Ági! A mai meleg is indokolja a délutáni tévézést! Ilyenkor nem is szabad mást csinálni.
Manóka! Gratula a 3 embrikéhez! Maradjon veled annyi, amennyit szeretnél!
Február! Nagyon tetszett a teszt-használatis beszámolód. Ha végre én is látnék pozitív tesztet, szerintem én is megnézném. Még egyszer gratulálok!
Beber! Ne aggódj, megoldjuk a fiad nősülését már most, ha kell. Napokon belül unokahugim születik. Benevezném a jelöltek közé!
Zsembi! Mielőtt mentem Dévai doktorhoz, olvastam itt a lányok írásait. Volt egy kép bennem róla, de rátett egy szép lapáttal. Eszméletlen, hogy mennyire figyel. Aztán amikor bementünk, mert UH-zott, meg megvizsgált, a férjem ki akart az irodából is menni. A doki meg kiabált neki a vizsgálóból, hogy ki ne menjen, itt ne hagyja őt ennyi nővel!! Remélem, ti is gyorsan belevághattok a babaprojectbe!
Tatulány! Problémás előélet! Ihaj!! Vannak nálunk nehezebb esetek is, de én még ennek a felét sem kívánom még az ellenségemnek sem. Volt néhány padló, amikor azt gondoltam, vége, feladom, nem megy. De simán felálltam és mentem tovább. Aztán rájöttem, nem lehet feladni, amíg egy icurka remény is van!
Hős vagy a szurival. Én is Gonal-t böktem eddig, meg tüszőrepinek Ovitrelle-t. Az első szuri előtt taknyom-nyálam folyt egybe, annyira sírtam, féltem. Most már két korty kávé között gyorsan, nehogy a kávé kihűljön. Neked viszont azt kívánom, hogy ennyire ne kelljen megszoknod!
Tegnap végigjártam a helyi kórházat. Vér, pisi, ekg, belgyógy, tüdő, amit doktor bácsink még kért. A nagyja meg is van, már csak a laboreredményeket várom. Az majd pénteken lesz kész. Mindenhol megkérdezték, mihez kell, és amikor elmondtam, egész máshogy viselkedtek. Mindenki sokkal "együttérzőbb" lett, és kivételesen senki nem talált meg egy jó kis történettel. Tudjátok a " az egyik ismerősöm is pont így járt, és amikor már...." jellegű sztori.
Kérdeznék is! Amikor a múlt héten az intézetben voltunk, a doki vett keneteket tőlem is. De nem beszéltük meg, hogy mi legyen az eredményekkel. Kell most nekem telefonálni, vagy ha valami gáz van, akkor ők hívnak? Mikor érdemes érdeklődni? Mármint a vizsgálat után mennyi idő múlva?
Most nézem, sikerült kisregényt produkálnom. Bocsika, ha sok voltam egyszerre!