picikét, fia 4 éves volt mire hátra tudta húzni...... :roll: :?: ti mit tapasztaltatok??
köszi!!

Kép
akata

Na, ez még nekünk odébb van, de engem is érdekel ez a felvetés... :roll:

Annak akit érdekel :wink: : nem ze még nem mensi, mert ahhoz túl kevés a vérzés, ám állítólag így a 7-8. hét környékén még "csenget egyet" a szervezet, hogy "csókolom, itt a gyermekágy vége, lehet vízbe menni, meg az apájával összebújni" :wink:

Anno Hankával nem csengetett,de most úgy látszik megtalálta a csengőgombot.... :roll:

Csak akkor kell mennem hozzá, ha mennyiség megnőne vagy darabos lenne... (na, ez jóóó guszti lett.. :oops: bocs!)
leni

Lindi, felvetésedre: nekem és más 2 gyerekes ismerősömnek hasonlóképp széééép naaaagy bűrkéje lett a második szülés után... egy ismerősöm már body wrappingon is volt... valamit segített, összépp húzta a bőrt, csak neki pl. csupa repedés is volt a hasa, no az nem tűnt nagyon el.... :?

Mindenki azt mondja, hogy ha be is keményedik a hasizom, felette a bőr olyan "kihúzhatós" marad... szóval látszólag még lehet szép lapos hasunjk, csak ne akarja senki megcsippenteni a bőrt és elindulni vele, mert biza messzire el fog jutni! :wink: :lol: :lol: 8) :evil:
leni

Lindi,
igen, igen, igen... :cry: :cry: :cry:
majd megkeresem azt a képet, ami B születése után 3 héttel készült. Nem hittem a szememnek... :shock:
most meg...hmmm...
de ez már csak igy van, többször igénybe lett véve a bőröm rendesen... :?
sebaj. Majd szebb lesz...még néhány év... :wink:

Kata,
mi nem vagyunk mérvadóak ,csak 2 éves kora után kezdjuk el húzogatni... :wink:

Húúú palacsinta sütés...WOW!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Leni,
:lol: :lol: :lol: :lol:
erről eszembe jut a Levi kedvenc vicce:
-Anyu, játszahatok a ciciddel?
-Igen, csak ne vidd messzire.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kata,
mi is csak B 2 éves korában kezdtük el megtanitani huzogatni, és minden este van fütyi torna, és már a feléig vissza tudja huzni 8)

Leni,
de ha van vérzés (még ha kicsi is), akkor lehet vizbe menni, meg összebujni? :shock: hogyhogy???

Lindi,
nekem még csak 1 ho telt el szülés ota, de ugy látom, hogy sajna igen :( jobban kinyult a böröm. és nemcsak a hasamon, az oldalamon is vannak szép kis uszogumik. tegnap B meg is fogdosta, és kérdezte, hogy "mi ez?" én meg mondtam hogy háj, erre elkezdett röhögni, és csipkedte, hehe, dejo volt..... :? :lol:
kiváncsi leszek, valaha eltünik e.... (B után szépen visszament a hasam félév után....)

Rylie,
majd válaszolok :)

Deni,
éji séta bent a házban. cicin nem alszik idönként vissza, csak kézben sétálva.....
és köszi :) az egyhósom jol felébredt, mire lefeküdtem vóóóna :? :( jöhet a frappéééé :P
fibi

Sziasztok!

Jövök nemsoká, csak először elmegyek lábat vágatni. :shock:
Votiv: szerintem valamennyire hatott a homeós cucc, de már nem várok tovább, hanem irány a kés. :?

Kép
Kép
tinu

Szia Mindenki 8)

Indikéék és Reccáék most mentek el, egész nap futtatták nekem Fülest. A gyerkőcök irtó édesek voltak, hatalmasat pancsoltak a teknősben és nagyot játszottak együtt. Én meg cak ültem, pihentem és gyógyítottam a törött lábujjam, amit ma reggel sikerült etörnöm...

Köszönet a gyerekfuttatásért !!! Kép

Indike üzeni, hogy tegnap remekül hazaértek, de lakásfelfordulásból kifolyólag hét végéig tuti nem jut nethez... :( telcsin azért elérhető.. :)

Rájli,
:mrgreen: szerintem is Mirkának a legjobb most

mindenki pihizen, hűsöljön, gyarapodjon, meg amit akar...

csók

Macsek
macskanyu

Szrek: köszönet a hiányolásért, anyóséknál voltunk vidéken. :wink: De azért már jó volt hazajönni a forró panelba. :mrgreen: (A hőmérő bent 36,4 fokot mutat. :shock: ) Muszáj volt, mert reggel a gyerököt vittük ortopédiára (lába egyre jobb, kontroll egy hónap múlva), aztán meg délután a sebészet nekem.
Jelentem, a lábamat szétszabdalták. Nem éreztem semmit, csak a Lidocain injekciót. Az nem volt kellemetes, de végülis a szüléshez képest semmi. :lol: Most már azért fáj a lábam, mert kiment az érzéstelenítő. :? Holnap reggel kell mennem kötözésre.

Végigolvastam ám az elmúlt napokat, de már nem szólnék a témákhoz, lefutottak.
A képek szokás szerint nagyon jók! Fibi-fiúk főképp!
Én is rakok kettőt a hétvégi termésből.
Kép
Kép

Örömmel olvasom egyébként a grillezős partik lehetséges sorát. Remélem, az egyikre mi is eljutunk. :)

Kép
Kép
tinu

Tinu:
Tündének boldog fél éves szülinapot!!!
Haláli képek!!!

Ma voltunk moziban, megnéztük a HP5-öt. Tök jó volt!!!! Nekem legjobban Emma Thompson kb össz. 5 perces szereplése tetszett a legjobban 8) 8) 8)

Nálunk "csak" 27fok van bent, de Réka nagyon izzad. Nem is tudom, mit csináltok (pl Tinu) olyan melegben... :shock: :shock: :shock: Ha valaki akar hűsölni, eljöhet hozzánk!!!

Sikerült elintézni a temetést, plussz elvállaltam a gyerekeket, úgyhogy pénteken egy kisebb óvoda lesz nálunk. 6 gyerek (4, 9hós, 2,3,5,7éves) de inkább szívok én itt velük, mint szegények a tűző napon egy temetésen :roll: :roll: :roll:

nukada

Nuk: még nem tudom, mit csinálok ilyen melegben. Eddig "csak" 32 fokban voltunk itthon. Anyóséknál jobb volt a klíma. Meglátjuk holnap. De hűsölni sajna nem tudunk menni, ahhoz messze vagytok. Vagyis vagyunk egymástól. :wink: Majd locsolom a gyereket vízzel. Vagy nemtom. Vettünk egy léghűtőt, talán az segít.

Kép
Kép
tinu

Tinu:
A léghűtő az, amiben jégakkut kell tenni? Mert egy ilyenen mi is gondolkodunk a hálóba, hátha attól nem lesz semmi bajunk. Réka szemecskéje nagyon érzékeny, minden kis fuvallattól becsipásodik, hátha ez jó lenne...

nukada

Nuk, csak pozitívan! :) az is lehet, hogy kedvet kapsz és nyitsz egy családi napközit :wink:
gyerekek nálunk is izzadnak, mind2 pucéran (éjjelre meg pelusban) nyomja, és ezerrel megy a ventillátor...
holnap kipróbáljuk, hogy nem nyitunk ablakot de., hátha úgy jobban megmarad a lakásban a hűvös :roll:
1ébként dokinénink tanácsára Lilike most kap némi vizet is a szopi mellé, ez vis maior...
és Istiért délre megyek a napközibe, sztem nem örülnének ottt a babák/mamák, ha őt is vinném tornázni :?
meghívnálak titeket hozzánk, de kimondottan szar ebben a melegben a lakásunk :?

votiv 8)
votiv

Votiv:
:cry: :cry:
Holnap du. "sajnos" megyek masszázsra meg a dr nénihez tápi-receptért... De majd legközelebb!!

nukada

mikor megyünk állatkeeeertbeeee?????? menjünk jövő héten!! (nem hétfőn :) )

Kép
akata

Votív,
nálunk reggel 8-tól minden ablak,ajtó becsukva, redőny leengedve- olyan vakondlyuk szerűen :D és így kb 10 fok különbség van a kint és bent között. Ja! és a teraszon főzünk villanyrezsón, hogy az se fűtsön. Mondtam én, hogy a nyár nagyon undi dolog, de csak Kisün értett meg :lol: csatlakozik még valaki? :lol: Jövőre megérik a klíma egy légkondira, legalábbis a hálószobában.

Kép
akata

Deni, akkor jó, ha a mi dokink is jófej :) (én mind2 gyereket bevittem a 6hetesre, és úgy éreztem, az asszisztenst jobban érdekli, de sebaj, nem vettem zokon)

Lindi, PILATES!!! garantáltan jó hasvisszalaposító és -feszesítő :wink: én most kezdtem el rendszeresen csinálni, majd beszámolok, mennyire használ.
engem már az is földön túli örömmel tölt el, hogy az utóbbi 1 hónapban 1 ruhamérettel lettem kisebb. hogy a szoptatás teszi-e, vagy az illatos torna, nem tudom...

Tinu, és most milyen a lábad? sajnálom, hogy a silicea nem oldotta meg a problémát :( Tündi nagy cuki, ezek a hatalmas kék szemek!!!! hűha! :D

Zsanci, jó vicc :) hallottam már, de nem gondoltam, hogy rólam fog szólni :shock:

Macs, mi történt lábaddal???

Lilinek ma kifakadt a bcg-je, dokink szerint ez jó! azt mondja, remélhetőleg sikerül megoldani most már a bőrbajokat, már a füléből se folyik a cucc. amiatt meg ne aggódjak, hogy pirosodik még a bőre helyenként, csak dolgozik benne a homeós bogyó... bárcsak igaz lenne!!! :D

votiv 8)
votiv

kincstárszapuló cikkemre kaptam egy olyan olvasói lebelet, hogy :shock: :shock: :shock:

idézek:
"Megkifogásolja, hogy mi történik az "egzisztenciálisan kiszolgáltatott család" helyzetében? Az vállaljon gyermeket, gyermekeket, akik előzetesen felmérik, hogy a világra hozottakat készek és képesek legalább 18 éves korukig saját erőből felnevelni. Ha kapnak társadalmi támogatást, örüljenek, de semmi szín alatt ne követeljenek."
és
"A heti 4000Ft pelenkát" ki kell váltani a kelméből való pelenkával, lehet, hogy nem lesz olcsóbb a vízhasználat, a mosószer, a vasalás miatt, de legalábbkiegészül a gyerekkel való foglalatosság. Így nem kell havi 16000 forintot a társadalomtól sem kapni. Ez úgyis csak egy évig jelent költséget, így még mindig marad két év fizetett gyes-idő a három évből. Egy év a szobatisztaságig! Egy másik szempont, kevesebb pelenka-hulladék keletkezik, mely szennyezi a természetet."

az illető egyébként hölgy, régi levelezőnk, és már kaptam tőle intő levelet én is, egyet mikor arról írtam, nem kellene elítélni az otthonszülőket, mindenki szülhessen szabadon ott, ahola legjobb neki... nahát képzelhetitek, mit kaptama fejemre ezért :mrgreen:
pl. azt is, hogy az apás szülés úri huncutság, és milyen gyomorforgató :roll:

votiv 8)
votiv

Nuk: hát a léghűtő annyit takar, hogy a ventillátor nem simán levegőt kavar, hanem vizet kell tölteni és jeget a gépbe és akkor elvileg hűvösebb levegőt fúj ki. De levegőt fúj ki, úgyhogy huzatos.

Votiv: mennyi vizet kell a gyerkőnek adni a szopi mellé? Most én is adok, de nem tudom, mennyi a mennyiség, ami számít. TÜndi eddig nem nagyon ivott.
Most estére cumisüvegezett és lenyomott kb. 2 deci tejcit. Szopiból talán nem is evett volna ennyit. Ez elég? Vagy este adjak még vizet? Vagy hogy? Most iszonyúan izzad szegény. Lelkifurim is van, mert azért nem akartam visszamenni anyósékhoz, mert 5 nap elég volt belőlük. Mindig rájuk kell pihennem egy kicsit. Ott viszont tényleg jó a hőmérséklet, a leghidegebb szobát kaptuk a gyerekkel. Szóval visszamehettünk volna, de nem vitt rá a lélek - magam miatt. Most meg nézem a szenvedő gyerekem. (Igaz, most elaludt, de ki tudja meddig...) Egyáltalán be kell ilyenkor takarni őket? Én a legmelegebben is kívánom a takarót alváshoz. De nem tudom, Tündér hogy van ezzel. Most ráterítettem egy pelust a lábfejére. Egyébként egy spagettipántos napozóban nyomja.

Kép
Kép
tinu

Votiv: egyelőre a lábamat kötés takarja. Belerúgtam a hűtőbe azóta kétszer és nem fájt annyira, mint mikor még benne volt a köröm. :D Szóval talán jobb. De nem nagyon nehézkedek rá. Hát kivi leszek, holnap hogy botorkálok el kenguruval gyerekestül reggel 8-ra a sebészetre. 2 busszal kell mennem addig. Még jó, hogy gyalogolni nem sokat kell, mert buszmegálló a kapunkkal szemben. A másik busz meg az egyik végállomásától indul.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
boldog 6 hóst!! :D bár már csak 1,5 órát tart :)

Kép
akata

Den! Elfelejtettem reagálni a BSnagypapára. Dehogy sértődöm! Sőt! :wink: :lol:
Az egyévesek olvasni-írni tanulásos módszere ellen én is ott vagyok! Nagyon.

Curse! Nálunk érdekes az időbeosztás, s általában a hétvége máskorra esik mint a naptárban. Szóval feel free next time! :wink:

Macs! Ugrókötelezés :lol:
Törött lábujj! :shock:

Votív! BS: Ühüm! :lol:
Csajodnak +++++++++
Beírós csajszi :roll:

Akata! Érzed már micsoda félisten?! :lol:

Rylie! mi az a vituki?

Leni! Guszti nem guszti, jó tudni! :wink:

Tinu! Megkaptam a dvd-t! KÖSZÖNÖM! :lol: :lol: :lol:
Csajodról a képek már megint csúcsszuperek! :lol: S no már mit esztek így 6hósan?

Nuk! Mozi? Wow! Az mi? :wink:
Bébiszittelés! Hát bevállalós! Én hárommal voltam előző héten másfél órát, de ki is fáradtam.

A mi házunk félig a földben van, s a klíma szuper! No ki jön? :lol:

Párom kitalálta, hogy ugorjunk le a Velencei-tóra. Kiscsajszi aaaaaaanyira élvezte! :lol: Könnybelábadt a szemem ahogy rugkapált, hancúrozott a vízben. :lol: :lol: :lol: Ha nem bika lenne aszondanám tuti vmi vízjegyű :wink: . Aaaaaaaanyira imád locsolni is! Bár gondolom minden gyerek, de én akkor is különlegesnek tartom az ő vizi-vonzódását. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

jövőhetes állatkertezés nekünk is jó lenne! :lol:
Votív szerintem mondj valami napot, oszt reméljük a többségnek jó lesz!
gödibarbi

mondjuk péntek?

votiv 8)
votiv

eszembe jutott a nyaralásunk, gondoltam felszórok pár képet, hogy jobb legyen a hangulat a hőségben :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

votiv 8)
votiv

külön köszönet Deninek a kiscsónakért :P

és Zsancinak is "Borisz babadzsekijéért" :D :D :D :D

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek :)

kérésem volna....

akinek megvan Mozart: Törökinduló-ja ( A-dúr szonátája, vagy ha úgy jobb, rondo alla turca) mp3-ban, az átküldené nekem mélben? nagyon hálás lennék érte...... :oops: előre is köszönöm :)

A babás képek nagggyon jóóók :)

Tinu,
mielőbbi gyógyulást a lábadnak!

Votiv,
ehh... ostoba baleset...füls után futtomban, beakadt a kisujjam és teljes erőből-súlyból megrántottam, reccsent ey nagyot és most el leend törve... :( kicsit lassabban futo Füli után, oszt jónapot :D

jó pihegést mindenkinek :)

csók

Macsek

és: IRÍGYVAGYOKNEETRE!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
macskanyu

Szasztok! Majd gyüvök, sikerült kibányásznom a gépet a kupiból, bár a ruhákhoz még nem jutottam hozzá, viszont a ded az imént eszegetett egy kis lanolint, majd mosószódával öblített, hááát nem ízlett neki (mert hogy a füdőszabai holmink is itt bent most) - előtte azért leverte az asztalról a forró kévémat .

Utazás nagyon jó volt, tegnap is, én régi motoros vagyok és tudom, hgoy kell a deddel úgy utazni, hgoy minél kevesebbet szívjon (beduinnak kell öltöztetni, és minden oké :wink:

Majd teszek fel sok-sok képet, ha elalszika csemege, msot egy másodpercre sem hagyható magára .

Macs :) Lábacska hogy van????????????????????????

Fibi :) annyira tetszett Bálint Cukorkás mondata!!!!!!

Votiv :) olvasói levél :evil: :evil: :evil:
VAn egy jegyzetötletem, tegnap jól felhúztam magam, majd leírom később, ha elfeljteném, szólj rám!

És képek csodajók!

Addig is tsókok

indianyo

Most láttam képeket a Bikásról, van pancsolós részleg a játszón!!!!

indianyo

Macs,
lábikódnak jobbulást!

Votiv,
:lol: :lol: :lol:

szééééép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv:
Könyörgöm, add meg ennek a "hölgy"-nek az elérhetőségét!!! Had vezessem le a feszültséget :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Fogadjunk, hogy nincs gyereke (vagy ha van, biztos valami elnyomott szegényke), fogalma nincs a dolgokról: 3év gyes? ha-ha 2év gyed (ami még tűrhetőnek mondható lenne, meg persze aki jogosult rá)+1 év gyes, hát az sem sok... Fúúú, nem is folytatom, mert csak felidegelem magam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x :x :x

Ja és azt hallottátok, hogy egy városban (tegnap mondta apukám, de a várost elfelejtettem :oops: :oops: ) az állami mellé olyan babakötvényt kapnak, aminek az indulója 500e ft, és évente 50e-t rak rá a város. Azért ez tök jó, hogy ilyen városok is vannak!

nukada

Macs:
lábujj :cry: :cry: :cry: :cry:

Tinu:
lábujj :cry: :cry: :cry: :cry:
/remélem másnak nem fáj a lábujja :wink: :wink: /

Indi:
Örülök, hogy épségben hazaértetek!!!
Ma megint csomószor voltál a fejemben, mert tegnap vettem egy Nandut, de sajnos áldozatul estem a gaz kereskedelem-politikának: mondtam a kiscsajnak, hogy LL-es kell, de csak XXL volt, erre (nekem) tudományosnak és hozzáértőnek tűnően elmagyarázta, hogy nekem bőőőőven elég az XXL. Hát pont nem, mert amit akartam kötés, csak szimple csomót tudok kötni a végén, duplára már nincs anyag... Olyan hülye vagyok :cry: :cry: :cry: De legalább most már van IGAZI, rendes okom, hogy lefogyjak végre :lol: :lol: :lol: :lol:

És RÉkával ma gyakoroltuk a kendőzést (szimpla csomóval, de végig fogtam, meg Zoli is ott loholt előttem-mögöttem 8) ) és 10 percetel is volt, utána enni kért...

nukada

Drága Nuk :) Káébér szátzötvenszer ajánlottam fel, hogy hozok neked kendőt.... meg bárkinek. oszt meg is várhattál volna, vagy felhísz telefonon, és akkor megmondom, hgoy neked az LL-es kendő lenne az ideális, no sebaj, gyakorolj csak ügyesen! Bár akitől vetted, annak kötelessége téged megtanítani legalább 1 kötésre alaposan.

indianyo

Nuk, Esztergom az a város, de elég szigorú feltételek vannak a pénz mellé: sokáig ott kell kani, és lakásra vagy taníttatásra használhat fel. persze még így is nagyon klassz ötlet!!! :wink:

Fibi, of course a vérzés UTÁN szabad csak a pálya! :wink:
De ez a Bs újfent tud valamit, mert tegnap elmúlott a málnalé!! :lol: :lol: :lol:

Votiv, de jóóóóó képek! Liliróza NAGGYON komoly abban a szívecskés harinyagatyában!! :lol:

Indi, de jóó, hogy végre gépközelben! :P
Dominóval ha etetsz egy pár konyharuhát, kész is a nagymosás, azok alapján, amit magához vett :wink: :shock: :D
leni

karni=lakni :oops:
leni

Indi:
Köszi-köszi, megint hülye p-csa voltam :oops: :oops: :roll: :roll: Tudod, adj Uram, de tüstént...
És a Matti bébi depóban vettük, az inkább nagyker, szal én örültem, hogy legalább foglalkoztak velünk (bár ha belegondolok, jobblett volna, ha nem :? :? )
Amúgy neked van hasznod belőle, ha tőled kérünk kendőt? Mert egy csomó ismerősömet most ráébresztettem, hogy milyen jó is az.

nukada

Kata: köszi a köszöntést. :D Hihetetlen gyorsan telik az idő...

Barbi: szívesen!
Tündérke tegnap 3 kiskanál rizspéppel ünnepelte féléves korát. :) 3 kanál után kiütötte a kezemből a kanalat. :lol: Ma pedig kapot egy kis őszibarackpépet. Kb. ennyi a tudományunk. Illetve eddig gyümileveket kapott, meg sárgarépalevet. De úgy tűnik, nem is tűnt fel neki, hogy most már nem lé, hanem pép van a szájában. :D

Kép
Kép
tinu

Nuk :) van rajta haszon, elméletileg elég szép, persze ez az utazáskor, leszállításkor, postázáskor el is megy, de attól én még szívesen intézem. Leközelebb előtte kérdezz, utólag már nehéz segíteni :wink:
Hp nem vagy, csak hirtelen :lol:

Leni :) A pisis pelust is megrágcsálta, akkor már ki se kéne mosnom? :lol:

indianyo

csak gyors bekukk, bocsi, h nem regálok mindenre, de sajnos rémes éjszakánk/napunk van :cry: :cry: :cry:
Annyira elszerettem volna ma újságolni Nektek, h milyen szuper esténk volt Apával, mert hogy szülinapja volt, de majd máskor.
Az egész borzadáj akkor kezdődött, amikor hazaértünk, hallottam, h sír Adél a szobájában (gondolom, ahogy meghallott minket) megetettem, visszaaludt, de abszolút nem normálisan, össze-visszadobálta magát, változtatta a fekvőhelyzeteit félpercenként és ez így ment egész reggelig féligalvó állapotban. Reggelre pedig eljutottunk odáig, h megállás nélkül sír. Aztán pelenkacserénél megint az a dolog van, amit múltkor is írtam. Rózsaszín, csak sajnos mostmár nem egy pelus, hanem reggel óta az összes, úgyhogy délután irány doki, illetve megpróbálom inkább kihívni, mert persze úgy rendel, h a legnagyobb melegben, nem szívesen vinném most a csajt sehova se.
Most csak azért van elnyugodva, mert betettem a fürdőkádba pancsizni, úgy látszik ez legalább bejön neki. De ettől a pelenka dologtól nem tudok elvonatkoztatni, mi a franc lehet? A láza nem volt szerencsére, csak 37,4-ig jutottunk el. Csak lenne már délután!!!

Kép Kép
curse

Deni,
Hogy nekünk milyen rendes dokink van :)

Votiv,
Olvasói levél :evil: A képek annyira szuperek, igazán jól esett ilyen melegben megnézegetni :)

Tinu,
Bulást a lábadnak, remélhetőleg, most már frankón fognak szuperálni az ujjaid!!! És a csajod mint mindig szuperédes, imádom a kis pofikáját és a szemeit :)

Macs,
Törött lábujj :( Bulást Neked!!!

Nuk,
Mozi miatt irigy-irigy :) Ezek szerint érdemes megnézni? Hajrá felvigyázásra, minden elismerésem 8)

Barbi,
Nagyon köszi az invitálást :) legközelebb élni fogunk vele :wink:

Indi,
Szuper, h rendben hazaértetek :) de azért biztos nem volt könnyű út ebben a döglesztő melegben :( Felújításhoz kitartás!!!

na most ennyire futotta, kiveszem a csajt a kádból mielőtt uszonyai nőnek :)

Kép Kép
curse

Curse: szegény kicsi Adél! Jobbulást neki! És írd majd meg, hogy mi is az bizonyos a pelusban.

Macs: neked is jobbulást a lábodhoz. Most egyformán sántikálunk. :wink:

Kép
Kép
tinu

Curse :) Remélem, doktor megnyugtat! Amit most leírok, azt csak doktor után érvényes, nem diagnosztizálnék!!!! Saját magamból kiindulva esetleg nem elég a folyadék és ettől a húgyútakban lehet gyulladás- nekem Indiában ilyen gyakran volt, mert egyszerűen elfelejtettem, hogy még az egyébkéntinél is többet kell inni a melegben. Ahogy Votiv is írta, esetleg plusz vizecskeitatást be lehetne iktatni - most annyira meleg van, hogy a szopi talán nem elég neki. Ha ez lenne a baj, akkor az oxálsavat tartalmazó ételeket kerülni kell: paradicsom, spenót, banán - oxálsavból áll a vesehomok, így ilyenkor ezek tilosak. Viszont görögdinnye (és felnőtteknél sör) leve minden mennyiségben - persze itt a belátásodra kell hagyatkoznod, hgoy adod-e Adélnak már a dinnyét. Elméletileg csak a magja miatt nem, de hát megoszló vélemények miatt én csak óvatosan javasolok.

indianyo

Tinu :) és most hgoy vannak az ujjacskáid? Mit mondott a doktor, mitől volt és mik a kilátások?

indianyo

Curse:
Ez elég félelmesen hangzik (nekem legalább is)... Remélem, nincs baj!!! Du mindenképp jelentkezzetek!!!

Én most gondolkozom, hogy kivisszük Rékát pancsolni, természetesen a fedett teraszra, mert már bent is elviselheetlen az idő, szegény nyűglődik. És (mennyi esze van) csak a kihűlt tápit hajlandó megenni, a fogyasztási hőmérsékletűt kilöki a nyelvével...

nukada

Na még gyorsan írok, mielőtt felébredne a ded, akkor szigorúan rátapadok, mint a matrica, nehogy megrágjon valami vezetéket vagy higítós üveget :lol:

A sértődésről még annyit, mert erre már nem tértem ki a múltkor: ugye megsértődni alapból hülyeség, de az embör gyereke pont olyan pillnanatban sértődik, amikor nem hat rá a józanság zava :mrgreen: Szóval tök mindegy is, mi az eredeti ok - legalábbis nálam. Aztáén utólag midnig röhögök magamon, most is. De legalább sok popkorn fogyott a napokban a kedves ismeretlen olvasók között :lol:

Tsókolat!!!!

indianyo

Indi: a lábujjam már nem lüktet - annyira. Reggel átcserélték a kötést, kihúzták belőle a tampont, az eléggé fájt. Pénteken kell megint menni. Csak ránéz az orvos, hogy rendben van-e. Kérdeztem még tegnap, hogy van-e esély rá, hogy nem nő megint be és határozottan azt mondta a sebész, hogy igen. Szóval reménykedek. Délelőtt már szoptattam. Azt mondta egyébként, hogy elégg befelé hajlanak a körmeim. Arra nem kérdeztem rá, hogy miért épp szoptatás alatt jött ki (úgy, mint Johinak is). De még hátra van a másik lábam, mert az is szépen nődögél befelé. Ha a jobb lábam meggyógyul, akkor jön a bal. De inkább örülök neki, mert már a hócipőm tele volt vele, hogy állandóan gyulladásban van. És esküszöm, többet nem nyúlok hozzá, hanem keresek egy pedikűröst. (Ha nem így csinálnám, akkor figyelmeztessetek! :wink: )

Kép
Kép
tinu

Curse,
lehet hogy hülyeség, de nem adtál céklát Adélnak? vagy valami hasonlóan piros dolgot? A cékla akár sötétpirosra is festheti a vizeletet és semmi gáz vele.... ez csak a picinyke hátha miatt... :) remélem nem lesz semmi gond!

Görögdinnye nálunk megy minden mennyiségben, de lehet, hogy kicsit még több is.... elképedek, hogy egy kis"baba" :?: tényleg ennyit tud enni belőle? szal én a dinnye mellett vagyok :)

Jövő péntek állatkertnek tutiiii, remélem az idő is jó lesz hozzá!

Barbi,
nálunk a nagyonnagy felnőtt medence megy napjában soxor, készülünk a Balcsira. És én is hóót büszke vagyok a viziszörnyemre, víz alá dugni a buksit az már meg sem kottyan és a hasonfekvős úszótempózás sem! :shock: csak bámulok, hogy ezt ennyi idős gyerkőcök szokták mááár? lehet, csak nekem nincs vele tapasztalatom, mindenesetre nagyon örülök mert mi sem kis vizimuttyok vagyunk ám Apával! Ha így folytatódik, jövőre búvárkodni is elmegyünk végre újra! :D

Kép
akata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?