A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggelt!

Manóka: azt kívánom Neked, h ugyanolyan szép petezsákot lássatok3 hét múlva mint Februárék!!!!

Február: voltak valamilyen tüneteid a tesztelés előtt, sejtettél valamit?

Lányok: én ma 1 hős voltam, beadtam magamnak mind 2 szurit teljesen egyedül, A Gonal pen nem túl egyszerű elsőre, órákig olvastuk a tájékoztatót és megnéztük hozzá a lombikbabán lévő kisfilmet is.

Szép napot mindenkinek! :D

Anikó
tatulány

[quote="grillázs"]O írta:grillázské. Bevallom: egy rendetlen disznó vagyok és nem tartom be az igéretemet, de most itt vagyok és eskü csinálok táblicskut.
Valaki emlegetett valami csillagos ábrát. Ha azt felteszitek, akkor a régi táblicskut felélesztem vasárnap (holnap sajna melózom)

Ja, és üdv mindenkinek, akivel eddig még nem :)

GRILLÁZS! ÚÚÚÚÚÚÚgy hiányzik a táblicsku! Noczi csillagozott nekünk, de már jó régen frissített. Az utolsó csillagocskák júni 26. 15:00
Azóta sok új van a fórumon, és annyi minden történt! :oops: :oops: :oops:
finch

Szép napot mindenkinek! ( Bocsesz )
finch

Na tatulány gratulálok, a szurihoz! :-)
Ági28

Szia Finch miért kész bocsit?????
Ági28

Szia Ági! Hát mert csak úgy berobbantam reggel köszönés nélkül! :oops:
finch

Ja. Fel sem tűnt.

Tényleg én sem köszöntem reggel! :oops:
Ági28

Reflexterápiás talpmasszázsról hallott már valaki? ( Ági? te mindenben otthon vagy! )
finch

Ági:
köszi a gratulát, azt hittem nem leszek rá képes, 3 hónapja kellett vérhigítókat adni úgyanígy és azt nem mertem.

Anikó
tatulány

A cél érdekében mindent megteszünk! :-)

finch a talpmasszázs biztos nem rossz, de mikor beülti után vagy, vagy terhes vagy úgy tudom, hogy nem jó, mert vetélést is okozhat.
Ági28

Cseka! Hogy érzed magad? Növöget a poci?
finch

Ági! Ahahaha, ezt én is hallottam. Most van egy kis időm és utánaolvasgattam, és nagyon szupereket írnak róla. A talpon az összes szervnek van egy stimulálható pontja, stb..... Gondolkozom rajta. Pedig én nem vagyok egy nagy kísérletezős, de ezt asszem lehet kipróbálom.
Nekem még szó szincs beültiről, tudod, szeptemberben irány az irányított! :lol:
Még ha nem is célirányosan a mi problémáinkkal megy el az ember, azt hiszem, akkor is nagyon fincsi lehet, kész felüdülés. Na, jól elfilozofálgatok itt magamban.
finch

Biztos fincsi, én egyszert Thai masszázson voltam, de csak lábmasszázs volt, az isreni volt. Meg a pedikürös lányszokott masszírozni. Nagyon jó ám!
Ági28

Tatulány, nemtom igazán. Volt valami furcsa, nyilalló fájdalom, ami lefelé sugárzott. Vagy kétszer egészen durva volt, majdnem, mint a méhszonda. De ez nem törvényszerű, van, aki semmit nem érez, és sikerül, alapvetően az lenne a normális, hogy nem érez az ember semmit a 4-5. héten. Bár spontán terhességnél is előfordul, legalábbis ezt olvastam. Egyébként pont ezek miatt a fura fájások miatt szentül meg voltam győződve arról, hogy nem sikerült. Ja, és időnként a pisilés is komoly fájdalmakkal járt, erről Katóc is beszámolt. Jaj, remélem, minden rendben vele, ma tesztelhetett, már biztos ott ül. Valószínűleg csak holnap tudom meg, mi újság, úgy szeretnék jó híreket olvasni róla!
A Gonalos toll tényleg elég bonyi, először egy eü-s lány adta be, mi is néztük egy darabig, mit hova kell tekerni :) A videó sokat segít, de azért még sokszor böngésztem a betegtájékoztatót :)
február

Na majd még kigondolom. És a thai-n hol voltál?

Február! Neked ez volt a 2. lombik ugye? Előtte végigcsináltad a 6 inszemet is?
finch

Sziasztok Lányok!

Kép

Február!
Szeretnék neked még1x GRATULÁLNI a nagy örömhöz, a kis jövevényhez! :lol:

Beber
Csodás babukátok van tényleg! Szuperek a róla készült fotók, remélem tényleg raksz fel még képeket. Naaagyon édi!

Manóka
Már vártam, hogy írsz. Bízom benne, hogy most sikerül. Most nagyon jól a alkulnak a dolgok nálad, így én tutira azt gondolom, hogy ez most a befutó! +++++++++++
Szorítok nektek
Kép
l.andi

Igen, ez volt a 2., és nem, nekünk - sajnos - nem volt szükségünk inszemre. Januárban voltunk először Dévainál, most már meg itt tartunk. Előtte ugyanennyi idő alatt a SOTE-n addig jutottunk, hogy kaptunk időpontot HSG-re... Amit nem is értettünk, hogy minek kell, mikor egyértelmű volt, hogy ICSI lesz... Akkor váltottunk, és nagyon jól tettük.
február

Finch én a Lurdy házban voltam!

Iandi csokis néni hellllóóóóóóóó. Mi van veled??
Ági28

Helló Ági!

Most semmi izgiri-bizgi.

Talán annyi, hogy naaaagyon meleg van!
Kép
l.andi

Andi, köszönöm! Imádom ezt a táncoló kiskakast!
február

Február
ezzel is próbáltam kifejezésre juttatni, hogy milyen jókat olvasok itt szerencsére az utóbbi időben. :lol:
l.andi

Lányok!
A progi szurit mikor kell kezdeni. A punkió napján, vagy utána, vagy mikor?
l.andi

Andi! A progi szurit beülti utáni napon kezded.

manoka
manoka71

Szerintem másnap. de nemtom, mert mi a beültetés napján tudtuk megszerezni (mázlink volt, éppen volt nekik raktáron), szóval én a transzfer utáni reggel kaptam az elsőt. Addig meg duphaston.
február

Ez szuper Február, remélem én is ilyen hamar végzek majd a Dévaiban. :lol:
Ági. Nem tudod, hogy a Lurdyban még működik az a masszázs cucc? Elég pangós az az épület mostanában.
finch

Lányok, hogy viselitek ezt a meleget?

manoka
manoka71

köszönöm a választ Manóka. :)
l.andi

szívesen, azt hiszem már rutins vagyok

manoka
manoka71

Neked is köszi Február! :)
l.andi

És andi te mikor mész köv apánkhoz?
Ági28

http://www.lurdyhaz.hu/index_uzleteink.html és a szolgáltaTÁSOKNÁL MEGTALÁLOD! :-)
Ági28

Hát igen, Finch, nekünk voltaképpen szerencsénk volt, ami talán hülyén hangzik itt, de tudom, hogy a többiek miken mennek keresztül, és mennyi ideig/ideje küszködnek... "Szerencsére" azt tudtuk, hogy velem van probléma, szóval mi elég hamar, 5 hónap után elmentünk egy nőgyógyászhoz (éppen akkor váltottam nőgyógyászt), aki egy röpke manuális vizsgálat + UH után közölte, hogy irány a Kaáli. Ez volt kb. egy éve. Aztán a SOTE-ra mentünk, mert az milyen közel van hozzánk, hát ez nagy baromság volt, de nyilván akkor még nem tudtuk. Kiderült, hogy februárapuval is vannak gondok, tehát a nőgyógyász eléggé beletrafált. Hozzá megyek vissza, pedig azóta nem is jártam nála, de minél több történetet hallok arról, hogy nőgyógyászok hogyan kuruzsolnak, meg mennyi ideig, annál jobban tisztelem.
február

Szívesen, l.andi! :)
Manóka, én imádom a meleget, de azért ez most kicsit nekem is sok. Azt nem érzem, hogy különösebben melegem lenne, csak furcsán imbolyognak a falak :)
február

Köszi Ági!

Február! Nagyon vigyázni a babára! Meg magadra! ( Hát ez tulképpen. ua. ) :lol:
És aztán a Kaáli helyett hogyhogy Dévisz lett a SOTE után?
finch

Én szeretem a meleget de nem az ilyet, egyszerűen lenyom, feszültebb vegyok.
Ha a munkahelyemen lennék, azt hiszem nem bírnám végig, mivel klíma nincs és 34-35 fok biztos van az irodámban.

február!a doki mondott valamit, hogy mit kell szedned ?pl terhesvitamin, vas stb

manoka
manoka71

Manóka meddig leszel otthon?
Ági28

Hehe. Ő adott legkorábbra időpontot. Megmondom őszintén, megnéztük a honlapot, és abszolút nem volt rokonszenves a képek alapján, sem ő, sem a stábja. De már mindegy volt, csak történjen valami. Aztán elkezdtünk utánaolvasgatni, és láttam, hogy mennyire imádják a nők :) Az első vizitről meg teljesen elbűvölve jöttünk ki. Februáraput azzal fogta meg, hogy azt mondta, hogy "ezeket a vizsgálatokat Apának is meg kell csináltatni..." Nahát apa ettől elolvadt.
Vigyázok magunkra, ígérem :)
Most megyünk is, elengedték a népet haza, úgyse bír dolgozni senki.
Viszlát, holnap!
február

Igen-igen Február, még én is akartam kérdezni. És akkor már többször nem is mentek Apánkhoz?
finch

Igen, Manóka, Elevitet szedek, + a folsavat. Ő a Gravidát mondta először, de mondtuk, hogy van egy nagyobb tétel Elevitünk, az jó-e, mondta, persze. Ja, meg Utrogestant írt még fel, meg ami a progeszteronból maradt.
tényleg elmentem! :)
február

Pihizzél Február! További szép napot!
finch

Ági!

Az előző héten voltam keneten nála.
Viszont nem tudom, hogy az eredményért mikor kell telefonálnom. :oops:
Te is mostanság voltál, neked mit mondott mennyi idő múlva kell hívni?
l.andi

l.andi, ha a rákszűrésre gondolsz, nekem 3 hetet mondott, de addigra nem lett meg, csak a vizsgálat után 4 héttel
finch

Február:
sztem örülj neki, h rögtön lombikra kerültetek, mi végigcsináltunk 3 termináltat, 2 inszemet mikor kiderült, h erősen romlottak a katonát, tulképpen feleslegesen húztuk az időt, ha rögtön lombikoztunk volna akkor most esetleg már otthon pelenkáznék.

hogy van ez, a teszt napján el is kell menni vizsgálatra, ez kb. hányadik napon van a beültitől?

A progiszuri is hasbaszúrós?

NÁlunk rossz a klíma, kb 30 fok van az irodában igaz kaptunk a cégtől 6 üveg ásványvizet.

Anikó
tatulány

tatulány!
A terminált alatt a peteérés monitorizálását kell érteni? És aztán az adott pillanatban összeugrasztást apával?
finch

Sziasztok!

Lányok nagyon aranyosak vagytok és mindenkinek nagyon köszönjük a sok jókivánságot és a gratulációkat!

Itt megtudjátok kukkantani Róbcsit:www.robiweb.extra.hu

Február nagyon nagyon gratulálok a kispocaklakodhoz,vigyáz nagyon magatokra,és további 8 problémamentes honapot kivánok!

Tatulány te kis kukkolo azért megszólithattál volna nem harapok :) !

Ja és csak ismételni tudom Bebert,Apánknál még a szülés is nagyon jo,nagyon érti a dolgát!

Kép
póci

Úgy néz ki, hogy a 3 hetet itthon töltöm, eredetileg nem így terveztem, de most ez túnt a legjobb megoldásnak.
Nem vállaltam a metrópótlón éa a buszon történő utazást- A 95-ös amúgy is úgy ráz, mint egy centrifuga :D
Most a hűvös szobában pihizek.

manoka
manoka71

Póci! Megnéztem Robcsi bébit! Naggggggggyon édes. És a közös kép Apánkkal! :wink: Hát egy élmény!
finch

Sziasztok!

Finch: köszi a kérdést, nagyon jól vagyok:) A pocim már látszik egy kicsit. Tegnap délután otthon a földön feküdtem hanyatt, úgy olvasgattam és olyan murisan nézett ki, ahogy a köldököm alatt ott volt egy kemény kis gömb alakú dudor. Azt már nem tudtam behúzni :wink: Viccesen jó érzés volt:) Egyébként álló helyzetben csak olyan a hasam, mintha kicsit sokat ebédeltem volna.

Kép
cseka

Cseka! már a 2. trimeszterben vagy? teljesen elmúltak a rosszullétek?
finch

Igen, a rosszullétek teljesen elmúltak, de mint kiderült, 99 %-uk a Gravidának volt köszönhető. Izgi, igaz?

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?