Sziasztok!
Marcianyu és Marciapu, óriási gratula ehhez a gyönyörű kislegényhez!!! Jó egészséget kívánok nektek!!!
Kata sajnálom. Én még reménykedtem benned...

De hátha Marcika meghozza a kedvét a ti babátoknak is, és gyorsan megérkezik hozzátok!
Kati, kezet foghatunk bogárügyben, nekünk sincs szúnyoghálónk, és éjjel arra ébredtem, hogy zúgnak a bogarak a hálószobában. Namost nekem iszonyatos bogárundorom van, felkeltem levadászni őket, erre apa bemorcizott, hogy aludjak már. Kettőig hallgattam a zúgásukat nyakig húzott paplan alatt, nehogy rámmásszon egy, aztán mikor a fejem mellett 5 mm-re húzott el az egyik kis dög, fogtam magam és átmentem a nappaliba aludni. Apának fel sem tűnt, csak reggel hétkor, arra ébredtem, hogy félkómásan kiabál, hogy hahó, hol vagy???
Snufi, de sajna 40 fok van kb a lakásban, iszonyat, apa ráállt ezerrel a légkondikeresésre, mert ma mehint rosszul lettem, biztosan a melegtől, meglátogattam a nagy fehér porcelánistennőt, minden kijött belőlem. Erre a doki ma közölte, hogy a véreredményeim alapján kevés kalóriát fogyasztok, vagyis keveset eszek és híznom kellene.

Pedig tegnap is töltött káposztát ettem... Ilyen dokkert se láttam még, akinek az a baja, hogy keveset hízik a kismamája. Most tartok olyan 3 kilónál kb. És volt valami fertőzésem is, de enyhe, már nem is kell rá gyógyi, csak ha az ismétlés is rossz lesz. Uh majd este lesz, elcsúszott a klinikán a rendelés, és akkorra szabadul fel a gép, de rendes volt a doki, mert mondta, hogy behívhat, de nem akarja összecsapni, hanem mindent részletesen megmutatni és elmagyarázni.